Dagens Fråga 110306


Date: 2011-03-06 Time: 10:00:00
Kategori: Dagens Fråga { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


Fråga: Har du något tips på hur man får ut för mörk toning snabbt?


Svar:
Det allra bästa sättet att få ur en toning som har blivit för mörk för att det ska kännas bra för dig är att tvätta ditt hår riktigt ofta. De första gångerna kommer det att gå ur mest färg, men fortsätt sedan att tvätta det mycket oftare än du brukar tills toningen blir som du vill ha den. Ös på med mycket balsam och/eller inpackning - det "drar ut" toningen ur håret snabbare än bara vatten och vårdar ju dessutom håret så att du slipper att det blir så slitet efter ditt flitiga tvättande.

Jag har många favoriter bland hårinpackningar: Absolute Repair Treatment från L'oreal, Heavy Cream från Redkens serie All Soft och inpackningen i serien Forthetherapie från Matrix Biolage.

Lycka till!

Kommentarer
FowZie - Felicia Aulén

Första frågestunden på Bloggen.

http://www.fowzies.se/fragestund/

2011-03-06 17:26:52
http://www.fowzies.se
Gaymasen

Hahaha ja justia! Men jag kan verkligen få cravings för gula poppisar! De är så sjukt goda. Vill ha en egen biopopcornsmaskin här hemma. ;D

2011-03-07 11:47:27
http://gaymasen.se
Veronica, Beauty Place

Gaymasen: De gula popcornen gör ju halva biobesöket, haha!

2011-03-10 18:25:16

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0