Tävla och vinn giftset från E.L.F


Date: 2009-11-30 Time: 08:45:24
Kategori: Tävlingar { 21 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag älskar julen! Jag älskar också att jag har flera tävlingar på lut på Beauty Place, som jag kan förgylla er december med. Mer skönhet till folket, eller vad säger ni?

Den här gången kan en av alla mina fina läsare vinna ett giftset från E.L.F Cosmetics. Najs, right? Det allra bästa är att vinnaren själv får välja precis vilket giftset som passar bäst. Är det professionella penslar som saknas i ditt badrumsskåp, har du aldrig testat mineralsmink och önskar dig ett startkit eller är det bronzingmakeup som du älskar mest? Så här gör du för att tävla.

1. Surfa in på E.L.F:s hemsida och välj ut det giftset du allra helst vill ha i julklapp av mig.

2. Lämna ditt val i en kommentar till det här inlägget, tillsammans med en motivering om varför just du ska vinna setet. Glöm inte ditt namn och din mailadress, så att jag kan kontakta dig om du vinner.

3. Gör det senast söndag 6/12 klockan 19:00.

E.L.F Giftsets


Vinnare av varsin Personlig Almanacka


Date: 2009-11-29 Time: 20:49:58
Kategori: Tävlingar { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Tävlingen om personliga almanackor var bland de roligaste tävlingarna jag har haft här på Beauty Place. Inte bara på grund av att jag verkligen gillar det jag tävlade ut, utan för att jag bad er att beskriva hur ni hittade ni hit och varför ni stannat när ni var med och tävlade. Det var ju hur kul som helst att läsa svaren! Här är några av mina favvos (även om jag skulle kunna ta med varenda kommentar).

• "Tycker verkligen om den, särskilt eftersom några av dina favoriter även är mina, så jag ser det här som en slags kroppsvårds-/skönhetsbibel. Tack!"

• "Det jag gillar med din blogg är att du alltid kommer med flera olika bra tips på produkter. Att du har ett utbud och att det inte bara är smink. Utan även parfymer, body lotion, produkter för håret osv. Sen tycker jag du beskriver produkterna väldigt bra, du säger verkligen vad du tyckte om en produkt du tex testat och man ser att du tar med både för och nackdelar. Det gör att det du skriver känns väldigt trovärdigt."

• "En liten lista på det jag gillar med just din blogg kommer här: Språket. Du skriver korrekt men samtidigt lättsamt och opretentiöst. Inläggen är lagom långa för att man ska läsa varenda ett och du har bra styckesindelning. Innehållet, såklart! Din blogg innehåller en bra blandning mellan smink, hud- och kroppsvård i olika prisklasser. Recensionerna uppskattar jag extra mycket!"

TACK, alla ni som var med och tävlade. Det är roligt att höra att ni gillar blandningen av inläggen på bloggen och jättekul att ni gillar hur jag skriver! Jag önskar att alla som var med och tävlade kunde få varsin almanacka. Därför kommer en ny tävling (dock om andra godbitar) upp på Beauty Place redan imorgon. Vinnarna i den här tävlingen, som jag behöver ha adressen till, är:

Sunniva
Caroline
Tina


Recension: Smashbox Photo Finish Primer


Date: 2009-11-29 Time: 18:36:18
Kategori: Recensioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Photo Finish Foundation Primer


Jag måste vara den absolut sista i sminkbloggvärlden som testar Smashbox hyllade primer. Ja, primer överhuvudtaget faktiskt. Det tog nämligen rätt lång tid innan jag tyckte att jag behövde en primer under mitt smink.

Ni förstår, enligt mig så fungerar en primer, att ha under foundation och concealer, allra bäst om man har lite fetare hy och särskilt i T-zonen. Jag har under en ganska lång tid kämpat med en riktigt torr hy och har under den tiden inte känt av att min foundation har "glidit av" eller att jag har behövt bättra på den under dagen. MEN... av någon anledning (som fortfarande är rätt okänd för mig) så blev min hy fetare och fetare och jag behövde helt plötsligt komplettera med puder.

Det var när detta hände som jag klickade hem världshyllade Photo Finish Foundation Primer, mest för att se vad all fuss berodde på. Och jag kan intyga att primern - den hjälper mig faktiskt att få en snyggare makeup. Jag använder den efter en bra fuktkräm och innan jag applicerar foundation samt concealer. Formulan är som en gele ungefär och primern är rätt dryg så min lilla reseförpackning har räckt länge och det finns fortfarande mycket kvar.

Jag har märkt att primern gör så att jag behöver använda mindre foundation och att den lägger sig jämnare utan att jag behöver arbeta med den lika mycket. Jag tycker till och med att sminket håller lite, lite längre till vardags men jag ser tyvärr inga underverk när jag utsätter makeupen för en riktig prövning. På partykvällen kommer nämligen fortfarande de småröda kinderna, som jag sminkat över, fram och jag blir lite glansig i pannan trots primern. Jag tror att Smashbox Photo Finish kan fungera perfekt för den som inte har så fet hy och även till vardags för den med T-glans. Men ska jag ut och svänga mina lurviga så kommer jag även i fortsättningen att ta med lilla puderdosan i clutchen.

BETYG: BBBB (4/5)

Xmas 2009 by Viva La Diva


Date: 2009-11-28 Time: 21:20:38
Kategori: Kollektioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Viva La Diva bjuder på en kollektion med många godbitar lagom till jul. Christmas Gifts 2009 heter samlingen av så många nyanser av ögonskugga som du kan tänka dig, läppglans och lite glitter att toppa med.

Make Up Box

Makeup Box är den absolut snyggaste delen av kollektionen och det som jag skulle satsa på om jag skulle ge bort någonting av kollektionen som julklapp. De 2 trioskuggorna i boxen är skimriga och båda drar åt det grå hållet. Förutom den grå & silvriga tonen innehåller den ena trion dessutom rosa och den andra lila. Mest av allt gillar jag glittereyelinern, där Viva La Diva har piffat till sin förpackning rejält - från en vanlig liten tub till en snygg flaska. Pris: 229 kronor (endast på Åhlens).

Eyeshadow Collection

Den första ögonskuggepaletten innehåller 10 dova färger som alla är matta. Känner ni mig så kan ni säkert gissa vad jag tycker om den här paletten. I love. Den innehåller precis den sortens naturliga, jordnära nyanser som jag älskar. Skuggorna är lättarbetade och jag gillar att själva asken som skuggorna är paketerade i är såpass tung och därför inte känns "plastig" som lite billigare smink annars kan göra. Pris: 139 kronor (endast på Åhlens).

Nudie Lipgloss Palette

Nudie Lipgloss Palette innehåller 5 röd- och rosatonade nyanser av läppglans samt en pensel att applicera med. Paletten kommer att kosta 99 kronor i butik.

Eyeshadow & Blush Collection

Nästa ögonskuggepaletten, som innehåller 15 nyanser och 2 puderrouge, är en skimrande variant. Hade jag varit tvungen att välja mellan en av de två paletterna i butik, då hade jag valt den första med mer naturliga färger eftersom jag hade tänkt att de hade varit mer användbara. Därför är jag jätteglad att jag fick en chans att testa de här produkerna ändå, för färgerna i Eyeshadow & Blush Collection är så otroligt fina! Bilden gör dem inte alls rättvisa, de är mycket mer färgrika och jag verkligen längtar efter att få sätta penseln de här skuggorna. Pris 149 kronor.

High Pearl Eyeshadow Collection

48 skuggor i en palett är kanske inget man shoppar om man inte är lite av en skönhetsjunkie. Den här paletten har hyllats av många sminkbloggare redan sedan förra året, eftersom det släpptes en likadan då. Viva La Diva säger att de har förbättrat formulan och eftersom jag inte har testat skuggorna från förra årets palett innan så vågar jag inte uttala mig, även om de flesta som har provat innan tycker att det verkar vara precis samma formula. Dock har jag svårt att tänka mig att den är såå mycket bättre att du behöver köpa en helt ny om du redan har en från ett år tillbaks. Pris 189 kronor.

Förutom Makeup Box och Eyeshadow Collection Matte finns alla produkter på både Åhléns, Lindex och Cubus Stockholm. Så fort jag har testat ögonskuggorna på och inte bara kollat snabbt på handryggen så kommer jag att berätta mer om vad jag tycker, hur hållbarheten är och hur lätt det är att lägga en snygg make. Jag kan dock direkt gnälla lite på hur svårt det är att öppna förpackningarna, antingen drar jag nästan av en nagel av att slita upp locket eller så flyger applikatorerna ut för att jag tar i för mycket. Bättring, Viva La Diva!


Remember!


Date: 2009-11-28 Time: 11:26:01
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Imorgon avslutas tävlingen om 3 superfina personliga almanackor här på Beauty Place. Jag lovar att ni inte kommer att vilja ha någon annan massproducerad kalender efter att du har haft en personlig. Det enda du behöver göra är att berätta hur du hittade bloggen och varför du tycker om den. It's that simple.

Come on, lämna ditt bidrag du också!

Alla sätt att hjälpa är bra


Date: 2009-11-26 Time: 20:30:22
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Carrousel

En person som verkligen kan beröra mig med sina texter om utsatta barn är Sara. Jag blir arg, ledsen och inspirerad på samma gång och känner att jag verkligen vill göra någonting för barn som blir mobbade. Sådana barn som inte vågar gå till skolan eller som inte har någon att prata med om det som de blir utsatta för, av andra barn. Lyssnade på en debatt på P3 idag om vems fel det är när ett barn mobbar och det var starka åsikter hela programmet igenom.

Hur som helst tycker jag att alla sätt att hjälpa barn i svåra situationer är bra. Små eller stora summor spelar ingen roll och hur de kommer till en hjälporganisation är egentligen inte viktigt, så länge alla gör något litet. Kanske passar det här sättet någon? När du köper ljuset Carrousel, som är ett samarbete mellan Byredo och Rädda Barnen skänker du mer än hälften av pengarna (205 kronor) som det kostar till Rädda barnen. 

Carrousel doftar fruktigt, kostar 395 kronor och finns att köpa på Rädda Barnens webshop. Det kommer också att finnas på NK samt i Byredos egen butik i huvudstaden. 

Record a message palette


Date: 2009-11-25 Time: 18:42:40
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Snacka om rolig idé som Stila har kommit på med Record a Message Palette! Letar du efter en snygg och samtidigt speciell julklapp till någon som tycker om smink är det här en perfekt grej. Paletten innehåller 3 rosa nyanser på ögonskugga + läppglans/krämrouge och med paletten kan du spela in ett personligt meddelande till den du ger presenten. Hur kul?

Record a Message Palette kostar $18 enligt hemsidan, alltså runt 150 kronor.


Rabattkod hos Look Fantastic


Date: 2009-11-23 Time: 20:45:50
Kategori: Fyndtips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Ett kort tips för att liva upp måndagskvällen. Om du har lust att shoppa lite skönhetsjunk får du £2 i rabatt hos Look Fantastic oavsett beställningsbelopp med koden: 2NOMIN.

Koden anges i boxen promotional code vid kundkorgen och är giltig till midnatt 25/11. Happy Shopping!

Tävla om Personlig Almanacka!


Date: 2009-11-23 Time: 19:14:41
Kategori: Tävlingar { 17 Kommentarer }
______________________________________________________

Personlig Almanacka

Åh, vad roligt det här är! Jag har fått chansen att tävla ut inte bara en utan tre, ja tre, personliga almanackor till er läsare. Hihi... kommer ni ihåg TV-Shop där de alltid började alla försäljningar med något i den stilen; köp NU så får du inte bara en utan två, JA TVÅ, av den här skitsaken. Hur som helst så är det här ingen skitsak, det senaste året har jag använt och älskat min Personliga Almanacka.

Personlig Almanacka designar du själv genom att bestämma färger, teman, text på framsida och hur du vill att layouten och innehållet ska se ut i själva kalendern. Själv har jag en vecka på varje uppslag + en ruta för jobbanteckningar per dag, en ruta för träning och längst ner plats för en lista på speciella saker jag ska komma ihåg att göra under veckan som jag sedan kan bocka av. Den är rosa och innehåller mitt favoritcitat på första sidan. Men du kan välja att den ska se helt annorlunda ut om du vill - svart, rockig, ljusblå, söt.. whatever makes you happy. Almanackan är perfekt om du, precis som jag, brukar gå runt i alla stans butiker och kolla efter kalendrar men aldrig hitta en som har precis ALLT rätt.

De 3 personer som vinner får presentkort på en almanacka som de sedan går in och designar på hemsidan. Men berätta vad jag ska göra för att vinna, säger ni säkert nu. I will!

1. Berätta för mig hur du hittade till Beauty Place första gången och vad det var som gjorde att du tyckte om bloggen.

2. Gör detta i en kommentar till detta inlägg, glöm inte din mailadress!

3. Gör det innan söndag den 29 november klockan 20:00, då jag avslutar tävlingen. Efter detta kontaktas vinnarna via mail.

Dagens craving 20/11


Date: 2009-11-20 Time: 20:01:55
Kategori: Hudvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Tvål har många väldigt gulliga produkter. Förpackningarna gör otroligt mycket för hur jag upplever en produkt, hur konstigt det än må låta. En snygg burk, flaska eller vad det nu är kan göra att jag blir sugen på att köpa något som jag kanske inte hade shoppat annars. Eller så kan det vara det som får mig att välja en produkt över en annan om jag är i valet och kvalet. Är ni likadana?

När den söta förpackningen dessutom innehåller body lotion som beskrivs såhär, då blir jag extra sugen: Denna kroppslotion är tjock, krämig och har en mycket lyxig känsla. Den är tillverkad av vispat sheasmör samt kokosolja och gör din hud mjuk och full av lyster utan att den känns fet. Just nu shoppar du setet på bilden med 15% rabatt hos Eleven om du anger rabattkoden CUTIE när du shoppar.


Björk & Berries Lip Gloss


Date: 2009-11-18 Time: 19:49:16
Kategori: Mina favoriter { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Björk & Berries

Hallå alla sminkjunkies! Hur har ni det ikväll? Själv sitter jag i soffan, myser och slappnar av efter en hektisk start på veckan. Jag har flängt mellan körlektioner, revision på jobbet och en ny kund med massor av nya rutiner att lära sig. Men jag riktigt känner hur jag lär mig och det är härligt!

Jag lovade ju att dela med mig av en av mina skönhetsfavoriter just nu och den ser ni på bilden. Ni kan ju riktigt se hur den lyser upp min vardag. Nja, kanske inte bokstavligt då men åh, vilket fint och lyxigt läppglans det här är. Wild Strawberry Caring Lip Gloss från Björk & Berries ger en sån där riktigt glossig look, ni vet glansig och "lackad". Vid det här laget vet ni säkert också hur kräsen jag är när det gäller dofter. Wild Strawberry är en underbar doft och den till och smakar gott. Yes, jag var tvungen att smaka!

November wishes


Date: 2009-11-17 Time: 20:36:56
Kategori: Hudvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Här har ni några av mina cravings just nu.

♥ När julen närmar sig blir jag alltid lika barnslig. Jag älskar presenter, men jag har i alla fall plockat så många vuxenpoäng att jag tycker lika mycket om att ge som att få. Jag hoppas att jag aldrig förlorar barnet i mig. Det underbart söta juleljuset kommer från Primal Elements och ska dofta som en blandning av apelsin, kryddnejlika och kryddor... är ni sålda än? I am!

♥ Väldoftande tvålar att tvätta händerna med har jag tyvärr svårt att hitta. Jag är nämligen otroligt kräsen när det kommer till dofter. Jaquas Raspberry Buttercream Frosting Hand Soap skulle dock mycket väl kunna få godkänt av mig. Kanske väl godkänt till och med?

Juicy Coutures parfymer hyllas av många skönhetsbloggare. Vid en snabb sniffning på Åhléns kan jag inte mer än hålla med, de doftar otroligt gott och fräscht. Deras Body Creme lär inte vara sämre den. Särskilt inte för 695 (!) kronor.

Alla 3 produkter finns att shoppa hos Eleven. Förresten.. kom ihåg att titta in här på Beauty Place imorgon, då delar jag med mig av en av mina absoluta skönhetsfavoriter just nu!

Under the mistletoe


Date: 2009-11-15 Time: 22:25:12
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag har en underbart mysig söndagskväll.. jag och min baby har ätit god middag med vänner och nu ligger vi i sängen och har det härligt. Han läser bok och jag passar på att kolla igenom lite bloggar för att se vad som har hänt i bloggvärlden över helgen.

Philosophy har för övrigt släppt ytterligare ett habegärligt kit, lagom till julen. De är bra på det. Väldigt bra. Det här kitet innehåller läppglansen Gingerbread, Orange Cranberry Spritzer & Spicy Pear Cobbler. Kiss away!


Dina rabattkoder till Blush-superrea!


Date: 2009-11-15 Time: 14:03:35
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Just nu har Blush superrea för att ha plats för nyheterna som kommer snart. Med följande rabattkoder får du 70% rabatt på hela respektive märkes sortiment när du lägger din order! Wow, säger jag bara.

Sampar: samparsale
Smashbox: smashboxsale
Recipe for Men: recipeformensale
Art of Shaving: artofshavingsale
♣ Clean: cleansale
Calypso: calypsosale
Too Faced: toofacedsale
This Works: thisworkssale
REN: rensale
Lil' Dipper: lildippersale
MD Moms: mdmomssale
Freeze 24/7: freeze247sale
Eyeko: eyekosale
Easylooks: easylookssale
Model CO: modelcosale
♣ Jelly Pong Pong: jellypongpongsale
Dr Brandt: drbrandtsale
♣ Dr Hauschka: drhauschkasale
♣ Opalis: opalissale
♣ Ole Henriksen: olehenriksensale
♣ Erbaviva: erbavivasale
Boots No 7: bootsno7sale

Recension: E. Funkhouser - Concealer


Date: 2009-11-14 Time: 19:24:07
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________



Om någon frågar mig vilka 3 produkter som är måsten i min sminkbag så skulle mitt svar vara: concealer, mascara och läppbalsam. Det är med anledning av detta som jag ständigt är på jakt efter ännu bättre produkter inom just de områdena. Jag har mina olika basicfavvos men det stoppar mig inte från att tro att gräset är lite, liite grönare på andra sidan.

Och vet ni... med många halvdana concealerbesvikelser i bagaget så har jag hittat en som är sådär bra på allting jag vill att den ska vara bra på. Den kommer från E. Funkhouser. 

Först och främst, den täcker bra. Viktigast av allt! Secondly - den är krämig och väldigt lättarbetad, något som gör att jag slipper få torra flagor under ögonen och att det är lätt att få till ett jämnt resultat. Med de tre olika nyanserna är det dessutom enkelt att få till "min" nyans oavsett om jag ska dölja finnar eller mörka ringar. Jo, men ni hör ju - this is it! Love at first sight!

Den ljusa färgen i paletten används för att neutralisera rosa undertoner i huden, mellanfärgen för att göra mörka områden ljusare och den mörka färgen för att utjämna hudfärgen. Concealern från E. Funkhouser finns i 4 olika utföranden, för hudtonerna Fair, Nude, Natural & Mahogany. Kanske hade det varit på sin plats med ytterligare en mörkare - det är enda minuset jag kan hitta. Själv tycker jag att Fair passar perfekt för min ljusa hy. Den kostar 269 kronor och shoppas bland annat på Way To Life.

BETYG: BBBBB (5/5)


Det var min tur att vinna...


Date: 2009-11-14 Time: 18:36:19
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Som ni säkert vet vid det här laget så tycker jag om tävlingar här på bloggen. Själv brukar jag dock aldrig orka delta i andras tävlingar, utan det blir dem där jag känner att jag verkligen vill ha det som bloggaren tävlar ut, riktigt RIKTIGT mycket. (Ja, jag är lite lat)

Därför blev jag jätteglad när jag kammade hem priset i söta Elinas tävling (Elina driver dessutom en av mina absoluta bloggfavoriter) om en Too Faced-palett med 9 toppenfina ögonskuggor. Jag har dessutom inte ens testat Too Faced innan. Jag kan lova att jag bara blev glatt överraskad när jag började sminka mig med skuggorna förra helgen, när jag firade min pojkväns födelsedag. En lite extra kul grej med den här paletten är att den innehåller små "instruktionskort" med tips om hur man får till olika fina sminkningar - för party, vardag med mera.

Too Faced


I helgen ska jag leka!


Date: 2009-11-13 Time: 19:57:52
Kategori: Smink { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Med posten idag kom ett stort paket med prover från E.L.F Cosmetics. Jag som aldrig har testat mineralsmink innan ska äntligen få gå loss i helgen. Thank you ELF!

I paketet låg både foundation, rouge, fyra ögonskuggor och penslar för allt. Yay! Ser ni förresten vad fina alla skuggorna är - skimriga i guld, svart och grönt? Jag återkommer med mer information och recensioner när jag har hårdtestat allting.

Paletter en masse


Date: 2009-11-10 Time: 19:21:29
Kategori: Allmänt { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

En palett i någon form är en perfekt present (eller julklapp) till sminknörden, för det finns så mycket att tycka om. Blanda läppglans, ögonskuggor, rouge och kajal i ett kit eller köp en stor palett med flera olika nyanser av samma smink. I kollaget är några av mina favvos. 

Chantecaille är mästare på paletter av olika slag. Läppglanskitet går nog hem hos de flesta. När det gäller skuggor och rouge vågar man nästan inte röra Chantecailles varianter - de har alltid otroligt fina mönster.

♥ Löjligt stora (men otroligt fina) palettsamlingen Wish for the perfect palette från Smashbox lockar nog de flesta som är endast lite intresserade av skönhet. Vad sägs till exempel om 64 ögonskuggor?

Urban Decays bidrag är paletten Brow Box med ögonbrynsskuggor i olika nyanser, tillhörande pensel och pincett. 

Queens & Shadows


Date: 2009-11-09 Time: 21:02:37
Kategori: Nyheter { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Queens & Shadows är ett nytt, svenskt sminkmärke och precis som mig älskar ni ju också nya märken, eller hur? Bakom märket står Stina Markan, som själv beskriver sitt sminkmärke såhär:

"Queens & Shadows är ett nytt svenskt sminkmärke som fokuserar på prisvärda produkter av hög kvalitet. Alla produkter är handgjorda med enbart naturliga mineraler, utan talk och andra tillsatser. Produkterna testas självklart inte på djur. I sortimentet finns för närvarande ögonskuggor i nitton olika nyanser plus en kollektion. Nya kollektioner utkommer minst fyra gånger om året och innehåller nyformulerade färger inspirerade av säsongen. Sortimentet kommer utökas med foundation, rouge, viel, läppglans och allt annat man kan tänkas behöva för en komplett makeup."

Priserna är härligt lockande - till exempel kostar en skugga bara 49 kronor. En palett som den ovan kostar 249 kronor. Just nu beställer du Queens & Shadows via märkets hemsida och tanken är att det senare ska utökas till att säljas även på plats i Göteborg.


Vinnarna av Natuvive-produkter


Date: 2009-11-09 Time: 19:58:43
Kategori: Tävlingar { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Så var då ännu en tävling avslutad här på Beauty Place. Det var jättekul att läsa alla era önskemål på produkter och märken som borde säljas här i Sverige. Stort tack till alla som var med och tävlade - för er som inte vann den här gången kommer det snart en ny chans.

Den här gången blev det följande 4 fina läsare som får hem varsin fin vinst på posten. Jag har skickat mail till er som jag vill att ni svarar på med era adresser.

• Annica
Sophie Annelie
• Jeanette
• Ingrid


Snow Fairy


Date: 2009-11-06 Time: 21:33:45
Kategori: Kollektioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Vinterkollektionen Snow Fairy från Isa Dora är nu släppt för försäljning. Vad är då julen för Isa Dora? I'll tell you. Den är rosa, lite silvrig och toppas med en aning purpur. Den söta paletten skulle trivas väldigt bra tillsammans med alla andra rosa nyanser i min sminkväska, det vågar jag nästan lova fast jag faktiskt inte ens har stiftat bekantskap med den IRL.

Våra naglar ska också vara rosa och lila, vilket jag tycker känns lite trist. Rosa naglar hör på något vis sommaren till när det gäller kollektioner - på vintern vill jag ha starka och dova kulörer. För övrigt innehåller Snow Fairy en hel del glitter och skimmer, både glans och eyeliner med gnister förekommer. Isa Dora avslutar med mascaran Flashy Curl, en mascara med böjd borste som följer många andra stormärkens trend. På tal om det behöver jag köpa en ny mascara, det får nog bli en böjd den här gången.

Vad tycker ni, mina söta läsare? Något som faller er i smaken?

Don't miss out


Date: 2009-11-06 Time: 20:31:19
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Psst... ni missar väl inte att vara med i tävlingen som körs just nu här på Beauty Place? Du kan vinna härliga Natuvive-produkter med doft av granatäpple. Personligen älskar jag deras fuktkräm för ansiktet, så jag kan verkligen rekommendera den här tävlingen.

Come on... in och tävla med er!

Babydoll by Make Up Store


Date: 2009-11-04 Time: 20:04:05
Kategori: Kollektioner { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

I mitten av november släpps Make Up Stores nya kollektion Babydoll. Looken är rosa, lila och glimrande och jag faller pladask. Men så är jag också mycket för "söta" bilder, rosa toner och fräscha, vinterbitna kinder. Såhär beskriver Make Up Store själva Babydoll:

"Baby Doll är vinterns look. Ögonen sminkar hon i olika rosa toner. Hon bättrar på sina långa svarta, flirtiga ögonfransar med ett lager mascara och borstar igenom de mjuka stora lockarna som ramar in hennes ansikte. Hennes fylliga läppar är målade i en ljuv nyans av persika och strazzstenarna i ögonvrån gnistrar ikapp med hennes ögon. Med den stora pudervippan sveper hon väldoftande skimmer över sitt dekolletage. Inspirationen har hämtats från nytvättat linne som doftar liljekonvalj, pudervippor, sockriga sötsaker som Lollipops och maräng. Baby Doll är medveten om sin charm. I kölvattnet finner man pinuppan och rokokodamerna med sina accesser. Men istället för solfjäder, handskar och nätstrumpor smyckar sig Baby Doll med svart spets, strazz och svandun."

I kollektionen ingår nya nyanser av micro shadow, lip gloss pot, strazz och fint nagellack. Själv blir jag otroligt sugen på både ögonskuggan & glosset.

Kommer ni shoppa något ur kollektionen?


Babydoll


Välkomna hit!


Date: 2009-11-04 Time: 08:16:47
Kategori: Allmänt { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Vid slutet av dagen igår var statistiken mycket högre än vad den brukar vara och det har jag blogg.se:s framsida att tacka för. En liten länk till mitt inlägg om body lotions, som jag postade häromdagen, låg på deras framsida under dagen.

Välkomna hit, alla nya läsare! Hoppas att ni tycker att bloggen verkar trevlig och är inspirerande. Beauty Place är en skönhetsblogg med en blandning av tips, nyheter och recensioner om allt inom skönhet. Med allt inom skönhet menar jag att huvudingredienserna är smink och hudvård med en liten sprinkle av hårvård.

Är det något speciellt ni vill läsa om, lämna gärna en kommentar. Jag ska försöka att svara på de kommentarer som har trillat in redan, under dagen.

Välkomna


Tävling - Vinn Natuvive hudvårdsprodukter


Date: 2009-11-02 Time: 21:56:35
Kategori: Tävlingar { 57 Kommentarer }
______________________________________________________

Nej, nu var det ju såå länge sedan vi tävlade hos Beauty Place. Jag gillar att skämma bort er (och få glada kommentarer & mail), så nu tar vi och kickar igång en ny!

Den här gången ligger 4 produkter från Natuvive i potten. Deras fuktkräm fick högsta betyg i en av mina recensioner och jag lovar att produkterna luktar underbart. I serien som jag lottar ut ingår följande godbitar, alla med doft av granatäpple.

Pomegranate Moist Body Lotion. Fuktgivande body lotion med skyddande vitamin E. Den lätta formulan gör huden skönt återfuktad med en frisk doft av granatäpple.

→ Pomegranate Refresh Shower Gel. Uppfriskande duschgel med granatäpple och panthenol. Rengör mil för bevarande av hudens naturliga fuktbalans. Efterlämnar en fräsch känsla med en frisk doft av granatäpple.

→ Pomegranate Moist Hand Cream. Fuktgivande handkräm med granatäpple och skyddande vitamin E. Den lätta formulan ger dina händer naturlig mjukhet och en fräsch känsla.

→ Pomegranate Fresh Deo. Fuktgivande deodorant med uppfriskande granatäpple och effektiv antiperspirant som verkar hela dagen. Efterlämnar en fräsch känsla med en frisk doft av granatäpple.


4 vinnare kammar hem varsin produkt. Vad du ska göra för att vara med och tävla om härligheterna? Easy!

1. Ge mig förslag på vilket skönhetsmärke ni helst skulle vilja kunna köpa i Sverige, som ni inte har hittat här än.

2. Lämna ditt förslag i en kommentar till det här inlägget.

3. Gör det innan söndag den 8 november, klockan 20:00. Glöm inte att lämna din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Body Lotions - Mina favoriter


Date: 2009-11-01 Time: 20:15:32
Kategori: Hudvård { 40 Kommentarer }
______________________________________________________

Som ni säkert vet vid det här laget är en av mina stora laster body lotions och body butters av alla slag. Jag kan, utan problem, ha ungefär 5-6 stycken hemma samtidigt och växla mellan dem. Jag älskar min kvällsrutin, en varm dusch precis innan jag ska sova, sedan en riktigt härlig body butter - då är jag redo att krypa ner mellan lakanen och sova 8 långa timmar. Med andra ord har jag hunnit prova en del lotions, här är mina favoriter!

♥ Min absoluta favvo är Body Butter från The Body Shop. Doften Shea är lite, lite bättre än de andra, men jag har nog hunnit testa de flesta - brazil nut, mango, cacao, papaya, you name it.

♥ En annan butter, som ni kanske kommer ihåg att jag hyllade för något år sedan, är Sephoras egen variant. Asian Ginger doftar underbart och innehållet i burken är väldigt nära perfektion. Har ni en semesterresa till ett Sephora-land inplanerat, då får ni inte missa den här body buttern.

♥ När jag var på Ullared för några veckor sedan passade jag på att ladda upp lagret av body lotions med en från märket Delon i doften Pomegranate. Där var den ett riktigt budgetfynd för strax över 25 kronor. Jag har tyvärr inte sett den i någon "vanlig" butik efter det, men jag har hört rykten om att den finns på typ ICA Maxi och liknande ställen. Innehållet visade sig hur som helst vara riktigt, riktigt bra och doften är wonderful!

Doves Summer Glow har jag också lovebombat tidigare här på bloggen. Det är min favvo-BUS och samtidigt som den ger precis lagom brunbränd känsla, doftar den helt okej och återfuktar. Jag blir aldrig fläckig eller ojämnt brun med Summer Glowen.

♥ Kommer ni ihåg att jag fick en present från min baby efter att jag bloggat om LdBs nya limited-edition-body-souffle? Den visade sig bli en ny favvo, den doftar fräscht (mycket viktigt), absorberas lagom snabbt och får stort plus i kanten för söt, söt förpackning. Love!

Epoch Baobab Body Butter från Nu Skin kan vara lite svår att få tag på, eftersom den bara kan köpas av märkets egna konsulter. Den kan också vara en aning dyr. Men kommer ni över den - då lovar jag, LOVAR, att den är värd varje krona. Den är så underbar som en body butter kan bli. Åh, nu kom jag på hur mycket jag saknar min efter att den tagit slut, jag måste försöka få tag på en ny.

Vinnare av Spotlesskit!


Date: 2009-11-01 Time: 14:30:22
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Så var det då dags att utse vinnaren i tävlingen om ett hudvårdskit från ACOs nya hudvårdsserie Spotless. Stort TACK till alla som var med och tävlade, det är så roligt att fixa tävlingar när det är så många som uppskattar det! Funderar på att börja anordna veckotävlingar, så att jag kan få dela ut vinster till er regelbundet. Vad tror ni om det?

Vinnaren av Spotless-kitet blev Theres. Jag har skickat ett mail till dig, svara på det med din adress så kommer paketet på posten med ilfart.


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0