Smashing


Date: 2006-03-27 Time: 21:15:30
Kategori: Blandat { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

En ny internetbutik för skönhet har öppnat, Smashing! Första intrycket är bra, sidan ser fräsch och unik ut, med snygga bilder och en lite annorlunda layout. Några kända märken som Rosebud, DuWop och Ole Henriksen men också några mindre kända som gör att jag blir nyfiken på att prova på. Det är ju alltid kul att hitta en ny favorit! Priserna är ungefär samma som hos andra internetshoppar, exempelvis kostar DuWop Blush Therapy 295:- och Ole Henriksen all purpose aloe vera gel kostar 440:-.

Smashing kommer att bjuda in gästkrönikörer som skall skriva om skönhet, där vi som handlar själva får skicka in önskningar på vem som skall bli krönikör. Förutom detta kan vi ställa frågor till hud-, hår- och makeupexperter på sidan och det verkar dessutom vara lätt att beställa. Fri frakt över 500 kronors beställningar och det kan man säkert alldeles för lätt komma över =P

Återkommer med mer info när jag handlat ifrån sidan för första gången!

35761-134
Man kanske skall slå till?

Dagens...


Date: 2006-03-27 Time: 16:47:29
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

...makeup blev i vårens tecken (på vädret säger de ju att det äntligen inte ska gå under nollstrecket inatt och då är det VÅR) lätt och med skira färger:

-Concealer från Face Stockholm
- Foundation, Matte från Face Stockholm
- Brun skugga från paletten Cappucino från Isa Dora till ögonbrynen
- Highlighterskugga Future Queen från MUS över hela ögonlocket samt upp mot brynen
- Ögonskugga Cotton Candy (ljust rosa) från MUS över ögonlocket och i globlinjen
- Mascara L'extreme från Lancôme
- Nya rouget Harmony från MAC (som jag för övrigt älskar, färgen är fantastisk!)

Dagen har tillbringats med att skriva D-uppsats och nu väntar jag på att blogg.se skall bli klara med sina uppdateringar så att jag får tillbaka min statistik och ser fram emot ett mer lättflytande bloggsystem. Kilar strax iväg på en timmes aerobics, var så roligt sist och påminner om ungdomens jazzdansande =) 

Har ni också vårkänslor och fint väder?

Det är härligt att fylla år


Date: 2006-03-26 Time: 19:17:36
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Eftersom jag blir ett år äldre på torsdag kom det upp föräldrar från båda sidor i helgen och hälsade på. I fredags var vi och promenerade på stan, åt kycklingsallad hemma och sedan bar det iväg på en helkväll i Stockholm, roligt! På lördagen blev det fika med lite mer släkt och födelsedagsmiddag lite senare på kvällen. Några presenter fick jag också, i skönhetsväg - efterlängtade Harmony Powder Blush från MAC. Jag har provat färgen innan, den är lite mer brun i tonen än min andra (Blushbaby) som drar mer åt rosa. Jag älskar MACs rouge, de sitter bra och är lätta att applicera och variera i intensitet.

35761-134

Lite trött är man dock nu, blev tillfrågad om jag ville köra lite gemensamt på gymmet och prata "skit" med en vän, men stannade hemma med en bok och nytt violte istället. Skönt det med! Nästa helg bär det ju av till hemstäderna (om man kan säga så) i 4 dagar för firande av fler födelsedagar och träffar med många vänner... längtar så, redan!

Favoritlistan á la Beauty Princess


Date: 2006-03-26 Time: 15:32:14
Kategori: Blandat { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Rengöring: Dermalogica eller Lancôme
Ansiktsvatten: Lancôme
Ansiktsskrubb: Gillade min från Yves Rocher, men nu skall jag satsa på Niveas
Ögonmakeup remover: Body Shop Eyemakeup Remover 
Dagkräm: Lancôme Aqua Fusion 
Färgad dagkräm: -
Ögonkräm: Har bara provat Lancômes Hydra Zen ögoncreme, helt ok, svalkar och återfuktar.
Allroundkräm: -

Foundation: Face Stockholm 
Concealer: Face Stockholm
Löst puder: Använder MUS, men tycker den är lite väl uttorkande. Annars ingen favorit för jag har matt foundation och det räcker för det mesta.
Fast puder: -
Rouge: MAC i Blushbaby eller Harmony 
Bronzing: Isa Dora Terracotta Powder

Mascara: Lancôme Hypnose
Eyeliner: -
Kajal: MAC
Ögonskugga: MUS Microshadow 

Läppglans: Star Gloss från Lancôme
Läppbalsam: E vitamin lipbalm från Body Shop
Läppstift: Använder inte
Läppenna: Använder inte
"Plumper": Har tyvärr inte provat än

Hudkräm: Body Butter - Papaya eller Brazil Nut från Body Shop
Kroppsskrubb: Body Shop Body Scrub - Papaya
Shampo/balsam: All Soft från Redken
Hårstyling: Redken 
Doft: Många, men speciellt Davidoff Cool Water, Gucci Envy Me, DKNY Be Delicious eller L'eau par Kenzo
Nagellack: Maybelline Water Shine Diamonds (men letar ny favorit)

Jag sätter mig på kartan!


Date: 2006-03-26 Time: 00:16:22
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag har placerat min blogg i Eskilstuna på Bloggkartan.se =) Häng på du med, om du har en blogg!

Smarta extensions


Date: 2006-03-25 Time: 21:41:42
Kategori: Hårvård { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Det var några stycken som var nyfikna på mina extensions och även några som undrade om det inte fanns något ställe där man kunde handla löshår på nätet som man själv satte i och tog ur. På Snowdrops hittar du som är intresserad en smart variant av clipons, som fungerar ungefär som  "de där" som de sålde på TV-shop för några år sedan. Det finns 12 olika färger och går att arbeta med som vanligt hår. Om någon provar, så dela gärna med dig av tankar och hur du upplever det.

Nu ska jag tillbaks till sambon och mina föräldrar som sitter i soffan och umgås, har fått lite paket idag, några dagar innan födelsedagen... bloggar mer om presenterna imorgon!

Din Stil - Veckans tema, inför v13


Date: 2006-03-23 Time: 21:42:05
Kategori: Din Stil { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag tackar och bugar, som man säger, för förra veckans bidrag till Din Stil. Inför nästa vecka blir jag än en gång inspirerad av Frida och väljer temat "Mitt bästa skönhetsknep". Detta kan innebära allt ifrån favoritprodukt till att dricka mycket vatten, kort och gott; DITT bästa tips för att se tip top och snygg ut!

Skicka era bidrag senast tisdag 28/3 klockan 22:00 till [email protected] med några rader om ert skönhetsknep. Om ni vill ha länk så är det som vanligt helt ok att skriva er bloggsida/hemsida längst ner i mailet så länkar jag :) Mail away!

Din Stil, vecka 12


Date: 2006-03-22 Time: 20:44:41
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Denna veckan är det mycket på schemat, D-uppsatsen har satt igång för min del, jag sjunger med studentkören och är iväg och tränar. Dessutom kommer både mina och sambons föräldrar och hälsar på under en långhelg för att fira min födelsedag som är nästa vecka. Så den här gången blir veckans Din Stil utan flera bilder, jag hoppas det inte ger alltför ledsna miner och att ni får användning för tipsen.

Frida skriver: "Jag letar fortfarande efter det ultimata lacket. Ett som torkar snabbt men främst sitter som berget. Hoppas att få lite tips på din blogg den här veckan :) Jag lämnar ändå ett bidrag & det är LOreal´s White Manicure. Det är ngt slags violett pigment i lacket som neutraliserar det gula/sunkiga på naglarna. Resulltatet blir perfekta genomskinliga naglar! Alltid bra när man inte hinner eller orkar lacka dem med färg. Prova!"

Ida budgettipsar: "Jag använder inte nagellack varje dag, är ingen nagellacksfantast. men ibland kan det ändå vara kul att sätta lite färg på naglarna. därför tycker jag att depends minilack är helt okej.kostar bara kring tjugolappen och ör i lagom size om man precis som jag, inte använder nagellack ofta.de är kanske inte världens mest hållbara, men de håller snyggt över en dag iallafall, och vad mer kan man förvänta sig för tjugo kronor?!" 

Martina gillar Lancôme Vernis Triple Tenue: "Tycker att jag passar i den här färgen. Är ju mörk i hyn och då passar den bra. Gillar färger i den tonen. Lila är en av mina favoritfärger dessutom."

Fru Hjelm skickade med riktigt snygga bilder på sina lackade naglar och det är klart de skall vara med på bloggen så det är dem ni ser nedan. Hon skriver: "Min favoritmanikyr är fransk manikyr. Jag vet, hopplöst ute just nu, men jag gillar det. Lacken jag helst använder är Oriflame - French Manicure färgen Illusion, Yves Rocher - vitt smajl, Depend Stipe - glitterrand, Sally Hansen - överlack"

35761-132

Jag har inte något favoritlack eftersom jag inte målar mina naglar på långa vägar så ofta som jag borde. Maybellines Water Shine Diamonds nagellack fungerar dock bra på mig, sitter flera dagar även när jag är aktiv och finns i många snygga färger.

Nu kommer den...


Date: 2006-03-20 Time: 15:14:31
Kategori: Blandat { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

... våren! Har varit ute på en trevlig lunch med en väninna och har också promenerat iväg till högskolan för att skriva ut två vetenskapliga artiklar som jag skall läsa och analysera, så nu sitter jag i soffan med en kopp te i högsta hugg och läser för fullt. Kanonväder ute och jag riktigt känner hur humöret stiger för varje solstråle som skiner in på mig.. ååh vad härligt det är!


Sådana här fina tulpaner fick vi av sambons moster och kusin i helgen också, de står och pryder vårt vardagsrumsbord och luktar fantastiskt!

För övrigt har de fått in nytt på Eleven idag också: "Få pedikyr utan att behöva beställa tid"... det låter väl bra? Benefit Sandal Scandal är behandling för trötta och torra fötter med medföljande tofflor så att du kan sova med behandlingen och sedan vakna med sexiga, pigga fötter!


I min väska


Date: 2006-03-19 Time: 22:54:35
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Legally Blonde visar upp sin väska med innehåll och jag hänger på... Jag rensar så ofta jag kommer ihåg i min väska för jag har en tendens att samla på mig all möjlig s*** =)




I min väska (som tyvärr inte fick plats på bilden) har jag:
Plånbok med nada pengar och massor av klubbkort
MP3-spelare
Näsdukar
Kalender med penna
Läppglans från Make Up Store
Läppbalsam från Body Shop
Lip Service från Lush
Parfymprov - DKNY
Be Delicious

Vad har ni i era väskor? Blogga gärna om det eller lämna kommentar om ni inte har en egen blogg.


Update


Date: 2006-03-18 Time: 15:40:35
Kategori: Allmänt { 10 Kommentarer }
______________________________________________________

Har ändrat layouten en aning på bloggen som ni kanske ser. Vad tycker ni läsare - bättre/sämre? Nu längtar jag bara efter att blogg.se skall lägga till lite nya varianter, som de lovar så ofta... det är tråkigt när man hittar samma layout på en annan blogg som på sin egen, men så blir det väl tyvärr! =(

Finns det någon frivillig som är duktig på det där med layout och design som skulle vilja hjälpa mig så är jag mer än tacksam =D

En hjälpande hand...


Date: 2006-03-18 Time: 15:09:20
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är ju lika viktigt med redskapen som sminket för att få det perfekta resultatet när du lägger makeup. Om du, som jag, har satsat på "bättre" penslar som skall hålla ett tag - gärna i några år eller mer - är det väldigt viktigt att du tar hand om dem. Detta innebär rengöring med jämna mellanrum för att inte bakterier skall kunna sätta sig i håren på borsten och smutsa ner huden. Jag brukar göra rent mina med en pappersbit efter varje gång jag använt dem och med jämna mellanrum använder jag även mild tvål och vatten för att "djuprengöra" - men är noga med att inte få in det under fästet till håret eftersom håren kan lossna lättare då.

Hur som helst var det någon som bloggade om Smashbox Brush Cleanser för ett tag sedan (förlåt men jag har helt glömt bort vem - påminn mig gärna om du läser). Smashbox brush cleanser är så enkel och praktisk att använda att du sprayar den på en pappersservett och torkar sedan av borstarna med detta... taadaa.. klart! Verkar ju super!


Smashbox säljs bla på Eleven

Skuggfrossa!


Date: 2006-03-17 Time: 22:08:15
Kategori: Smink { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

  

LipGloss Bitch visar upp alla sina fina ögonskuggor och utmanar oss andra att berätta om våra skuggor. Det tog mig ett tag men idag fick jag tiden att arrangera dem för ett foto och visa upp dem för er läsare. Jag har berättat innan att jag älskar bruna nyanser men att jag måste bli bättre på att variera mig och använda mer färg. Därför blir det en sväng ner på stan imorgon för att kolla in orange, ljusgrönt och turkost.

På första bilden är märkena lite blandade: först 3 paletter från Isa Dora, perfekta för festen: Triple Eye Shadow 05 - Pink Fantasy, Eye Shadow Quartet 51 - Cappucino och Light & Shade Eye Shadow 37 - Pearly Flamingo. Nedanför dessa syns 2 skuggor från Urban Decay, den lila heter Stalker och den blå Kiddie Pool - underbara färger båda två! Slutligen skymtar en glitterskugga från Face som heter Galaxy.

Den andra bilden visar mina skuggor från Make Up Store. Jag älskar MUS skuggor och tycker det är lätt att hitta en ny favorit vid varje besök. Översta raden visar Future Queen, Chocolate och Old Gold och på nedre raden syns Cotton Candy, Atmosphere, Moda och sist Moonstone.

Vilka skuggor har du i din sminkväska? Blogga gärna om det eller lämna en kommentar, om du ingen blogg har. =D

Recension av The Body Shop Honey and Oatmeal 3-in-1 Scrub Mask


Date: 2006-03-16 Time: 21:18:06
Kategori: Recensioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

I juli 2005 köpte jag på mig en hel del från Body Shop i och med att jag blev medlem, bland annat den här skrubb-masken som skall släta ut och återfukta torr till normal hud med naturliga och organiska ingredienser. Jag tycker om Body Shops grejer och hade höga förhoppningar på denna ansiktsmask och nu har jag använt den ungefär 2 gånger i månaden sedan jag köpte den. Själv har jag normal till känslig hy.

Jag har dock inte fått någon wow-upplevelse av ansiktsmasken men den känns helt ok på och är mild mot huden - det vill säga inget kliande eller andra allergiska reaktioner varken under eller efter behandlingen. Den fungerar så att man applicerar ett rätt tjockt lager av krämen, låter det verka 10-15 minuter och sedan masserar man ansiktet med de mjuka, rätt stora peelingkornen som finns i och sedan sköljer man bort den med ljummet vatten. Tyvärr känner jag ingen större skillnad innan och efter behandlingen, huden känns endast lite mjukare och lenare men återfuktningen märker jag inte av. Krämen är rätt lätt att skölja av och luktar helt fantastiskt, men mycket mer än så är det inte. Nja, det finns nog bättre varianter på marknaden, den här känns skön på och gör hyn en aning lenare... men, som sagt, långt ifrån drömprodukten! Synd!



Betyg: BBB (Godkänd men inte mer)


Din stil - Veckans tema inför v 12


Date: 2006-03-16 Time: 17:42:14
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Frida tipsade i en kommentar om nya teman på Din Stil och jag tar mer än gärna emot förslag och inspiration. Så nästa veckas tema på Din Stil blir "Bästa nagellacket"! Detta tema är super för min del, för jag har hittills inte hittat ett nagellack som jag älskar, så jag ser fram emot tips och åsikter från er läsare.

Skicka in era bidrag till [email protected] senast 22:00 nästa tisdag den 21 mars. Några rader om vilket lack ni gillar, varför och gärna en bild bifogat så blir jag glad. Skriv ner adress till er blogg/hemsida om ni vill att jag ska länka =)

Din Stil, vecka 11


Date: 2006-03-15 Time: 19:47:51
Kategori: Din Stil { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här veckan efterlyste jag era bästa rouge-tips och har fått dessa svar av er som skickat in:

SJT tycker att "Mina favoritrouge är Posh från Make Up Store och Orgasm från NARS. Posh är super till vardags, ger verkligen ett lyft. Orgasm behöver det väl inte många ord nu för tiden. Mitt är givet vid varje festligt tilfälle."

Anne-Marie skriver i sitt mail "Väldigt länge använde jag ett gammalt, för mörkt puder som rouge (!), men när jag tröttnat på det gick jag på jakt efter ett riktigt. Jag använder nu Niveas Stay Real Blush, färgen Shades of Coffee som snyggt markerar kindbenen. Lagom för varje dag, men fungerar även för fest om man tar på lite extra. Prisvärt också!"

Kicki berättar att "Jag var länge skeptisk till Nars Orgasm, men jag gillar det mer och mer. Möjligen kunde de ha dragit ned på skimmereffekten, men nyansen är fin."

Jag har MACs powder blush som personlig favorit, den är enkel att variera i intensitet och passar bra både till vardags och fest. Just nu använder jag färgen Blushbaby men vet redan att det i födelsedagspresent om 2 veckor kommer en i färgen Harmony också. Jippii!

ds11


Lite blandat


Date: 2006-03-14 Time: 19:33:49
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Påminner om att ikväll är sista dagen för att skicka in ditt bidrag till veckans Din Stil, så skicka in ett mail innan klockan 22:00 ikväll för att vara med. Veckans tema är "Mitt favoritrouge", så plita ner några rader om detta, gärna tillsammans med en bild och skicka till [email protected] ikväll, om du inte gjort det redan! =)

För övrigt är det mycket på gång just nu och det är därför det är lite tyst i min blogg för tillfället. Ledsen för det men jag lovar att skärpa mig redan från och med imorgon kväll med bland annat 2 recensioner, Din Stil, en shoppingguide och lite nyheter i skönhetsvärlden. Blev en sjuk dag igår för min del så då låg jag utslagen och idag och imorgon är jag företagsvärd på våra arbetsmarknadsdagar så det är fullspäckade dagar från 7 till 18 ungefär och sedan skall man ta sig hem också. Men imorgon kväll är jag alltså tillbaks på bloggen igen! Håll ut tills dess :)


Krämigt värre


Date: 2006-03-11 Time: 16:52:44
Kategori: Smink { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Mirella undrar i en kommentar om hur bra krämrouge verkligen är och vilket som är den bästa varianten. Faktum är att jag bara har provat krämvarianter vad gäller highlighter men jag är också väldigt sugen på att prova krämrouge. Senaste veckan har jag varit på väg ner på stan varje dag för att inhandla ett men så har andra, viktigare saker, kommit i vägen. Allt är roligare än att plugga men tyvärr är det ett nödvändigt ont. Imorgon ska jag i alla fall ta mig iväg ner på stan med sambon och spana in några olika krämrouge och märken för att se vad som verkar bäst. Nu när våren måste komma snart känns det väldigt fräscht att skippa foundation och använda ett krämrouge för att få till de rosiga, "våriga" kinderna.


Kanske ett från MAC?

 

Din Stil - Veckans tema inför vecka 11


Date: 2006-03-09 Time: 16:41:07
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Med tanke på att det börjar dyka upp allt fler olika sorters rouge har jag blivit lite nyfiken på vilka rouge som är era favoriter? Kanske är det en gammal goding som hängt med i åratal eller är det en ny variant som sitter på era kinder varje dag? Veckans tema inför vecka 11 blir därför "Mitt favoritrouge".

Skicka ett mail med vilket rougemärke du gillar bäst till [email protected] och bifoga gärna en bild om ni har/hittar någon. Vill ni att jag skall länka är det bara att skriva er bloggadress med i mailet. Ni har till och med tisdag 14/3 klockan 22:00 att skicka iväg ert mail till mig =)

Dagen...


Date: 2006-03-09 Time: 13:48:09
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

... börjar bra. Solen skiner in genom fönstren och även om det är kallt ute (-4,5 för att vara exakt) så tror jag på att våren är på väg. Längtar efter dagarna när man kan gå ut i linne, kavaj och höga klackar igen. Hur som helst passade jag på att skämma bort mig på förmiddagen, tog låång sovmorgon, det vill säga somnade om efter att ha vaknat med sambon vid 7:30 för att ringa sjukhuset och läst en stund. Sedan åt jag en god frukost och tittade igenom nya Vecko-Revyn, läste igenom några bloggar och sedan hoppade jag in i en varm dusch. Där blev det:

Hårinpackning med Redken All Soft Heavy Cream Super Treatment (178 kronor för 250ml på Look Fantastic)
Fotskrubb med Oriflame Exfoliating Foot Scrub (70 kronor för 75ml)
Rakning av ben
Body Shops Body Butter Blueberry så att jag blir riktigt len och fin (155 kronor för 200ml)
"Inpackning" för fötterna med Body Shops Peppermint Cooling Rescue Treatment (129 kronor för 100ml)

Man känner sig väldigt uppfriskad och pigg efter en sådan behandling, nu skall jag sätta mig i soffan med en kopp te och plugga marknadsföring inför min munta imorgon!


Din Stil, vecka 10


Date: 2006-03-08 Time: 18:06:58
Kategori: Din Stil { 12 Kommentarer }
______________________________________________________

Det går upp och ner i hur många som deltar i Din Stil men jag är tacksam för varje mail jag får, det innebär ju tips! Jag kan säga att jag blir lika sugen på att shoppa varje gång jag sitter och sammanställer era mail och letar bilder, jobbigt med CSN som inte låter mig köpa 1% av allt jag vill ha =S

35761-123
Temat för den här veckan var, som ni ser i bilden "Mitt bästa budgetköp".

Emma tipsar om "Isa Doras solpuder, som är hur bra som helst och bara kostar runt 100 kronor."

B-M skriver: "Jag skulle vilja tipsa om L300 hudvårdprodukter från apoteket. Jag har torr och känslig hy och har även haft problem med utslag och blemmor. Efter att jag börjat använda L300 rengöring, ansiktsvatten, dagcreme, nattcreme och ögoncreme har hyn blivit bra. Jag säger bara HEJA APOTEKET!"

Kicki G säger i sitt mail: "Mitt bästa budgetköp är ögonmakeupborttagning (för vattenlöslig make up)
från alla de billiga märkena; Nivea, Isadora, Lumene, L'Oreal.  Alla funkar bra och det finns absolut ingen anledning att köpa betydligt dyrare produkter från de dyrare märkena som Dior, Estée Lauder osv."

Från mig är bästa budgettipset Body Shops Camomile Eye Makeup Remover, 109 kronor för 250 ml. Den tar bort all min ögonmakeup på ett litet kick, irriterar inte ögonen och det känns även som att den återfuktar fransarna så att de inte lika lätt trillar bort.

Stilbyte hos Eleven


Date: 2006-03-05 Time: 18:09:49
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter en härlig eftermiddagspromenad med mp3-spelaren på högsta volym kom jag hem till trevliga nyheter från Eleven. De har nu (äntligen) valt att visa vilka färger som finns på de olika produkterna genom att endast ha en produkt i visningslistan under kategorin (tex läppglans) och sedan när man klickar på den kommer man in till de olika varianterna av produkten, tex rosa, rött osv. Usch, vad jag känner att jag låter snurrig, men det är väldigt lätt egentligen; kika in under Dessert Beauty Plumping Lip Candy för att se själv :-)

Den här var föresten hur söt som helst... läppbalsam som är bra för små munsår men även för daglig vård av läpparna. Tycker jag kan vara bra så här i kylan (som borde bli vår när som helst!) Den köper du också hos Eleven.


Inför vårens första strålar...


Date: 2006-03-03 Time: 21:35:13
Kategori: Hudvård { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

För några veckor sedan bloggade jag om Body Shops nya kroppsskrubbar, som har landat i butikerna. Idag blev det äntligen av att jag vandrade ner på stan och in på Body Shop för att känna och lukta på dem. Mitt första intryck var väldigt bra, skrubben hade rätt stora korn och jag kan verkligen tänka mig att den skrubbar bort den döda huden och gör hela kroppen len och fin. Provade lite på handen och det kändes jättebra. Lukten var en aning stark från början, men så hade jag ju inget vatten att skölja av den med efter, lukten av Papaya (som jag provade) satt hur som helst kvar i flera timmar och jag kan tänka mig att det blir samma effekt när man använder den i duschen fast lite svagare lukt. Det kan ju bara bli bättre. Burken var stor och räcker säkert hela våren och en bit in på sommaren om man använder den en gång i veckan. Då blir man fin och jämt solbränd långt in på hösten... märker ni att jag längtar efter värmen? =)


Mer än lockad...


Date: 2006-03-02 Time: 21:27:39
Kategori: Hudvård { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Hotspot är i valet och kvalet inför ny rengöring och återfuktare och det fick mig att börja fundera. Tyvärr tycker jag inte att min Lancôme Aqua Fusion återfuktar tillräckligt bra i det kalla och vintriga klimatet. Dock är det en skön, bra kräm som jag dock tror att jag ska ställa undan i badrumsskåpet tills våren har varit med oss ett längre tag och satsa på en annan mer fuktgivande just nu. Min hy är väldigt känslig och reagerar starkt på ändringar i klimat, för starka produkter och liknande och jag måste lyssna på den. Hotspot är inne på att handla Laura Merciers återfuktare Mega Moisturizing Cream som är bra för normal till torr och känslig hy. Den behåller PH-balansen, har SPF 15 och är bra för oss som bor i ett kallt klimat. Låter väldigt bra! Någon som har provat?

lm cream

Din Stil - Veckans tema inför, v 10


Date: 2006-03-02 Time: 17:20:35
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Då fortsätter vi med "Din Stil", jag har redan fått massor av bra tips och jag älskar att veta att produkterna fungerar innan jag lägger ner pengar på dem så tack för alla bra tips! Hoppas att ni har lika bra användning av dem som jag! Veckans tema blir "Mitt bästa budgetköp" då jag helt enkelt undrar över vilket skönhetsköp till budgetpris, inom smink, hudvård eller hårvård, ni är mest nöjda med? Ni kanske till och med har någon produkt som fungerar precis lika bra som en för dubbla (eller högre) priset? Dela med er, please =) 

Skicka ett mail med er budgetfavorit och varför den är det, gärna tillsammans med en bild till [email protected] så är ni jättegulliga! Om ni vill ha en länk, så skriv bara er bloggadress längst ner! Som innan vill jag ha bidragen, som publiceras onsdag i v 10, senast på tisdag den 9 mars klockan 22:00.  

Din Stil vecka 9


Date: 2006-03-01 Time: 21:00:46
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

din stil v9
Veckans Din Stil fick en mycket bättre uppslutning än förra veckans och jag tackar och bockar för mailen ni skickat in. Nästa vecka satsar vi ännu högre =) (man ska aldrig vara nöjd, eller hur?) Temat för den här veckan var "Min favorit - läppglans/läppstift".

Kajsa skriver: "Mitt favorit läppglans är Dior Addict, det ger en härlig glans och sitter länge, det känns lite kladdigt på läpparna men färgerna väger upp det :)"

Från Susanna får jag reda på att "överlevnadsprodukten nummer 1 såklart är 8hourcream från Elizabeth Arden. Om jag inte hade den hade mina läppar gått sönder ;) Jag använder aldrig läppglans,men för att få ett lite mer sminkat uttryck (+färg) använder jag Rosebud."

Hanna skriver att hennes "favoritläppglans är alla Lancôme Juicytubes. De finns i alla möjliga sorters färger och de varar länge. Det juicytubet jag har nu är nr. 57 Red Sweetheart som är korallfärgat. Dessutom luktar Juicytubsen riktigt gott!"

Sezierra säger att "Jag använder för det mesta Isadoras "Briliant lip shine" nr 81 Purple pink eller Isadoras "Wonder lip"71 Pearly Bronze. Jag är förtjust i just Isadoras för jag får inte lika kraftig allergisk reaktion om jag använder deras produkter. Produkter från Lumenelle tycker jag annars är bra, dessutom utmärkta för min tomma plånbok." 

Anna skriver i sitt mail att "Mitt favorit läppglans är biotherms glossy shine nr 30, den ger perfekt glans och färg. lagom diskret, men ändå så det piggar upp!"

Kicki låter oss veta att "Dior Addict Ultra GLoss nr 631, Rose a rougir är min favorit just nu.
Gillar deras gloss som är lagom tjocka och har fina färger. Den här är lite vårligt skär och gör mig glad! Läppstift använder jag nästan aldrig nuförtiden så där har jag ingen favorit för tillfället."

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, mitt favoritläppglans är Star Gloss från Lancôme, även om jag har många favoriter. Min sminkväska rymmer nog en 12-13 glans men Star Gloss följer alltid med i ficka eller väska och jag har den i 2 olika färger. Rätt högt pris.. 195 i affärer, men 145 på Tax Free, där jag passat på att köpa dem. Men det är kvalité...



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0