Vinnare av Lip Finity!


Date: 2008-06-25 Time: 20:46:11
Kategori: Tävlingar { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Vinnare i tävlingen om ett Lip Finity från Max Factor blev Majken Boström, grattis! Vinsten kommer med ilfart hem till dig.


Tack för alla svar, jätteroligt att det var så många som svarade och var med i tävlingen. Håll utkik här på bloggen, för nu blev jag sugen på att lotta ut fler saker!


LOTD 080625


Date: 2008-06-25 Time: 09:53:36
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Glanset på läpparna idag är Glosspitality, ett Lip Gelée från MAC. Underbart och ett av de absoluta favoriterna! Brukar inte få vara med så mycket till vardags men ibland så...

Anatomicals Lip Gloss


Date: 2008-06-24 Time: 21:00:17
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Idag väntade en fin present från Fouchés till mig i brevlådan när jag kom från jobbet. Anatomicals har precis lanserat läppglans i fyra olika nyanser, som webshoppen är först med att sälja på den svenska marknaden:

♥ Harder, harder piña colada
♥ I never fake strawberry milkshake
♥ Pinch my bum damson plum
♥ Super randy cherry brandy


Jag älskar finurliga namn på smink och hudvård, Philosophys produkter är en stor favorit hos mig och jag hoppas att Anatomicals kan bli en ny. Glanset känns mjukt på läpparna, nästan som ett läppbalsam fast med glans och luktar mums! Kostar 98 kronor hos Fouchés.


Det var svårt att fånga bra på en bild, men jag ska försöka få till en bättre när den är på istället.

Vinn Lip Finity från Max Factor


Date: 2008-06-22 Time: 15:35:15
Kategori: Tävlingar { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Lip Finity var en av de första produkterna inom kategorin semi-permanent läppstift/läppglans. Ett bra alternativ för dig som gillar stift och vill att färgen ska sitta hela dagen. Upp till 12 timmar lovar Max Factor att Lip Finity ska hålla och även om det inte riktigt stämmer att det sitter såå bra är det bra att slippa applicera nytt hela tiden under dagen. Dessutom kombineras färgen med gloss som gör att det inte behöver se så matt ut om man inte vill.



Jag lottar ut ett Lip Finity i färgen Angelic (lätt rosa-lila) till er läsare. Svara bara på frågan nedan innan den 25/6 klockan 12:00 genom att skicka ett mail med svaret + namn & adress till [email protected] så lottar jag bland bidragen och skickar Lip Finity:n till den som vinner.

Vilken är Max Factors slogan?
A) "Because you're worth it!"
B) "The make-up of make-up artists"
C) "Maybe she's born with it..."
 

Häng med in i mitt badrumsskåp


Date: 2008-06-20 Time: 21:41:29
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________



Med jämna mellanrum går det runt utmaningar i bloggvärlden att visa upp badrumsskåp, väskor, sminkbags mm... Jag har inte hoppat på någon på riktigt länge så nu tänkte jag bjuda på en liten titt i mitt badrumsskåp.

Smink har jag i en speciell väska i mitt sovrum, så det finns inget mer med här på bilderna än mitt bronzingpuder, som av någon anledning fick stå i badrummet (kanske för att det är så fin förpackning så jag inte vill stuva ner det i en väska). Jag låter mest bilderna tala för sig själva och kommer bara med några korta ord om varje bild.

Hudvård: Här trängs just nu ansiktsvatten från Vichy, rengöringsgel från Biotherm, två eye makeup removers (bara den ena är med på bilden), den ena från Oliv-serien och den andra från Body Shop, en fuktmask från Oliv-serien (ä l s k a), ansiktspeeling från Nivea Visage samt två fuktkrämer - ena från Dermalogica när jag känner mig lite torrare och den andra från Clarins. Här finns också nagellacksremover, deodorant och fotscrub.

Kropp & Hår: Längst till vänster på bilden är min hårinpackning från Redken All Soft, den hittills bästa inpackningen by far som jag har testat, body scrub - Brazil Nut från Body Shop, Aloe Vera gel från Yves Rocher och body lotions från Lancôme. Svampen som ni ser ovanpå body scruben var flitigt använd när jag hade badkar, men nu har jag tyvärr bara dusch så den blir mest liggande.

Doft & Smink: Som sagt, en bronzer från Benefit finns här tillsammans med lösnaglar från Depend (behövs inte längre när jag förlänger på salong men finns kvar för något tillfälle när jag inte gör det längre). Dofterna är, från vänster till höger, Pleasures från Estee Lauder, DKNY, Cool Water från Davidoff, en från Lancôme (kommer inte ihåg namnet) och L'eau par Kenzo av Kenzo. Bakom Kenzo-parfymen är Guccis Envy Me och framför de andra är välanvända Be Delicious från DKNY.

Naglar: Ignorera de tråkiga tandpetarna först i bilden, nödvändiga men trista. Nagellacken är i bakre raden: Iced chai latte från Essie, Dazzling purple från Maybelline, Mango sorbet från Yves Rocher, Skin från Make Up Store. I främre raden: Depend-lack nr 87, St Germain, Riviera, Överlack, Ipanema och Los Angeles - alla från Mavala.

Jag vill gärna titta in i era badrumsskåp också, så skriv gärna ett inlägg och lämna en kommentar så lägger jag upp länkar allt eftersom!

Titta in i In the make:s badrumsskåp också: In The Make

Första intrycket...


Date: 2008-06-19 Time: 21:51:58
Kategori: Hårvård { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

... av OSiS+ Smoothing Cream är fantastiskt! Den gör verkligen skillnad, mitt hår är mycket mjukare än det brukar vara efter att jag har fönat det. Nu är jag sugen på "motsatsen" i samma serie - Rough, som skall skapa lite sträv beach-känsla. Perfa för mig som gillar saltvattensspray.


Det var bara det :O) Nu... tillbaks till Portugal - Tyskland. Jag hejar på de första om ni vill veta.


Utmaning!


Date: 2008-06-18 Time: 11:06:50
Kategori: Allmänt { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag har blivit taggad av Sublim till utmaningen som sveper runt bloggsfären just nu och hänger såklart på!

The Rules:
*Post rules at the beginning of the post.
* Answer all the questions.
* Tag 6 people, and go to their blog and leave a comment to inform them that they've been tagged and asking them to read your blog.
* Let the person who tagged you know when you've posted your answer.


What were you doing ten years ago?
Då var jag 16 och gick på gymnasiet med jättemånga fina vänner nere i Götet, som är hemstaden. Jag hade ingen fast pojkvän, han dök upp först 2 år senare och har bytts mot en som inte heller behöll titeln. Tyvärr var även 1998 året för den stora diskoteksbranden där jag förlorade några kära, så det är inget fint år att se tillbaks på för min del.


What are five things on your to-do list today?

1. Lösa minst 3 "surdegar" på jobbet, för att bli av med dem inför semestern om 4 veckor.
2. Veckohandla... lagom kul.
3. Testa OSiS Smoothing Cream för första gången.
4. Ringa ett samtal jag ser fram emot!
5. Se Sverigematchen såklart!


Places you've lived
?
1. Göteborg
2. Borås
3. Eskilstuna


What are 5 things you would do if you were a billionaire?
1. Investera i fastigheter
2. Starta eget inom skönhetsbranschen
3. Köpa en riktigt fin och snabb bil
4. Ta med föräldrarna på valfri resa
5. Köpa en nybyggd etagelägenhet


People you want to know more about:
Jag utmanar:
En av de enda bloggarna som har förmågan att verkligen skapa känslor: Hedgehog in a storm
En av de snyggaste designade bloggarna out there: Rubia
Gulliga vännen Elina
Natacha som förgyller dagarna med blandade inlägg av humor, allvar och modetips.


OSIS+ Design Mix


Date: 2008-06-17 Time: 19:42:10
Kategori: Hårvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

OSiS+, som bland annat gör populära Dust It (ja, den är verkligen sådär bra som alla säger) har gett ut en ny kollektion med 6 hårstylingprodukter för olika effekt.

Såhär skriver OSiS+ själva: Nya OSiS Design Mix innehåller 6 stylingprodukter som tillfredsställer alla dina stylingönskemål. De 6 produkterna är speciellt framtagna för att skapa alla stilar och kontraster du vill - använd dem var för sig eller mixa dem för att skapa din egen personliga design. Den nya formulan är anpassad för att du ska kunna skapa olika frisyrer och stilar med REFLEKTION, TEXTUR och KONTROLL.

Förra torsdagen var jag och en glad väninna på förhandsvisning av Sex and The City i Stockholm och fick varsin goodiebag som innehöll (bland annat) en burk SMOOTH från OSiS+. Smooth är en mjukgörande fönkräm i en len, blekrosa färg som slätar ut, ger anti-friss-kontroll och ska skapa naturlig glans. Låter perfa ju! Nu återstår bara att testa... jag kan redan säga att den luktar riktigt fräscht!


I've died and gone to heaven...


Date: 2008-06-13 Time: 22:13:13
Kategori: Hudvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Ja... eller nästan som rubriken antyder är det, i alla fall i skönhetsväg mätt. Det är min nya body butter från Sephoras egna märken som får mig att jubla över en helt ny favorit i hudvårdskategorin. I början av maj kom min kollega hem från släkt i USA med en välfylld Sephora-påse till mig, som ni kanske minns. Bland den fanns Asain Ginger, en budget-body-butter som jag har använt flitigt sedan dess.



Body Buttern har en helt u n d e r b a r konsistens, det lättaste är faktiskt att verkligen jämföra den med ett smör, hur läskigt det än låter - men att den är lite fastare i konsistensen än till exempel Body Shops (som jag för övrigt också älskar) gör att den känns mer dryg och lättare att massera in utan att det kladdar för mycket. Återfuktningen är verkligen kännbar flera timmar efter att jag använt body buttern och det luktar jättegott!

Ja, jag kan inte ösa tillräckligt mycket beröm över den här produkten - får ni en chans att shoppa på Sephora i sommar - missa inte deras body butter!

Nytt hos mig


Date: 2008-06-01 Time: 14:51:24
Kategori: Shoppat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________



Jag har turen att ha vänner som vet precis vilka affärer jag älskar att shoppa i, så i födelsedagspresent från en av mina väninnor fick jag ett presentkort på Body Shop att gå lös för. Jag köpte klassikern Chamomille Eye Makeup Remover, som jag älskar och har en tendens att återvända till och sedan plockade jag åt mig en ögonkräm från hyllan bredvid. Elderflower heter den och är underbar på tidiga morgnar när jag känner mig trött och hängig.

Nytt i min sminkväska är även en budgetconcealer från Isa Dora, som ska bli kul att utvärdera. Har bara använt den ett par dagar nu så jag återkommer om hur den funkar om ett par veckor.

För er som också är sugna på nytt så får man just nu en extra testprodukt från Philosophy när man köper något från märket hos HQ Hair. Ange koden PHILOSOFREE i kassan när du shoppar.


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0