Nytt i badrumsskåpet...


Date: 2008-02-10 Time: 21:23:13
Kategori: Shoppat { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

När man har det lite knapert i plånboken (har legat ute med hyra för dubbla lägenheter ett par månader) gäller det att vara uppfinningsrik när shoppingsuget faller på. Det är typiskt att allt man verkligen behöver börja ta slut när det inte finns så mycket pengar att spendera också...

image390

Så i mitt badrumsskåp trängs nu tre nya flaskor som jag inte har testat innan, alla för relativt billiga priser. Ska bli spännande att se om de håller måttet. Recensioner utlovas...

PRET-ty:s bloggtema - Vad saknas i badrumsskåpet?


Date: 2008-02-06 Time: 21:37:10
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här veckan är bloggtemat på skönhetsnätverket PRET-ty: Vad saknas i badrumsskåpet? Perfekt initiativ tycker jag; nu kan ju alla skriva om vilken sorts produkt som saknas och få tips på bra varianter från alla andra!

Mitt badrumsskåp skriker just nu efter en tonad dagkräm. Dels eftersom jag börjar få slut i min tub med vanlig fuktkräm men också eftersom jag inte har testat en tonad innan och är väldigt nyfiken. Jag är helt ok med att betala några kronor extra om den ger ett riktigt bra resultat och den får gärna finnas i "vanliga" skönhetsbutiker (typ Kicks, Parelle, Åhlens) eftersom alla mindre skönhetsmärken inte finns i Etuna.

Så nu hoppas jag på massor av bra tips! Och för er som inte skrivit om veckans tema än, hoppa gärna på...


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0