Julklappstips #9 - Till bästa killkompisen


Date: 2008-11-24 Time: 21:40:36
Kategori: Presenttips { 3 Kommentarer }
______________________________________________________



Även killar ska få ta hand om sig och skämma bort sig själva, tycker jag. Vill du hjälpa killen, killkompisen, pappa, bror.. you name it, på traven kan den här fina dagkrämen från Elemis bli en bra julklapp. Enligt beskrivningen ska den här fuktkrämen göra allt från att skydda från yttre påfrestningar till att återfukta och ge huden mer elasticitet. Även om inte allt stämmer, tycker jag det är väldigt kul att fler märken och produkter för män etablerar sig på skönhetsmarknaden!

Daily Moisture Boost Men finns hos HQ Hair för £25.

Välbehövligt hos mig just nu..


Date: 2008-11-23 Time: 17:15:45
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________



Ja tack! Kan inte tomten se till att lägga fina penselsetet Luxe Brush Collection under julgranen till mig i år? Setet från Bobbi Brown innehåller 10 penslar som i stort sett är allt du behöver inom sminkverktyg. Självklart är den Limited Edition vilket höjer vill-ha-värdet ännu lite mer. Ytterligare en pryl jag skulle vilja ha med mig på Göteborgs-resan om en månad helt enkelt...

Jag har i och för sig i stort sett gett upp hoppet om att Bobbi Brown ska lanseras i Sverige, men drömma går ju. Eller om någon vänlig själ jag känner är på väg till USA kan de väl återvända med det här setet i bagaget?

Julklappstips #8 - Till lillasyster


Date: 2008-11-22 Time: 21:57:40
Kategori: Presenttips { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Glamour To Go II från Too Faced är i mina ögon en perfekt julklapp till lillasyster. Jag har tyvärr inga syskon att köpa julklappar till men jag har riktigt fina vänner istället så de får bli mina extrasystrar.

Hade jag haft en syster i tonåren hade jag hur som helst utan tvekan valt den här söta paletten till henne - 8 ögonskuggor i lagom neutrala färger som går att kombinera på alla möjliga sätt, läppglans i 4 nyanser och ett aprikost/ljusbrunt rouge ingår.




Finns bland annat hos Pashion Cosmetics för 195 kronor.

Men åååh!


Date: 2008-11-20 Time: 20:21:21
Kategori: Allmänt { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag skulle precis posta ett till inlägg med tips om fina julklappar, men då vill inte bild-funktionen hos blogg.se fungera! Det blir bara fel på sidan och inga bilder går att lägga upp.

Grrr.. det är lite frustrerande när man har letat inspiration, skrivit ihop ett inlägg och precis ska posta och så fungerar det inte. Jaja, det kunde väl vara värre antar jag. Hoppas att ni kan vänta tills imorgon.

Vad gör ni ikväll?

Nu blir det bio i veckan!


Date: 2008-11-19 Time: 18:42:46
Kategori: Om Mig { 3 Kommentarer }
______________________________________________________



Igår kom min första biobiljett från Gratisbio i brevlådan. Jag är jättesugen på att se "Låt den rätte komma in" så jag ska ta med mig mamma som hälsar på i Eskilstuna just nu och gå och se den i veckan.

Om du inte redan är medlem hos Gratisbio, där man kan samla poäng (som sedan används för att shoppa annat) genom att shoppa eller ta del av erbjudanden, kan du bli det genom att bli värvad av mig. Då får du 50 poäng som välkomstpoäng och 25 poäng som extra värvningspoints. 400 poäng krävs för en biobiljett. För 1000 poäng får du ett superpresentkort som fungerar i stort sett överallt på 300 kronor.

För mig tog det ungefär 4 månader att samla ihop till en biobiljett och då har jag inte överansträngt mig, utan bara passat på att shoppa via dem och jag ändå ska handla någonting. Najs!

Julklappstips #7 - Till storasyster


Date: 2008-11-17 Time: 22:25:39
Kategori: Presenttips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Den här lilla söta förpackningen fattade jag tycke för direkt när jag såg den hos Accessora! Beam Supreme Face Tint från Aura Cosmetics ska ge ansiktet den där lilla extra lystern, antingen genom att man använder den som highlighter eller som komplement till foundationen.

Själv är jag fortfarande på jakt efter en riktigt bra sådan här eftersom ingen riktigt har motsvarat förväntningarna för mig. Jag vill ha en som bara ger lite extra glow sådär, utan att det riktigt går att sätta fingret på varför.

Hur som helst skulle det här vara en perfekt present att ge till en storasyster som har det mesta, den söta förpackningen gör att man inte ens behöver slå in den! 269 kronor kostar de små burkarna och de finns i nyanserna pink, peach & tan.



Passa på att Blush-shoppa!


Date: 2008-11-17 Time: 12:15:43
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Just nu får du 30% rabatt hos BlushToo Faceds duo-ögonskuggor - en liten ask kostar därför bara 125 kronor. Perfekt tillfälle att testa, om du frågar mig. Erbjudandet gäller till och med 21/11 eller så långt lagret räcker. Har du ingen bra skugga att sota med hemma skulle jag rekommendera Ooh & Aah - annars tror jag att Bon Bon (bilden) skulle va söt till en naturlig sminkning som passar till vardags.

Dessutom slänger Blush med rengöring från Boots No 7 i reseförpackning om man köper en produkt ur deras nya serie Protect & Perfect. Hmm.. det skulle ju passa perfekt vid min julresa ner till Göteborg om en månad. Grr, detta shoppingsug hela tiden...

Recension: Nu Skin - Epoch Baobab Body Butter


Date: 2008-11-15 Time: 13:05:56
Kategori: Recensioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________



Det här kan vara den bästa body buttern jag någonsin har testat!

Nu Skin är ett företag som säljer sina produkter genom direktförsäljare - det vill säga den som tycker om deras produkter kontaktar företaget med en fråga om de får bli säljare. Det finns de som gör det som bisyssla vid sidan av vanliga jobbet och vissa som driver det som ett eget företag. Man kan dock även shoppa produkter via deras hemsida. Jag fick prova Epoch Baobab Body Butter genom en väninna och har använt buttern dagligen i en vecka ungefär nu.

Det första som slog mig var att den luktar väldigt fräscht, doften är svår att beskriva - men en blandning av shea, vanilj och något annat ungefär fast inte för mycket samtidigt. Buttern är dryg, så en burk lär räcka rätt länge, men jag har valt att kräma på lite extra bara för att det känns så lyxigt. Och resultatet är så bra! I L O V E!!!

Jag är en kvällsduschare så jag brukar passa på att använda buttern innan jag går och lägger mig och när jag vaknar är min hud så len och fin att jag har blivit förvånad. Då är det bara ett plus att Nu Skin skänker en del av intäkterna till ett projekt i Afrika som planterar ett träd för varje såld burk Baobab Body Butter.

Priset 299 kronor är väl enda minuset, men det är jag beredd att betala för det här resultatet - smakar det så kostar det. Den här Body Buttern måste ni bara ha!

BETYG: BBBBB (5/5)

Julklappstips #6 - Till pojkvännen


Date: 2008-11-14 Time: 20:49:26
Kategori: Presenttips { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu vet inte jag vad ni föredrar för typ, men personligen så gillar jag en kille som tycker om att ta hand om sig själv och sitt utseende. Han behöver absolut inte vara lika galet intresserad av allt som har med skönhet att göra som mig, jag vill fortfarande vara den som ockuperar badrummet största delen av tiden. Men - håret får han gärna fixa och trixa med.

Därför var min första tanke när det gäller pojkväns-julklapp en riktigt bra hårvårdsprodukt. Det är svårt för mig att ge ett säkert tips inom det här området, jag kan ju liksom inte testa killprodukter själv - MEN jag älskar Redkens hårvård skarpt så jag kan inte tänka mig att deras Urban Experiment 4 - Grit Wax är dåligt på något sätt - tvärtom!


Vaxet ska skapa en rough look, sådär lagom nonchalant men ändå fixat med stark hållbarhet. Urban Experiment är perfekt för dig som vill få pojkvännen sexigt rufsig!

Redken kan du bland annat shoppa hos HQ Hair. Vaxet kostar £14 (aktuell kurs hittar du hos Forex).


Julklappstips #5 - Till mamma


Date: 2008-11-13 Time: 20:09:14
Kategori: Presenttips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Alla som läser den här bloggen någorlunda regelbundet vet nog om att jag älskar The Body Shops hudvårdsprodukter. Så att minst en av deras grejer skulle dyka upp bland julklappstipsen borde inte vara någon överraskning - jag älskar att julhandla på TBS. Ibland brukar de anordna en kundkväll med jultema - passa på att gå på någon sådan om de fixar i din stad, det är hur mysigt som helst med glögg, pepparkakor och mängder med härliga produkter!

     

Jag kan nästan lova er att er mamma skulle älska Oliv-serien om hon fick den i julklapp. Buttern är såklart underbar och det är lite lyxigt att dessutom ha en kompletterande serie med body scrub och shower gel. Se till att få allt inslaget i lite cellofanpapper så ser det extra fint ut! Vet du att din mamma gillar fruktiga dofter bättre finns det lika många alternativ inom det området.

Shower gel: 102 kronor
Body Scrub: 215 kronor
Body Butter: 165 kronor

Body-lotion-freak


Date: 2008-11-12 Time: 19:00:52
Kategori: Hudvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag är lite av en body-lotion-freak, det kan jag erkänna direkt. Just nu trängs inte mindre än 8 lotions och body butters hemma hos mig och jag använder dem parallelt beroende på vilket humör jag är på och till vilket tillfälle.



Vissa av burkarna och flaskorna på bilden ovan har ni redan läst om.

Men vilken vill ni ha en recension på nästa gång - Dove Summer Glow eller Go Fresh, kanske Body Shops Total energy enlivening body gel, Lotion från Aloe Vera Group eller allra nyaste Nuskin - Epoch baobab body butter?

Har ni också någon produkt som ni har några fler av än ni egentligen behöver, hemma?

Juklappstips #4 - Till svärmor


Date: 2008-11-12 Time: 11:42:04
Kategori: Presenttips { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Igår åt jag god middag med en fin vän och satt och pratade halva kvällen. Helt plötsligt var klockan väldigt mycket och det blev inget bloggande gjort på hela kvällen. Därför får ni två julklappstips idag istället. Först ett till svärmor.

Cowshed, som säljer alla möjliga produkter inom hudvård, hårvård och välmående i allmänhet, har väldigt söta doftljus. Mixed Candle Set innehåller 4 olika småljus i fina lyktor. Ljusen är organiska, ingredienserna återvinningsbara och innehåller inte några kemikalier, oljor eller liknande.

Har ni ingen svärmor att ge det här setet till fungerar mamma precis lika bra, eller någon annan som har en svaghet för vackra ljus. Och känner ni ingen sådan person kan jag tänka mig att ställa upp, då är det bara att skicka julklappen till mig :)

Setet kostar 315 kronor och finns att köpa hos COW Parfymeri.

Julklappstips #3 - Till någon du vill ta hand om


Date: 2008-11-10 Time: 20:42:02
Kategori: Presenttips { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Har jag sagt än att jag är trött på att inte ha något Photoshop på nya datorn? Well, det är jag i alla fall, måste ta tag i att installera det snart så att ni kan få lite finare bilder och kollage här på bloggen igen. Tills dess hoppas jag att ni kan hålla tillgodo med vanliga bilder.

Julklappstips nummer 3 är till någon som du vill ta hand om - någon som ligger dig varmt om hjärtat eller helt enkelt någon som behöver stressa ner.

Lush säljer många härliga produkter, sist jag var där fastnade jag för deras söta massageoljor. Som många av deras produkter är dessa i fast form istället för flytande, eftersom det sparar konserveringsmedel och man slipper förbruka så mycket förpackningsmaterial. En annan fördel är att man slipper allt klet och kladd, något som vinner många poäng hos mig.

                            
Fever: Påminner om 50-talets dofter - ros, jasmin och sandelträ - tillsammans med kakao- och sheasmör för att mjuka upp. 79 kronor/65g.


Each Peach: En olja med fruktigare toner av bland annnat mango, apelsin och röd grapefrukt. 79 kronor/65g.


Och när du ändå är igång är en bra idé att shoppa en burk att förvara oljan i när den inte används. Massagen får du givetvis stå för själv :) Har du inte Lush i din stad fungerar det fint att beställa direkt från deras webshop.

Blogg-utmaning


Date: 2008-11-09 Time: 20:04:37
Kategori: Om Mig { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Rouaa skickade en utmaning till mig som var en aning klurig men jag hänger väl på.

*Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

*Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
*Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
*Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag är snart 27 år och har inte tagit körkort än.. usch!
2. Jag har drygt 200 böcker i mina bokhyllor och har läst 3/4 av dem.
3. Jag är smått The Hills-beroende, älskar den serien!
4. Jag älskar att organisera på gränsen till att det blir för mycket, att färgsortera, skriva listor osv är min last.
5. Jag prenumererar på för många tidningar, jag har en hel hög inplastade tidningar som jag inte hunnit läsa än. Häromdagen hittade jag en som var ett år gammal (!)
6. Ett av mina smeknamn är Nasse.. vill ni veta varför får ni fråga haha :)
7. Jag är sjukt ohändig, jag kan knappt byta proppar själv...

Jag utmanar:
Bjooti

LipGloss Bitch

Hedgehog in a storm

Veras Värld

Garderobsgrubbel & Byråbekymmer

Beauty Roxx


Makeupjunkie


Julklappstips #2 - Till Pappa


Date: 2008-11-09 Time: 11:35:40
Kategori: Presenttips { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Mila frågade efter lite tips om skönhetsprodukter till killar och även om jag inte skriver om sådana i vanliga fall så passar de ju perfekt in i julklappstips-temat. Självklart ska även män få ta hand om sin hy och på senaste tiden har produkterna poppat upp som svampar på hösten.

     

The Art of Shaving säljer 3 olika varianter av After Shave Balm, en klassisk present till pappa men som kan göras lite lyxigare genom en fin flaska och god doft. After Shave balm lugnar, återfuktar men förebygger framförallt röda, irriterade fläckar och utslag i huden.

Lavender passar normal och känslig hy medan sandelträ passar normal till torr hy. Även en oparfymerad variant finns som fungerar för alla hudtyper, men jag skulle rekommendera den till mannen som har känslig eller problemhy.

Finns för 395 kronor hos Blush.


Julklappstips #1 - Till bästa kompisen


Date: 2008-11-08 Time: 12:36:52
Kategori: Presenttips { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

I en månad framöver kommer jag att tipsa om en julklapp varje dag, alla i skönhetsväg såklart! Vi startar med bästa tjejkompisen.

Aqoalina Delicatesses är världens sötaste små förpackningar med 5 olika duschkrämer från märkets duschserie. Den finns i 2 olika utföranden, en som är mer inriktad på bäriga dofter och en med frukt- och chokladtema.

Det skadar ju inte att de 5 små flaskorna är förpackade på ett kul sätt och inte bara i en vanlig kartong. Kreativitet och vackra omslag har en speciell plats i mitt hjärta.

Finns bland annat Eleven för 195 kronor.


NOTD - Marrakech


Date: 2008-11-05 Time: 21:41:23
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


På naglarna idag -ett av de nya nagellack jag shoppade på Kicks för en dryg vecka sedan: Mavala Marrakech.

Marrakech är en mörkrosa nyans, rätt bra för mig som är lite mesig när det gäller rejäl färg på naglarna - att gå från ljusa, rosa toner till denna lite mörkare gör det lite lättare. Den ser mer orange ut på bilden än den är tyvärr.


Amelia Hår & Skönhet


Date: 2008-11-04 Time: 18:52:04
Kategori: Allmänt { 11 Kommentarer }
______________________________________________________


En gång om året ger Amelia ut en specialtidning om Hår & Skönhet - senaste exemplaret kom ut idag och innehåller intervjuer med mig och 6 andra skönhetsbloggare. Vi tycker bland annat till om våra 3 måste-ha-produkter. Jag blev jätteglad när jag blev tillfrågad om att vara med och behöver jag nämna att det första jag gjorde efter jobbet idag var att kika in på Pressbyrån och plocka upp tidningen. Inhandla gärna ett ex om du vill läsa mer.


P.S: Finns inte Hår & Skönhet i din butik kan man köpa den via Amelias hemsida.


Beauty-söndag


Date: 2008-11-02 Time: 17:59:50
Kategori: Hårvård { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

En gång i veckan unnar jag mig en riktig beauty-stund när jag tar hand om hela kroppen. Då gör jag hårinpackning, tar fram en body scrub, fixar fötterna (även om jag är sämst på den delen), gör ansiktsmask och gottar mig med en härlig body butter.

Idag passade jag på att testa Schwarzkopfs Seah Hairspa Rose Masque från Vecko-Revyns goodiebag. Just Rosemasken är till för frissigt & ostyrigt hår vilket jag egentligen inte har, masken för torrt hår skulle nog passa mig bättre om jag shoppade själv. MEN - med detta sagt - jag märkte skillnad så fort jag kom ut ur duschen idag, håret var mycket lättare att reda ut än det vanligtvis är. Jag är inte så förtjust i doften, men det är en smaksak för det är inte så att den luktar illa. Och resultat går före lukt i min bok. Så, det ska bli spännande att fortsätta utvärdera den här hårinpackningen. Självklart får ni en längre recension om några veckor!

Har ni någon skönhetsrutin eller speciell "skönhetsdag"?



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0