Sephora i Malmö!


Date: 2012-12-30 Time: 10:00:00
Kategori: Blandat { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Med jämna mellanrum brukar jag och min man åka iväg på små roadtrips till olika städer i Sverige. Mest för att vi tycker att det är mysigt att komma bort, bo på hotell, strosa runt i en för oss outforskad stad och äta god middag på kvällen. Senaste weekendtrippen var för tre veckor sen, då tog vi en halvdag komp från våra jobb en fredag och körde iväg ner till Malmö, för övrigt ett favoritresmål i Sverige - fint, bra urval av hotell & restauranger och nära till Danmark för en dagstripp.
 
Numera finns det ju självklart också ett annat stort plus med att besöka Malmö - Sephora, som sedan oktober i år ÄNTLIGEN finns i Sverige! Inte en dag för tidigt, om ni frågar mig (och många andra sminknördar).
 
 
Även om Sephora i sin svenska form inte har samma breda utbud som i USA finns det fortfarande en hel del godbitar att hitta i deras hyllor. Vad sägs om Urban Decay, Benefit, Make Up Forever, Too Faced, Nails Inc och Sephoras egna märke? Alla "vanliga" märken finns såklart också här. Jag gillar hela Sephora-upplevelsen (USA-minnen) och tycker att det är ett stort plus att det är mer regel än undantag att de skickar med en generösa produktprover vid varje inköp. Med planer på att utöka antalet butiker i Sverige rejält inom de närmsta åren håller jag alla mina tummar för att de snart finns i Göteborg också.
 
 
Vart vill du att Sephora ska öppna sin nästa butik?

Beauty Night By Tanci


Date: 2012-12-28 Time: 20:43:25
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

För några veckor sedan var jag inbjuden till årets bästa och största bloggträff för skönhetsbloggare, Beauty Night By Tanci. Eventet fixade Tanja och det gjorde hon riktigt bra (jag längtar redan efter nästa gång)! Det är så himla roligt att någon tar tag i sådana här saker så att vi bloggare kan träffas, särskilt vi som inte bor i huvudstaden och därför inte kan gå på diverse pressvisningar. Ni minns kanske att jag, tillsammans med Heartcore-brudarna, fixade en stor bloggträff på västkusten förra året?
 
Vi huserade på hudvårdssalongen Advanced Skin Care, där vi välkomnades med bubbel, otroligt goda filodegsknyten och andra godsaker. Jag minglade runt med bland annat Helena, Therese, Sofia & Therése, Malin, Ninni, El Mika-tjejerna, Julia, Viola och Therese.
 
Här kommer bildregn på de maffiga goodiebagsen som delades ut vid slutet av kvällen! Som ni kan se innehöll de mängder av produkter som det kommer ta lite tid för mig att testa mig igenom. Förutom de två stora påsarna med blandade godsaker och en liten från kvällens huvudsponsor GloMinerals kammade jag även hem ett pris i lottdragningen som ordnades under kvällen - ett komplett set med Dermalogicaprodukter.
 
Tusen tack för en otroligt välordnad och rolig kväll Tanja!
 
 
 
 
 
 

Rabattkod hos Eleven


Date: 2012-12-01 Time: 20:10:43
Kategori: Fyndtips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

 
 
Att komma tillbaks till bloggen efter ett 3 månaders långt uppehåll är ungefär som att starta en konversation bland en stor grupp människor där alla varit tysta i flera minuter. Man måste liksom ha något riktigt bra att komma med, annars känns det bara konstigt.
 
Förklaringen är en blandning av att jag har haft fullt upp med jobb, nystart med min träning, träffa vänner, umgås med min man och volontärjobba en gång i veckan. Någonstans därimellan tappade jag helt bort blogglusten (och orken). Eftersom det är min egen blogg och jag ändå i grunden bloggar för min egen skull tog jag beslutet att ta en rätt lång paus.
 
Igår var jag dock på ett grymt roligt och inspirerande bloggevent som fina Tanja arrangerat (eventet förtjänar ett eget inlägg, så det kommer). Mingel med andra bloggtjejer, välpackade goodiebags och inspirerande makeup- & stylingtutorials gjorde att jag kände att det är dags att sätta igång igen!
 
Jag startar med att tipsa om rabattkoden XMAS2012 som ger 11% rabatt på alla produkter hos Eleven och som gäller hela december ut! Passa på att shoppa julklappar, allihop - här är mina tre bästa tips.
 
Macadamia Natural Oil - Nourishing Leave In Cream
I Love... Vanilla & Ice Cream Bath and Shower Cream
The Balm - Bahama Mama Bronzer


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0