Recension - Nivea Colour Protection Hair Care


Date: 2008-09-27 Time: 13:54:18
Kategori: Recensioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

I somras damp ett presskit med schampo och balsam från Niveas nya serie Hair Care ner hos mig, då de sedan ett tag tillbaks även satsar på hårvård inom sitt breda utbud av skönhetsprodukter. Jag har fått testa Colour Protection, för färgat och slingat hår vilket bör passa utmärkt eftersom jag har just blonda slingor i mitt (numera) rätt långa hår. Jag gillar dessutom flera av Niveas produkter, så jag tyckte det skulle bli intressant att testa detta.


Varje gång jag testar budgethårvård påminns jag dock om varför jag alltid satsar på lite dyrare märken. Så även denna gång. Colour Protection Schampo tvättar i och för sig rent, men var är resten av va-woom-effekten? Jag märker inte på något sätt av att den "lyfter fram" mina slingor och håller dem i bättre skick än vad de har haft innan.

Balsamet ska vi inte snacka om... det krävs hur m y c k e t som helst för att det ens ska gå att kamma igenom håret efter tvätt. Första gången gjorde jag nybörjarmisstaget att ta lika mycket som jag brukar av mitt Redken-schampo, då stog jag i säkert 10 minuter och försökte reda ut håret. Efter det har jag öst på och då går det ok - jag kan ju bara tänka mig hur snabbt denna hårvårdsserie kommer att ta slut.

Doften är också sådär... schampot luktar fräscht och balsamet har samma grundtoner men det är något som de har överdoserat med så att det nästan ligger lite AXE-lukt över det... jag vill inte lukta man!!! Usch, vad jag spyr galla över detta märker jag, men jag tycker helt enkelt inte att det är bra.

BETYG: -B (-1/5)

Warning!


Date: 2008-09-23 Time: 20:20:20
Kategori: Smink { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Utfärdar en kvick liten varning såhär på kvällskvisten, innan jag ska sjunka ner i soffan och lyssna på min nya skiva och dricka te. Idag fick jag goda nyheter på jobbet, så jag ska njuta lite av det!

MISO Pretty har ett läppbalsam som jag shoppade på mig under en tripp till Stockholm, Pineapple Lip Balm. Jag är lite läppbalsamjunkie, jag har en uppsjö olika i väskan så att jag alltid kan variera mig. Jag har provat det mesta men faktiskt inte råkat på något som jag tycker så illa om som det här.

Det återfuktar kasst, är inte krämigt och efter några dagars användning är mina läppar torrare än torrast - balsamet är alltså oerhört beroendeframkallande, men inte på det bättre viset. Stay away!

Björk & Berries


Date: 2008-09-21 Time: 19:31:21
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Björk & Berries är ett svensk skönhetsmärke med produkter som är naturliga och i största möjliga mån nedbrytbara i naturen. Jag tycker det känns bra om man kan hjälpa miljön på så många sätt som möjligt - även om jag inte gärna kompromissar på kvalitén. Jag vill ju inte bli allergisk av produkterna eller så... men testar gärna nytt om det gör gott, exempelvis får The Body Shops produkter ett extra plus i kanten för att de ofta hjälper utsatta grupper.


Hos Björk & Berries finns hur som helst det mesta du kan önska dig inom hud- och hårvård: Body butter, Tvålar, Schampo, Balsam... you name it. Personligen tycker jag att doften/temat Birch Apple lockar mest, men surfa gärna in och hitta din egen favorit! 

Fixa snygga ögonbryn


Date: 2008-09-21 Time: 12:50:24
Kategori: Nyheter { 5 Kommentarer }
______________________________________________________
De flesta av er som läser här på bloggen har säkert stenkoll på hur era bryn ska bli så snygga som möjligt. Själv håller jag efter mina med Vitrys superpincett - den överlägset bästa jag har testat. Jag skulle gissa att pincett är det vanligaste verktyget för att plocka ögonbrynen, men jag kan ha fel - vad använder ni?

Veet har nyss lanserat en tub med hårborttagningsvax speciellt för ansiktet, som ska vara lättare att använda än att böka med burkar och spatlar. Vaxet gör det också lättare att få bort de små, vita håren som är lätta att missa med pincett. Det som tilltalar mig extra mycket är att vaxet innehåller aloe vera, som lugnar ner direkt istället för att man ska applicera det efteråt.


Tuben innehåller 15 ml, som ska räcka till drygt 25 behandlingar. 20 återanvändbara miniremsor + precisionsstick är också inkluderat i förpackningen, som kostar runt 118 kronor i butiker.

LOTD 080920


Date: 2008-09-20 Time: 15:57:59
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Att det ska vara så svårt att få till en bra bild på läppglanset för dagen... en nyans har visat sig vara otroligt komplicerat att fastna på ett foto. Men men.. jag hoppas att ni får en bild av hur det här glanset ser ut på - för det är en riktig goding, kan jag lova!

Anatomicals - What a complete and utter glosser, är min nya favorit när jag vill ha läpparna sådär extra glansiga som jag tycker är perfekt när man vill vara vardagsfin. Den är alltid med i väskan nu för tiden! Finns bland annat hos Fouchés.

Mono Eye Shadow Essentials


Date: 2008-09-19 Time: 20:45:29
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Oriflame har en del bra produkter i sitt sortiment - bland annat min favoritprodukt inom aloe-vera-kategorin. Dessutom har de riktigt bra sminksvampar för att tona ut foundation, otippat nog.

Deras ögonskuggor Mono Eye Shadow Essentials kan man bunkra upp med för ynka 59 kronor per färg. Perfekt för att exprimentera med eller för att köpa nyanser som man redan innan vet att man kanske inte kommer att använda så mycket. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig Velvet Green eller Deep Denim.Accessora-nytt


Date: 2008-09-16 Time: 19:34:59
Kategori: Nyheter { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu har jag varit borta tillräckligt länge, eller vad säger ni? Har varit en hel del på gång bakom kulisserna, både privat men även vad gäller bloggen... ni får med all säkerhet reda på mer om ett par månader :)

Häromdagen damp nyhetsbrev från Accessora ner i inboxen och det är alltid roligt att läsa om nya märken i våra svenska webshoppar. De har nu tagit in GloMinerals, som hittills bara funnits på Satine och säljer massor av fina godbitar i sin shop. Marknadsförare som jag är tycker jag om konkurrens eftersom det innebär lägre priser (just nu ligger de dock rätt lika) och större utbud på sikt... nu finns både ögonskuggor, läppglans och rouge (bland annat) att klicka hem.Bara lite mer än en vecka kvar till löning....


60 % på Essie


Date: 2008-09-03 Time: 21:00:29
Kategori: Blandat { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

Fouchés bjuder på 60% rabattEssie-produkter i sin shop mellan 00:00 inatt och 00:00 natten till fredag - som en del av deras Crazy Thursdays-kampanj.

Själv är jag på jakt efter en perfekt klänning till min inflyttningsfest på lördag, så jag får avstå nagellacksshopping, men alla andra - hurry hurry! Det är inte ofta man får Essie-lack för mindre än halva priset!


Intetsägande skrubb


Date: 2008-09-02 Time: 20:59:17
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Med min senaste beställning från Hudoteket fick jag en hel hög med prover som jag blev väldigt glad över - det är alltid ett plus när man får testa ännu mer än det man beställt.

Bland proverna fanns bland annat några småförpackningar av Spa Sensation Salt Scrub från Biodroga som jag nu har använt mig av ett par gånger den senaste veckan. Men, mer intetsägande skrubb får man leta efter... små korn som knappt håller i 2 sekunder innan de löses upp, så särskilt rivigt blir det inte. Och lukten är inte särskilt sensationell den heller, alldeles för stark blandning av pepparmint och tea tree.

Nepp, ingen höjdare alls! Men - hurra för prover, nu vet jag ju att det här inte är någon ny badrumsfavorit utan att behöva betala för det.Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0