Utmaning


Date: 2007-04-30 Time: 22:13:50
Kategori: Smink { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Make it Up utmanar i sin blogg och vill veta vilka 3 sminkprodukter som används om vi var tvungna att välja de för resten av livet. Svårt - jag är ju tyvärr en sådan där som alltid tror att gräset är grönare på sminkmarknaden - men jag försöker... här är min lista:

♥ Svart mascara Lancôme Hypnose - är nog den bästa mascaran jag har provat, den ger fina fransar med extra volym.

♥ Star gloss - också från Lancôme, i ljust rosa. Underbart läppglans med precis lagom färg och skimmer. Dessutom perfekt konsistens, inte kladdigt men inte rinnigt (om det är ett ord) heller.

♥ Microshadow från Make Up Store i färgen Cotton candy - Sött rosa som är perfekt till vardags. MUS ögonskuggor har bra hållbarhet och är väldigt bra att jobba med.


Makeup & Go


Date: 2007-04-30 Time: 17:22:36
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

image327

Bobbi Brown lanserar nya kollektioner på löpande band - den nya Makeup & Go Collection innehåller massor av nya nyanser av 3 av deras produkter. Jag måste bara säga att jag ä l s k a r när alla märken lanserar sommarprodukter - det känns att sommar och semester inte är långt borta! 

Till Tinted lip balm adderas inte mindre än 8 nya färger - mina favoriter ser ni på bilden; den rosa heter Baby pink och den andra Champagne. Söta sommarfärger. Fina Shimmer bricks lanseras med nya nyansblandningen Sandstone, som ni också hittar på bilden. Pot rouge - som är en 2-in-1-produkt för kinder och läppar - ges ut i färgen Summer Pink. Läs mer om kollektionen och alla färger mm här.

Bobbi Brown tipsar om en 3-stegs-metod för att snabbt bli sommarsnygg:
1. Applicera Tinted lip balm på läpparna - de både ger färg och fungerar som mjukgörare.
2. Använd Pot rouge för att få fin färg på kindäpplena.
3. Avsluta med att svepa på Shimmer bricks Sandstone för att förhöja solbrännan.

Vinnare av Weleda fuktkräm


Date: 2007-04-29 Time: 19:41:39
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det blev Carolina Gustavsson som vann fuktkrämen från Weleda, som jag lottade ut i tävlingen, för ett tag sedan. Grattis Carolina! Jag har skickat ett mail till dig med lite mer information så svara gärna på det så fort du får möjlighet.

I veckan kommer ytterligare en tävling, så håll gärna ögonen öppna om du har lust att kamma hem en egen vinst!

Chantecaille


Date: 2007-04-28 Time: 11:31:59
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Via Beautyfeber upptäckte jag übersöta sminkmärket Chantecaille... paletten här nedanför är ju hur fin som helst, eller vad säger ni? Jag är väldigt förtjust i fina tryck i smink, de försvinner ju efter att man använt det ett tag men det höjer verkligen intrycket väldigt. Jag har inte sett Chantecaille hos någon svensk återförsäljare eller webshop men rätta mig gärna om jag har fel.

image324
P.S: Ögonskuggan var inte fel den heller...

Bloggvirke


Date: 2007-04-25 Time: 20:40:17
Kategori: Blandat { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Senaste månaden har det blivit rätt mycket nytt i skönhetsväg. I 25-årspresent från mammas väninna fick jag Maybellines - Dream mousse blush i färgen Mauve och läppglanset Berryfun från Lumene, nr 7 - Into my life, som är en mörkt rosa nyans. Från bästa väninnans mamma fick jag läppglans direkt från London (som hon just varit i) - Ultimate volume lipgloss från 17. Riktigt bra presenter allihop.

En snabb runda på stan idag innan after work resulterade i en ny kroppsskrubb från Body Shop - Brazil nut. Älskar den lukten och har haft både body gel och body butter i samma serie. Med 50% rabatt på en valfri vara därifrån blev det en hel hundralapp billigare :D Kroppsskrubb var något jag verkligen behövde också, så det känns helt motiverat, hehe. Så.. nu har jag massor att hårdtesta och recensera, alltid roligt!

image321

15 % på Mario Badescu


Date: 2007-04-23 Time: 20:00:43
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

På tal om bra grejer på Eleven så har de just nu 15% rabatt på alla produkter från Mario Badescu. Bara att skriva in mario15 när du lägger beställningen så dras det av. Om du har varit nyfiken på märket innan är det här ju ett perfekt tillfälle.. eller om du letar efter nya hudvårds- eller hårvårdsgrejer. Används av en hel radda med kändisar, bland annat Desperate Housewives-tjejerna, Jennifer Aniston och Helena Christensen.

Den här är jag lite intresserad av, jag lyckas aldrig hitta någon ansiktsskrubb som är en 5-poängare. 164 kr istället för 193.

Eller den här ansiktsmasken som skall lugna med hjälp av bland annat kamomill. 192 kr istället för 226.

Eller kanske den här.... Ja, det finns en hel del att botanisera bland. Perfekt nu till löning, erbjudandet gäller hela april månad ut.

GAMA hos Eleven


Date: 2007-04-22 Time: 19:56:29
Kategori: Hårvård { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu säljs GAMA:s plattänger hos Eleven, hurra säger jag! Jag tycker att deras tänger är kanon, det tar bara några minuter för mig att få håret platt. 3 olika sorter finns just nu hos webbutiken och jag hoppas på att de tar in några fler. De är en aning dyra men det är det värt tycker jag, eftersom de sliter på håret så pass mycket är det bättre att de kostar några kronor mer men då sliter det ju minimalt på de stackars testarna. För er som letar - slå till!

image320

Hairmix sublime shine


Date: 2007-04-21 Time: 19:10:47
Kategori: Hårvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

image319Jag känner att jag behöver någonting att piffa upp håret med, på ett enkelt sätt till vardags och party. Eftersom jag bleker håret med jämna mellanrum blir det lite glanslöst så nu är jag inne på att köpa en glansspray. Jag har silikondroppar men det känns smidigare med just en spray om man har bråttom eller så. I senaste Cosmo (min lektyr på tåget på väg till jobbet hihi) tipsar de om L'oreal proffessionnel tecniart -Hairmix sublime shine (puh för alla dessa långa namn) och jag är lite nyfiken.

Sprayen har du i efter att du stylat håret eller bara för att få lite extra glans - den kan sprayas direkt på håret eller i handflatorna och appliceras. Någon som har provat?

Tävling - Vinn fuktkräm från Weleda


Date: 2007-04-19 Time: 20:54:20
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu är det dags för tävling! I potten ligger Weledas - Iris Moisture cream, 30 ml. Weledas produkter är helt naturliga och innehåller bara osyntetiska ämnen. Vill du, kan du läsa mer om det i ett annat inlägg - här. Duschkrämen har blivit hyllad av många och jag älskar deras handkräm med havtorn. 

image318

Om du vill lägga vantarna på fuktkrämen - skicka ett mail till [email protected] och berätta varför du läser Beauty Place. Förhoppningsvis får jag då en fingervisning om vad ni tycker om och kan förbättra bloggen. Bland bidragen som skickas in dras en vinnare. Tävlingen avslutas på fredag nästa vecka, den 27 april klockan 21:00. Vinnaren betalar frakten (dubbelt porto). Jag ser fram emot många roliga mail!   

Guerlain - Spring 2007


Date: 2007-04-16 Time: 18:39:17
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Våren 2007 satsar Guerlain på två olika looker, Terracotta collection som är lite mer solbränd - lagom till sommarens första dagar tycker jag - och Collection couleurs spring som är fin när våren börjar komma igång.

image316

Terracotta består av bronzingspray, bronzingpuder och ett matchande rouge men också bronzingpuder för män (vad skillnaden är vet jag inte riktigt men kanske är den lite mer diskret?) Hmm.. lagom nytänkande, de flesta märkena kör på bronzing nu till sommaren... tur att de har två kollektioner.

image317

Den här looken är definitivt mer i min smak, lagom med färg för en vardagsmakeup även om jag gärna hade sett lite mer ljusa pasteller. Kollektionen är enligt skaparna nude-inspirerad med vitalitet. Collection couleurs innehåller fräscht färgade läppglanset KissKiss gloss i tio nyanser och 5 nya färger av plumpingläppstiftet KissKiss maxi shine, två nya ögonskuggepaletter med vårfärger (antingen á naturell eller lila/rosa) och två nya enfärgade ögonskuggor - guld eller mörkt blått.

Vad tror ni, något som ni kommer ha på inköpslistan om en vecka när det är löning?


Lash Injection Mascara


Date: 2007-04-15 Time: 17:55:02
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Svartare-än-svart-trenden på mascaror har ju verkligen exploderat de senaste månaderna, många av sminkmärkena har hoppat på det. Nu finns Too Faced - Lash injection mascara hos Eleven, för strax under 200 kronor i färgen Pitch black. Jag, som inte blev helt nöjd med Max Factors Masterpiece är lite sugen på den här. Att beställa från webshoppar är ju också alltid roligt, man kan passa på att satsa på sånt som inte finns hos kedjorna och så är det ju alltid nice med produktprover med i paketet...

image315

Recension av Max Factor - Masterpiece mascara


Date: 2007-04-14 Time: 19:25:58
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

image314För ett par veckor sedan blev det lite sminkshopping för min del och med hem i påsen från Kicks var Max Factors mascara Masterpiece. Jag gillar MFs mascaror, det är kvalitet till ett bra pris, bland annat är 2000 Calories och Stretch varianter som återkommer ofta i sminkväskan.

Masterpiece är dock en mascara som jag tycker är medelmåttig, den fungerar bra men har inte blivit någon favorit hos mig. Borsten är i gummi, som många märken kör på nu, och detta fungerar bra för att applicera mascara på de nedre fransarna eftersom den kommer åt väldigt bra, men mindre bra för de övre fransarna. Det är svårt att "få fatt" på fransarna för att få på mascaran hela vägen från rot till topp. Det krävs lite arbete men när jag har lagt ner lite tid blir resultatet snygga vardagsfransar.

Mascaran smular en aning för mycket för mitt tycke tyvärr. Framåt sextiden på kvällen, när mascaran varit på i tolv timmar, har jag lite för mycket svarta prickar under ögonen som jag måste borsta bort. Den är dessutom rätt svår att få av vid slutet av dagen. Nja, satsa hellre på någon av de andra MF-mascarorna jag tipsar om längre upp, skulle jag vilja säga. Plus dock för den snygga hylsan!

Betyg: BBB

Bobbi Brown-sugen


Date: 2007-04-10 Time: 21:06:31
Kategori: Blandat { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Några gånger i veckan dimper ett nyhetsbrev från Bobbi Brown in i inkorgen hos mig. Jag blir nästan alltid sugen på åtminstone en produkt, ofta fler.

 

Beach body scrub är ett exempel på en sådan produkt som jag blivit mer än sugen på, åh vad jag vill att den här ska säljas i Sverige! Den har bland annat apelsinskal och skrubbar dig len samtidigt som den återfuktar. Lukten är "beach" som är en blandning av jasmin, sea spray och mandarin.. låter fantastiskt.

 

image313

Bobbi Browns Surf & sand eye palette, som ingår i Surf & sand collection, känns som ett bra val i sommar. Som ni ser har den tio olika nyanser som jag tror är jättesöta på.

 

P.S På tal om Bobbi Brown så skickade jag iväg ett mail till diverse skönhetsshoppar för att försöka få reda på om det finns några planer på att ta in märket. Fick svar från Pulp Store som meddelade att de definitivt kan tänka sig att sälja Bobbi Brown och ska kolla upp möjligheten. De ska höra av sig till mig när de vet mer... det låter lovande, håller ni också tummarna?


Ett kvarts sekel


Date: 2007-04-03 Time: 16:27:15
Kategori: Blandat { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

... fyllde jag i fredags så nu är jag nästan vuxen =) Stora festen blir nu i helgen istället, när jag åker ner till staden där jag växt upp och firar med familj och vännerna där nere. Men några presenter har jag redan fått, från en av vännerna i staden där jag bor nu.

image311

Söta vännen läser bloggen regelbundet och kom ihåg inlägget om IsaDora-sminket jag skrev för ett tag sedan. I paketet låg därför ögonskuggan Platinum och så fort jag får tillfälle ska jag prova den, tror verkligen det kan bli kanon. Ett rosa nagellack låg i samma paket, så nu ska det bli väldigt kul att prova Depend - det har jag inte gjort förut.

Pink Grapefruit


Date: 2007-04-02 Time: 20:52:16
Kategori: Hudvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Body Shops nya serie hudvårdsprodukter - Pink grapefruit - lockar väldigt just nu. När jag var på shoppingtur förra helgen tog jag en sväng om BS och provluktade och Mums, vad den luktar gott - väldigt fräscht och helt enkelt lagom. Generellt är produkter från Body Shop väldigt bra enligt mig och jag skulle mycket väl kunna tänka mig en ny body scrub, som jag verkligen behöver just nu, med den nya lukten. En body butter i samma serie skulle ju bara vara grädde på moset, men det behöver jag inte, inte egentligen :P

image310
För den som är medlem är det dessutom dubbla poäng nu på onsdag och torsdag. Gör mig inte alls mer sugen...


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0