Weleda


Date: 2007-03-05 Time: 20:43:29
Kategori: Hudvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Weleda är ett märke som bara säljer produkter som är tillverkade helt naturligt och innehåller uteslutande osyntetiska ingredienser, till exempel utan färg- och doftämnen och inga djurtester har gjorts. Det senare är något som tilltalar mig, jag gillar redan Body Shops produkter för att de är snälla mot djur och för att de dessutom är fantastiska 4 gånger av 5. Att produkterna är naturliga kan jag tänka mig tilltalar många andra också, det har varit mycket diskussioner runt mineraloljor - inte bara i kommentarer här på bloggen utan också på diverse skönhetsforum.

image306

Förra veckan fick jag frågan om jag hade lust att testa ett gäng produkter från Weleda och jag nappade direkt. Ett fint paket kom med posten några dagar senare tillsammans med ett häfte med information om märket och alla produkter. Just nu testar jag för fullt och har redan hittat en ny favorit i deras handcreme med havtorn. Underbar doft och så märks det direkt att man blir mjukare, plus att den absorberas på ungefär lika lång tid som det tar att smörja in den - alltså drygt 10 sekunder. Kanon! Nu ser jag fram emot att testa fuktkräm, body oil och duschkräm också.

Kommentarer
B-M

Deras "body oil havtorn" är min räddare i nöden under vintern, fantastisk om man har torr hud.

2007-03-07 11:42:14
Beauty Princess

B-M: Det låter lovande, ska bli jättekul att prova!

2007-03-13 19:44:14

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0