Brambleberry Rose


Date: 2007-10-30 Time: 17:52:48
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

På tal om mitt inlägg häromdagen med nästan fullt betyg till Rosebuds läppbalsam/allroundkräm Rosebud Salve. Märkets senaste tillskott heter Brambleberry Rose och låter nästan ännu bättre.

image383

Den lilla burken innehåller en kräm av bär, honung, vanilj & sheasmör och jag kan bara tänka mig hur skön den är på vintertorra läppar eller händer. Åh, nu är jag väldigt nära att klicka hem den här... jag v i l l testa! Finns bland annat hos Eleven.

Recension av: Rosebud Co - Smith's rosebud salve strawberry


Date: 2007-10-28 Time: 19:45:27
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

image381Ytterligare en recension kommer här.... nu har höstens kalla dagar satt igång rejält, i alla fall här uppe i Eskilstuna. Om jag är smått beroende av läppbalsam i vanliga fall så blir jag det verkligen när kylan kryper på.

Eftersom jag dessutom har svårt för vissa lukter, tycker jag det är toppen att Rosebuds älskade Rosebud Salve finns i jordgubbs-variant. Lukten känns en aning artificiell, så klart, men jag tycker bättre om den än den klassiska doften. Som läppbalsam tycker jag att Rosebud fungerar som bäst när den får verka på djupet, när jag applicerar den på kvällen innan jag somnar vaknar jag nämligen med lena, fina läppar som är redo för en ny dag.

Men även på kort sikt fungerar salvan bra så länge man inte ska äta, dricka eller pussa på någon direkt efter för Rosebud sitter inte som berget. Jag gillar dock att den, förutom den mjukgörande effekten, ger lite glans så att jag kan gå utan läppglans ibland. Rosebud-burken är absolut en favorit i min handväska! Skulle den bara sitta lite bättre skulle jag ge den toppbetyg.

BETYG: BBBB


Recension av: Lumene - Sensitive eye makeup remover


Date: 2007-10-21 Time: 18:04:15
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är typiskt att alla produkter ska envisas med att ta slut när det är knapert i plånboken! Förra veckan tog min Biotherm-remover slut och det gick inte att få ut en enda droppe extra. Då kom jag på den eminenta idén att testa en eye makeup remover i den billigare prisklassen.


Så efter rundvandring och spanande bland hyllorna hos Kicks bestämde jag mig för att köpa Lumenes Sensitive eye makeup remover som bara kostade 75 kronor. Passade perfekt för min plånbok just då. Personligen tycker jag att det är väldigt skoj att testa nya produkter, speciellt när man hittar en ny favvo!

Lumenes remover får dock sälla sig till "helt-ok-men-inte-mer"-produkterna. Det är bra att den är rätt mild i doften, jag vill inte ha massor av parfym när jag tar bort ögonsmink och ett annat plus är som sagt priset.

image380
Men resultatet, nja... det krävs en hel del arbete för att få bort all mascara, kajal och ögonskugga och till och med efter att jag gnuggat lite extra är det fortfarande lite mascara kvar på fransarna. Dessutom har jag fått en liten irritation i hörnet av vänstra ögat, som tyder på att den här removern trots allt inte är så bra för känsliga ögon. Så... Sensitive eye makeup remover gör jobbet efter lite extra gnugg men är alltså inget att rekommendera för den som har hud som lätt överreagerar mot rengöringsprodukter.

BETYG: BBB (3/5)


Beyond Beauty - Holiday Collection 2007


Date: 2007-10-20 Time: 20:43:58
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

image378När det börjar närma sig jul dyker många kollektioner upp från de stora sminkmärkena. Ibland är det "gamla" produkter som dyker upp i nya kombinationer och ibland är det nya produkter som lanseras lagom till julklapps-shoppingen.


Smashbox
kollektion "Beyond Beauty" känns sådär, inte så nyskapande direkt. Det är sotade ögon tillsammans med skira färger på kinder och läppar. Och i och för sig fungerar det till jul och nyår men nya idéer är alltid välkommet, i alla fall hos mig.

image379
Däremot ä l s k a r jag paletten som ingår i kitet Eyes on the future, med ögonskuggor i 10 läckra färger, inte minst gillar jag den silvergråa nyansen i hörnet och de två mossgröna. Och för den som inte är tillräckligt utrustad med smink-verktyg hemma kan jag varmt rekommendera pensel-setet.

Nu håller jag tummarna för att Blush eller Eleven tar in paletten illa kvickt, det här skulle kunna bli en perfekt julklapp till mig själv!

Coming up...


Date: 2007-10-15 Time: 20:56:25
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Mitt första intryck av Bumble & Bumbles - Alojoba schampo och balsam, som jag köpte för ett tag sedan, är sådär... Förvånande minst sagt, eftersom jag dels har hört bara bra ord om B&B:s produkter och eftersom deras hårvård ligger i högre prisklassen. Men jag ska testa ett tag till innan ni får en hel recension.

Annat som står på listan över recensioner:

◊ Make Up Store - Blush
◊ Rosebud Co. - Smiths's rosebud salve strawberry
◊ Lumene - Eye makeup remover
◊ MISO Pretty - Lip balm pineapple

Vad vill ni helst läsa om först? 

I'm Alive!


Date: 2007-10-11 Time: 20:32:37
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Jadå, jag lever fortfarande! Jag får ursäkta för mitt väldigt glesa bloggande senaste veckorna, men det är Mycket just nu för mig och tyvärr har då bloggen fått stå i skymundan ett tag. Men jag lovar att jag snart, snart återvänder!

Under tiden passar jag på att tipsa om Skönhetsguiden, en portal där man kan läsa om allt möjligt inom skönhetsvärlden och som jag precis har upptäckt. Dessutom har de en tidning som handlar uteslutande om skönhet och som man kan snappa upp gratis på utvalda ställen (bland annat på skönhetssalonger, i väntrum och på vissa restauranger) -den plöjde jag med glädje i soffhörnet häromkvällen efter att den trillade ner i brevlådan.Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0