Fiskbensfläta


Date: 2012-06-07 Time: 18:22:36
Kategori: Inspiration { 15 Kommentarer }
______________________________________________________


Hej på er allihop! Har ni saknat mig? Lite i alla fall, hoppas jag.

Hoppas att ni alla hade en underbar nationaldag igår! Varken jag eller min man har några traditioner satta för den dagen än, så vi slappade mest hemma och njöt av att ha en ledig dag från jobbet. Det var väldigt härligt att sitta på vår inglasade altan med en stor kopp kaffe och plöja genom boken jag läser just nu.

Framåt eftermiddagen började jag dock bli rastlös och kände att jag ville sysselsätta mig med något annat så jag spanade in tutorial-videos på You Tube. Om ni inte har gjort det än - prova direkt! Surfa in på You Tube och sök på tutorial (make up, hair etc) och bli inspirerade till max. Jag kan lätt fastna i timmar framför sminktutorials och få världens inspiration till att testa nytt eller framför how-to-videos om olika, snygga frisyrer.

Igår fick jag därför lust att göra min allra första fiskbensfläta á la Lauren Conrad (spana in hennes step-by-step-video till att göra en fiskbensfläta). Smidigt, lätt och så snyggt! Vad tycker ni?
Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0