Få 15% hos Stylestore med Beauty Place


Date: 2011-01-24 Time: 20:35:03
Kategori: Fyndtips { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


StyleStore kontaktade mig med ett superfint erbjudande som de just nu kör hos utvalda bloggare. Shoppa hos dem, använd koden "blogg" och få 15% på precis allt. Det bästa av allt? Koden gäller inte bara vid ett köp, på en produkt utan på hur många köp du känner för, de 15 procenten i rabatt gäller nämligen tills vidare.

Jag har varit superduktig och haft köpstopp i 2 veckor, där jag inte har köpt mer än spårvagnskort, fredagslunch (vi har som tradition på jobbet att alltid äta ute tillsammans varje fredag) och kuvert till våra bröllopsinbjudningar. Imorgon, när lönen kommer in på kontot, ska jag fira att jag har varit så duktig genom att shoppa lite, haha!

Passa på att ladda upp med till exempel ett av mina absoluta favoritläppglans eller skäm bort din vintertorra hud med en härlig body butter från Kings & Queens.

Smashbox Spring 2011 - In Bloom


Date: 2011-01-22 Time: 17:04:38
Kategori: Kollektioner { 5 Kommentarer }
______________________________________________________



In Bloom, vårkollektionen från Smashbox Cosmetics, känns inte som någon typisk "vårig" kollektion. Den innehåller inga pasteller eller knalliga rosa nyanser, som vi ser hos till exempel Isa Dora under våren 2011. Men det är kul att det finns märken som vill undvika de vanliga trenderna och liksom skapa sin egen version av våren.

I kollektionen ovan ser vi istället lite mörkare, murrigare versioner av de klassiska våriga tonerna, både i ögonskuggspaletten och de två eyeliners som lanseras. Krämrougeduon Blushing/Peony känns också den ovanligt mörk i sina toner och egentligen känns det bara som att läppglansen är de enda som jag skulle ha klassat som givna i en vårkollektion.

Med det sagt är det inte så mycket som lockar mig ur kollektionen från Smashbox, jag är en person som gillar ljusa nyanser i mitt smink och passar allra bäst i beiga eller rosa, naturliga glans på läpparna tillsammans med ett rosa rouge svept över kindbenen. Jag tycker redan att vintern har varit alldeles för lång och längtar efter våren - därför vill jag ha ljus och roliga färger i vårkollektionerna!

Men, alla är vi olika. Vad gillar du med In Bloom-kollektionen?

Vinnaren i Eleven-tävlingen!


Date: 2011-01-15 Time: 18:01:07
Kategori: Tävlingar { 7 Kommentarer }
______________________________________________________


Härom kvällen avslutades tävlingen om ett presentkort hos Eleven och vilket bra deltagande det blev. Stort tack till alla som var med och tack till rabattkod365.se som sponsrade tävlingen. Det är så kul att köra tävlingar när det är så många som är med så jag börjar ladda för nästa utlottning redan nu. Jag slumpade fram vinnaren med hjälp av en slumpgenerator som drog bidrag nummer 8 som det vinnande.

Presentkortet på 400 kronor går alltså till Line of Beauty. Grattis - kontakta mig via mailen [email protected] för att få din vinst. Jag fick nämligen tyvärr inte din mailadress i ditt bidrag.

Ni glömmer väl inte?


Date: 2011-01-13 Time: 20:46:22
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Ni missar väl inte att vara med och tävla om ett presentkort á 400 kronor från ElevenLämna ditt bidrag i den grymma tävlingen som rullar just nu på bloggen här. 

Recension: Isa Dora - WigWham Mascara


Date: 2011-01-12 Time: 20:25:27
Kategori: Recensioner { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


För drygt två månader sedan trillade det in ett litet pressutskick i min brevlåda. Utskicket innehöll Isa Doras mascara WigWham, som jag har hårdtestat sedan dess. Nu börjar min flaska sina och ingen är mer ledsen för det än jag - jag har nämligen hittat en ny mascarafavorit! Men jag börjar från början...

WigWhams borste har en lite speciell design, den är liksom spiralformad, något som jag tycker hjälper mig att behålla greppet om fransarna hela vägen från roten till toppen. Det tar lite tid att få in rätt snits men nu, efter ett par månader, går det på automatik. Jag sätter borsten längs med fransrötterna och för borsten uppåt och utåt mot yttre ögonvrån samtidigt som jag rullar borsten så att den hela tiden målar på med ny mascara på fransarna.

Alltså, jag bara älskar den här mascaran! Mina fransar blir så maffiga att det nästan känns som att jag har lösfransar på. Allra bäst passar WigWham därför till festsminkningar, när jag vill att mina ögonfransar ska se riktigt sminkade ut, det är nämligen lite svårt att få till en "naturlig" look med den. Det gör dock inte mig så mycket, eftersom jag inte är så sminkad på jobbet; lite foundation, concealer, rouge, ögonbrynsskugga och mascara räcker, och då kan fransarna gärna få ta lite plats.

Hållbarheten är det enda som jag ger minus på för den här mascaran. Den fäller en aning efter halva dagen ungefär och det är inte så skoj. Därför når WigWham inte riktigt upp till full pott i betyg, men det är inte långt ifrån mina vänner. Inte alls långt ifrån! Dessutom är den något av ett budgetfynd för 120 kronor.

BETYG: BBBB+ (4+/5)

Vi har bokat bröllopsresan!


Date: 2011-01-10 Time: 12:00:00
Kategori: Om Mig { 11 Kommentarer }
______________________________________________________


Åh, nu har jag och min blivande man äntligen bokat vår bröllopsresa. Två dagar efter bröllopet sätter vi oss på flyget mot Florida och Miami för 2 veckor i solen! Vi ska sola, shoppa, åka träskbåt - men framförallt vara allmänt kära & galna nygifta.

Mayfair Hotel & Spa, som vi ska bo på, finns spa, gym, egen hot tub på taket till varje rum, pool och stora sängar med sängkläder av egyptisk bomull. Lyx, precis som det ska vara på bröllopsresan!

Jag behöver säkert inte säga att jag längtar otroligt mycket. Först den bästa dagen i livet på lördagen (bröllopet) och sedan två härliga veckor i USA. Nedräkningen har börjat, bara 4½ månad kvar...

En beauty 3a, #1


Date: 2011-01-09 Time: 10:00:00
Kategori: Blandat { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag hakar på LipGloss Bitch och hennes initiativ "En Beauty 3a". Jag gillar tanken med gemensamma inlägg på temabloggar, bra för inspiration som tryter med (o)jämna mellanrum och kul att läsa vad andra skriver om samma ämne. LGB är inne på femte omgången av 1Beauty3a, men jag har inte lyckats haka på förrän nu, så detta blir min #1.

"Denna gång är temat produkter som står på listan över saker som måste inhandlas inom kort. Inte så mycket vill ha denna gång utan nu är det behovet som styr."



Ny ansiktsrengöring
Står allra högst på min måste-köpa-lista just nu. När jag och min fina förlovade oss i maj 2010 bestämde jag mig för att hålla mig till samma rengöring fram till bröllopet, för att undvika att min hy reagerade dåligt eller oväntat på någon produkt och jag skulle få stå som rödfläckig, allergisk brud vid altaret. Min hy är extremt känslig mot för starkt parfymerade produkter och/eller vissa ingredienser. Nu är det drygt 4½ månad kvar till bröllopet (28 maj) och det är fortfarande Dermalogica som gäller all the way.

Schampo & Balsam
Mina hårvårdsprodukter sjunger på sista versen just nu och varje gång det händer börjar jag fundera på vilket nytt, spännande märke jag skulle vilja testa härnäst. Jag minns dock att jag använde ett schampo från Tigi för flera år sedan (när jag pluggade i Borås - det bör alltså vara ungefär 5 år sen) som jag älskade. Oatmeal & Honey hette det och det är jag lite sugen på att köpa igen, för att se om det fortfarande fungerar lika bra för mitt hår.

En bra nagelbandsolja
Inom de flesta skönhetsområden har jag redan mina favoriter eller märken och produkter som jag är nyfiken på. Nagelbandsolja är dock ett område som jag är en total nybörjare inom - jag inser bara att mina händer och naglar antagligen skulle må väldigt bra av det för tillfället. Jag blir väldigt torr om händerna på vintern och nagelbanden vill gärna "gå av". Jag tänkte därför be er, mina eminenta läsare, om hjälp på den här punkten. Era tips, råd och favoritprodukter mottas gärna bland kommentarerna!

Bella Bamba


Date: 2011-01-08 Time: 20:16:42
Kategori: Nyheter { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


Fina Bella Bamba är senaste must-have-produkten från Benefit. Sminkmärket lyckas väldigt bra med att göra ha-begärliga produkter på löpande band och senaste tillskottet är inget undantag.

Bella Bamba är ett så kallat face powder, som kan användas på utvalda ställen i ansiktet men framförallt vid kinderna och kindbenen för att skulptera och framhäva ansiktets form. Pudrets/rougets nyans beskrivs som vattenmelon med guldiga undertoner. Lovely!

Min favvoprodukt från Benefit är bronzern Dallas. Vilken är din?

Vinn presentkort från Eleven!


Date: 2011-01-06 Time: 20:53:54
Kategori: Tävlingar { 48 Kommentarer }
______________________________________________________


I samarbete med rabattkod365.se, som samlar erbjudanden inom bla smink och andra skönhetsprodukter, kör jag nu igång en grymt bra tävling!

Vinnaren av tävlingen vinner ett presentkort på 400 kronor att shoppa för hos Eleven. Det är jag själv som har valt ut just Eleven, eftersom jag vet att ni - precis som jag - utan problem kan shoppa loss hos dem.

För att vinna vill jag att du lämnar en kommentar till det här inlägget och berättar för mig vad du skulle köpa om du vann presentkortet. Obs: Endast bidrag till tävlingen godkänns som kommentarer till just detta inlägg! Tipsa gärna om tävlingen på din blogg eller Twitter (att tipsa är inget krav, men jag blir väldigt glad om ni vill göra det). Det är tillåtet att använda bilden ovan om ni vill tipsa.

Tävlingen är öppen till och med 21:00 den 13 januari 2011.

Isa Dora Vår 2011 - Fanciful


Date: 2011-01-05 Time: 21:11:45
Kategori: Kollektioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Nu börjar PR-mailen med vårens kollektioner trilla in i mailboxen och det känns plötsligt som att våren är lite, lite närmare även om det snöade som bara den här i Göteborg idag. Själv har jag legat däckad på grund av sjukdom i tre dagar nu och inte behövt halka runt ute, men det ser inte så lockande ut alls. Jag drömmer mig bort till vårens bröllopsresa i soliga Miami och ser framför mig att jag är riktigt brunbränd och har fina, pastelliga manikyrer.

Isa Doras vårkollektion Fanciful är, minst sagt, pastellig. Den är inspirerad av romantik och flickaktiga ladies och går hand i hand med lager-på-lager-mode, rosetter och transparenta material. Nyanserna är rosa, babyblått och lila. Båda beskrivningarna låter onekligen väldigt mycket som Veronica men ändå känner jag mig inte så lockad av kollektionen. Jag tror att produkterna var för sig kan bli fina, men tillsammans blir det liksom lite för mycket. Dessutom tycker jag att Isa Dora gör en miss med sina singelögonskuggor när deras snygga 5-paletter har gjort sådan succé.


Med Fanciful lanserar märket en helt ny produkt, Glow Stick Blusher, som är ett krämigt rouge på stift som även skimrar en aning. Även läppstiftet Jelly Kiss är en nyhet, stiftet är halvtransparent och drar mer åt glosshållet.

Vad tycker ni - är det någon speciell produkt ni suktar efter? 

2010 á la Beauty Place, del 1


Date: 2011-01-04 Time: 20:36:27
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Ett par dagar in på nya året 2011 är det dags att summera förra årets höjdpunkter, recensioner och skönhetsfavoriter. Här kommer min sammanfattning av Beauty Place 2010 - del 1!

Januari
Jag inledde 2010 med att publicera mina favoriter inom smink, kroppsvårdhudvård & hårvård. Dessutom hittade jag ytterligare en favvoprodukt från budgetmärket Suhada. Inspirationen kom från coola Rihanna och slutligen fick jag fick äntligen ordning bland mina skönhetsprodukter med hjälp av snygga förvaringslådor från MUJI.





Februari
Månaden börjar med att jag blir väldigt besviken på nya varianten av min favoritmascara. Jag skrattar åt ett lamt försök att sälja läppstift som ska få dig att gå ner i vikt och blir besviken, igen, den här gången med anledning av Joicos inpackning. Jag börjar med ett numera återkommande tema på bloggen - tips på budgetfynd.







Mars
Årets tredje månad började bättre än den förra - jag utbringar en kärleksförklaring till en budgetlotion jag köpt många gånger sedan dess. Eftersom våren nalkas tipsar jag om Face Mists och vårförändrar mig genom att bli brunett för första gången på ungefär 5 år. Jag målar naglarna med en av de snyggaste lacken jag testat under året.





April
Vårfärgerna börjar synas i återkommande inlägg på bloggen. Jag dreglar över produkter från Sephora, eftersom USA-resan bara gömmer sig runt hörnet. Jag arrangerar en bloggträff för skönhetsbloggerskor här nere på Västkusten och får äntligen träffa fina Tanja, Helena, Sofia och Therése.





Maj
Jag börjar kika på sommarkollektioner och älskar Smashboxs Naked Beauty. Jag visar upp flera av mina favoritsminkprodukter och berättar om min sminkrutin till vardags. En ny favoritmascara upptäcks. Jag och älsklingen åker äntligen iväg till USA och besöker LA, San Fransisco och Las Vegas. Jag shoppar, shoppar och shoppar lite mer och sen händer det bästa på hela året: mitt hjärta friar och vi förlovar oss, i jaccuzzin på ett femstjärnigt hotellrum i Las Vegas!





Juni
I samband med att SATC 2 visas på biograferna inspireras vi av Sarah Jessica Parker. Jag sågar en fuktkräm för 600 kronor och bomullspads från ett budgetmärke. Istället suktade jag efter den hyllade guldoljan från Nuxe och ögonskuggspaletter från Urban Decay.



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0