Rea - Face Stockholm


Date: 2006-10-30 Time: 15:45:05
Kategori: Smink { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Ett litet tips bara. Snowdrops har just nu rea på produkter från Face Stockholm, med 30-40 % på allt! Jag älskar deras foundation, både i matte och liquid, men tyvärr fanns den inte kvar i min färg. Surfade runt en stund och blev lite sugen på nytt ansiktsvatten, men får bli när min från L'oreal har tagit slut, onödigt med dubbelt.

Men 146 kronor för en hel flaska foundation, som räcker i drygt ett år enligt min erfarenhet, eller en liten förpackning ansiktsvatten för 27 kronor .... åh vad jag blir shoppingsugen!!!

Limited edition


Date: 2006-10-30 Time: 12:50:16
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är synd att det inte finns ett Sephora-varuhus i Sverige någonstans. Då skulle jag definitivt köpa mig "The jewelry box" från Too Faced, en jättefin "limited edition" box med nästan allt som behövs för en hel makeup. Perfekt att ha med när man reser, jag saknade en i helgen när jag var nere i Göteborg för att hälsa på vänner och familj. I boxen finns ögonskugga, läppglans, rouge, puder, eye liner-kaka, ögonbrynsfärg och bronzingpuder. Allt som saknas är mascara...

Vi får hoppas att någon av nätbutikerna som säljer Too Faced snart tar in den.

too faced
Bild från Sephora

Smoothing Cream


Date: 2006-10-27 Time: 18:04:41
Kategori: Hårvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag vet inte hur jag kan ha missat Smoothing Cream från Fructis innan jag fick ett provex härom veckan. Nu har jag i 2 hasselnötsstora klickar i håret efter att jag precis har tvättat det och torkat en aning med handduken. Sedan fönar jag och jag tycker resultatet verkligen märks. Mitt hår blir mycket lenare och ser snyggare ut också. Ska använda 2 gånger till, sedan menar Fructis att det verkligen ska märkas skillnad. Vi får se helt enkelt, recension kommer snart i alla fall.

 35761-270

Din Stil, vecka 42 - Bästa hårspray


Date: 2006-10-22 Time: 19:53:27
Kategori: Smink { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag är verkligen dålig på det här med att posta Din Stil i tid nu för tiden. Nytt jobb tar mycket av min energi så här i början men jag ska försöka bättra mig. Den här veckan var temat hårspray och tyvärr har jag inte alls hittat min favorit än, så jag står över att tipsa om något den här gången, men här är era tips. Jag blev direkt sugen på att prova TIGIs spray efter att ha läst Erikas tips, deras andra hårvårdsprodukter är kanon!

din stil

Erika
delade mig sig av sitt tips: Jag har ett riktigt bra tips på hårspray: En från TIGI catwalk. Det är en spray som inte ger så mycket volym men den gör så håret blir lite definerat i topparna och fungerar som att få en bed-head-look verkligen. Superbra är den. Tror den heter Superstar - en blå flaska. Loreal Elnett är också bra! Det är mina bästa tips.

Prinsesse vil ikke lämnade sitt tips på norska: Redkens nye Forceful hårspray er den aller beste jeg har testet. Den gir glans i tillegg til bra hold. Ellers er Wella High Hair Finishing Spray veldig bra, og lukter i tillegg godt.


Cicci lämnade en kommentar med sitt tips: Jag är för lat för att maila så jag tipsar här. Sunsilks spray är jättebra! Den rosa flaskan är allra bäst!

Kattis lämnade också en kommentar: Jag är som Cicci för lat för att maila, men skall givetvis delta med ett bidrag. Loreal Elnett är en riktig klassiker av en enda anledning, att det är ett grymt bra spray. Finns på nästan varje mataffär till ett överkomligt pris. Budgetfynd i dess rätta bemärkelse. Och vem kan inte gilla flaskan? En favorit bland kändisar, stylister och oss vanliga dödliga ;)

Fructispaket


Date: 2006-10-21 Time: 20:39:03
Kategori: Hårvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

För några dagar sedan trillade en postavi in genom min brevlåda och nästa dag gick jag ivrigt för att hämta ut mitt paket - en stor kartong med produkter från Fructis. Efter att jag fyllt i min hårprofil för någon vecka sedan fick jag produkter som ska vara anpassade efter just mitt, lite torra och behandlade, hår och jag håller med. Paketet innehöll massor av trevliga grejer i serien Oil Repair:

- Oil Repair Schampoo
- Oil Repair Balsam
- Oil Repair 1 minuts hårinpackning
- Oil Repair Leave-in-creme
- Hard hårspray
- Pure fix - styling gel
+ fina hårband i vitt och guld


Jag kunde inte hålla mig, fast jag har andra flaskor för att tvätta håret hemma, så jag använde Fructis redan tidigare idag. Har alltid tyckt att deras produkter luktar oerhört gott men annars har jag tyvärr inte haft så bra erfarenheter av dem. Men första intrycket är faktiskt bra - särskilt leave-in-cremen tycker jag har gjort väldig skillnad. Idag har jag bara använt schampoo, balsam och cremen och efter det fönat håret men jag tycker allt att det känns lenare och mjukare än vanligt. Efter 5 behandlingar ska man märka skillnad - jag skriver mer då! =)

Garnier Fructis satsar väldigt just nu på den nya förbättrade formulan, så i stort sett hela hemsidan handlar om det. Titta gärna in själv och gör hårtest du med!

Fin i håret


Date: 2006-10-19 Time: 18:02:48
Kategori: Hårvård { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Kicks har börjat sälja elektriska hårvårdsprodukter från Toni & Guy. Själv har jag aldrig provat T&Gs produkter över huvud taget men är det något jag behöver så är det en bra locktång. En sån som gör stora fina lockar som ser naturligt snygga ut. Åh vad jag vill ha det! Tyvärr säljs T&Gs elektriska grejer i Stockholm, Kungsbacka och Malmö, men för er som bor i närheten kan det ju vara värt att kolla in. Toni och Guy är ju kända för prisvärda men bra grejer!

35761-268
Bild från Kicks

Vinnare!


Date: 2006-10-15 Time: 21:04:10
Kategori: Tävlingar { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Grattis till Cizzi, som vann tävlingen om ett nagellack från Make Up Store. Jag fick in rätt många rätta svar, men Cizzi var snabbast, så priset går till henne! Cizzi - har skickat ett mail till dig, svara gärna så snart du kan så att jag kan skicka nagellacket till dig.

Ska fundera ut vad som kan vara nästa pris, men det kommer definitivt en tävling snart igen, det är så roligt! Så håll utkik... =)


Vinn nagellack!


Date: 2006-10-11 Time: 20:13:57
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Då kör jag igång en tävling igen! Den här gången kan ni vinna ett nagellack från Make Up Store (13ml) i färgen Trance, som är helt oanvänt - jag har inte ens öppnat det. Fick det på en klubbkväll för att jag köpte över ett visst belopp men det har inte kommit till användning så jag ger gärna bort det till någon som har bättre användning för det =)

För att vinna lacket ska du gissa på vilka märken sminkprodukterna nedan kommer ifrån. Skicka ett mail, till [email protected] ,med dina svar - första personen som har alla rätt vinner nagellacket. Vinnaren betalar frakten som kommer att ligga runt 11 kronor. Märk ditt mail med "Tävling - nagellack"

A: Skinflash - concealer
B: More lashes - mascara
C: Double extension - mascara
D: Le rouge absolu - läppstift
E: Glossy shine - läppglans

Din Stil - Veckans tema, inför v42


Date: 2006-10-09 Time: 17:46:18
Kategori: Din Stil { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Det har varit lite mörkt på Din Stil-fronten senaste veckorna. Jag har helt enkelt glömt bort det och så hade jag inga bra uppslag på teman för det. Nu kör vi igång igen, i alla fall. Till nästa vecka vill jag ha massor av tips på "Bästa hårspray" från er! Hoppas ni sitter på flera bra favoriter, jag har inte hittat min än.

Skicka in bidragen senast tisdag 17/10 klockan 22:00 så får ni läsa om alla favoriter på onsdagen. Bidrag skickas till [email protected].

Nice


Date: 2006-10-08 Time: 11:58:23
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Igår var det party på G och jag provade mina presenter från Body Shop. I förpackningen låg Lip colour i färgen pink ginger och Hi-shine lip treatment i nyansen pink cream. Jag använde en pensel och la på lip colour först och toppade med lip treatment - gillade verkligen resultatet. Lite färg på läpparna är lite ovanligt för att vara mig men så fort jag får shoppingpengar ska jag satsa på ett likadant lip colour som jag kan matcha med lite enklare ögonmakeup. Båda luktade underbart också, lite godisfeeling, och satt kanon - ett toppentips för dig som är på jakt efter nytt läppsmink!

Fina initiativ


Date: 2006-10-05 Time: 18:22:18
Kategori: Blandat { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag älskar att man uppmärksammar bröstcancer i oktober och att så  många hoppar på det och samlar in pengar. Jag ska helt klart köpa ett rosa band och några för att ge bort! 

Blush och Essie uppmärksammar kampen genom att sälja nagellacket Pink Ribbon som ger en del av vinsten till stödprogram och utbildning inom bröstcancer. Antingen kan man köpa lacket eller slå till på ett paket med både lack och super-nagelfil. Jag tycker om att det finns så många sätt att hjälpa till och företag som stödjer kampen mot cancer ska ha en eloge!  

mini pink ribbon
Bild från Blush

P.S Har du hittat något annat erbjudande som hjälper till på något vis? Lämna gärna en kommentar så lägger jag upp text och länk!

Presenter


Date: 2006-10-02 Time: 19:58:33
Kategori: Hårvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Åh vad roligt! I mitt första brev från Mahir hittade jag ett formulär från Garnier Nutritionist - jag ska fylla i lite uppgifter om mitt hår och vilken typ av produkter jag brukar använda så får jag ett ihopplockat paket med Fructis-produkter som ska passa just mitt hår. De gör en håranalys från mina uppgifter och så passar paketet mina behov. Låter spännande tycker jag, jag hoppas på lite stylingprodukter, för jag har absolut inte hittat några som är riktigt bra. 

Tydligen ska Fructis produkter vara nya och bättre, enligt dem själva. Vi får väl se, jag har inte varit överdrivet imponerad innan, men man kan ju ändra sig =) Själva håranalysen finns på deras hemsida också, om du vill ha reda på vilka produkter du ska köpa för din hårtyp.



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0