Tema - Lila


Date: 2011-09-28 Time: 20:00:15
Kategori: Blandat { 9 Kommentarer }
______________________________________________________


Med jämna mellanrum brukar jag ju köra kollage med produkter i ett visst färgtema och ikväll är temat, i sann LipGloss Bitch-tema, lila & aubergine. Jag kan vara rätt dålig på att använda lila toner i min makeup så jag låter det här kollaget inspirera mig lite extra. Allra bäst gillar jag nagellacket som jag tror skulle vara jättefint på. Vilken produkt gillar ni mest?

Butter London Pumps Energizing Foot Spray har en mycket vacker flaska och vi vet ju alla att förpackningen gör halva produkten! Sprayen svalkar och ger energi till trötta ben och fötter.

♥ Den underbart fina paletten kommer självklart från mästaren Dior och heter 970 Stylish Move. Ingen gör så snyggt sammansatta paletter som de, hands down.

♥ Åh, nagellacket. Hur snyggt är det inte? Kan ni se framför er hur fint det skulle vara på mina naglar? Jag behöver nog klicka hem Aubergine från Yves Rocher och det snabbt!

♥ Det skimrande läppglanset Stardust kommer från Urban Decay, just det här heter Glitter Rock.

Vintage Muse är en söt, romantisk och lila parfymflaska från modellen/modeikonen Kate Moss.

Vackra Escada


Date: 2011-09-22 Time: 19:40:08
Kategori: Nyheter { 10 Kommentarer }
______________________________________________________

Men åh, hur fin var inte den här nya parfymen från Escada? Especially EdT heter finingen som just nu står högst upp på min parfym-önskelista.

Escada Especially ska kombinera de sensuella delarna av exotisk bulgarisk ros med fruktiga noter av päron och grapefrukt. Jag kan inte skryta med att kunna beskriva dofter eller "förstå" hur de luktar genom topp- & basnotsförklaringar. Men jag gillar fruktiga, fräscha dofter med lite tyngre bakgrund, så jag är rätt säker på att jag skulle gilla Escadas nya parfym.


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0