roseflower by the body shop


Date: 2009-02-28 Time: 15:02:35
Kategori: Kollektioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________



Jag var och tittade och testade The Body Shops vårkollektion Roseflower häromdagen. TBS har ju verkligen ryckt upp sig på sminkfronten under de senaste 2 åren. Produkterna i Roseflower ser ni på bilden - speciellt gillar jag rougen, hur fina som helst. Eftersom jag är lite extra svag för rosa nyanser på kinder och läppar blev den här kollektionen en stor favorit hos mig. Det blir absolut minst ett inköp för min del!

Det enda jag egentligen saknar i Roseflower är ett fint bronzingpuder. Body Shop har istället valt att ha med Radiance Stick i nyansen Sheer Pink som du applicerar på kindpenen för att skapa lyster.

Och förresten.. om ni tycker att trycken i ögonskuggorna är söta så kan jag säga att de är ännu bättre på riktigt! Jag vill ha för mycket just nu, min plånbok blir inte glad på mig..

Recension: Make Up Store - Blemish Concealer


Date: 2009-02-26 Time: 21:44:23
Kategori: Recensioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Ett riktigt bra underlag är, enligt mig, skillnaden mellan en lagom bra och en riktigt snygg sminkning! Du som följt bloggen ett tag har säkert märkt att jag väljer att lägga mer pengar på bra rengöring och bassmink än på produkter som till exempel läppglans eller ögonskugga.

Eftersom jag lägger en del pengar på detta är det alltid extra kul att hitta en ny favorit inom det området. Och lika kul som det är, ungefär lika svårt är det. Men nu har jag äntligen hittat en ny älskling!

Make Up Stores Blemish Concealer är en rinnande concealer som är väldigt dryg och rätt täckande. Att den är lite mer pudrig än de flesta concealers är en stor anledning till att jag gillar den. Det gör att finishen blir extra snygg även om jag inte använder puder en viss dag. Blemish Concealer är, som namnet antyder, tänkt att täcka finnar och blemmor men själv tycker jag att den fungerar precis lika bra under ögonen också, för att dölja mörka ringar. Den är lätt att jobba med, det funkar både med pensel och med fingrarna (även om jag föredrar fingrarna för att värma upp concealern lite, då blir den lättare att applicera). 

Blemish Concealer har en lätt uttorkande effekt på finnar men innehåller även eucalyptus och pepparmintolja för att skydda. Om du har väldigt känslig hy kanske du dock ska se upp och testa på ett ställe innan du smetar på den på flera ställen i ansiktet. Ja, det plus att concealern bara finns i tre nyanser är egentligen de enda minusen jag hittar. L O V E !

BETYG: BBBBB (5/5) 


keep your eyes open..


Date: 2009-02-25 Time: 21:32:53
Kategori: Allmänt { 1 Kommentarer }
______________________________________________________


Om ni ser till att hålla utkik på Beauty Place får ni snart läsa mer om:

♥ En ny concealer-favorit - jag kan avslöja att den kammar hem högsta poäng!

Recension av hårvårdsprodukter från Fleur de Santé.


Tävling med riktigt fina priser.

Vad vill ni att jag skriver om först? It's your call... första inlägget kommer imorgon.


diamonds are a girls best friend


Date: 2009-02-24 Time: 21:39:58
Kategori: Hårvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Nivea lanserar nytt på löpande band. Senast i serien är Nivea Diamond, en hår- och kroppsvårdsserie med Schampo, Balsam, Leave-in-spray-treatment och Shower gel. Diamond-serien är gjord på en formula innehållande diamantpartiklar och ska därför ge mer intensiv glans till hår och kropp.

Det återstår att se, får man väl säga. Jag ser faktiskt fram emot att testa den här serien för att se om den håller vad den lovar - sist kanske ni kommer ihåg att jag blev sådär nöjd med Niveas hårvårdsserie? Inte alls nöjd, rättare sagt. Förhoppningsvis får jag ett bättre intryck den här gången. Jag har dessutom behövt en leave-in-treatment länge, så den kommer att användas flitigt. Jag lovar recensioner så fort jag har använt produkterna ett tag.

Produkterna kostar mellan 35-60 kronor och finns redan i butik sedan i januari.

Bobby!


Date: 2009-02-23 Time: 21:48:08
Kategori: Hårvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Åh, vad fin Blondinbella är i håret på bilderna! Det är Bobby som har fixat, såklart. Fin volym, fin färg och fina lockar.

Eftersom jag behöver ta mig iväg till frisören snart och fortfarande inte har hittat någon favorit i Eskilstuna hoppar jag nog på tåget mot Stockholm nästa gång. Ska försöka fixa en tid på Bobbys Hårstudio då. Wish me luck...

blooming spring


Date: 2009-02-21 Time: 21:05:08
Kategori: Kollektioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________




Jag gillar att Isa Dora har ryckt upp sig det senaste året. Deras modeller är mindre dockliknande och framförallt har sminket blivit mer tilltalande och känns inte lika mycket "budget" trots de rätt låga priserna. Inte minst paletterna har fått ett ansiktslyft som jag gillar skarpt!

Vårens look Blooming Spring är i nyanserna rosa, lila och lätt brunt. Läppstiften och nagellacken har namn som Mango Fizz, Apricot Coral och Creamy Pink - precis som det ska vara på våren helt enkelt.

I kollektionen ingår också, bland annat, en dubbelsidig ögonbrynspenna för att definiera highlighta brynen, vit kajal för att öppna ögonen och en fin lila kajal för att få till en söt pastellig look.

härliga nyheter från Oriflame!


Date: 2009-02-18 Time: 19:53:08
Kategori: Nyheter { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


När våren närmar sig (jag läste i Metro idag att det blir vår den 20 mars, så nu räknar jag dagarna..) dyker massor av härliga skönhetsnyheter upp. Oriflame bjuder bland annat på detta:

Swedish Spa Minerals Sea salt Body Scrub & Night Renewal Body Lotion: Kroppspeelingen har peelande pärlor och innehåller havssalt, sötmandelolja och E-vitamin som stärker huden. Peelingen avlägsnar döda hudceller, har en vitaliserande effekt och gör huden mjuk och len. Kroppslotionen är proppad med havsmineraler som är djupt återfuktande. Len konsistens som gör huden mjuk. Båda levereras under februari.

Giordani Gold VIP Volume Mascara: Den här mascaran ska förlänga fransarna och samtidigt ge volym. Innehåller pro vitamin B5 som vårdar och ger näring. Fransarna får en jämnt fördelad färg och en glamourös look. 175 kr för 8 ml kommer den att kosta. Giordani Gold VIP Volume Mascaran levereras också den i februari.

Iluminate Eye Crayons: En favorit som återlanseras! Illuminate Eye Crayons är en kajal med lätt formula som enligt Oriflame ger en jämn och precis applicering. Pennorna är lätta att sudda och sitter länge. För 95 kr kan man ju dessutom gå lös på flera stycken!. Leverans i slutet av februari.

Optimals Foaming Cleanser, Cleansing Gel, Cleansing Milk & Refreshing Toner: De 3 första är ansiktsrengörare för ansiktet, alla för olika hudtyper. Om du har känslig hy är det en bra idé att välja rengöringsmjölken eller gelen. Tonern används efter rengöringen för att ta bort de sista sminkresterna och lugna huden. Alla levereras i slutet av februari.

P.S! Håll utkik på bloggen eftersom jag har fått möjlighet att lotta ut ett riktigt fint paket från Oriflame till en av er läsare!

Veckans tema hos PRET-ty: Hårborttagning, bu eller bä?


Date: 2009-02-16 Time: 18:39:26
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Det var ett tag sedan jag hängde på veckans tema hos PRET-ty, men som en del av nätverket tyckte jag att det var hög tid att jag gjorde det nu!

Veckans tema handlar om hårborttagning - bu eller bä? Jag är helt klart 100% för hårborttagning, mer eller mindre på de flesta ställen. Jag tycker att det är fräscht och jag tycker även att män ska ansa så att de inte är för håriga.

Till största delen är det hyveln Venus från Gilette som används hemma hos mig, av den enkla anledningen att det går snabbt, är smärtfritt och att jag kan fixa det själv, när jag vill. Framåt våren och sommaren brukar jag dock boka in en tid på en bra salong och vaxa ben och bikinilinje så att jag slipper hålla efter själv - då blir det mycket enklare att åka iväg på en spontan badtripp eller bara dra på shortsen så fort solen skiner utanför fönstret.

Jag har ett vagt minne av att jag testade hårborttagningskräm när jag var yngre, men att jag inte alls var imponerad av resultatet. Men, som sagt, jag var yngre och det kan ha förbättrats väldigt mycket sedan dess, så det kan nog vara värt att prova igen framåt våren..

Hur håller du ordning på hårväxten? Kommentera eller skriv ett eget inlägg om du har en blogg. Lämna i så fall gärna en kommentar så länkar jag!

fiberwig


Date: 2009-02-15 Time: 15:06:34
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är alltid lite fascinerande när en mascara (eller någon annan produkt för övrigt) blir megahypad. IMJU Fiberwig Mascara sålde slut på ett nafs så fort den levererades till nätshoppen Eleven. På onsdag den 18/2 får de in nästa leverans och det ska bli intressant att se om även denna batch säljs som smör i solsken.

Själv har jag inte klickat hem någon... än. Har du?

... och så lite shopping


Date: 2009-02-14 Time: 16:23:34
Kategori: Shoppat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är rätt ofta som jag blir inspirerad att shoppa nytt av att läsa andras bloggar. Så efter att ha läst det här inlägget på en av mina favoritbloggar Elinas Värld skyndade jag ner på stan för att inhandla lite nytt nagellack på FACE Stockholm

Eftersom det tyvärr inte finns någon FACE-butik (snälla, öppna) i Eskilstuna fick shoppandet bli på min senaste Göteborgstripp. Och när jag väl hade börjat shoppa tog suget liksom inte slut - ni vet säkert hur det är - så det slank med ett läppglans i påsen också...


Mitt hjärta 2009


Date: 2009-02-14 Time: 12:26:39
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Kampanjen Mitt Hjärta 2009 kontaktade mig angående en auktion som startar på Tradera idag - Alla Hjärtans Dag - och avslutas om 2 veckor. Kampanjen hjälper hjärtsjuka barn i Sverige genom att auktionera ut t-shirtar med motiv målade av barnen själva och låta pengarna gå till Hjärtebarnsfonden - så för er som har möjlighet att hjälpa till är detta ett jättebra tillfälle! 

Jag vet att detta inte har så mycket att göra med bloggens tema men jag vill passa på att utnyttja den uppmärksamhet bloggen ändå kan ge till något gott, som jag tycker att detta är.
 
Du budar här.

"Varje år lämnar många vackra barn sina familjer och världen som följd av allvarliga hjärtfel, men en stor mängd av dem trotsar också döden och fortsätter att vara framtidens hopp i samhället och människors mest kristallklara änglaglans. Utan vår gemensamma strävan hade det inte varit möjligt och vi måste fortsätta att sträva efter att fler barn ska få chansen att få förgylla framtiden.


I kampanjen Mitt Hjärta 2009 har projektansvarig Micela Danielsson Lundin tillsammans med Hjärtebarnsfonden och den unga designern Ida Björnsson låtit svenska barn med hjärtfel på egen hand, med papper och penna rita sin egen bild av hur de tror att just deras hjärta ser ut. Motiven är barnens historia, barnens hjärtan och en möjlig nyckel till deras framtid.


Illustrationerna är nu förvandlade till moderiktiga tryck på specialdesignade t-shirts med det röda hjärtat som symbol. Tre tryck cirkulerar på nio stycken unika tröjor med röda detaljer i olika modeller, både för barn, herr och dam. Dessa auktioneras ut på tradera.se med start på alla hjärtans dag den 14 februari och med avslut två veckor senare den 28 februari. Auktionspengarna går till Hjärtebarnsfondens verksamhet och kampen för våra svenska barnhjärtan. Fonden  står under kontroll av SFI, Stiftelsen för Insamlingskontroll, en nämnd som garanterar att pengarna går till rätt ändamål."


delight


Date: 2009-02-13 Time: 17:13:36
Kategori: Nyheter { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag gillar när det är presenttider bland bloggosfären! Jag hade nämligen en fin påse med parfym att hämta ut idag från "en hemlig beundrare" (läs Oriflame). Deras alla-hjärtans-dag-present till utvalda bloggar. Tackar och bockar för det.

Med sloganen "fill your life with more delight" är parfymen Delight EdT en feminin doft som skapar energi, optimism och positivitet! En sprudlande och glädjefull doft som öppnar upp med acerola, bergamott och cederträ. Därefter djupnar doften med ros och cyklamen. Ljuv pion ger en känsla av omtanke.

Vårigt och fräscht luktar Delight. Jag längtar ännu mer efter de första varma dagarna nu, ni vet, när man kan ta av sig jackan och vända ansiktet mot solstrålarna.

L'erbolario


Date: 2009-02-12 Time: 20:19:15
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Ett väldigt trevligt paket väntade på mig i postboxen idag. Sånt gillas, särskilt när jag är hemma med en otäck ögoninflammation (eller nåt annat som fått ögat att svullna upp).

I paketet låg massor med trevliga produkter och prover från L'erbolario - ett skönhetsmärke från Italien som nu finns i Sverige, representerade och sålda av Piani. Alla produkter är naturliga och råvarorna är färskpressade vegetabiliska oljor, vattendestillat från blommor och kryddor.

Märket har funnits i över 30 år och tanken är att det ska sälja produkter för dem som vill ha ett naturligt alternativ men där man ändå till viss del använder modern teknologi. Är du sugen på att testa du också hittar du dem i exklusiva L'erbolario-affärer samt nätbutiker och enstaka butiker som fungerar som återförsäljare. Gå in på Pianis hemsida för att hitta mer info om vart du kan hitta en där du bor.

Jag var tvungen att ta flera olika kort och visa er - förpackningarna är ju bara hur fina som helst. Ser lite ålderdomliga och vackra ut på något vis. Och.. alla de små proverna, de kom förpackade i den lilla boxen ni ser längst till vänster i kortet längst ner i hörnet. Bara det!

Clinique Spring 09


Date: 2009-02-12 Time: 14:40:53
Kategori: Kollektioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________



Cliniques vårkollektion First Blush går, inte helt oväntat, i rosa och lila toner. Framåt våren är det ett säkert kort för makeupjättarna att lansera kollektioner i fräscha, skira toner. Och fast vi har sett det innan så tror jag anledningen till att det går hem är att vi längtar så efter värme, nyutslagna blommor och allt som hör våren till.

Ser ni de helsöta motiven i Cliniques paletter? Att sätta penseln i sådana är nästan synd, men jag skulle inte säga nej till dem i alla fall. Och nude- och ljusrosa läppglans har en särskild plats i mitt hjärta.

Lush & Alla Hjärtans går hand i hand


Date: 2009-02-11 Time: 20:02:24
Kategori: Nyheter { 0 Kommentarer }
______________________________________________________



Jag vill egentligen ha 80 procent av allt som finns inne på Lush, det är en härlig affär att gå in i för beauty-junkies! Det suget blir inte mindre för att de släpper lite extra fina Alla Hjärtans-produkter lagom till lördag den 14/2.

Love Soap är en hjärtformad tvål med glitter och en förförisk doft av äppelträdgård med vildvuxna rosenbuskar. Den härliga blandningen av oljor från Ylang Ylang, Bergamott, Citrongräs och Ros påminner om ung och het kärlek. 69kr.

Le Grand Amour Badbomb är en stor badbomb till din stora kärlek och doftar romantiskt av ros. Kostar 139kr.

Gift Question Mark är en lyxig presentask fylldmed sexy peel tvål, chocolate whipstick, mmm badolja, sex bomb, soft couer massageolja samt yummy yummy duschtvål. Priset är 399kr.

Strawberry Feels är en lyxig massageolja som doftar jordgubb och passionsblomma. 79kr kostar denna.

Till de killar som då och då tittar in här vill jag tipsa om att shoppa nåt sånt här till sin älskling - mycket bättre än choklad på alla sätt och vis! Och för alla er singeltjejer (inklusive mig själv) - se till att skämma bort dig själv med något fint!



Så här fin är tvålen Love Soap IRL :) Den luktar underbart fräscht.


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0