L'erbolario


Date: 2009-02-12 Time: 20:19:15
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Ett väldigt trevligt paket väntade på mig i postboxen idag. Sånt gillas, särskilt när jag är hemma med en otäck ögoninflammation (eller nåt annat som fått ögat att svullna upp).

I paketet låg massor med trevliga produkter och prover från L'erbolario - ett skönhetsmärke från Italien som nu finns i Sverige, representerade och sålda av Piani. Alla produkter är naturliga och råvarorna är färskpressade vegetabiliska oljor, vattendestillat från blommor och kryddor.

Märket har funnits i över 30 år och tanken är att det ska sälja produkter för dem som vill ha ett naturligt alternativ men där man ändå till viss del använder modern teknologi. Är du sugen på att testa du också hittar du dem i exklusiva L'erbolario-affärer samt nätbutiker och enstaka butiker som fungerar som återförsäljare. Gå in på Pianis hemsida för att hitta mer info om vart du kan hitta en där du bor.

Jag var tvungen att ta flera olika kort och visa er - förpackningarna är ju bara hur fina som helst. Ser lite ålderdomliga och vackra ut på något vis. Och.. alla de små proverna, de kom förpackade i den lilla boxen ni ser längst till vänster i kortet längst ner i hörnet. Bara det!

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0