Recension: Deborah Milano - 24Ore Absolute Volume Mascara


Date: 2013-01-07 Time: 18:48:08
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

 
Deborah är ett relativt nyutforskat märke för min del, jag började testa några av deras produkter för ett drygt år sedan (som jag dock inte har recenserat på bloggen). Det har dock hunnit fira sin 50-årsdag redan under 2012! Milano, som är ett dottermärke till Deborah Group, står för skönhet och passion stöpt i snygg design till bra priser. Jag gillar deras hemsida skarpt, de har bland annat en egen blogg med tips om snygga makeuplooker och bjuder på videobloggar med instruktioner.
 
Mascaran 24Ore Absolute Volume, som jag har testat, sviker inte löftet om den snygga design som utlovas - den är kurvig och ligger riktigt bra i handen. Den plastiga looken får man kanske stå ut med, med tanke på det fina budgetpriset 99 kronor. Borsten är stor och maffig, just as I like them. Ungefär här slutar också mina lovord.
 
24Ore Absolute Volume kan nämligen vara den sämsta mascara jag har testat! Den är kladdig utan dess like och helt omöjlig att försöka applicera snyggt och enkelt på ögonfransarna. Det börjar med en lång kamp för att lyckas torka av klumpar från borsten varje gång jag har doppat den i flaskan, eftersom öppningen är på tok för stor. Kampen fortsätter sedan när jag ska få ett jämnt drag över fransarna och får pyttelite mascara på hälften och klumpar på resten. Jag försöker jämna ut och arbeta med fler lager, men effekten blir bara värre och värre.
 
Hållbarheten är helt okej, den håller över dagen med undantag för några flagor. Mascaran är dock rätt trixig att tvätta bort även med makeupborttagare och det krävs nästan att jag dränker bomullstussen och gnuggar för att allt ska försvinna.
 
Det är meningen att mascaran ska ge maximal volym och lösögonfranseffekt. Mig ger den bara ett ojämnt resultat och ett irriterat humör. Nej, Deborah, gör om - gör rätt!
 
BETYG:  

Kommentarer
Ninni

Deras Absolute Hi-tech är helt underbar. Ger superbra volym på nolltid och håller bra. Jag har t o m köpt mig ett nytt exemplar...

Svar: Tänk vad olika det kan vara. Till och med produkter av samma sort kan ju fungera helt olika för olika personer.
Veronica

2013-01-07 20:47:54
http://colourbyninni.blogspot.com
Emilie

Jag är glad att jag inte är ensam om att ogilla den :P Jag har fortsatt använda den efter min recension för att se om jag ändrade uppfattning om den men jag håller fortfarande fast vid att jag inte gillar den. Alls!

Svar: Bra att det inte bara är för mig den är helt värdelös. Jag vet att de har många andra produkter som är utmärkta, men just den här gick de verkligen bet på.
Veronica

2013-01-08 14:40:43
http://www.vintertroll.se
Ellen

Hej! Din blogg är värkligen grym! Skulle du vilja göra ett länkbyte med mej? Kram

2013-05-01 20:46:12
http://www.ellenowilma.blogg.se

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0