Spaning


Date: 2006-01-31 Time: 18:39:19
Kategori: Smink { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

I taxfree-shoppen i helgen var det väldigt kul att gå runt med sminkintresserade väninnan och prova produkter. Hon letade efter ny concealer i stil med YSL:s touche eclat men lite mer täckande. Det är otroligt hur många märken som har den sortens concealer nu, hon valde till slut en från Guerlain som såg snygg ut också när hon provade på mig.

Jag hittade ännu ett läppglans som jag vill ha men som jag inte har sett innan. Estee Lauders Pure Pops är ett glans som jag i alla fall aldrig sett maken till, det är en tub med färg och glans som fungerar ungefär som Touche Eclat, man trycker ut glanset som då kommer ut på en pensel och sedan applicerar man. Med rätt "squeeze" ska man också, enligt hemsidan, kunna låsa och låsa upp tuben så att mer glans inte kommer ut förrän man själv vill. Konsistensen var jättehärlig, alldeles lagom mjuk och inte för klistrig men tillräckligt för att den skall sitta ett bra tag. 10 olika färger finns att välja mellan. Det var längesedan jag hittade en produkt som jag blev så fascinerad av och nu ångrar jag förstås att jag inte köpte den på taxfree.. där kostade den 140 kronor och jag kan tänka mig att den når upp till 200 kronor i affärerna =(


Köpt på kryssning


Date: 2006-01-31 Time: 13:51:12
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter en härlig helg tillsammans med 7 tjejkompisar, kryssning, fest, dans och taxfree-shopping återvände jag hem i söndags kväll, en aning slut i kroppen. Det har ju inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna, så nu vet ni varför. Med rabatt i synen (halvsmålänning som man är) passade jag på att inhandla lite som jag funderat på ett tag, när jag ändå var i Taxfreeshoppen. I skönhetsväg blev det:

Lancôme Aqua Fusion - Moisture Cream Gel
Lancôme Star Gloss - 220 Corail

Glosset har jag självklart redan hunnit prova och det är en aning mattare än det andra Star Gloss jag har, nr 220 är beige i tonen och har inget glitter i sig. Det sitter bra och med den utmärkta penseln i hylsan är det alltid lätt att applicera. Väldigt nöjd =) Aqua Fusion har jag inte provat än, jag gräver fortfarande det sista ur min Hydra Zen men snart, väldigt snart kommer mina tankar även om den nya krämen.



Crystal Radiance


Date: 2006-01-26 Time: 22:35:28
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag har varit nyfikenLumenes produkt Crystal Radiance (makeupkräm som används i ansiktet för att få en extra lyster, blandas med foundation eller bara som den är) i några dagar nu. Så när jag var på rundvandring på stan häromdagen passade jag på att kika in på Kicks för att prova och se om den motsvarade mina förväntningar. Jag tog en rätt liten klick på handen som dock var mer än behövligt, med Crystal Radiance räcker det nog bara med en klick som en ärta för att få rätt look, vilket alltid är bra. Jag tyckte först att den var lite för rosa i tonen, men jag tror att det anpassar sig efter huden i ansiktet och dessutom blir en bra ton om man blandar ut den med sin foundation.

Den gav precis rätt skimmer i alla fall, en lyster är nog rätt ord. Eftersom jag tog rätt mycket krävdes det lite masserande för att den skulle torka och bli tillräckligt tunn, men jag provade också på handen och en rätt liten yta av den dessutom. Så, jo, det här var en härlig produkt, till ett precis lagom pris, den blir inhandlad på min nästa shoppingrunda!


Top Model


Date: 2006-01-26 Time: 17:04:43
Kategori: Blandat { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

 "It's ok, because carma is a bitch" (Bästa citatet från serien, sagt av Nik när hon blivit sviken av en av de andra tjejerna) En sådan härlig inställning, istället för att gå runt och vara bitter, arg eller irriterad!

Personligen tycker jag att Lisa gör sig otroligt bra på bild, men har en aning svårt för hennes personlighet... innerst inne är hon nog bara osäker och det viktigaste är väl ändå hur bra en modell gör sig i modellsammanhang?



Vem är din favorit?


Efterlysning!


Date: 2006-01-25 Time: 20:27:50
Kategori: Smink { 20 Kommentarer }
______________________________________________________

Eftersom jag ligger efter vad gäller senaste årens hypeprodukt bronzingpuder är jag nyfiken på vad ni använder och älskar. Jag MÅSTE ju bara köpa ett men vill slippa välja fel och ni brukar alla komma med så bra tips och råd. Produkter i alla prisklasser är välkomna!

Vilket bronzingpuder är din favorit?

Uppdatering!


Date: 2006-01-24 Time: 21:25:10
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Igår bloggade jag om lyx eller budget produkter och hittade inte priset på Maybelline Expert Wear rouge någonstans på nätet. Jag kikade därför in på Kicks under min provningsrunda (inga pengar för att shoppa så jag provade massor istället) med en väninna idag. Expert Wear kostar 85 kronor på Kicks, för er som blev nyfikna =)

Extra volume!


Date: 2006-01-24 Time: 17:18:27
Kategori: Hårvård { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

"Ett innovativt riktat munstycke hjälper dig att lättare spraya den finfördelade sprayen direkt mot hårrötterna, vilket är utgångspunkten för vågad volym."

Visst låter det bra? Jag har varit nyfiken på den här produkten ända sedan reklamen med det stora fingret började visas. Jag behöver en volymprodukt som man applicerar vid hårbotten istället för över håret och Sunsilk är ju inte farligt dyrt så kanske ska jag prova? Någon annan som har bra tips på volymprodukt (mousse eller spray) som appliceras vid hårrötterna utan att tynga ner eller ge ett "fett-hår-look"?




Lyx eller budget?


Date: 2006-01-23 Time: 17:54:45
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

I jakten på de perfekta produkterna har jag hunnit prova en del och tänkte därför börja en liten följetong á la Hotspot där jag tipsar om olika produkter i varierande prisklass. Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om idén! =) Jag börjar med rouge.

Lyx
Powder Blush från MAC är en underbar produkt som sitter hela dagen och är lätt att variera i intensitet. Finns i 46 fina färger och kostar 195 kronor på Åhlens.


Budget
Maybelline Expert Wear Blush är ett riktigt bra budgetrouge enligt mig. Räcker länge och nyanserna, som är 6 stycken, är bra och naturliga. Hur jag än letade kunde jag dock inte hitta något exakt pris för produkten, och då jagade jag runt på nätet i en halvtimme, men under hundralappen kostade det sist jag inhandlade det. För övrigt är det ett förslag till internetsidorna för de stora varuhusen att lista vilka märken de säljer och till vilket originalpris de erbjuds, kanske tillsammans med specialerbjudanden. Jobbigt att behöva ge sig ut på stan bara för att få veta tycker jag!


Tips...


Date: 2006-01-23 Time: 11:33:01
Kategori: Hudvård { 10 Kommentarer }
______________________________________________________

Min kära mamma ringde mig för några dagar sedan och var superförtjust över sin nya Body Butter Oliv, från Body Shop, som hon fick av mig i julklapp. Den luktar alldeles lagom och återfuktar riktigt bra tyckte hon. Så hade hon ett tips till mig; prova att använda den som fuktighetskräm på kvällen i ansiktet, "den är den bästa jag har använt, bättre än Dior!" hälsar hon. Sagt och gjort, jag provade på utvalda ställen som är lite torrare i mitt ansikte, bland annat i ögonvrårna och den fungerar jättebra, jag vaknade med babylen hud på de ställen jag använt den på. Kul med produkter som fungerar lika bra på alla ställen och som alternativ till min vanliga fuktighetskräm, som för övrigt sjunger på sista versen!


Länkar


Date: 2006-01-22 Time: 17:15:22
Kategori: Allmänt { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu har jag äntligen uppdaterat min länklista med alla bloggar som jag kikar in på regelbundet. Titta gärna in du också, du kanske hittar en ny favorit! =D

// Beauty Princess


Mjuka läppar någon?


Date: 2006-01-22 Time: 14:59:45
Kategori: Smink { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Lush är ett märke som lockar mig, tack vare att produkterna är tillverkade med naturliga råvaror och dessutom inte testar på djur. Kikade in på deras hemsida och fastnade för deras läppbalsam Lip Service, som fungerar inte bara på torra läppar utan även på torra armbågar eller spruckna nagelband. Jag gillar all-roundprodukter så den här ska jag köpa så fort jag får pengar och prova. Recension lovas!



Butiker finns i Göteborg, Stockholm och Västerås. Jag passade på att beställa deras tidning när jag ändå var igång, kan bli intressant att se vad den innehåller.

Skinande vacker?


Date: 2006-01-20 Time: 21:35:05
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

För några dagar sedan bloggade jag om Revlons higlighter som kan användas för att "lysa upp" hyn. I Decembernumret av Hennes fick jag ännu ett tips från Lumene; Crystal Radiance. Produkten fick 3/5 av tidningen och fungerar, enligt Lumenes hemsida på flera olika sätt, antingen ensam, tillsammans med annat smink eller blandat med foundation. För bara 75 kronor för en flaska kan jag gå med på att den inte är perfekt, den här produkten är ju toppen att ha i sminkväskan för att bli skinande vacker när huden känns glåmig och trött.


Eleven shopping


Date: 2006-01-20 Time: 13:09:23
Kategori: Blandat { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter att ha krupit ner i soffan med tända ljus och en Hennes-tidning igår hittade jag en annons om nätshopping och upptäckte då Eleven, som säljer skönhetsprodukter från massor av märken - vad sägs om Too Faced, Urban Decay, Dessert Beauty och LipFusion. Priserna är ungefär samma som hos andra nätshoppar men märkena är massor! Betalningsalternativen är också bra, de tar kort, faktura, förskottsbetalning och postförskott. Har inte sett så många blogga om sidan, någon som har shoppat härifrån någongång? 

Jag blev lite smått sugen på en krämögonskugga från Urban Decay, jag har två av deras puderskuggor och älskar dem, de är högpigmenterade och sitter super! Tval ansiktsmask, choklad verkar inte fel alls heller. Pengar på onsdag...



Dyr vs billig


Date: 2006-01-19 Time: 17:49:38
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

I en D-uppsats skriven vid Uppsala universitet undersöker examinatorn skillnaden/icke-skillnaden mellan dyr och billig ansiktskräm genom att på olika testgrupper jämföra deras uppfattning av Chanel antirynkräm och ACO. Hon testar även marknadsföringens makt genom att bifoga ett informationsblad om de positiva effekterna av Chanel till vissa. Rätt intressant slutsats i alla fall... tål att tänka på!

Läs mer här!


Resultat av undersökning


Date: 2006-01-19 Time: 13:25:48
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

För en dryg månad sedan var jag lite nyfiken på vilka och varför som läser min blogg. Därför publicerade jag en undersökning som ni läsare fick fylla i. 48 stycken är ni som har svarat på undersökningen och här kommer resultatet:

Kön: 97% av er är kvinnor (det har jag nästan märkt, men kul att även 3% är killar som letar tips)

Ålder: 31% är 20-25, 29% är 15-20 och 25% är 25-30. Dessa är de största grupperna, några procent hamnar över och några under.

Bloggare:
65% av er skriver er egen blogg. Jag har kollat in på de hemsidor som lämnat adress i kommentarer och hittat massor av nya favoriter!

Läsare:
 87% läser regelbundet andra bloggar än min.

Upptäckt: 56% av er har hittat min blogg via en länk på någon annans bloggsida. Roligt att veta att man finns länkad till! 16% har hittat hit via en bloggportal, 10% via sökning på nyckelord, 8% på annat sätt och 4% har hittat en länk via en hemsida eller har fått tips från någon.

Ni gillar: 85% vill ha tips om smink på min blogg, 70% recensioner med betyg, 68% vill ha tips om hudvård, 63 % av er är nyfikna på vilka produkter jag provat under dagen och vidare vill cirka 45% av er läsa om hårvård eller tips om bra hemsidor.

Lockade?: 95% av er som svarade på undersökningen kommer att kika in på sidan igen och detta gjorde mig jätteglad!

Kommentarer: Jag fick många härliga kommentarer också, ett urval av dem som fick mig att le stort var "rolig blogg", "intressant", "bra med tips innan man själv köper", "fortsätt i samma stil", "söt och lärorik men dålig för ekonomin (måste ju ha hälften om det du tipsar om)", "kul blogg med många bra tips", "bra jobbat", "du verkar vara en tjej med koll" och den jag blev riktigt glad för: "den är bäst!"

Tack till alla som tog sig tid att svara, jag ska fortsätta i samma stil, tänka på era tips och råd och hoppas att ni fortsätter kika in på min blogg! =D 

Vardagsmake


Date: 2006-01-18 Time: 17:50:55
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Nippertippan bloggar om sina vanor när det gäller vardagsmakeup och är nyfiken på oss andra och vad vi använder. Jag är inte sen att göra en lista, tycker om sådana. Jag varierar mig en del till vardags vad gäller skuggor och glans men i stort sett ser min rutin liknande ut på vardagarna. Har jag lite extra tid eller ska ut och fika med någon vän på lunchen eller så, tar jag gärna lite extra kajal eller skugga.

Concealer: Jag startar med att dölja mörka ringar med flytande concealer från Face Stockholm, jag brukar dutta på lite runt näsvingarna också.
Foundation: Efter concealer grundar jag med foundation, också den från Face Stockholm. När jag vill se lite mer sminkad ut eller om jag har en glåmig dag blir det matt variant, med lite mer puder i, och om jag känner mig fräsch (detta händer ofta bara om jag fått sova ut) så blir det liquid.
Mascara: Jag har för vana att lägga mascara innan annat ögonsmink. Då behöver jag inte vara jätteförsiktig utan kan bara ta bort mascara som hamnat fel med en tops innan jag fortsätter. För tillfället använder jag svart Lancôme L'extreme, andra favoriter är Hypnose från Lancôme eller Max Factor 2000 Calorie.
Ögonskugga: Grunden läggs med en basfärg i krämvit som heter Future Queen och är en microshadow från Make Up Store. Den lägger jag över hela ögonlocket och upp över globlinje och under brynen. Efter detta använder jag en mer färgad skugga för att skapa kontraster, ofta i någon brun nyans som Moda eller Old Gold från MUS, som läggs över yttre delen av ögonlocket och upp i globlinjen.
Ögonbryn: Jag fyller i brynens form med en ljusbrun skugga från Isa Dora, från paletten Cappucino, med hjälp av sned pensel från Make Up Store.
Rouge: Jag använder Blushbaby, ett fast puderrouge från MAC för att få en fin färg på kinderna och få fram kindbenen en aning.
Läppglans: Är det inte för kallt ute avslutar jag gärna med ett glans i någon härlig färg. Till vardags blir det ofta ett ofärgat Scent Lips glans från Make Up Store eller ljustrosa Star Gloss från Lancôme.

Ersättning från Smink.nu


Date: 2006-01-16 Time: 18:22:26
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag bloggade tidigare idag om att en av mina testförpackningar från Smink hade läckt i kuvertet som de skickades i. I kommentarer fick jag reda på att detta hänt några av er läsare också, tyvärr. Men Kenneth, som jobbar på Smink, lämnar även han en kommentar där han meddelar att om vi bara skriver ett mail med namn+adress och vilket/vilka prover som läckt så skickar de nya utan extra kostnad och hoppas att de kan förpacka bättre denna gång. Misstaget beror på att det är många som beställt prover på senaste tiden.

Jag spolade dock av mina testförpackningar under kranen och klämde lite på dem, så kunde jag upptäcka vilka som läckt och slänga, det var bara 1 av 10. Rädda era också och fråga Smink om nya av de som ni blivit tvungna att slänga. Jag tycker det var roligt att kommunicera med oss kunder såhär, sådana initiativ gillar jag som blivande marknadsförare!


Tester från Smink.nu


Date: 2006-01-16 Time: 16:57:23
Kategori: Smink { 15 Kommentarer }
______________________________________________________

Idag ramlade mina testprodukter, som jag bloggat om innan, från Smink in i brevlådan! Jag hade varit fräck och beställt 10 stycken i min sambos namn också eftersom jag ville prova så mycket som möjligt. =) Tyvärr hade en produkt läckt i det kuvert som proverna kom i, så nu återstår det att se hur mycket jag kan rädda, men i det andra kuvertet var allt intakt, så de ska jag prova nu i dagarna och återkommer med hur jag upplevde dem. Det här ska bli kul!

 

Aqua?


Date: 2006-01-15 Time: 16:02:37
Kategori: Hudvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Nöjd som jag är med Lancômes fuktkräm Hydra Zen som jag har använt i drygt 2 år nu vill jag fortsätta att använda deras produkter när det gäller återfuktning. Men eftersom min hy har ändrat karaktär en del sedan jag började med deras produkter vill jag nu ha för normal/känslig hy. Jag har gått över till en annan rengöringskräm men har kvar en liten del ansiktsvatten och fuktkräm.

Nu funderar jag därför för att börja med Aqua Fusion, som dock finns i flera olika varianter med olika kvalitéer, gissar jag. Ska kila iväg till Åhlens för att prata med deras skönhetsansvarige där snart och sedan blir det shopping från Lancôme på kryssning med tjejerna om 2 veckor (vill ju ha Star Gloss också).


Snygga Scarlett


Date: 2006-01-13 Time: 12:44:01
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

            

Scarlett Johansson har nästan alltid snygg stil, här i två olika sminkningar - naturlig och glamour look. Jag gillar att hon satsar på en bra bas, perfekt concealer, foundation och puder för att resten av sminket ska se riktigt snyggt ut. Med den naturliga sminkningen ser ögonskuggan en aning orange ut, det vill jag ha och lära mig att arbeta med, fel lagd kan det tyvärr se helt fel ut =(


Snygg hy?


Date: 2006-01-12 Time: 17:02:42
Kategori: Smink { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Revlon har en produkt som de kallar Instant Skin Brightener, som kan användas på ett osminkat ansikte eller tillsammans med foundation, för att skapa mer lyster. Den innehåller dessutom vitamin C, E och A och har dessutom SPF 15, som inte sitter fel nu när våren börjar nalkas (i alla fall inbillar jag mig det). Det låter som en bra produkt när man känner sig lite dassig, trött och oglammig. Jag skulle kunna tänka mig att använda den som higlighter på kindben och under ögonbrynen eller blanda med foundation när jag vill lyxa till det rejält!



Skin Brightener vann också i InStyles 2005 Best Beauty Buys.. det måste ju betyda att jag borde köpa? :S

Testing testing...


Date: 2006-01-11 Time: 22:38:53
Kategori: Blandat { 12 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu har jag lagt en kul beställning på Smink.nu där de har en super tjänst med varuprover! Man får beställa 10 olika produkter i små testförpackningar per kund, gratis, för att få se vad man tycker om dem och om det är något man vill satsa på. Bra initiativ, så här borde fler göra!
35761-62
Jag beställde en härlig blanding av hudvård, doft och hårvård. Nu ser jag fram emot att paketet dimper ner i brevlådan i dagarna så att jag får prova vilt! Mer info om produkterna lovar jag att återkomma med. Sidan var i alla fall smidig att beställa ifrån, kanske för att det var gratis, men det såg inte svårt ut att trycka in kortnummer eller så heller. Postförskott går också bra, för dig som inte tycker om att handla med kort. =) Surf on in!


Pop Beauty


Date: 2006-01-11 Time: 16:58:35
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter att ha blivit tipsad om sidan av en vän, har jag tittat runt lite och fastnat för Pop Beautys smink som finns i fina färger och många varianter till rimliga priser. När pengarna kommer ska jag nog prova på ett kit eller någon härlig produkt från Pop. För alla er som, som mig, älskar läppglans i alla tänkbara former och färger finns Pucker Up Perfection:



Kitet innehåller 3 Lip tints, 3 Lip Gloss och 3 Lip Cremes. Som jag förstår det så är cremes lite mer vårdande färg, ungefär som läppbalsam, medan gloss och tint är mer skimrande glans. Men rätta mig gärna om jag har fel :S Det här setet verkar fantastiskt att ha i sminkväskan dock, med olika fina färger för läpparna, så att du aldrig står utan "rätt" färg för resten av ditt smink. Priset är väldigt fantastiskt också, 9 glans för £15, det vill säga ungefär 200 kronor (enligt Forex)


Lila atmosfär!


Date: 2006-01-10 Time: 16:18:39
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Idag provade jag äntligen min "presentskugga" från Make Up Store, som jag fick för att jag handlade för över 500 kronor. 

Ögonskuggan heter Atmosphere och är i ljust lila färg. Eftersom den är en Microshadow är applicering lätt och den sitter bra hela dagen, något som jag redan konstaterat med många andra färger i samma serie. Den här färgen fungerar super som basskugga, den är rätt matt i färgen och inte så stark i färgen. Jag var dock sugen på att ha den här som komplement till min basskugga Future Queen och därför tog jag rätt mycket av Atmosphere men lyckas inte få till någon starkare färg, tyvärr. Det är väl enda minuset, för annars är den här skuggan precis lika bra som alla andra Microshadows.

Mac Lingerie


Date: 2006-01-09 Time: 21:53:30
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Laddad med naturliga, härliga färger är Macs nyhetskollektion Lingerie. Mycket beige, rosa, brunt, blått och lila ingår i samlingen av smink. Det här kommer definitivt bli en av mina favoriter, jag älskar naturliga toner!

lingerie

"Laced with frost, shiny as satin - the naked "undertones," naughty violets, trousseau whites and skimpy pinks of this playfully provocative new colour collection are designed for your inner femme. This Lingerie is meant to be seen! Flaunt it!"

Nytt från Duwop!


Date: 2006-01-09 Time: 19:39:04
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Duwops nyheter innefattar ögonkompresser i geleform, som man kyler i kylskåpet i 30 minuter och sedan njuter av. Finns till och med med flera funktioner: för trötta ögon, för fina linjer eller för mörka ringar. Eller, om du inte kan bestämma dig, som triopack, med alla sorter. Härligt! Enda minuset är väl den långa kylningstiden, men då kan man ju passa på att ladda upp med stämning och lugn musik medan man väntar. Finns bland annat på Mrs H.

dw kompresser

Potentiell all-round-produkt?


Date: 2006-01-08 Time: 16:23:55
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Mrs H hittade jag Dr Lipp Original Nipple Cream, en läppförstorare som fungerar vårdande på samma gång. Produkten har en salvliknande konsistens och användes från början av kvinnor som ammade för att återfukta, lite annorlunda. Den här kan jag tänka mig att prova som all-round-produkt, eftersom jag tyvärr tycker att 8 Hour Cream luktar för mycket för min smak.
 
drlipp


Nytt på Accessora


Date: 2006-01-07 Time: 13:03:56
Kategori: Smink { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

I Accessoras senaste nyhetsbrev meddelar de att under januari kommer de att börja sälja Duwops produkter. Så nu kan du som tycker om eller är nyfiken på Lip Venom och Venom Gloss, eller någon av deras andra produkter, passa på att beställa härifrån, för svenska priser. Jag har blivit lite nyfiken och blir det några shoppingpengar över efter tjejkryssningen i slutet av januari, så ska jag slå till!


duwop


Utförsäljning på HQ Hair


Date: 2006-01-06 Time: 17:40:50
Kategori: Blandat { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Visst har de lite rea på de härliga sidorna på Internet också. Om du vill fynda, så kika in på HQ Hair och klicka vidare dig till outletstore så hittar du massor av grejer för nersatta priser.

Jag blev lite sugen på att köpa Philosophys Gingerbread Man Bubble Bath som nu är drygt 40 kronor billigare än innan. Pink Shimmer från Sugar ser också finurligt ut, ett skimmerpuder i en snygg ask som du enkelt kan ta med dig och bli snyggt skimrig on-the-go! 

Recension av Lancôme L'extreme Mascara


Date: 2006-01-05 Time: 21:00:19
Kategori: Recensioner { 10 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag har äntligen börjat använda Lancomes nya mascara, L’extreme, som jag fick i julklapp. Första intrycket är bra, borsten är super och fångar verkligen upp alla fransar och är riktigt bra för de undre fransarna som blir långa, markerade och där varje liten frans målas. Det krävs dock några drag för att alla fransar skall se målade ut och bli längre och svartare och du får jobba lite med den här mascaran. Sluteffekten är dock riktigt snygg och resultatet är verkligen värt arbetet, fransarna blir snygga och lyser verkligen upp ögonsminkningen. L’extreme håller hela dagen utan att falla under ögonen. Den här mascaran är redan en av mina favoriter!

Betyg: BBBB+




Recension av Lux Shower Gel Glowing Touch


Date: 2006-01-05 Time: 18:22:27
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Under jullovet har jag rest runt en hel del, hem till västra sidan av Sverigen igen och upp i fjällen. Tog hur som helst med mig min nya Lux tvål - Gel Glowing Touch som jag hade fått gratis från en kupong i Hennes. Jag hade rätt höga förväntningar på den, den luktade härligt och jag gillar skimmer så jag tyckte det skulle bli kul att vara lite guldigt skimrande även till vardags.

lux

Tyvärr blev jag negativt överraskad av Lux nya tvål, den luktar gott och gör vad den ska men mycket mer är det inte tyvärr. Det är i stort sett omöjligt att få upp ett lödder, som jag tycker en tvål ska ge, hur mycket vatten man än har på kroppen och händerna. Dessutom ser jag inte en enda liten skymt av det där skimret när jag kliver ut ur duschen, det syns i gelen men inte efteråt. Nej, den här tvålen kan jag vara utan, den tvättar rent men det är allt och med min vilja att ha lyx i vardagen gör Lux Glowing Touch inget!

Betyg: BB

Sugen på...


Date: 2006-01-04 Time: 20:44:22
Kategori: Smink { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Var iväg till reanKicks idag och hittade inget på de nedsatta borden som tilltalade mig för tillfället. I och för sig fanns många bra Lancôme- och Cliniquepaket med rengöring, fuktkräm och lite smink som verkade kul men jag har ju lite kvar i mina burkar som jag borde göra av med först.

Blev dock sugen på en av L'oreals ögonskuggor, närmare bestämt Color Appeal Holographic i en guldig ton (bilden nedan är inte rätt färg, men ingen annan fanns på hemsidan). Ganska mycket skimmer i, och L'oreal utlovar att skuggan ska skifta i ton beroende på vilken vinkel den ses ifrån. Låter bra, men återstår att se om den håller vad den lovar. Blir nog att inhandla den snart i alla fall. 90 kronor ville de ha för den på Kicks.




Recension av Sunsilk Lively Blonde


Date: 2006-01-03 Time: 20:27:29
Kategori: Recensioner { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag har nu provat Sunsilks nya hårvårdsserie som skall förstärka hårfärgen, vid 5 tillfällen. Eftersom jag är blond har jag provat Lively Blonde men serien finns även för Deeply Brunettes och Passionately Reds. Jag har använt både schampoo och balsam.

sunsilk

Mitt första intryck är att schampoot känns väldigt härligt, ett rikligt lödder uppstår och det är lätt att fördela i håret. En hel del schampoo behövs dock och det är inte riktigt drygt, men så är det ju otroligt prisvärt också, så det kan väl gå på ett ut. Balsamet skall endast sitta i under en minut står det på flaskan men jag är säker på att det kan lämnas i lite längre om man vill passa på att raka benen under tiden eller liknande. Jag har dock satsat på 1 minut och när jag sköljt ut och torkar håret känns det lätt att reda ut, men inte mer än vanligt. Jag tycker att jag ser en skillnad från när jag använder schampoo för alla färger, det blonda känns en aning förstärkt och jag tycker att det får en "glow" över det. Schampoot och balsamet håller håret rent i cirka 3 dagar, sedan börjar det bli fett och det är ju precis lagom. Litet minus för lukten, den känns klinisk. Det är detta kombinerat med att produkterna inte är dryga som drar ner betyget.

Betyg: BBB+

Mellandagsrea!


Date: 2006-01-03 Time: 15:02:38
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Kicks har sin mellandagsrea till och med den 26 januari! Om du inte redan har varit där, passa på att kila dit och se om de har din favorit till lägre pris! Själv skall jag kika in under morgondagen och titta efter rabatterade sminkkit efter julhandeln, jag är lite sugen på Dior Show.



MD Formulations


Date: 2006-01-02 Time: 18:49:25
Kategori: Hudvård { 19 Kommentarer }
______________________________________________________

I min jakt på den perfekta hudvården har jag nyligen blivit nyfiken på MD Formulations hudvårdsserie. Var och pratade lite med en MD-ansvarig på Åhlens i Göteborg, som tyvärr inte var så framåt. Har kollat vidare på nätet om serien, nu när jag äntligen är på hemmaplan igen och har tillgång till Internet. På Hudotekets webshop finns en hel del av MDs produkter, bland annat det här startkitet för 385 kronor:

md
Jag har läst och hört en hel del goda ord om MD Formulations och att det verkligen gör vad den ska för vuxen problemhud, men samtidigt är jag lite orolig för att testa. Produkterna innehåller AHA-syror som ska göra huden finare och jämnare än tidigare. Hennes skriver om just detta i sitt senaste nummer, och AHA-syror finns i olika styrkor men är ändå en sorts syra eller kemisk peeling som det också heter. Produkter med sådant i gör att huden blir känslig för sol och som del av MDs startpaket finns mycket riktigt en dagkräm med SPF 30 som man måste använda eftersom solen kan skada huden. Detta känns inte riktigt naturligt för mig men det kan ju också vara så att procenten AHA-syror i MD:s produkter är mycket låg och jag kanske inte alls borde oroa mig.

Är det någon av er som har provat MD Formulations produkter? Jag är nyfiken...

Cherry Kiss


Date: 2006-01-02 Time: 15:58:03
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag hittade ett roligt test hos Lip Gloss Bitch som jag blev sugen på att göra. Testa du med... vilket lipgloss är du?

You Are Cherry Kiss Lip Gloss

You're a total girly girl who's every guy is sweet on.
You take pleasure in the simple things in life, from cute t-shirts to stuffed animals.

Any guy needs to match your romantic idealism to win your heart, which is why few have.
No wonder Cherry your signature flavor. It's delicious, sugary, and fun - like you!



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0