Vinnare av Silky Kiss


Date: 2008-12-29 Time: 18:35:52
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Tack för alla era kommentarer i läppstifts-tävlingen! Jag log flera gånger för mig själv när jag läste och det var superkul att få veta lite mer om några av er som läser bloggen.

Den som vann Silky Kiss från Oriflame var Louise B! Louise - vill du skicka ett mail med din adress till [email protected] så att jag kan posta vinsten till dig?

Jultävling - Vinn Silky Kiss från Oriflame


Date: 2008-12-24 Time: 22:12:08
Kategori: Tävlingar { 9 Kommentarer }
______________________________________________________



Jag delar ut en liten julklapp till er läsare i form av läppstiftet Silky Kiss från Oriflame. Som ni säkert kommer ihåg gav jag nya mascaran Power Curl från samma märke närapå full pott. Så här skriver Oriflame själva om sitt läppstift:

"Nya Silky Kiss är ett vibrerande läppstift i tolv sensuella nyanser. Läppstiftet är berikat med ett sensuellt silkeskomplex som ger en mjuk och läpp applicering. Silky Kiss innehåller lätta oljor som hjälper till att skapa en tunn, silkeslen yta över läpparna utan att förlora färgernas intensitet. Läppstiftet innehåller dessutom 100% naturlig phytosterol, från sojabönan och rapsolja, som är kända för sina återfuktande och skyddande egenskaper."

Jag snor en bra idé från både Bjooti och LipGloss Bitchen (varför uppfinna hjulet liksom).

Så för att vinna: Berätta ett par meningar om dig själv så att jag kan lära känna dig bättre.

Gör detta i en kommentar till det här inlägget och lämna din e-postadress så att jag kan kontakta dig om du vinner. Länka gärna till den här tävlingen i er egen blogg. Senast 26/12 vid 21:00 vill jag ha din kommentar.

GOD JUL


Date: 2008-12-24 Time: 17:30:18
Kategori: Allmänt { 1 Kommentarer }
______________________________________________________




Foto: Webbild.com

Riktigt så här fint är det tyvärr inte utanför mitt fönster hos föräldrarna i Göteborg just nu, men vi har Sveriges finaste gran, jag lovar! Och jag myser för fullt.

God jul önskar jag er alla - tack för att ni läser! Ikväll blir det tävling... så se till att hitta tid i julstöket för att titta in då.

Smashbox Spring 09 - Muse


Date: 2008-12-23 Time: 20:15:02
Kategori: Kollektioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

I Smashboxs vårkollektion Muse ingår bland annat ögonskuggspaletten Muse Artist Eye Palette. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka - jag är lite splittrad. Dels tycker jag att själva förpackningen är jättefin och inspirerar till att experimentera med sminket, något jag vill bli bättre på att göra. Det får bli ett av mina nyårslöften.



Hur som helst tycker jag att paletten är lite rörig, det är för mycket olika nyanser och jag har svårt att se att jag skulle kunna skapa någon snygg ögonsminkning med Artist Eye Palette. Men förpackningen med kajalpennor i 4 olika nyanser gillar jag... Det är en toppenidé att ha flera olika färger i samma förpackning tycker jag! Då får man automatiskt färger som man kanske inte hade köpt i vanliga fall och kan upptäcka helt nya favoriter.


Dior-härligheter hos Kicks


Date: 2008-12-21 Time: 22:48:47
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


Om du, precis som jag, har en del julklappar kvar att shoppa ska du omedelbums (ok, det är ok om du väntar till imorgon) bege dig till närmaste Kicks-butik. Där har de nämligen hur mycket bra presentaskar som helst just nu och i de butiker där jag har varit och tittat är det mycket kvar att fynda bland, fast jag trodde att det skulle vara utplockat.

För er som gillar Dior Show passar jag på att tipsa om asken på bilden med mascara + 5-colour-skuggpalett! Perfa som julklapp till dig själv. Man måste skämma bort sig själv ibland.

Själv ska jag försöka hålla mig borta från Lancômes ask med Hypnose-mascara, ansiktsvatten och Crayon Kohl-kajal i ett - egentligen allt jag behöver just nu men alla pengar får gå till presenter till andra just nu. Rätt kul det med.

Daily Beauty


Date: 2008-12-20 Time: 20:10:49
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Daily Beauty är en ny webshop som ser lovande ut! Personligen tycker jag alltid att det är kul med nya webshops men det är lite extra nice när den säljer märken som inte är exakt desamma som på de flesta andra skönhetshops. Hos Daily Beauty kan du bland annat hitta märken som Ahava, Egypt Wonder, La Tweez & Fade Out.

Själv skulle  jag inte tacka nej till Ahavas Source Lermask som ska hjälpa till att "dra upp" hudens naturliga fukt till ytan och tillföra närande ämnen. Man ska få både hälsosammare och mjukare hy - det är ju aldrig fel när det är vinter och huden kan bli lite lätt glåmig.

Kolla in, vetja!

Recension: Lush Vanishing Cream


Date: 2008-12-20 Time: 17:32:27
Kategori: Recensioner { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Sminkbloggar-kollegan Katarina har redan hyllat Vanishing Cream från Lush och jag kan inte göra annat än att hålla med henne! Ansikskrämen har verkligen gjort en rejäl skillnad för min hy sedan jag började använda den för en dryg månad sedan.

Vanishing Cream är en fukgivande kräm för fet- och problemhy och ska råda bot på en klassisk T-Zon. Den är, som alla Lushs produkter, naturlig och innehåller inga "konstiga" ämnen. På grund av detta doftar krämen lite kryddigt, ungefär som av örter men det är ingen lukt som tar över eller som dröjer sig kvar sådär överdrivet länge efter att man använt den, som andra krämer kan göra.

Ett stort plus hos Vanishing Cream är att den absorberas nästan otroligt snabbt, redan några sekunder efter att du applicerat den är ansiktet återfuktat och det blir ingen hinna eller något klet kvar. Den känns lugnande för huden och framförallt dämpar den överproduktionen av fett så att den feta hyn till stor del lägger sig. Innan jag började använda krämen hade jag rätt mycket småplitor som ploppade upp här och var och de har nästan helt försvunnit den senaste månaden.

Som återfuktare fungerar ansiktskrämen utmärkt och jag kan, förutom lukten, inte hitta något dåligt med den här överhuvudtaget. För mig som just nu har lite fetare och oren hy passar den perfekt! Love, love, love!

BETYG: BBBBB (5/5)


Recension: Oriflame - Power Curl Mascara


Date: 2008-12-15 Time: 21:31:04
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Recensionen jag utlovade igår fick snällt vänta tills idag - helt plötsligt fick jag hur mycket som helst att fixa med igår kväll. Hoppas att ni inte har dött av nyfikenhet :P


Jag har hur som helst gottat mig i en helt ny favorit de senaste veckorna!

Oriflames Power Curl Mascara bjuder på en allt annat än lockande utsida (plastig, tråkig form & inte särskilt classy färg) men innehållet är så mycket bättre, så det är förlåtligt. Borsten är väl i och för sig inte revolutionerande - den har en sida med kortare strån och en med längre. För mig fungerar det bäst att först dra ett tag med de kortare stråna för att applicera färg och lagom mycket mascara och sedan använda de längre stråna för att separera och förlänga fransarna. Men det är säkert en smaksak.

Jag tror att det räcker med att säga att jag älskar den här mascaran! Den gör fransarna både tjockare och längre och skillnaden innan och efter är bland det bästa jag sett i mascaraväg. Inget kladd, inget klet och den fäller inte på hela dagen. Love helt enkelt! Hade det inte varit för den trista tuben hade den här mascaran kammat hem full pott. Passa på att shoppa nu så får ni den för 99 kronor istället för 145 kronor.

BETYG: BBBB+ (4+/5)


Don't judge a book by it's cover...


Date: 2008-12-14 Time: 13:26:58
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Vissa förpackningar kan se tråkiga ut och inte alls verka innehålla någon skönhetshöjdare. Ofta stämmer utsidan tyvärr med insidan, men så finns det undantag som visar sig vara helt nya favoriter! Som trots rätt lågt pris och fantasilös design gör precis vad den ska och lite mer.

Ni har kanske redan gissat att jag har hittat en ny favorit. Är ni kanske lite nyfikna på vad det är för produkt jag pratar om? I så fall tycker jag att ni ska hålla utkik på bloggen under dagen - en ny recension kommer nämligen så att ni också kan få ta del av favvon.

Stay away!


Date: 2008-12-13 Time: 20:56:20
Kategori: Blandat { 10 Kommentarer }
______________________________________________________

Om ni av någon anledning ska köpa ny deo snart, vet jag i alla fall vilken ni bör hålla er borta från.



Dove Stay Fresh är allting som en deo INTE ska vara, i mitt tycke! Den torkar hur långsamt som helst, lämnar vita fläckar på kläderna och den hjälper inte ens under mitt väldigt lugna kontorsjobb - än mindre under ett svettigt gympass. Då hjälper det inte att den faktiskt doftar fräscht precis när man applicerar den.

Ja, det var bara det...

God Jul önskar Nouba


Date: 2008-12-09 Time: 19:42:58
Kategori: Presenttips { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


Noubas
fina julkit skapar antagligen ha-begär hos de flesta makeup-junkies! Läppglanset Sweet Kiss nummer 17 är den stora vinnaren om ni frågar mig, färgen är perfekt för alla partys över julledigheten. Multiskuggan Spice Gold nummer 37 (lösskugga som kan användas som ögonskugga, highlighter eller som skimmer på kroppen) är bara ett fint plus i kanten.


Letar du efter en bra present till flickvän, syster, tjejkompis eller mamma som inte ska kosta skjortan men som ändå ger mycket för pengarna är den här hur bra som helst! 249 kronor hos Eleven.



PS: Jag längtar fortfarande efter mitt Photoshop som jag verkligen behöver installera snart!

Julklappstips #10 - Till någon som behöver varva ner


Date: 2008-12-03 Time: 19:17:59
Kategori: Presenttips { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Samtidigt som jag tycker att julen är en av de bästa högtiderna och man äntligen får massor av tid att tillbringa med de man tycker om är det många som blir superstressade av alla måsten. Vad passar då bättre att ge bort än en fin present från Laura Mercier med bad-creme-brulée? Creme Bruléen hälls i badkaret där den förvandlar badet till bubbelbad, återfuktar huden och dessutom luktar fantastiskt!



En stor glasburk kostar 400 kronor, själv skulle jag satsa på ett gift pack med 2 eller 3 mindre burkar - till exempel French Vanilla Duo. Laura Mercier finns att shoppa hos Cow Parfymeri eller på NK.


Sminknyheter från Oriflame


Date: 2008-12-01 Time: 18:02:46
Kategori: Nyheter { 3 Kommentarer }
______________________________________________________



Oriflame lanserar 2 nyheter på sminkfronten - läppstiftet Silky Kiss & Power Curl Mascara. Ur pressinfon:

Silky Kiss
Ett läppstift som ger en intensiv nyans efter endast en applicering. Innehåller ingredienser som mjukgör dina läppar samt silkeskomplex som ger en mjuk och lätt applicering. Silky Kiss är berikad med ett silkeskomplex som ger en härligt mjuk och cremig konsistens vilket ger en jämn och intensiv nyans vid endast en applicering. Med en elegant och sensuell, röd förpackning blir Silky Kiss ett måste för allas läppar. Kommer i 12 läckra nyanser.

Power Curl Mascara

Mascara som ger dina fransar ett maximalt lyft där fransen lyfts från roten för extra hållbarhet och stadga. Den exklusiv formulan och den speciellt utformade mascaraborsten ger tillsammans ögonfransarna ett lyft och mer definition. Borstens design är formad för att nå en perfekt applicering i första svepet och för att skapa perfekt separerade fransar med volym.

Läppstiftet kommer att kosta 110 kronor och mascaran 115 kronor. Båda är på väg hem till mig i ett paket, så att jag kan klämma, testa och recensera - självklart får ni läsa mer så fort jag har bildat mig en uppfattning om dem!



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0