Recension: Oriflame - Power Curl Mascara


Date: 2008-12-15 Time: 21:31:04
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Recensionen jag utlovade igår fick snällt vänta tills idag - helt plötsligt fick jag hur mycket som helst att fixa med igår kväll. Hoppas att ni inte har dött av nyfikenhet :P


Jag har hur som helst gottat mig i en helt ny favorit de senaste veckorna!

Oriflames Power Curl Mascara bjuder på en allt annat än lockande utsida (plastig, tråkig form & inte särskilt classy färg) men innehållet är så mycket bättre, så det är förlåtligt. Borsten är väl i och för sig inte revolutionerande - den har en sida med kortare strån och en med längre. För mig fungerar det bäst att först dra ett tag med de kortare stråna för att applicera färg och lagom mycket mascara och sedan använda de längre stråna för att separera och förlänga fransarna. Men det är säkert en smaksak.

Jag tror att det räcker med att säga att jag älskar den här mascaran! Den gör fransarna både tjockare och längre och skillnaden innan och efter är bland det bästa jag sett i mascaraväg. Inget kladd, inget klet och den fäller inte på hela dagen. Love helt enkelt! Hade det inte varit för den trista tuben hade den här mascaran kammat hem full pott. Passa på att shoppa nu så får ni den för 99 kronor istället för 145 kronor.

BETYG: BBBB+ (4+/5)


Kommentarer
Natalie

Hej. Kika gärna in och lämna en kommentar på min blogg.

Jill

Tack för julkortet! Väldigt gulligt av dig :) Ha en mysig jul!

2008-12-18 16:51:52
http://naturligtvacker.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Jill: Kul att det uppskattades :) God jul!

2008-12-21 00:15:54

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0