Din Stil - Veckans tema inför v36


Date: 2006-08-31 Time: 18:36:35
Kategori: Din Stil { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Nästa vecka blir det lite hudvård på tapeten igen. Jag vill nämligen veta vad ni har för favorit som ansiktspeeling - budget eller lyx spelar ingen roll. Jag har några stycken, så jag ska försöka komma fram till en "vinnare" innan Din Stil ska postas.

Skicka i alla fall gärna ditt bidrag om vilken som är din favorit senast nästa onsdag 12:00 till [email protected]. Föresten tar jag tacksamt emot tips på vad vi ska köra för tema veckan efter nästa.. vad vill ni läsa om?

Din Stil, vecka 35 - Bästa kajal/eyeliner


Date: 2006-08-31 Time: 13:35:35
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Din Stil blev lite uppskjutet tills idag, det var ju roliga auditions på Idol igår, det tycker jag om att titta på. Hur som helst var veckans tema kajal/eyeliner och många lämnade sina favoriter som en kommentar, jag ska försöka se till att få med alla plus de som kom på mail.

din stil bild

Emmy skriver: Jag brukar nästan aldrig använda kajal eftersom jag tycker det ger ett alldeles för hårt och sminkat intryck (i alla fall med svart…). Men när jag väl använder det brukar jag ha en kajalpenna från Nivea ”Soft Liner”, som faktiskt är jättebra. Mjuk och liksom ”krämig” och lätt att applicera. Inte sådär hård som vissa kan vara. Hållbarheten är väl inget vidare dock…

Sandra berättar om sin favorit: Jag använder nästan dagligen kajal och min favorit för tillfället är Clarins eye liner pencil. Den är lagom hård och ger mycket med färg.Jag gillar inte mjuka pennor. Den är lätt att vässa, och inte svår att få bra spets på heller. En del är svåra att vässa vilket gör att man måste vässa flera gånger för att få en bra spets. Mycket pigment som sitter där det ska hela dagen. Det är även en sudd, men den använder jag inte, men ett plus för dom som vill ha det på pennan. Nu var det så länge sen jag inhandlade den, men jag tror att den då kostade runt 130kr i min stad.

Modeamatören tycker såhär: Lancomes kajalpennor är bäst. Sitter som klister och billig med tanke på hur "lång" den är.

Mari skriver i en kommentar: Lancôme eller Dior! UD's 24/7 är också ganska bra!

Linda lämnade också en kommentar: Yves Rocher har jättebra pennor!

Slutligen skrev också Sara en kommentar: Cliniques quickliner for eyes är bra tycker jag, den har en "svamp" på enda sidan som man kan sudda med.

Själv gillar jag MACs Eye pencil, lagom - inte för mjuk men inte för hård och är lätt att arbeta med. Sitter hela kvällen (jag använder den mest på utekvällar) och kladdar inte. Lätt att få av också när det är dags för avsminkning.

Clarins


Date: 2006-08-30 Time: 17:00:35
Kategori: Smink { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

Hittade äntligen ett fint cremerouge idag. Innan en anställningsintervju idag, i lite större stad än den jag bor i, var jag en sväng på stan och tittade på utbudet. Stora tummar upp för expediten på Kicks som hjälpte mig när jag såg lite vilsen ut och letade fram ett fint lagom rosa cremerouge från Clarins - Multi Blush.

Kändes lagom kladdigt och fäste bra, var rätt lätt att variera i färg också. Plus för att det går att använda som ögonskugga och läppglans också, jag gillar multi-produkter. Jag tror att jag ska slå till imorgon, 190 kronor får det vara värt för ett som är bra och passar mig i färg och storlek.


clarins rouge
Multi Blush, bild från Clarins

2 nya märken...


Date: 2006-08-29 Time: 13:27:42
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu har Eleven tagit in 2 nya exklusiva märken; Joey New York och Sweet Natural Body Products. Den senare låter som  något i min smak, med 100% naturliga och handgjorda produkter. Och så inga djurförsök... lite som Body Shop. Lite dyrt dock.. 169 kronor för handkräm till exempel.. men det är klart; är det drygt och bra så tycker jag inte att priset spelar någon större roll. Titta bara på de härliga utformningarna och de söta burkarna.

35761-253   35761-252   35761-251
Bilder från Eleven

P.S: Försökte snygga till dagens inlägg med Picasa för att göra kollage men den vill inte uppdateras med de nya bilder jag lägger in så tyvärr får det bli så här tråkigt. Någon som är expert på Picasa?

10 big ones...


Date: 2006-08-27 Time: 19:39:14
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu finns det i alla fall en anledning att längta efter att hösten ska komma på riktigt. I september börjar nämligen Make Up Store att börja fira att de fyller 10 år i år och det kommer märkas i butikerna. Jag ser fram emot många specialerbjudanden och roliga klubbkvällar (det var ett tag sedan jag var på en), jag vill inspireras att köpa nytt smink!

Jag hade gärna gått på modevisningen med MUS smink, men det fanns inte tid till det tyvärr. Men jag lovar rapportering från nästa klubbkväll och mer info om hur de firar i de olika butikerna. De lokala firandena går av stapeln på lite olika datum, som jag förstått det, i Eskilstuna blir det firande den 22 september till exempel.


Lite synd...


Date: 2006-08-26 Time: 16:55:40
Kategori: Smink { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

... tycker jag att det är att ingen av de vanliga märkena Åhléns, Kicks osv har någon cremerouge i sitt sortiment. Var en sväng runt på stan idag med en vän och blev sugen på att äntligen göra slag i saken och köpa ett cremerouge för att bli sådär lagom fräsch, nu när sensommarsolen lyser. Men nej, så blev det inte.. inte ens de dyrare märkena hade något att välja på.

Det blir till att nätshoppa imorgon tror jag, har velat ha ett cremerouge alldeles för länge nu!

Din Stil - Veckans tema inför v35


Date: 2006-08-24 Time: 10:14:19
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Tänkte igenom vad jag har kört för teman innan och bestämde mig för att denna vecka ska Din Stil handla om Bästa eyeliner / kajal, är själv rätt petig med denna sorts smink för att kvaliteten gör så stor skillnad. Hoppas på att ni har många bra tips att dela med er av!

Skicka era bidrag till [email protected] innan 12:00, nästa onsdag 30/8.

Din Stil, vecka 34 - Mitt senaste skönhetsköp


Date: 2006-08-23 Time: 20:24:02
Kategori: Din Stil { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Det var ju ett tag sedan jag körde temat "Mitt senaste skönhetsköp", det var första temat på Din Stil, så jag tyckte att det var dags att köra igen. Blev riktigt sugen på att beställa grejer efter att ha läst veckans bidrag, men det får det vara värt!

Sandra skriver: Mitt senaste inköp var faktiskt nagellim och silkesväv till naglarna( idag). Tråkigt men nödvändigt. Men på gång har jag en beställning från Blush (innehållande Eyekos fatbalm Strawberry och Smashbox primer och Håkanssons vitaminspray 6-pack mini -present,tyvärr inte till mig :( ) och Oriflame (kommer inte ens ihåg).

Mari berättar om sitt senaste: Mitt senaste skönhetsinköp är 2 st Laura Mercier Metallic crème eye colour (färgerna Mercury och Platinum). Jag är supernöjd, den bästa krämskuggan som jag provat, helt klart. Mycket bättre kvalité och förpackning än t.ex. Lancômes Color Dos Yeux. Den är lätt att applicera, man kan lägga lite mer om man vill ha intensiv färg eller välja att lägga ett tunt lager för mer naturlig look.

Emmy skriver kort och gott: Min senaste skönhetsinköp var en Hypnose-mascara från Lancome!

Mitt senaste skönhetsköp var min mascara från Nivea, som jag inte alls är nöjd med. Eyes Wide Open heter den, för den som har missat mina inlägg om den. Usch, och inte blir den bättre, tvärtom, på fredag blir det att köpa nytt! Nån som är sugen på en gratis Nivea-mascara?

primer   laura   hypnose
Bilder från Blush, Cow parfymeri och Kicks

P.S Känner varje gång jag lägger in bilder att jag måste lära mig att göra kollage, det blir så mycket finare då. Håll ut så länge...

Stay young


Date: 2006-08-23 Time: 08:37:28
Kategori: Hudvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Något av det första på kroppen som brukar börja visa ålderstecken är ju händerna, så egentligen känns det rätt naturligt med Biotherms nya handkräm Anti Spot som ska skydda händerna mot ålderstecken och mörka fläckar. Ett plus är att den stärker naglarna också. Så för er som letar ny handkräm kanske detta kan vara ett alternativ, lika bra att vara på den säkra sidan =)

35761-247
Krämen säljs för 235 kronor för 75 ml på Kicks, härifrån kommer även bilden.

Just det ja!


Date: 2006-08-22 Time: 08:21:49
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Tröttheten i mitt huvud gjorde att jag glömde mitt bidrag till Din Stil förra veckan. Temat var fuktgivande kräm i alla fall. Får också passa på att ursäkta för glest bloggande, var två-dagars bröllopsfest i helgen och igår var jag trött efter en lång dag.

Jag gillar krämer från Lancôme och har provat en tre-fyra stycken, men allra best gillar jag Hydra Zen, som ger rejält mycket fukt och passar perfekt när kylan ute börjar komma och jag blir lite fnasig. Bytte till Aqua Fusion i början av våren men är inte riktigt lika nöjd med den, den luktar fantastiskt men jag behöver nog lite mer fukt i alla fall, så nästa gång blir det ett inköp av Hydra Zen igen!


Provat


Date: 2006-08-18 Time: 10:28:52
Kategori: Hårvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Påminn mig om att man inte behöver köpa nytt så fort man ser att grejer kommer att ta slut snart... Mitt schampoo som jag köpte för en dryg månad sedan fick användas första gången igår för de "sista dropparna" av Redken All Soft räckte mycket längre än jag trodde, haha.

Hur som helst är mitt första intryck av Schwarzkopf Gliss för blont hår väldigt bra! Löddrar riktigt mycket och det tycker jag om, håret var relativt lätt att reda ut (för att vara blekt) och idag är det riktigt fint och har lite mer volym än det brukar, tycker jag. Mjukt och fint fall får det också. Hoppas den fina effekten håller i sig!

Din Stil - Veckans tema, inför v34


Date: 2006-08-17 Time: 21:20:10
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

När jag körde igång Din Stil i februari i år var första temat "Mitt senaste skönhetsinköp". Det är ju ett halvår sedan nu och förhoppningsvis har ni hunnit köpa lite nytt sedan dess =) Därför kör jag en "favorit i repris" och väljer samma tema inför nästa vecka.

Så, skicka in ditt bidrag om ditt senaste skönhetsinköp till [email protected] innan onsdag nästa vecka den 23/8 klockan 16:00 för att vara med. Nu ska jag krypa ner i sängen med min Läckberg-bok. Godnatt!

Din Stil, vecka 33 - Bästa fuktgivande kräm


Date: 2006-08-17 Time: 15:28:47
Kategori: Din Stil { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Din Stil, en aning sent den här gången men jag hoppas det går bra ändå. Gårdagens kväll spenderades med en god vän på café i Göteborg och sedan var det sängdags när jag kom hem. Veckans tema var hur som helst fuktgivande kräm och jag var nog inte så tydlig med att jag främst menade för ansiktet men det går ju bra med tips till kroppen också =) Hinner tyvärr inte med några bilder idag, men tipsen är lika bra ändå, tycker jag.

Angelica berättar om sin favorit: Jag gillar LdB's "Creme Rich", men är dessvärre inte särskilt förtjust i lukten, så jag har droppat i några droppar massageolja med rosdoft. På det sättet får jag precis som jag vill ha!

Sandra lämnade många bra tips: Har tre stycken som jag tycker är bra, kan inte välja mellan dom. Hydra Complete Multi-Level Moisture Lotion från Estee Lauder. Den är en lätt lotion som snabbt går in i huden. Den är för normal till bland hy. Jag tycker att huden blir lätt rosig när man använder den plus då att den får tillräckligt med fukt. Nästa är... Precision Hydramax Serum från Chanel. Ett serum som man ska (helst) använda till natten. Min hud blir jättelen av den. Den är för alla hudtyper. Jag använder bara fuktivande på natten då jag helst vill ha nåt som motverkar blankhet på dagen. Dessa två brukar jag skicka efter från Strawberrynet eller beställa om nån ska utomlands. Estee Lauder (som är ett av mina favoritmärken) finns inte i min stad så den är inte lika lätt att få tag på. Båda kostar runt 450-500kr på nätet. Ett lite billigare alternativ som jag tycker är helt ok,är ett fuktgivande serum från Oriflame. Booster serum från Optimals. Definitivt en fuktkick och dessutom luktar den gott, men har inte använt den så länge än så kan var "nyhetens behag", jag måste använda en produkt ett bra tag innan jag uttalar mig helt om den. Passar alla hudtyper. Finns i kräm för torr hy också. Ordinariepris 199kr.

Kajsa är också med och tipsar: Bästa fuktgivande kräm är BiOlivs fot och hand salva med honung! Den riktigt bra, sjunker snabbt in i huden, luktar gott och återfuktar. Förutom Idomin och Locobase är den salvan det enda som kan rädda mina vintertorra händer. Den finns att köpa på hälsokost affärer.

Vill ha från HQ Hair


Date: 2006-08-16 Time: 09:13:47
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Det skulle inte förvåna mig om en beställning till HQ Hair skickas iväg när jag får min första månadslön för denna sommarn om en dryg vecka. Vill nämligen klicka hem detta:

- Bad Gal lash mascara från Benefit ser snygg (svart flaska med rosa text, härlig blandning) ut och jag är ju inte vidare nöjd med min mascara just nu. Ger volym och borsten ser bra ut. Kanske är det dags att satsa på en mascara från ett märke som inte finns i butikerna? £14,50 blir väl ungefär 200 kronor men är den bra är det värt det, tycker jag.

- Också från Benefit är Benetint rouge på flaska som fungerar som läppglans också. Ser väldig enkelt ut och praktiskt för att få plats i även en liten handväska - på krogen eller till eftermiddagen på jobbet när man börjar se lite glåmig ut. Jag har velat ha krämrouge länge och det här kan nog fungera lika bra.


Vill ha några fler...


Date: 2006-08-15 Time: 15:09:30
Kategori: Din Stil { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

... bidrag till Din stil för den här veckan om ni har tid och lust. Veckans tema är Bästa fuktighetskräm och då menar jag främst för ansiktet. Det börjar ju närma sig kallare tider nu (synd men tänk på det snygga höstmodet) och då behöver de flesta lite mer fukt för den känsliga huden i ansiktet så jag tänkte att det kunde vara bra med tips.

Skicka gärna ett mail med din favorit till [email protected] innan 16 imorgon.

Recension av Nivea beaute Eyes wide open mascara


Date: 2006-08-15 Time: 10:07:29
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Nja, Eyes wide open var ingen hit. Jag ska nog lära mig att jag inte fungerar ihop med Niveas produkter. Jag började använda den för lite mer än två veckor sedan och inte en enda av dagarna sedan dess har den fungerat bra. Största minuset tycker jag är att den torkar väldigt långsamt, till exempel får jag stå och låta överfransarna torka i ungefär en halv minut innan jag kan ge mig på de undre, för annars får jag fula svarta fläckar över ögonlocken. Om jag skyndar mig så har överfransarna inte torkat när jag försöker lägga på ögonskugga. Inget för den stressade med andra ord.

Andra minuset är att den fäller, utan undantag så har jag haft svarta korn under ögonen ungefär vid lunchtid varje dag. Fransarna blir rätt fina i alla fall, separerade och med fin färg - men det efter mycket möda. Och den är rätt lätt att tvätta bort i alla fall. Nej, ska ni satsa på en budgetmascara, välj Max Factor eller någon annan bättre, inte Niveas.

ewo
Betyg: B

Ännu bättre?


Date: 2006-08-14 Time: 10:46:32
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu finns det nytt från Lip Fusion - XL innehåller dubbelt så mycket kollagen som originalet. Detta applicerar du innan du går och lägger dig och sedan vaknar du med "större" läppar. Känns lite väl seriöst tycker jag, jag kör hellre på vanlig plumper i så fall - priset är 745 kronor och det kanske det kan vara värt för den som vill ha något som fungerar lite extra mycket? Finns bland annat på Eleven.

xl
Bild lånad från Eleven

Ted Gibson


Date: 2006-08-11 Time: 16:08:01
Kategori: Hårvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag blev väldigt nyfiken på nytt schampoo när jag fick nyhetsbrevet från Blush igår. De har börjat sälja produkter från Ted Gibson, som enligt utsago används av många snygga Hollywood-celebriteter. Nu när mitt Redken All Soft börjar ta slut vill jag prova nytt, även om över 300 kronor för ett scampoo känns lite väl over-the-top.

Jag gillar dock att alla schampoos och balsam finns för 5 olika typer av hårfärg - bland annat svart, brunt och guldtonat. Jag har reagerat över att hårvårdsprodukter för färgat hår ofta bara finns för två eller tre färger och det räcker ju egentligen inte. Hotspot har provat och gillar också produkterna. Vad tror ni? För dyrt eller välbehövlig glamour?

Är du en vinnare?


Date: 2006-08-11 Time: 12:07:33
Kategori: Hudvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Ett litet tips bara. På Kicks hemsida har de just nu en tävling där man kan vinna Oliv Naturell produkter för 1000 kronor om man tipsar om vilken produkt man saknar i serien och förklarar varför. Jag tycker alltid det är kul med tävlingar men vinner typ en gång av hundra. Kanske har ni bättre tur?

Tävlingen hittar ni här!

oliv
Bild lånad från Kicks


Din Stil - Veckans tema inför v33


Date: 2006-08-10 Time: 15:18:32
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu börjar vi så smått få lite kallare väder (blää) och då är det många som skaffar nya hudvårdsprodukter för att den kyligare luften gör huden en aning torrare hos de flesta. Så jag tyckte att ett bra tema för nästa veckas Din Stil skulle vara "Bästa fuktgivande kräm". Hoppas på många bra tips!

Skicka ditt bidrag till [email protected] innan nästa onsdag, 16/8 klockan 16:00. Jag letar alltid nya, kul bloggar att läsa, så lämna gärna en länk.

En riktig puma!


Date: 2006-08-10 Time: 13:06:12
Kategori: Blandat { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Var inne en kort sväng på Kicks tidigare i veckan och tittade lite. Fastnade direkt för Pumas nya parfym Flowing, fräsch och lite sportig precis som jag tycker om dem. Snygg och stilren flaska har de också. Så nu ligger ett doftprov i min väska vart jag än går och luktar gott. Synd att jag redan har så pass många parfymer, den här vill jag ju ha, den med! I-landsproblem?

puma
Bild från Åhlens

Din Stil, vecka 32 - Vårdande produkt för läpparna


Date: 2006-08-09 Time: 19:25:19
Kategori: Din Stil { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här veckan är temat Bästa vårdande produkt för läpparna och jag fick en hel del bra tips tyckte jag. Kolla in Maris braiga dubbelanvändande av Rosebud eller Annas tips om hur de gjort om Lypsyl, som jag helt har missat. Vill nog kolla in den snart igen tror jag.

rosebud

Mari: Rosebud Salve ska det vara. Dock inte den med jordgubbssmak, den är mycket torrare och därmed inte alls lika bra som originalversionen. Använder den ibland också för att fixera ögonbrynen.
 
Sandra
tipsar om budgetalternativ: Jag använder läppbalsam från Åhlens serien. Det finns två stycken: En i vit tub som inte syns på läpparna utan bara är bra, den andra är i en rosa tub och färgen på själva krämen är röd. Den är lite som läppglans och syns ganska tydligt. I dem båda är det olivolja, bivax och honung. Jag tycker att de är lika bra men gillar ändå den vita  bäst och sen ha ett annat läppglans över. De kostar ca 25 kr. Den i vit tycker jag dock inte luktar gott, det gör däremot den andra.

Anna skriver: För att det få bästa resultat med vårdande läpprodukter brukar jag alltid peela läpparna lätt innnan. En handuk eller ren tandborste funkar utmärkt, om man inte vill använda specialprodukter (dyrare). Efter det brukar jag har på vanligt lypsyl (tråkig som jag är), billigt och bra och jag älskar den nya läppglansförpackningen de har gett den.

Sara tipsar om nåt som i alla fall inte jag har provat: Jag tänkte tipsa om Rosenseriens läppcerat. Jag är beroende av cerat och bara de bästa funkar, och min senaste upptäkt är Rosenseriens, som finns i lavendel och jordgubbssmak. De innehåller bara naturliga ingredienser, och gör därmed inte läpparna lika beroende some produkter med mineralolja. Finns att köpa på nätet och vissa hälsokostaffärer.

Min favorit är Body Shops läppbalsam med vitamin E och SPF 15. Luktar milt och gott av honung och återfuktar läpparna. Det enda läppbalsam jag har provat som inte har gjort mig beroende, det här använder jag bara när det är kallt ute och jag blir extra torr om läpparna eller för att ha under läppglans så att det inte torkar ut för mycket. Kanon!

rosenserien   lypsyl

Billigt SPA


Date: 2006-08-09 Time: 13:55:14
Kategori: Blandat { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Om ni inte har upptäckt det än så har Aftonbladet en artikel om hur du fixar mysigt hemmaspa utan att behöva lägga ner en massa extra pengar på det. Gurka, diskmedel och olivolja kan man till exempel använda för att skämma bort sig själv hemma i det egna boendet. Låter ju bra, såhär i semestertider när de flesta har lite tid över, men även för mig med liten budget.

Läs mer här!

P.S: Om någon provar, så lämna gärna en kommentar och berätta. Jag ska försöka hinna med att prova i helgen, i så fall berättar jag mer.

Don't forget...


Date: 2006-08-08 Time: 14:53:29
Kategori: Din Stil { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag tar gärna emot några fler bidrag till Din Stil inför imorgon. Veckans tema är Favorit - Vårdande produkt för läpparna och jag ser fram emot bra förslag. Jag har ett par vårdande i väskan, det är alltid kul att prova nytt och det är något som behövs för nästan alla, även om man inte använder så mycket smink i övrigt.

Tips om favoriter skickas till [email protected] senast imorrn vid 16.


Puff puff


Date: 2006-08-08 Time: 13:05:27
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag puffar lite extra för ögonskuggor från Urban Decay, både igår och idag har jag haft på mig deras Stalker och blev nästan lite överraskad när den satt kvar lika bra klockan halv sex på kvällen som klockan sex på morgonen, när jag satte på den. Det är inte många ögonskuggor som kan skryta med sådan bra hållbarhet. Stort plus bara att den är så lätt att jobba med och variera i intensitet och färg. Synd bara att UD:s skuggor inte finns i Sverige, så passa på att handla på er om ni ska utomlands på semester.

urban decay
Bild från Urban Decay (Min skugga är i färgen till vänster, den lila-rosa)

Snygg som en stjärna!


Date: 2006-08-07 Time: 16:16:08
Kategori: Hårvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det här mailet damp ner i min mailbox och gissa om jag blev sugen. Det var länge sedan jag fixade håret, men inte många kronor finns i börsen. Kanske någon av er som kan skämma bort sig?


Hos Corinne & Friends i Stockholm, Göteborg och Halmstad kan du redan nu boka in din tid med Hollywoodfrisören Michael Kanyon. Mellan 7 och 24 augusti kommer han att finnas tillgänglig för klippning och styling i Sverige.

Michael Kanyon föddes på Manhattan i New York. Efter flera år i Dubai valde han att återvända till sin hemstad för att fullfölja sin karriär som hårstylist. Michael har sedan dess jobbat tillsammans med flera av världens ledande fotografer. Han har även blivit en favorit bland många nya och karriärsugna fotografer vilka genom sina bilder förmedlar Michaels hårvisioner.
 
Michaels stylistjobb har synts i modemagasin som Vouge, Spoon, Harper’s Bazaar och Jane Magazine, för att bara nämna några. Som frisör och hårstylist har han även blivit en favorit bland världskändisar som Ashely Judd, Jessica Simpson, Faith Hill, Ricky Martin, Paris Hilton och Alicia Keys. Idag pendlar Michael mellan New York och Stockholm.
 
För tidbokning av Michael Kanyon ring:
Corinne & Friends Stockholm: 08 – 30 90 29
Corinne & Friends Göteborg: 031 – 13 34 30
Corinne & Friends Halmstad: 035 – 21 00 08
 
www.corinneandfriends.se


Fyllig och snygg?


Date: 2006-08-07 Time: 14:41:03
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag får erkänna att jag är lite sen och har inte köpt något läppglans med plump-effekt än. Är rejält sugen på Freeze 24/7 Plumplips men vet inte riktigt om något annat är bättre. Lip Fusion har också fått bra med uppmärksamhet, så även DuWop.

Vad ska man välja? Vad har ni för erfarenheter av plump-läppglans? Vilka ger snyggast put, glans eller hållbarhet?

freeze
Bild från Blush


Utmaning


Date: 2006-08-07 Time: 12:48:43
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Hör inte riktigt hemma på den här bloggen men jag hoppar på Eleonores utmaning ändå. Jag älskar böcker för mycket för att missa denna listan =)

1) En bok som förändrade ditt liv?
Hmm.. svårt, men det måste ha varit någon barndomsbok som väckte mitt stora intresse för läsning. Kanske Narnia-böckerna.

2) En bok du läst mer än en gång?
Gömda av Liza Marklund. Skrämmande och gripande, helt klart värd att läsas flera gånger om.
3) En bok du skulle vilja ha med på en öde ö?
Det skulle i alla fall bli en tjock bok som räckte ett tag men den måste ju vara bra också. Och tänkvärd. Kanske Dennis Lehanes bok Rött regn. Den är både spännande och psykologiskt utmanande, tycker jag.

4) En bok som fick dig att skratta?
Vem är Björn och vem är Benny? av Lindström och Pihl, min humor exakt! Roliga iakttagelser och galna analyser.

5) En bok som fick dig att gråta?
Faktiskt Inte enklare än så av Kajsa Ingemarsson. Om äktenskap som tas för givet, hemskt att det är så vanligt tycker jag. 

6) En bok du önskar hade skrivits?
"Hur du lyckas ha pengar kvar på kontot den 24 varje månad"

7) En bok som inte borde skrivits?
Med risk för att bli påhoppad så gillar jag inte Joyce Carol Oates böcker, för långsökta förklaringar och meningar som sträcker sig över 1 sida och kommer in på så mycket annat så att man glömmer bort vad meningen handlade om egentligen. Kanske inte så att böckerna inte skulle skrivits, men de ger mig inget.

8) En bok du just nu läser?
Den hungriga prinsessan av Christina Herrström. Sådär, hittills.

9) En bok du tänkt läsa?
Läste ut Skuld av Karin Alvtegen förra veckan och nu vill jag läsa alla hennes böcker.

10) Skicka vidare till 5 andra bloggare:
Vet inte riktigt vilka bloggare som läser min blogg, har skrivit ner några jag utmanar här nedanför, men alla andra som vill göra en lista får gärna hoppa på, lämna en kommentar när ni gjort listan så länkar jag till er. Kul med tips om böcker, så jag hoppas att många är på. =)
Name
Millans Bak
Hotspot
Goddess
Fashionista


BUS - Nummer 1 enligt Glamour!


Date: 2006-08-04 Time: 14:49:25
Kategori: Hudvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

För ett par veckor sedan var temat på Din Stil brun-utan-sol och jag tipsade om Niveas body lotion med lätt BUS-effekt. När jag surfade runt efter bilder för mitt förra inlägg kom jag in på engelska Glamours hemsida där de hade 10-i-topp på just body lotions med BUS-effekt.


clarins radiance
Bild lånad från Glamour

Nummer 1 blev Clarins Radiance Plus Self Tanning Body Lotion som ju kostar en del men det kan det ju vara värt för en naturlig bränna som slipper bli fläckig och färga av sig på kläder. Jag gillar Niveas men är ju som sagt alltid pigg på att testa nytt så nästa gång kanske...


So you think you can dance?


Date: 2006-08-04 Time: 12:49:31
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag är en hängiven So you think you can dance-tittare, så jag sitter framför tv:n varje tisdag och onsdag för att se hur underbart deltagarna dansar och jag blir alltid lika sugen på att börja dansa igen. Hur som helst slås jag alltid av hur fina de är allihop, de måste ha fantastiskt bra sminköser och stylister. Snyggt smink som alltid passar dansen och Cat Deeley är alltid så fin - både i hår och sminkning. Var lite svårt att hitta bilder men ni andra som tittar kanske känner igen det, annars får ni titta lite extra nästa gång.

cat2   cat1
Bilder från Glamour Magazine

Rosebud eller Badger balm skänkes bort!


Date: 2006-08-03 Time: 13:32:22
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

badger balm
Bild från Accessora


På tal om vårdande produkter för läpparna har Accessora nu ett kanonerbjudande på G. Eftersom alla i personalen har semester mellan 4 och 11 augusti kommer ordrar som läggs däremellan skickas ut vecka 33 och därför får man gratis ett Rosebud eller Badger Balm om man handlar för över 350 kronor.

Ååh, vad sugen jag blev på att köpa grejer nu, de har ju massor av fint på Accessora och Badger balm är jag nyfiken på ändå. Tangerine Breeze luktar apelsin, rosa grapefrukt och mandarin. Vill ha! I say no more!

Din Stil - Veckans tema inför v32


Date: 2006-08-03 Time: 12:37:32
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Något som jag alltid har med mig i väskan är ett läppbalsam av något slag, bra att ha när man har nariga och torra läppar eller bara att grunda med under läppglanset för att det inte ska torka ut, i förebyggande syfte så att säga. Det finns många vårdande produkter för läpparna, allt ifrån särskild peeling till kräm till lypsyl. Därför blir nästa veckas tema Favorit - Vårdande produkt för läpparna, något som jag tror även de som inte använder smink köper.

Skicka ditt tips till [email protected] innan nästa onsdag 9/8 klockan 16:00 om du vill vara med. =)

Din Stil, vecka 31 - Bästa hårborttagningsprodukt


Date: 2006-08-03 Time: 08:20:41
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Såhär på sommaren när man helst ska gå klädd i shorts, kjol eller klänning hela tiden (rätt omöjligt med det obefintliga fina vädret här på västkusten) så ska man helst ha fina välrakade ben. Denna veckans tema blev därför bästa hårborttagningsprodukt, för jag är i testartagen och ska förhoppningsvis klämma in en vaxning snart. Passar på att ursäkta för att Din Stil inte kommer förrän nu, men igår blev en myskväll och ingen ork fanns för bloggande.

Li skriver om sin favorit: Jag har ganska känsligt hud och det som verkar skonsammast för mig är otroligt nog epilering. Har en sån där silk-epil. Det gör mest ont dom första gångerna men det blir mindre och mindre hår allt eftersom. Dock tar den inte bort allt hår. Rakning går väl snabbast men mitt hår växer så fort så jag får stubb dagen efter. Så jag brukar epilera och sen raka bort de små fjun som är kvar. Då blir det nästan ingen stubb och benen håller sig lena länge. Det värsta jag har testat är nog Veets sprayskum som såldes förut. Det tog inte bort håret och brände och sved. Sen fick jag utslag/eksem som varade i 2 veckor. Sen dess har jag inte kunnat använda några produkter alls från Veet.

Kitty lämnade en kommentar istället för mail men får gärna vara med ändå: Har testat veets varm & kall vax. tycker inte det är värt resultatet.. kör med vanlig rakning ( venus divine ) och har ett mkt bra resultat i ca två dagar, sen kommer stubbem igen =)

Jag kör också på rakning med Venus rakhyvel och är nöjd med själva hyveln, den tar bort allt hår utan att jag får skärsår och så men, som Kitty säger, efter några dagar kommer stubben och det känns som ett deltidsjobb att hålla efter. Skulle vara underbart att vaxa, så det blir nog att prova snart, snart. Annars är det ju ett stort plus att rakning inte gör ont överhuvudtaget.

venus   silk

Renrakad


Date: 2006-08-01 Time: 12:56:16
Kategori: Hudvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Min sambo fick rakhyvlar av Buzzador istället för choklad, som jag och många av er också tror jag. I brist på nya blad på min rakhyvel lånade jag hans helt nya och tyckte att den var bra. Fördelen ska tydligen vara att de är lika bra som vanliga men mycket billigare. Även om de inte är lika bra är det kanske värt att ha som backup när man inte har råd att betala över 100 spänn för 3 blad. Jag är såå sugen på att vaxa nu istället, verkar mycket bättre att slippa tänka på det i några veckor.

Glöm föresten inte att skicka in ditt tips på bästa sättet att få bort oönskat hår, veckans tema på Din Stil är just Bästa hårborttagningsprodukt och jag vill ha många tips! =) Skicka till [email protected] innan imorgon 16:00.

Vill du också bli Buzzador och testa nya produkter gratis? Bli medlem här, så framgår det att jag bjudit in er.



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0