Fall 2010 - Essie


Date: 2010-09-26 Time: 15:15:48
Kategori: Naglar { 13 Kommentarer }
______________________________________________________Essie är ett märke som har känts som att det har kommit lite i skymundan av alla nya, fräscha nagellacksmärken det senaste året. Dessutom tycks budgetmärkena på marknaden ha ryckt upp sig rejält.

Höstkollektionen från Essie levererar dock - mörka, riktigt höstiga lack som bara förstärker min känsla av att älska hösten och allt snyggt som landar bland skönhetsdiskarna just nu. Tillsammans med snygga halsdukar, skinnhandskar och varma stövlar SKALL det ju bara vara så att naglarna känns höstiga, de också.

Bland Essies höstkollektion blir jag mest sugen på Little Brown Dress, Velvet Voyeur och In Stitches.

Vilka nyanser gillar ni?

Veckans cravings!


Date: 2010-09-23 Time: 19:53:10
Kategori: Blandat { 10 Kommentarer }
______________________________________________________


Har ni saknat mig? Efter en kommentar från Lisa insåg jag att det faktiskt var hela 2 veckor sedan jag bloggade sist. Herregud, vad tiden går snabbt! Jag har varit sjuk med en läskig ögoninfektion och har inte haft någon ork eller lust att blogga, tyvärr. Nu är äntligen ögat bättre, efter en penicillinkur som jag lyckades bli allergisk mot och ett antal antiallergitabletter senare.

Jag kickar igång bloggandet med mina 3 största cravings, i höstens tecken, just nu:

♥ Jag är väldigt sugen på ett fint nudeläppstift, helst ett från coola Kat Von D (det längst till vänster ser riktigt snyggt ut).

♥ Det är många som hyllar Elevens ögonskuggepalett med hela 120 olika skuggor. Perfekt för att kombinera ihop snygga höstsminkningar, nu när jag äntligen kan sminka mig igen utan att det ser helgalet ut.

♥ Jag behöver verkligen en ny doft i mitt badrumsskåp just nu, de som jag har är jag rätt trött på vid det här laget. Jag smälte direkt för Givenchys snygga parfymflaska med Play For Her EdP, en doft med en häftig blandning av rosépeppar, apelsin, tiareblomma och orkidé.

Räddaren i nöden!


Date: 2010-09-07 Time: 18:38:05
Kategori: Mina favoriter { 12 Kommentarer }
______________________________________________________


Så fort det blir lite kallare ute reagerar min hud med storprotest, torra fläckar på armar och i ansiktet och framförallt läppar som inte alls vill vara med. De blir torra, spricker och ingenting fungerar som det ska. Den senaste veckan har jag använt slut på allt mitt läppbalsam, försökt att få mjuka läppar genom att massera lätt med en tandborste och svurit över att de fortfarande är lika torra.

När jag tyckte att jag hade provat ungefär allt tog jag till sambons tub med Helosan, som han har använt till att smörja in sin senaste tatuering, och masserade in på läpparna. Och tur var väl det, eftersom den är det enda som har hjälpt och mina läppar nu är återställda efter bara ett par dagars användning.

Billig och fantastiskt bra på sitt jobb - det är sådana produkter som är riktigt trevliga att upptäcka.

Min bästis i duschen


Date: 2010-09-05 Time: 14:35:38
Kategori: Mina favoriter { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Just nu är min absoluta bästis i duschen den här bruna flaskan. Chocolate Frosting från Philosophy, en duschkräm som doftar g u d o m l i g t, let me tell you! Hela badrummet luktar som nybakad chokladkaka när jag har duschat och det dröjer sig kvar på huden så att jag helst inte vill förstöra det med någon body butter eller lotion efteråt. 

Konsistensen är, som vanligt med Philosophy, härligt krämig och tjock. Flaskan består av ett långt recept på just Chocolate Frosting och duschkrämen kan även användas som schampo eller badskum. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att prova om det blir några härliga bubblor eftersom vi inte har något badkar, men det gör inte så mycket - chokladduschkrämen räcker gott för mig. 


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0