Farligt inspirerande tidning


Date: 2006-11-29 Time: 19:58:17
Kategori: Blandat { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Kicks tidning föll in genom brevlådan häromdagen. Jag funderar lite på att köpa en julklapp till mig själv, blev sugen när jag såg deras underbara presentaskar.

Julask med hudvårdsprodukter från Biotherm lockar väldigt... rengöringsgel, ansiktsvatten och fuktkräm från Aquasource och Biosource... perfekt för mig som börjar ta slut på min Loreal rengöring. 390 kronor för ett paket som är värt 582 kronor från början. Jag älskar julen =) För övrigt var tidningen väldigt bra och inspirerande den här gången, gå gärna och plocka upp den hos närmaste butik om du inte har fått den i brevlådan!

Accessora-utförsäljning


Date: 2006-11-26 Time: 18:52:46
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är inte så väldigt ofta jag längtar efter att bo i någon storstad men just nu känns det lite tråkigt att jag inte bor i Stockholm. Nästa vecka börjar nämligen Accessoras utförsäljning som håller på i 3 dagar, på Arbetargatan 29. Minst 30% och upp till 80% på grejer från 06-kollektioner... Så ni som bor i huvudstaden kan väl passa på att njuta av rean för mig med?

PS: På hemsidan finns också lite erbjudanden, men inte så många.

Inte så kul...


Date: 2006-11-25 Time: 16:23:59
Kategori: Hårvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Nja, balsamet från Fructis (Oil repair), som jag fick provex av, med ny formula ger jag inte mycket för. Deras smoothing cream hyllade jag för några veckor sedan men hade jag inte haft den så hade mitt hår inte varit mycket att hurra för just nu. Med balsammängd stor som en hasselnöt ungefär efter varje schamponering känns det fortfarande som om jag inte använt något balsam alls efter, d v s håret blir svårt att reda ut och statiskt då det torkar.

Har använt schampoo, balsam och smoothing cream i en dryg månad nu och tvättar håret varannan till var tredje dag, skillnad ska märkas efter 5 behandlingar... men nej, jag håller inte med.

Shoppat i USA


Date: 2006-11-24 Time: 20:25:46
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Ååh, vad shoppingen var underbar i USA! Sällskapet blev nog en aning trötta på Sephora när jag hittade en butik i varenda område och shoppingcenter vi var i, hihi. Men det fick det vara värt, kul som bara den att botanisera runt bland märken som inte finns här hos oss. Bloomingdales och Macy´s var också stora hitar tyckte jag, med trevliga expediter och smink & hudvård så långt ögat räckte.

Detta var vad som fick följa med i väskan hem:

smink shopping

- Foundation från Bobbi Brown
- Mega-moisturizer med SPF 15 från Laura Mercier
- Benefit bad gal lash mascara
(funnits på önskelistan sedan månader tillbaks)
- Guldig ögonskugga från Urban Decay

hårshoppat

- Redken Blonde glam schampoo+balsam
(som oxå har varit på önskelistan länge)
- Joico Biojoba schampoo för känslig hårbotten

P.S: Tack för alla fina kommentarer till förra inlägget =)


Beauty Place - 1 år!


Date: 2006-11-23 Time: 22:25:43
Kategori: Allmänt { 11 Kommentarer }
______________________________________________________

Idag fyller bloggen 1 år! Jag började blogga mest för att jag kände att det kunde vara kul att skriva om något jag är så intresserad av och samtidigt få tips av andra. Efter några dagar blev jag "upptäckt" av en annan bloggerska och efter det har läsarantalet legat högre än vad jag trodde från början varje dag.

Tack så mycket för att ni läser allihop, jag blir alltid lika glad av kommentarer och tips på bra grejer!


Jag är nyss hemkommen från en 9-dagars tripp till USA och ska försöka ta mig i säng för att jobba imorgon, men imorgon kommer mer info om mina shoppingfynd från LA och San Fransisco.

Småflaskor och fint hår


Date: 2006-11-08 Time: 19:52:25
Kategori: Hårvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu när jag i full färd med att packa väskan för en tripp till USA om några dagar inser jag mitt behov av småflaskor av allt möjligt, speciellt schampoo, balsam och stylingprodukter. Det tar ju hur mycket plats som helst om man ska få med sig alla de där flaskorna. Surfade in på Elevens nyheter och vad hittar jag där om inte Toni & Guy Styling Bag som innehåller allt man behöver ha med på resan; schampoo, balsam, defence spray, hårspray, hårborste och hårvax. Är ju perfekt för att prova deras grejer också.

Någon annan som blir sugen?

35761-275

Din Stil - Veckans tema, inför v47


Date: 2006-11-07 Time: 19:13:10
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Din Stil har legat och vilat ett tag - mest för att jag inte haft så bra med uppslag på teman för det. Nu ska jag i alla fall iväg på semester till USA på söndag och därför får ni extra lång tid att skicka in till den Din Stil som kommer att publiceras under vecka 47, om ungefär 2 veckor.

Veckans tema är festsminkning - då vill jag gärna få reda på vilken look som är favoriten när det är dags för party, vilka produkter från vilka märken och i vilka färger använder ni. Var så utförliga eller så korta ni vill, om ni har tid och lust tar jag gärna emot en bild på sminkningen också - vill ni vara anonyma kanske en bild på ögon eller läppar går bra? Men, inget tvång!

Skicka bidraget till [email protected] innan onsdag 22 november.

Mod Chic...


Date: 2006-11-05 Time: 16:20:31
Kategori: Smink { 12 Kommentarer }
______________________________________________________

... är nya vinterkollektionen från Smashbox. 60-tals-smink i Twiggyanda, det vill säga långa ögonfransar och rätt starka kontraster i färger. 4 nya produkter ingår i kollektionen - lösögonfransar, vattenfast eyeliner-kaka i svartaste svart som appliceras med böjd eyelinerpensel och halvtäckande läppstift som ska ge "nakna" läppar.

Snygg look tycker jag men nog inget som jag kommer att köra på - lite intetsägande. Men läppstiftet blev jag lite sugen på, vill ha lite mer färg på läpparna i vinter men inte för mycket och då är halvtäckande perfekt. Produkterna finns hos Eleven.

smashbox look
Vad tycker du?

* Uppdatering - Tack för kommentarerna om att det var 60-tal och inte 50-tal när Twiggy var störst, vet inte i vilken värld jag var =)

Presenter från Vaseline


Date: 2006-11-04 Time: 12:51:48
Kategori: Hudvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Åh vad det är underbart att vara bloggerska! (Om det finns ett sådant ord) - Tidigare i veckan fick jag en lapp om ett paket att hämta ut på Posten och i det låg 5 flaskor från Vaseline Intensive Care med olika krämer. Det är PR-firman Mahir som har skickat mig lite presenter att testa igen och jag tackar och tar emot. I paketet låg:

- Body lotion, Aloe Fresh
- Body lotion, Essential moisture
- Body lotion, Extra strength
- Care lotion, Feet and legs
- Hand lotion, Hand and nails (i praktiskt väskförpackning)

presenter

Har redan börjat testa Feet and legs för mina fötter är allt annat än glada just nu, och kommer att testa de andra de kommande dagarna. Lovar att blogga mer om det =)

Sminksök


Date: 2006-11-02 Time: 18:34:20
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Jessica har lanserat en kanonsajt för oss sminkälskare - Sminksök. 

På sajten kan man söka om allt inom smink och hitta artiklar, produkter eller blogginlägg, på svenska eller engelska. Jag hann bara titta lite snabbt idag på rasten på jobbet men fick ett jättebra intryck. En bra grej är att man kan avgränsa sin sökning till att omfatta exempelvis endast bloggar - på svenska eller engelska. Jag gillar sajten redan! Kolla in ni med om ni inte redan har gjort det...

Archipelago


Date: 2006-11-01 Time: 18:08:56
Kategori: Hudvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Min utomordentliga handkräm från Body Shop tog slut häromdagen (använder den flera gånger om dagen nu när det är så kallt) och samma dag fick jag nyhetsbrev från Blush. Blev otroligt sugen på Archipelagos Pomegranate Hand Creme, 259 kronor men är den bra tycker jag den kan vara värd det. Doftar tydligen underbart och är proppfylld med vårdande ämnen. Jag har ju en dum (eller kanske inte) ovana att alltid vilja prova nytt och hoppas på att det finns något ÄNNU bättre än det jag har provat. Jag är väldigt nöjd med min Almond hand rescue treatment från BS (som jag inte kan hitta någon info om på hemsidan, säg inte att de tagit ur den från sortimentet) så för er som inte har provat är det väl värt att prova!

archipelago
Någon som provat?


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0