Indian summer


Date: 2009-05-31 Time: 12:19:54
Kategori: Kollektioner { 1 Kommentarer }
______________________________________________________


Stilas sommarkollektion Indian Summer ser onekligen fin ut. Lite förutsägbar kanske, men vem gillar inte bronzing på sommaren? Solbrända ben och armar som förstärks av body lotion med bronzingeffekt och SPF 15, skirt rosa glans på läpparna och turkost på ögonlocken.

Till kvällens häng på after beachen eller uteserveringen kan jag föreställa mig ett byte till lätt sotade ögon med hjälp av smudge poten och den bruna och svarta ögonskuggan i paletten. Lite mer glans på läpparna och du är good to go! Stila hittar du bland annat hos HQ Hair.

Tävling! Vinn Skin Care Oil från Natuderm


Date: 2009-05-30 Time: 14:00:14
Kategori: Tävlingar { 20 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu är det tävlingsdags här på Beauty Place igen! Den här gången ligger en Skin Care Oil från Natuderm i potten. Hudvårdsolja är bra för att ge extra mycket fukt åt torr hud och alltså perfa för att återfukta solbränd hy så att brännan håller så länge som möjligt!

Hur du gör för att vinna? Länka till tävlingen i din blogg och lämna en kommentar till det här inlägget med en länk till din blogg och en giltig e-mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner. Lätt som en plätt, alltså! Tävlingen avslutas på onsdag 3/6 vid 21:00, då jag drar en vinnare från de lämnade kommentarerna.


Eteri


Date: 2009-05-29 Time: 21:50:42
Kategori: Hudvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Eteri är en gel som hjälper till att minska synligheten av blodkärl och ådringar på dina ben. Min första tanke var att den hade tagits fram för äldre, men när jag fortsatte att läsa pressreleasen fick jag reda på att även gravida personer och folk som är utsatta för hormonförändringar kan besväras av synliga kärl på benen.


Gelen fungerar sammandragande och ökar blodcirkulationen. Den är också helt ekologisk, har inga mineraloljor och innehåller eteriska oljor som citron-, cypress- och lavendelolja som återfuktar. Finns i hälsokostbutiker för under 200 kronor.

Shopping i Oslo?


Date: 2009-05-29 Time: 10:10:36
Kategori: Om Mig { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

På måndag åker jag på minisemester till Oslo med pojkvännen. Det ska bli riktigt mysigt och kul eftersom jag faktiskt aldrig har varit i Norge, believe it or not.

Eftersom jag aldrig har varit där har jag heller ingen aning om hur utbudet ser ut shoppingmässigt - förutom att det är dyrt. Finns det några roliga märken som inte finns här? Finns det några bra butiker som inte får missas? Help me out!

Det kan vara både klädbutiker, inredningsaffärer och såklart skönhetsavdelningar och sminkbutiker. Kom igen, ge mig alla tips ni har!

CoverAll


Date: 2009-05-28 Time: 20:46:52
Kategori: Fyndtips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Letar du efter en plånboksvänlig concealer? Testa Wet & Wilds Cover All Concealer Palette. För härligt billiga 49 kronor får du 4 olika nyanser som döljer mörka ringar under ögonen, neutraliserar rodnader i huden (som finnar) och även highlightar där du tycker att det behövs.



Perfekt att ha med i handväskan för att piffa till dig, dessutom gör det inte så mycket om du skulle råka tappa bort den när den kostar under 50-lappen! Finns bland annat hos Pashion Cosmetics.

Recension av Helena Rubinstein - Lash Queen Mascara


Date: 2009-05-28 Time: 14:46:03
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Äntligen ny mascara! Jag använde min senaste alldeles för länge innan jag fick tummen ur och shoppade nytt. Helena Rubinstein är ett märke som jag faktiskt aldrig har testat något ifrån innan Lash Queen Mascara fick följa med hem från Åhléns.

Lash Queen är en volymmascara och har två olika sidor på sin borste; en kortare och en längre. Tanken är att man ska börja vid fransroten med den korta sidan, bygga upp volym och sedan - i takt med att man drar borsten uppåt - rullar man den så att den långa sidan applicerar mascaran. Förstår ni? Jag känner att det är lite trixigt att förklara.

Borsten är väldigt tjock vilket gör att jag får arbeta lite för att resultatet ska bli fint, särskilt på nederfransarna, där mascaran gärna lämnar fula märken under ögonen. Efter lite knep och knåp blir dock resultatet väldigt fint och skillnaden (som ni ser på bilden) utan och med mascara är rätt dramatisk. Jag ser både volym och separation, vilket jag tycker om.

Hållbarheten då? Jodå, den är helt ok. Den håller en hel dag och även genom ett svettigt träningspass, utan att fälla. Mascaran håller dock inte riktigt för en andra applicering, vill jag bättra på sminket fram emot kvällen har jag märkt att det är bäst att antingen skippa att bättra på just mascaran eller att först sminka av och sedan sminka om. Drar jag borsten över redan målade fransar börjar mascaran lätt att fälla efter någon timme. Mindre bra. Särskilt eftersom Lash Queen kostar över 300:-. Hade mascaran hållt för en andra applicering och varit lite lättare att applicera hade den fått riktigt bra betyg, men de två faktorerna i kombination med att den kostar en hel del gör att HR Lash Queen bara får medelbetyg.

BETYG: BBB (3/5)

Spring Legs


Date: 2009-05-24 Time: 22:06:55
Kategori: Blandat { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Snart kommer ni få vara med och följa mitt första försök någonsin med epilator.

Det är Philips som anordnar en tävling där Beauty Place samt 10 andra bloggar testar deras epilator och skriver om sina hårborttagningsupplevelser. Den 24 juni väljer de en vinnare som får ett presentkort på Sturebadet. Perfekt tycker jag! Jag får testa en hårborttagningsmetod jag aldrig provat innan och ni får chansen att få en riktigt bra recension av både sättet att få lena ben och produkten i sig.



Titta gärna in hos de andra bloggarna: Shoppingbloggen, Bloody Mari, Felicitas Blogg, Gaybloggen, Glitzybloggen, Gymglam, Hannah Sthlm, Mogi, Kelly Biddle & Spark i Baken.


Shoppat 090523


Date: 2009-05-24 Time: 16:26:48
Kategori: Shoppat { 1 Kommentarer }
______________________________________________________


I 90% av fallen är jag sämre än sämst på att fynda - det gäller all sorts shopping; smink, hudvård, hårvård, kläder.. you name it. Men igår lyckades jag göra ett riktigt kap på Freeport!

3 nagellack för 25 kronor. Då är det roligt att shoppa! Återstår att se om Claudia-lacken håller längre än en dag... å andra sidan gör det faktiskt inte så mycket om de inte gör det. Ikväll blir det manikyrkväll med lacket längst till höger, Sparkling Red. Orangepinnar för manikyren, 2 st för 19 kronor blev det också.

Läsvärt


Date: 2009-05-24 Time: 13:45:09
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Favoritinlägg den här veckan:


♥ Fina Kattis (ni vet hon som driver Bjooti) har många andra bloggar vid sidan av. Det är konstigt att jag inte har upptäckt någon av dem förrän nu - men bättre sent än aldrig! Chicklit Chick ska jag passa på att plöja igenom idag. Jag har lite av en bokmal i mig också, förutom sminktönten.

♥ Lip Gloss Bitchen rapporterar om MACs nya hudvårdskollektion och faller hårt för PR-bilden. Jag håller med henne till 100%!

♥ Hos Make It Up kammar en hårvårdsprodukt hem högsta betyg. Vill ni veta vilken? Självklart vill ni det!

♥ Lite skvaller sitter aldrig fel. Speciellt inte när det är kombinerat med fina, inspirerande bilder. Eller när det handlar om personligheter från min favvo-serie The Hills. Posh 24 lyckades med alla 3 ingredienser i veckan.


Är du kreativ?


Date: 2009-05-22 Time: 17:14:49
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Lite off topic, men... visst har ni också sett och skrattat åt Red Bulls reklamfilmer? På den här sidan kan nu alla som vill vara med och tävla om att skapa sin egen Red Bull-reklam. Vinnaren får sitt förslag producerat. Insider-tips - något i stil med följande citat letar de efter:
 

"Reklamfilmen ska vara överraskande och rolig i tecknat format och ska på ett humoristiskt sätt lyfta fram varumärket Red Bull."

Klart ni inte ska missa! Tävla här!


Riddle...


Date: 2009-05-22 Time: 13:19:25
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Gissa vad jag har för mig? Recension coming up...


Ibland är det bättre att fuska!


Date: 2009-05-21 Time: 12:46:01
Kategori: Hudvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Trist väder - regn, moln och inte en chans att få till en fin bränna över långhelgen. Fast... med tanke på att det ändå är bättre att fuska fram fin, brun hud och fräknar... ut och shoppa BUS-produkter direkt!



ACO Hud - Sense & Care Sun Kissed: ACOs body lotion som ger lätt BUS-effekt gradvis. 62 kronor, Apoteket.

ACO Hud - Sun Kissed Face Creme: Gradvis BUS speciellt utformad för ansiktet. 82 kronor på Apoteket.

Helena Rubinstein - Golden Beauty Summer Face: Innehåller SPF 15!

Dove - Summer Glow: Min personliga favorit. Body Lotion med gradvis BUS-effekt som dessutom har helt ok doft.

TanCan: BUS i spray-form som ska ge jämnare resultat än vanlig lotion. Ligger högst på min "nyfiken-på-lista".

Nuxe - Huile Prodigieuse: Världskänd olja som ger bronzad effekt och samtidigt skapar lyster.


Ekologiska nyheter i beautyvärlden


Date: 2009-05-19 Time: 20:27:14
Kategori: Nyheter { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


För er som är fans av ekologisk hudvård är det här med all säkerhet goda nyheter. Natuderm är en ny serie, skapat av samma märke som producerar Avivir. Huvudingrediensen i Natuderms produkter är Ginkgo Biloba som är kombinerat med ekologiskt odlad eller vildväxande Havtorn, Oliv eller Silica. Dessutom är serien certifierad som naturkosmetik, vilket känns tryggt (tycker i alla fall jag) och innehåller inte mineraloljor - för er som är skeptiska mot det. I serien kommer bland annat body lotion, handkräm, fotkräm och body scrub att ingå.

Alla produkter kostar under 100-lappen och lanseras på Coop under maj. Jag har fått chansen att testa handkräm, fotkräm och kommer även inom kort att tävla ut Skin Care Oil från Natuderm. Håll utkik efter både recensioner och tävling!

BIC Soleil


Date: 2009-05-19 Time: 17:48:59
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________



Kommer ni ihåg att jag var iväg på Vecko-Revyns EGO-dag för några veckor sedan? Jag missade helt att rapportera mer därifrån, så det är inte konstigt om ni inte minns.

Hur som helst - med i en fullmatad goodiebag var BICs nya rakhyvel Soleil som jag sedan dess har testat vid väl valda tillfällen. Tyvärr har det inte varit någon trevlig upplevelse. Inte alls, för att vara ärlig. Jag, som blivit van vid rörligt huvud och många blad, blev besviken över en ny hyvel på marknaden som inte på något vis känns som någon revolution.

Eftersom rakhuvudet är alldeles orörligt är det lätt att skära sig då det inte anpassar sig efter kurvor och svängningar på kroppen. Jag skar mig när jag rakade benen - något jag inte har gjort på flera år och upptäckte besviket, när jag kom ur duschen, att det var flera hårstrån som satt kvar. Jag ser mig ändå som rätt van rakare - jag har ändå gjort det i nästan 15 år... så ovana kan man inte skylla på. Nej, håll er undan från Soleil om ni ser den i butiken!

Thinstick


Date: 2009-05-18 Time: 12:00:23
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Kolla vilka underbart fina läppstift som Vincent Longo lanserar. Söta, tunna stift som talar mer till mig än vad vanliga läppstift gör - jag äger faktiskt bara läppglans och läppbalsam. Thinstick ska vara krämiga och innehålla återfuktare samtidigt som de är vattenresistenta.

Det finns så mycket jag vill ha... svårt att begränsa sig...


Dagens favvo!


Date: 2009-05-17 Time: 17:46:08
Kategori: Mina favoriter { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Just nu är den solklara favoriten i mitt badrumsskåp min body butter lime/vanilla från Greenland. Den har precis lagom konsistens och doftar helt f a n t a s t i s k t - föreställ er citronsorbet med en touch av vanilj så har ni den! Jag får babymjuk hud av den och absortionstiden är också alldeles lagom - så att man hinner massera in den utan att bli kladdig. Ja, vad mer ska jag säga - perfekt!

Dessutom kostar den bara strax över 100-lappen. Finns hos Pashion Cosmetics, om du blev sugen...

Vinnarna i Natuvive-tävlingen


Date: 2009-05-17 Time: 14:44:52
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Först och främst: Tack för alla bidrag i den senaste tävlingen här på Beauty Place. Många av era mail innehöll, förutom fyndiga och rörande motiveringar, många fina ord om bloggen. Ni ska veta att sådana kommentarer alltid gör mig superglad!

GRATTIS till de 3 vinnarna i tävlingen om kompletta hudvårdskit från Natuvive!

Andreas Eklöf med motiveringen: Jag hoppas det är okej att även killar är med och tävlar! Skulle så gärna vilja överraska min prinsessa! Visserligen är det inte dags för tomtar och julafton än, men jag gillar kategorin Julklappstips bäst i din blogg för det är så hopplöst svårt annars att veta vad tjejer gillar! Hos dig har jag fått jättebra tips! Jag skulle så gärna vilja vinna ett underbart kit till min underbara kvinna.

Åh, så fint! Sådana romantiska gester ska belönas. Andreas, vinsten kommer med posten.

Ann-Sofie Hemmingsson med motiveringen: Jag är en 35-åring med en hy som skriker 16-åring...inte på det bra sättet. Har lätt att få finnar och orenheter och har testat diverse olika märken genom åren. Börjar bli duktigt trött på detta nu. Men det sägs att hyn blir torrare med åren, så tills pensioneringen....

Inte ska du behöva vänta till pensionen för att få fin hy. Lite presenter kommer hem till dig.

Liz Oscarsson: 2002 blev jag påkörd bakifrån av en som trodde att vår lilla gata var en rallybana. Jag fick en whiplashskada som heter Trigeminusneuralgi, som är en nervskada i ansiktet. Denna skada gör att jag äter en hel del mediciner och 2 av dessa skadar ganska kraftigt min hud. Eftersom jag äter maxdos så speglar min hud idag detta ganska tydligt. Jag kan/får vara ute i solen med försiktighet men absolut inte sola. Tegretol har även gett mig en hudsjukdom som heter rosacea, som är en slags bristningar av de fina blodkärlen runt näsan, i pannan och på hakan. Från början så försökte jag dölja det men då blir det bara värre och porerna blir ännu mer framträdande. Jag har aldrig använt hudkrämer, vare sig på kroppen eller i ansiktet då det alltid har känts så kladdigt. De sista åren har detta blivit ett problem, jag köper och provar olika krämer men inget verkar fungera. Jag har provat Apotekets produkter, dyra Clinique och vanliga coopkrämer. Kanske kanske skulle de här produkterna fungera, det skulle därför vara underbart att få prova.

Jag håller tummarna för att Olive-serien hjälper dig att få ordning på din hy. Grattis, Liz!

Shoppat 090515


Date: 2009-05-15 Time: 17:07:18
Kategori: Shoppat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jajamensan, visst blev det en ny locktång idag. Shopping express var det - jag tror att jag var klar på under 1 timme! Kom hem med en ny mascara också - från Helena Rubinstein, Lash Queen. Den ska vara toppen för att arbeta upp volym och jag som älskar att testa nytt har faktiskt aldrig provat något från HR, så det ska bli spännande att börja använda den här.

Locktången är från Björn Axen Tools av OBH Nordica och är i den största storleken för att få till snygga, "naturliga" lockar. Jag ska testa redan ikväll, för om en timme ska jag iväg och laga middag och ha myskväll. Jag ska försöka ta ett snabbt kort på resultatet, så att ni får se!

Shopping & lite mer shopping


Date: 2009-05-15 Time: 12:51:17
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Hej alla snyggingar! Nu drar jag ner till stan för att shoppa lite nytt beautystuff. Mascara och något härligt badskum står på inköpslistan. Kanske en locktång också... jag vill ha stora, fina lockar á la Lauren Conrad!



När jag kommer hem ska jag unna mig lite nätshopping också. En TanCan ligger högst upp på klicklistan... den har jag varit nyfiken på väldigt länge.

Vad ligger högst upp på er shoppinglista?

Götet!


Date: 2009-05-14 Time: 21:02:17
Kategori: Allmänt { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu har jag placerat om min blogg, på Bloggkartan, till min hemstad Göteborg, som jag äntligen har flyttat tillbaks till efter 7 år.


Glöm inte!


Date: 2009-05-14 Time: 20:53:44
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Ni missar väl inte tävlingen som pågår här på bloggen i ungefär 24 timmar till? 3 av er läsare vinner ett komplett hudvårdskit från Natuvive.

Allt du behöver göra för att vinna är att tipsa om tävlingen på din blogg och kort motivera varför du är sugen på ett kit.

Tävla här!

Recension av L'oreal - Absolute Repair


Date: 2009-05-14 Time: 14:27:33
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Som ni säkert vet, om ni läser Beauty Place någorlunda regelbundet, tycker jag att det är stor skillnad mellan salongshårvård och budgetvarianter. Jag har inte, hittills, provat något schampo under 100-lappen som har blivit en favorit. Senast i raden av salongshårvård är L'oreals Absolute Repair schampo & balsam. Inpackningen har redan recenserats, som ni kanske kommer ihåg? Den kammade hem högsta betyg.

Schampot har dock inte imponerat på mig lika mycket som inpackningen. Den är rätt odryg, för mitt semilånga hår krävs drygt 3 hasselnötsstora klickar schampo för att tvätta hela håret en gång. Det är lite för mycket för ett schampo som kostar drygt 150 kronor på nätet och säkert ännu mer om du köper den i butik. Doften är dessutom inte den fräschaste jag varit med om.. det är svårt att sätta fingret på, men jag gillar den bara inte.

På plussidan känns mitt hår väl genomtvättat och det behåller fräschören i två och en halv dag ungefär, vilket är kanon! Jag tycker också att håret känns mjukt och som att schampot verkligen "reparerar" mina blekta och lite slitna toppar - precis som namnet utlovar. Men mer än medelmåttigt betyg kan jag inte ge schampot.

BETYG Schampo: BBB (3/5)

     

Balsamet är däremot en bättre upplevelse. En hasselnötsstor klick räcker mer än väl för att applicera balsam i längderna och topparna. Lämna i balsamet i 3-4 minuter (medan du passar på att raka benen eller fila fossingarna) och skölj sedan ut det.

Resultatet då? Ja ni, håret blir både otroligt lätt att reda ut, till och med för mig som bleker det, och mindre flygigt. Lukten, som är samma som hos schampot, är egentligen det enda minuset jag kan hitta. Hade det luktat fräscht hade det utan tvekan kammat hem högsta poäng!

BETYG Balsam: BBBB (4/5)


Designad Nivea Soft


Date: 2009-05-13 Time: 15:25:17
Kategori: Nyheter { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är roligt när mode & skönhet går hand i hand, tycker jag. När annars rätt tråkiga gamla klassiker inom beautyvärlden piffas till och får snygg design. Nivea Soft får nu till exempel ett ansiktslyft med hjälp av modedesignern Manish Arora och kommer att säljas i 3 olika utföranden, i begränsad upplaga, från vecka 18 och tre månader framöver. Manish Arora har bland annat designat klänningen som Katy Perry hade på sig på MTV European Music Awards tidigare i år.

Jag skulle tippa på att ungefär 90% av Sveriges kvinnliga befolkning någon gång har testat Nivea Soft - så för er som gillar burken är det väl ett perfekt tillfälle att shoppa nytt? Det här är en anledning, lika bra som någon, att ta fram plånboken och spendera!


Sugen på en designad Nivea Soft? Den första som lämnar en kommentar i det här inlägget med en giltig mailadress får en burk skickad till sig med posten!

Check out OPI!


Date: 2009-05-12 Time: 21:38:20
Kategori: Naglar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Nagellacksmärket OPI har en otroligt bra hemsida som jag tycker att fler företag borde ta efter. Att skapa en så kreativ sida gör att man som kund blir inspirerad! Surfa in - jag kan nästan lova att du blir otroligt shoppingsugen.


Du kan till exempel klicka dig fram till en sida där du kan browsa dig igenom alla OPIs nyanser på lack. Du utgår ifrån en hand som kommer upp på skärmen, väljer hudton på handen för att se hur nyansen skulle se ut mot din egen hy och väljer sedan vilken lacktyp du vill ha - neon, skir, rosa, röd osv osv... Sedan är det bara att klicka på de olika färgerna och bygga upp ditt shoppingbehov!


Äntligen i min ägo igen!


Date: 2009-05-12 Time: 17:43:43
Kategori: Shoppat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

De flesta beautyjunkies vet att en bra bas är grunden till en riktigt snygg makeup. Och de vet också att det är otroligt svårt att hitta en foundation som kvalificerar sig som en favorit.

Jag älskar FACE Stockholms foundations. Både i mindre täckande form, Liquid, och mer med pudermatt finish, Matte. Love, love, love! Nu är ordningen återställd i min sminkväska för nu har jag inhandlat en matt foundation i nyansen Nude. Det är nästan omöjligt att inte kunna hitta en riktigt bra nyans bland FACEs underlag, de har ett brett spektrum, så är du på jakt efter nytt rekommenderar jag ett besök.


För övrigt älskar jag att bo i Göteborg igen efter 6 år i mindre städer! Här finns mycket bättre shopping än vad jag är van vid.

Vinn hudvårdsprodukter från Natuvive!


Date: 2009-05-11 Time: 15:41:50
Kategori: Tävlingar { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Det är dags för en ny tävling här på Beauty Place tycker jag! Den här gången har 3 av er läsare chans att lägga vantarna på varsitt hudvårdskit från Natuvive, producerat av ACO. Jag har berättat om det nya märket i ett tidigare inlägg, så har ni missat det är det bara att klicka här och läsa mer.

Själv håller jag på att testa Almond-serien för fullt och kan redan avslöja att nattkrämen är riktigt lovande.

För att vinna ett av kiten, gör följande 2 saker:
1. Tipsa om tävlingen på din blogg och informera mig om din bloggadress. (Har du ingen blogg - svara på vilken av Beauty Places kategorier av inlägg du gillar bäst.)
2. Motivera varför du behöver ny hudvård i form av ett kit från Natuvive.


Skicka ditt svar, tillsammans med info om du har normal, fet eller torr hy till [email protected] senast fredag 15 maj, klockan 21:00. Glöm inte att skriva ditt namn och adress i mailet. Jag står som enväldig domare till vilka 3 som vinner varsitt kit och beslutet kan inte överklagas.

UPDATE: Det enda sättet att vara med i utlottningen är att maila - det är endast från de inkomna mailen som jag kommer att dra vinnare! För er som har tävlat genom att lämna kommentar - skicka gärna era bidrag till [email protected] istället. Tack!

Läsvärt


Date: 2009-05-10 Time: 20:22:12
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

En runda bland några av mina favoritbloggar ger den här skörden, med inlägg från veckan:

♥ Kattis på Bjooti bjuder på härlig tävling där man kan vinna fint Jelly Pong Pong-smink.

Kelly bjussar på bilder på söta sovset från en oväntad klädkedja.

♥ Hos bästa inredningsbloggen Husmusen finns tips på jättefina kort för olika tillfällen.

♥ Ibland är det svårt att beskriva vad det är som gör att man fastnar för en personlig blogg. Men Elinas Värld besöker jag minst en gång om dagen - jag gillar den skarpt, helt enkelt! I veckan har hon fått testa en ny parfym och älskar den.

♥ En av mina all-time-favorite-bloggar Ytligheter har startat igen. Eleonor tipsar bland annat om ett bageri/café som ser ut att vara farligt fyllt med godsaker.

Fynd hos HQ Hair


Date: 2009-05-10 Time: 12:16:09
Kategori: Fyndtips { 1 Kommentarer }
______________________________________________________


Passa på att fynda hos HQ Hair Outletstore just nu, de har massor av godingar som bara väntar på att bli hemklickade till reapriser.

Calmia Jasmine Body Balm säljs ut med 40% rabatt. Mjukgöraren innehåller shea och macadamianöt och doftnoterna som krämen innehåller ska hjälpa dig att slappna av.

Curls Rock från TIGI:s Catwalk-serie är en hårspray som är extra bra för lockigt hår, som får naturliga lockar att få vawoom-effekt! Om du har lockigt hår är det nästan brottsligt att inte shoppa... det är nämligen 70% rabatt. TIGIs produkter är en av mina personliga favoriter.

Happy Shopping!

Näring till nagelbanden


Date: 2009-05-07 Time: 17:16:29
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är lite långa mellanrum mellan recensionerna just nu och det beror helt enkelt på att jag inte har testat så mycket nytt på senaste tiden. Plånboken är inte lika välfylld som innan så att jag kan unna mig nya godbitar att hissa eller dissa för er.

Så länge får ni en titt på en ganska ny nykomling i min handväska just nu: Essies nagelbandsolja The Cuticle Pen. Jag älskar att den är i pennform så blir det inte för mycket olja när den ska appliceras. Dessutom har jag den alltid med - på något vis behöver jag den ofta när jag minst har tänkt på det innan. Full recension kommer snart.


Ride on, midnight cowboy


Date: 2009-05-05 Time: 19:08:36
Kategori: Hudvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Urban Decays bäst säljande ögonskugga Midnight Cowboy har de nu även paketerat om till body lotion. Eftersom skuggan är i champagneton med lätt skimmer är även lotionen det, m e n - enligt dem själva - inte på ett barnsligt sätt så att det blir FÖR mycket, med stora glitterkorn. Återfuktaren innehåller avocado- och jojobaolja som är kända för att vårda, men även aloe vera och vitamin E.

Ser jag den i en webshop snart så klickar jag hem den, utan tvekan! Skulle passa perfekt inför sommaren.


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0