Recension av: Smashbox - That's a Wrap Mascara


Date: 2007-06-27 Time: 20:05:41
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

"Your search for the perfect mascara is over!" Smashbox mascara That's a Wrap ska enligt hemsidan bygga upp, förlänga och separera fransarna... men de lovar stort men håller tunt.

Ja, tyvärr var det precis som Make Up Alley antydde och era kommentarer visade... Min nya mascara gör mig rätt besviken och det här var mitt första möte med Smashbox så tyvärr får jag inget överväldigande första intryck. Mascaran är svårarbetad, det tar många drag med borsten och mycket arbete för att ens få en snygg vardagslook, det vill säga en aning svartare och mer markerade fransar. Fransarna blir varken längre eller mer voluminösa. Party fungerar den inte alls till tycker jag inte. Men på den positiva sidan så sitter den hela dagen utan att smula sig under ögonen och den klumpar sig inte.

image335

Tvärtom vad Smashbox lovar så fortsätter min jakt på en ny favoritmascara!
Betyg: BB (2/5)

Saltvattensspray


Date: 2007-06-25 Time: 20:27:43
Kategori: Hårvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

image340
Många är de som har hyllat saltvattensspray. Själv har jag inte provat men ska inhandla en på fredag när det blir en kort shoppingtur efter jobbet. På bilden är 3 alternativ:

1. Bumble & Bumble - Surf Spray
2. Scandinavian Formula - Strand Spray
3. Sachajuan - Ocean Mist

5 Favoriter á la Beauty Princess


Date: 2007-06-20 Time: 22:02:59
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

image339
Bjooti utmanar oss att visa våra 5 skönhetsfavoriter i badrumshyllan just nu. Självklart hakar jag på... här är min lista (utan inbördes ordning)!

Body Butter från The Body Shop. Helst i brazil nut, men de andra sorterna är nästan lika underbara de.
Intensive Moisture Balance från Dermalogica. Ny favorit - outstanding, ni har väl läst recensionen?
Microshadow från Make Up Store. Underbar ögonskugga som det finns måånga av i min necessär.
Heavy Cream, All Soft - Redken. Den bästa hårinpackningen there is!
Berryfun Lipgloss från Lumene. Budgetglans som luktar gott, sitter bra och ger precis lagom glans.

Leverans


Date: 2007-06-19 Time: 21:29:00
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Haft otroligt mycket på jobbet de senaste dagarna så jag har såklart missat att berätta att leveransen från Blush, som jag lade förra måndagen kom med posten redan på onsdagen, dvs tog 2 dagar, otroligt bra tycker jag! Jag kommer absolut beställa från dem igen! Med i paketet fanns en provförpackning av Smashbox:s hyllade primer, har inte hunnit prova än men till midsommar blir det av.

♥ Gillar redan Essies handkräm - åh, vilken fräsch doft!
√ Mascaran That's a wrap från Smashbox har däremot bara gett ett medelmåttigt första intryck, men jag testar ett tag till innan jag kommer med betyg.


Summer Fresh


Date: 2007-06-16 Time: 16:42:48
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

 
image338

Fuktkräm: Biotherm - Multi Recharge
Concealer: The Body Shop - Ultra Smooth Liquid Concealer
Mascara: Stila - Multi Effect Mascara
Bronzing: Guerlain - Meteorites
Läppglans: Bloom - Lip Balm
Saltvattenspray: Scandinavian Formula - Strand Spray

Recension av: Dermalogica - Intensive Moisture Balance


Date: 2007-06-14 Time: 18:23:54
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

image337


Jag älskar Dermalogica! Det var ungefär 2 veckor sedan jag började använda Intensive moisture balance, en fuktkräm från Dermalogica som är för torr/mycket torr hy. I flera månader har min hy varit torr och det har varit svårt att använda foundation eftersom det bara flagar sig och lägger sig fult - och då har jag tyckt att det är lika så bra att vara utan ett tag. IMB är underbar, den har hjälpt min hy mycket redan de här 2 veckorna och det känns som att det bara kan bli bättre.

Fuktkrämen har en precis lagom, rätt neutral doft som ju är bra för känslig hy och har en härlig, lagom krämig konsistens. Den absorberas snabbt, så att jag kan sminka mig ett par minuter efter, och huden blir som sagt len och mer fuktrik. Enda lilla minuset är att det är skruvkork, som jag inte gillar på skönhetsprodukter i tub, men det vägs upp av att den faktiskt är i tub vilket känns väldigt fräscht så att inga bakterier tar sig in. En ny storfavorit i skönhetshyllan!

Betyg: BBBBB (5/5)


Blush-klickat


Date: 2007-06-11 Time: 20:30:03
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag kunde inte hålla mig längre - det fick bli en beställning från Blush redan ikväll. I paketet ligger Smashbox-mascaran, det får bli en chansning men ska bli kul att testa märket för det har jag inte gjort innan. När jag ändå var inne på sidan klickade jag hem en ny handkräm från Essie också. Lukt: Kiwi/Lime. Hoppas den luktar lika gott som den låter...

3 arbetsdagars leverans lovar Blush, hoppas att de håller det för då har jag paketet hos mig redan innan helgen. :)

Högt upp...


Date: 2007-06-10 Time: 21:52:59
Kategori: Hårvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

... på min vill-ha-lista just nu är BC Sun Guardian från Schwarzkopf Professional. Ett kit för 175 kronor innehåller schampoo, balsam, inpackning och solskyddspray i reseförpackningar - inte farligt dyrt för fint hår under sommaren. Men frågan är om jag inte har tillräckligt på schampoo och balsam-hyllan just nu. Kanske bara ska investera i spray. Någon som testat?

image336

Hjälp?


Date: 2007-06-09 Time: 14:26:50
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag behöver er hjälp! Av alla sminkjunkies som läser bloggen hoppas jag att det finns någon som har testat mascaran That's a Wrap från Smashbox och kan ge mig ett litet utlåtande?

Mitt klickfinger är väldigt suget på att köpa mascaran efter att skattepengarna trillade in på kontot och Smashbox har fått så bra recensioner i övrigt, men så tittade jag på Make Up Alley och där har That's a Wrap inte fått så bra omdömen, så nu är jag i valet och kvalet...

image335

Anyone?

Beställning från Look Fantastic


Date: 2007-06-03 Time: 19:33:35
Kategori: Hudvård { 9 Kommentarer }
______________________________________________________


image334

I fredags dök min beställning från Look Fantastic upp, innehållande Essential Cleansing Solution och Intensive Moisture Balance från Dermalogica. Nu är jag rustad för en rätt bra tid framöver, mina erfarenheter av märket är bara bra - produkterna är väldigt dryga och effektiva. Ska bli kul att se om jag gillar de här lika mycket som tidigare produkter.

Look Fantastic sköter sig som vanligt utomordentligt, 5 dagar efter beställning kom paketet, utan strul med tull eller liknande. Ungefär 50 kr i frakt och en hel del prover följde med i paketet. I like!

Äntligen!


Date: 2007-06-01 Time: 20:13:59
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

image333


Det är svårt att hålla klickfingret i styr när HQ Hair nu har tagit in NARS i sitt sortiment. Äntligen kan vi svenskar få shoppa produkter från märket igen, efter att de tog bort det från det lilla utbud av affärer som sålde NARS ett tag. Synd att jag har köpstopp den här månaden.. kan ingen snäll miljardär skicka hem Orgasm-rouge till mig... eller Schiap-nagellack... eller Baby Doll-läppglans? Jag.Vill.Ha!


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0