Lite blandat...


Date: 2008-05-19 Time: 20:29:55
Kategori: Allmänt { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

... blir det i dagens inlägg. Jag är nyss hemkommen från en extra lång weekend på kryssningsfartyget Jewel of the Seas, det var riktigt härligt, och efter det en intensiv dag på jobbet. Efter två stopp i Tallinn & St Petersburg kom jag tillbaks med en ny fuktkräm från Clarins som jag ser fram emot att börja testa. Nu är jag hur som helst lagom seg och därför blir det inget långt inlägg men jag ville i alla fall säga hej.

Jag är dessutom på jakt efter någon som har kunskaper i någon sorts redigeringsprogram för hemsidor som skulle kunna hjälpa mig att utforma en personlig design på bloggen. Jag betalar givetvis för assistansen. Är det någon som kan tänka sig att hjälpa - släng iväg ett brev till bloggmailen på [email protected] så kan vi diskutera vidare.


Double Effect?


Date: 2008-05-14 Time: 19:55:45
Kategori: Hudvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Har ni sett reklamen för Niveas nya deodorant? Ni vet den som ska hålla dig nyrakad längre och samtidigt fungera som en vanlig deo. Hmm... jag vet inte jag, är det bara jag som känner mig tveksam till detta? Hur ska en deo kunna ordna så att håret växer långsammare under armarna liksom?

På hemsidan menar Nivea att deodoranten Double Effect gör huden jämnare och att man därför kan raka närmre... Nja, jag är fortfarande tveksam.

Men jag är väldigt positiv till deras idé att ge ut en tidning med nyheter, deras looks och tips om hur man sminkar sig snyggt i sommar och så vidare. Inte bara en liten folder alltså, utan som en lite tunnare tidning. Kul grej - det borde fler märken ta efter!


Smashbox S08 - Desert Chic


Date: 2008-05-11 Time: 13:25:59
Kategori: Kollektioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


När sommaren närmar sig kommer 50% av alla sminkmärken med solbränne-makeuper känns det som. I slutändan blir det alltid lika uttjatat även om det är några speciella produkter som blir hypade och säljer som smör i solsken. Smashbox kollektion Desert Chic känns sådär lagom spännande... det är inget speciellt som står ut i modellens sminkning liksom.

Men insnöad som jag är på BUS-produkter och bronzers just nu är jag liiite sugen på bronzing-paletten med olika nyanser, känns som att man kan göra rätt mycket med de varierande färgerna. Men... deliciously scented... hmm?



Vad tycker ni, spännande eller mest blah?

LOTD


Date: 2008-05-08 Time: 10:19:03
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

image414

Läppglanset för dagen är Kiss Me Pink från Philosophy. Fungerar egentligen mer som ett läppbalsam med lite glans i och har mintlukt som jag älskar. Finns nästan alltid med i väskan.

Once in a blue moon...


Date: 2008-05-07 Time: 19:25:23
Kategori: Kollektioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

image413


Jag har tudelade åsikter om Dior som märke - vissa produkter fungerar toppen för mig medan andra, som andra gillar mer än mycket, inte alls blir lika fina på mig. Dior Show, till exempel, vill inte alls göra några underverk för mina fransar. Men läppglosset Dior Addict är wonderful!

Kollektionen Once in a blue moon ser hur söt som helst ut på bild men tyvärr tror jag inte den skulle fungera för mina toner. Men det är kanske någon av er som är mer sugen? Smaken är ju som bekant som...


Leverans!


Date: 2008-05-06 Time: 19:25:39
Kategori: Shoppat { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

image412

Äntligen!


Min fina kollega kom in på kontoret med en Sephora-påse åt mig imorse och gissa om jag blev glad? Jag blev som ett litet barn på julafton när jag fick plocka upp och titta på de fina sakerna, haha! Det var några av er som blev konfunderade av att jag skrev att en Benefit-bronzer var på väg hem till mig från Sephora, eftersom det ju inte går att beställa därifrån till Sverige - men jag har alltså lyxen att ha en kollega vars syster bor utanför New York och hon var där för att hälsa på förra veckan och shoppade åt mig.

Med i påsen fanns, förutom bronzern, en ny duschgel från Philosophy eftersom jag inte alls vill prova något annat när jag väl hittat den här underbara, body butter från Sephora Brand och rouget Mata Hari från NARS. Melon Daquiri doftar himmelskt!!

Nu ska jag gå och testa resten av kvällen... ja, nästan i alla fall. Det är ju husfruarna på tv också.

Lo-Lip-Pop


Date: 2008-05-05 Time: 20:55:54
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Söta skönhetsbloggar-kollegan Bjooti går igenom sin läppgunkssamling och presenterar bilder på ett lockande gloss efter ett annat. Senast i resan är Lo-Lip-Pop från Jelly Pong Pong, som har gjort mig mer sugen än något annat. Vill ha! Ser dessutom perfa ut eftersom jag just nu skulle behöva ett naturligt ofärgat läppglans.

image411











Just nu dessutom för 50% hos Blush.... ja, det är ju som upplagt för hemklickande!

Recension: Oliv - Eye Makeup Remover


Date: 2008-05-03 Time: 23:23:58
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

image410

Jag har egentligen redan en storfavorit inom kategorin eye makeup removers - Body Shops Chamomille EMR. Men eftersom jag (som alla sminkjunkies) alltid tror att gräset är grönare på andra sidan letar jag glatt efter ett alternativ även om det verkar vara omöjligt att hitta en produkt som får mer än betyget halvdan.

Jag gillar i allmänhet Olivseriens produkter, både ansiktsmask och tvålar har varit riktigt bra och doften hos alla är fräsch och ren. Men här åkte jag på ännu en nit. Eye Makeup Removern från märket är på något underligt vis på samma gång så stark att det svider rejält i ögonen av att använda den och ändå kass på att effektivt ta bort ögonsminket. Den smetar ut hälften vid sidan av ögonen och på morgonen när jag vaknar är det ändå rester jag inte har lyckats få bort eftersom jag får gnugga under ögonen.

Just för att EMR:en är så stark så blir jag dessutom irriterad i ögonvrårna och då gnuggar jag personligen lite mer för att få bort all mascara om jag slipper irritation. Så slutsatsen: dålig på att få bort all make + irriterande för huden runt ögonen = jakten går vidare.

BETYG: B (1/5)

Solkysst


Date: 2008-05-01 Time: 19:14:26
Kategori: Hudvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

För tillfället är jag helt insnöad på BUS-produkter och bronzers av olika slag. Lagom till sommaren vill väl de flesta bli lite mer brunbrända och med alla gradvis-brun-produkter som kommit de senaste åren finns det en uppsjö att botanisera bland.

Dove Summer Glow används friskt här hemma och en bronzer från Benefit är på väg hem från Sephora till mig as we speak (lyx, jag vet). Men jag har inte lyckats hitta någon ansikts-BUS som jag tycker riktigt mycket om än - Niveas såg jag i stort sett ingen skillnad av och bronzers är ju inte riktigt samma sak...

image409

Så nu är jag nyfiken på Dr Hauschkas Transparent Bronze som kan blandas med den vanliga dagcremen eller appliceras efteråt. Vad säger ni, ska jag klicka hem?

Unika paletter


Date: 2008-05-01 Time: 12:47:05
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Många är gångerna som skönhetsgurun Bobbi Brown lyckas skapa ha-begärliga sminkprodukter. Särskilt paletter av olika slag. Tyvärr fick jag inget bra intryck av märket när jag äntligen fick testa en foundation, men det stoppar mig inte från att bli sugen på andra delar av hennes kollektioner...


Nu lanserar BB en palett där man själv får stå för matchningen av skuggor och rouge av olika slag - matta eller med skimmer och i massor av olika härliga färger. Paletten finns med plats för 3 eller 4 nyanser i form av söta, små fyrkanter. Dosan är utrustad med spegel och kan helt klart vara en av de mest eftertraktade produkterna i sommar för mig...


image407   image408

Varför, varför finns inte Bobbi Brown i Sverige???



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0