Recension: Oliv - Eye Makeup Remover


Date: 2008-05-03 Time: 23:23:58
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

image410

Jag har egentligen redan en storfavorit inom kategorin eye makeup removers - Body Shops Chamomille EMR. Men eftersom jag (som alla sminkjunkies) alltid tror att gräset är grönare på andra sidan letar jag glatt efter ett alternativ även om det verkar vara omöjligt att hitta en produkt som får mer än betyget halvdan.

Jag gillar i allmänhet Olivseriens produkter, både ansiktsmask och tvålar har varit riktigt bra och doften hos alla är fräsch och ren. Men här åkte jag på ännu en nit. Eye Makeup Removern från märket är på något underligt vis på samma gång så stark att det svider rejält i ögonen av att använda den och ändå kass på att effektivt ta bort ögonsminket. Den smetar ut hälften vid sidan av ögonen och på morgonen när jag vaknar är det ändå rester jag inte har lyckats få bort eftersom jag får gnugga under ögonen.

Just för att EMR:en är så stark så blir jag dessutom irriterad i ögonvrårna och då gnuggar jag personligen lite mer för att få bort all mascara om jag slipper irritation. Så slutsatsen: dålig på att få bort all make + irriterande för huden runt ögonen = jakten går vidare.

BETYG: B (1/5)

Kommentarer
Lene

vad trist att du inte tyckte om den. Jag älskar Olivserien och har funderat på att prova removern men nu behöver jag ju inte slösa pengar på den:)
jag älskar iofs min bifacil från lancome!

2008-05-06 13:04:28
http://faktalene.blogg.se
Beauty Princess

Lene: Smaken är ju som baken, men kul att jag kan vara till assistans!

2008-05-07 19:04:18

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0