Lipsmacker loves Paul Frank!


Date: 2012-04-02 Time: 19:26:56
Kategori: Nyheter { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Lip Smacker är ett företag som ni säkert har råkat på både en och två gånger, jag minns främst märket från mina tonår. Lip Smacker är ett varumärke som samarbetar med en uppsjö olika andra märken. Till exempel har de läppbalsam framtagna med partners som M&Ms, Dr Pepper och Skittles. Senast i raden är Paul Frank, med den klassiska apan som man vanligtvis ser på tröjor och andra kläder.

I samarbetet lanseras 3 läppglans (burkarna) och 2 läppbalsam (tuberna) för de plånboksvänliga priserna 49 respektive 25 kronor. Produkterna kommer att finnas på bland annat Kicks, Åhléns och Kappahl.


Kommentarer
Maria - Min väg till fotograf!

Hej! Jag undrar om du vill vara med i mina finfina tävlingar!! Det skadar ju inget att vara med, eller hur? :DVinn valfri vara på runns.se eller erikasgarderob.se: http://barfotaflickan.blogg.se/2012/march/tavling-valfri-vara-for-150-kr.html#commentVinn öronhänge från Xenobia design: http://barfotaflickan.blogg.se/2012/april/tavling-fjader-oronhange-fran-xenobia.html#commentSuperlätta regler på båda tävlingarna! :D

2012-04-18 20:21:24
http://barfotaflickan.blogg.se/
J.

Jättesöta förpackningar!

2012-06-10 19:55:37
http://beautymadefun.blogspot.com

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0