Rea hos Blush!!


Date: 2009-01-27 Time: 20:01:54
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________



Rea hos härliga nätshoppar är alltid lite farligt, särskilt när reautbudet är saker som man faktiskt skulle behöva. Ni vet säkert vad jag menar, ibland gör ju ett bra pris att man får för sig att man vill ha och behöver ha något som sedan bara blir liggande. Jag har plockat ut några av godbitarna som Blush säljer ut just nu, för riktigt bra priser...

MD Moms Baby Silk Spaaah Baby Gift Set - Set med 3 produkter speciellt utformade för de små, för mindre än halva priset, 279 kronor. Åh, vad jag hade velat ha det här som present till de jag känner med små på väg..

Mama Coco's Lip Balm Vanilla Mint Cream - Läppbalsam kan man aldrig få nog av, jag behöver egentligen inte säga så mycket mer. Dessutom kostar det bara 49 kronor (!)

Boots No 7 Protect & Perfect Eye Cream - För alla de som ännu inte testat Boots No 7s überhypade produkter är väl ögonkräm för 171 kronor istället för 245 ett rätt bra tillfälle att göra det?

Essie Spa Exfoliating Foot Scrub - Det här är nog produkten jag är allra mest sugen på... jag brukar få medhållande kommentarer från er när jag säger att fossingarna är den mest bortprioriterade kroppsdelen, så jag gissar att fotskrubben skulle sitta bra hos några av er också?

This Works Energy Bank Bath & Shower Oil - I alla hemmaspa artiklar står det att bästa sättet att få en energiboost på är att starta dagen med en bra duschgel med ingredienser som får igång kroppen. Den här oljan kan man smörja in kroppen med innan bad eller dusch för att komma igång. Najs!

Skin Food


Date: 2009-01-26 Time: 20:26:11
Kategori: Hudvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Weleda återlanserar Skin Food, deras första hudvårdsprodukt som fungerar som en universalcreme i samband med Stockholm Fashion Week. Jag har aldrig testat, men älskar multifunktionskrämer och har en bra uppfattning av Weledas produkter. Bra resultat, bra ingredienser, till bra pris liksom.

Skin Food är 100% naturlig, är en mjukgörande body lotion med bra skydd för vinterkyla och verkar även lugnande på stressad ansiktshy. Under 2008 vann den priset Winner Natural Beauty Awards i England och det tyder ju på goda resultat.


Lite nytt i badrumsskåpet


Date: 2009-01-25 Time: 16:50:30
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________




Jag har alltid varit nyfiken på märket Karin Herzog men har inte kommit mig för att testa det än. Så när det damp ner ett mail från deras PR-kontakt i inboxen tackade jag genast ja till möjligheten att prova några av deras produkter. Igår hämtade jag ut mitt paket hos mitt ombud och packade glatt upp de här 3 produkterna:

Body Shimmer: En skimrande body lotion som bland annat innehåller olivolja, kryddnejlika, mandarin och 2 ämnen som skyddar mot UV-strålning. Den ska kombinera glamour och samtidigt fungera vårdande, enligt Karin Herzog själva. Krämen luktar lite lätt juligt, fast inte för mycket ändå.

♦ Oxygen Essential Face Mask: Ska ge huden näring med hjälp av ingredienserna grapefrukt, apelsin och mandarin. Den ska tydligen göra underverk för trött hud som behöver livas upp, så den ser jag fram emot att testa redan ikväll!

Oxygen Hand & Nail Cream - en handkräm som också extraknäcker som nagelbandsvårdare. Doften är underbar, kan jag säga redan nu - i alla fall för mig som tycker om fruktiga produkter.

Sötaste sött


Date: 2009-01-23 Time: 20:45:20
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här paletten från Chantecaille är ju hur söt som helst. Nu när lönen precis har trillat in på kontot är det helt safe att surfa runt på sminkshoppar på nätet och spana. Det finns en stor chans att jag klickar hem något fint imorgon. Nu ska jag sätta mig i soffan med te & bok och njuta av att det är fredag och sovmorgon imorgon.



Vad gör ni ikväll?

Recension: Max Factor - False Lash Effect Mascara


Date: 2009-01-16 Time: 19:13:43
Kategori: Recensioner { 7 Kommentarer }
______________________________________________________


När det är dags för lite större fester tycker jag om att shoppa något nytt smink, en fin ögonskugga eller ett härligt läppglans. Vid nyår köpte jag därför Max Factors mascara False Lash Effect efter att ha hört mycket gott om den. Har testat den både till partytillfällen och till vardags nu men är sådär lagom imponerad...

Tanken med den megatjocka borsten är uppenbarligen att man lätt ska kunna få till fylliga och separerade fransar med bara ett par svep. För mig blir det dock tvärtom, det är svårt att få till naturligt separerade ögonfransar och att komma åt de små längst in och de under ögat. Men... med lite arbete, fix och trix och med hjälp av en topz som kan ta bort överflödet så blir mina fransar riktigt fina. Både långa och med mer volym.

So far, so (pretty) good. False Lash Effect smular nämligen en hel del under en dag (dock inte lika mycket under en utekväll). 2-3 gånger får jag borsta bort små, svarta prickar under och bredvid ögonen. No good! Eftersom det här dessutom är en av Max Factors dyrare mascaror (175 kronor) förväntar jag mig lite mer... tyvärr, för jag brukar gilla MFs mascaror.

BETYG: BBB (3/5)

Professional Performance


Date: 2009-01-11 Time: 11:20:06
Kategori: Hårvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Just nu testas en ny hårvårdsserie från Fleur de Santé hos mig - Expertise Line Professional Performance. Just den typen jag provar, Volume Boost, är volymgivande och ska också ge glans och fukt till håret. Resultatet efter balsamet ska, enligt FdS pressinfo, vara ett lättkammat hår med mindre slitage.

En Hair Smoother, som ska ge ännu lite mer glans och stadga till håret, fanns också med i mitt paket från Fleur de Santé. Jag lovar att rapportera när jag har testat ett par veckor till, så att ni får reda på alla fördelar och nackdelar. Produkterna lanseras under januari 2009.


Jag är här..


Date: 2009-01-09 Time: 19:48:36
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag lovar, jag har inte fallit av världens yta. Det är bara väldigt mycket just nu - jag har precis jobbat min första vecka på nytt jobb så det tar mycket av min energi. Men i helgen lovar jag nystart!

Vill ni läsa om något speciellt? Vårkollektioner, recensioner, nyheter?


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0