Vinnare av rak-set från Wilkinson


Date: 2008-04-29 Time: 21:24:34
Kategori: Tävlingar { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

För ett par veckor sedan utlyste jag tävling här på Beauty Place med chansen att vinna rak-set lagom till sommaren, från Wilkinson Sword, för 3 läsare.


Jag har fått massor av toppenbra tips om teman och ämnen att posta inlägg om, ni har verkligen hjälpt till med inspirationen allihop! Tack så mycket!


Vinnarna är:

♣ Emelie Lindh
♣ Zandra Sjöberg
♣ Frida Lahti


Jag har kontaktat er via mail, så svara bara på det med er adress så lägger jag paketen på posten så fort jag fått svaret.


Recension av: Biotherm - Aquaradiance Foundation


Date: 2008-04-28 Time: 19:24:52
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Under gårdagen gjorde bloggnätverket hos PRET-ty (på ny adress men med samma kanoninnehåll) gemensak sak och recenserade foundations för att vi alla ska kunna få massor av bra tips på en gång. På grund av en hel del på schemat i helgen hann jag inte med att skriva ihop min recension, men den kommer nu istället.

Det tog inte lång tid att fastna för Biotherms foundation Aquaradiance, trots att jag bara har använt den ett litet tag. Jag anser dock inte att en foundation behöver lika lång testtid för att kunna utvärderas som vissa andra produkter - antingen känns det bra eller inte, liksom. Och det gör det!

Aquaradiance ger en riktigt bra grund att arbeta med för att få resten av sminket att sitta bra - vid den här tiden på dagen känner jag mig fortfarande fräsch och då har jag inte bättrat på mer än läppglans under dagen. Den är dessutom dryg och jag kan tänka mig att min fina flaska kommer att räcka ett bra tag. Hyn känns inte ett dugg torr efter att jag applicerat min foundation, som jag kan tycka att den ibland gör. Plus för pumpflaskan - det borde alla foundations ha! Om man får lägga till ett plus för den snygga utformningen av flaskan så får den här det alla gånger, frostat glas som ser fräsch ut. Och så innehåller den SPF15 också, toppen inför vårens härliga strålar som äntligen kommit.

Enda minuset som jag ser det är att jag kunde tänkt mig att den varit en aning mer täckande, vill man inte satsa på den naturliga looken - som till kvällen/party till exempel - får man arbeta ett tag.


image406

BETYG: BBBB (4/5)

Bloggtema v 17 - Vart jag helst shoppar beauty i min hemstad


Date: 2008-04-21 Time: 20:23:28
Kategori: Allmänt { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag tycker verkligen att PRET-ty har fått igång en kul grej med sina bloggteman inom skönhetsnätverket, så jag är självklart med på temat "Var jag helst shoppar beauty i min hemstad"!

Eftersom jag bor i en aningens mindre stad, närmare bestämt Eskilstuna, finns det tyvärr inte så stort urval av beauty-butiker och det resulterar oftast i att jag beställer grejer från nätet när det är något nytt eller "ovanligare" märke jag vill ha tag i.

Men för de större varumärkena som Dior, Lancôme, Max Factor, Clinique, Biotherm osv... så blir det gärna en sväng förbi Kicks eftersom de har det mesta inom skönhet och jag samlar också poäng för att få några extra kronor att spendera där. Parelle kikar jag också gärna in på, enligt mig har de lite "mysigare" atmosfär och expediter som verkligen trivs i sin roll (i alla fall i "min" stad). Hmm... ja det var väl de beauty-butikerna som finns här, ungefär, så ni förstår kanske att det finns utrymme för någon eller några fler, i alla fall om ni frågar mig :O)

Sephora-sugen


Date: 2008-04-16 Time: 20:05:46
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

image405

I dagarna åker en av mina kollegor till New York på semester och hon har lovat mig en tur in på Sephora för att shoppa lite åt mig. Ja, som ni kanske förstår skulle jag kunna författa ihop en lååång lista med allt fint jag vill ha från Sephora - det är farligt att släppa in mig där. Men jag har försökt begränsa mig till bronzer, rouge, duschkräm + body butter & en ögonskuggspalett från Vincent Longo som jag varit sugen på länge.

Men kan ni hjälpa mig?
Bronzer - Benefit eller Smashbox? Eller någon annan favvo?
Duschkräm - Philosophy "Bubbly" eller "Melon Daquiri"?
Rouge - NARS "Amour" (den övre nyansen på bilden ovan) eller "Mata Hari" (den undre nyansen)?

I-lands-problem? Javisst! Men härliga sådana :O)

Tävling - Vinn Rakset från Wilkinson


Date: 2008-04-13 Time: 13:10:51
Kategori: Tävlingar { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Förra veckan damp det ner ett presskit med rakhyvel + gel från Wilkinson i min brevlåda och som ni kanske kommer ihåg blev jag blev genast förtjust i deras marknadsföring. Att produkterna sedan visar sig vara lika bra som PR:en säger är inte lika vanligt, men dessa gillar jag absolut!

Hyveln tar bort allt hår utan problem, utan att huden blir irriterad vare sig på ben eller under armarna och det är inga problem att sätta på deo efteråt. Gelen luktar dessutom fräscht vilket är ett plus för mig som kan ha svårt för vissa dofter.


image404

Jag lottar nu ut 3 set så att ni också kan få testa, såhär lagom till våren (ja, jag hoppas i alla fall att den kan komma snart).

För att vinna - skicka ett mail till [email protected] med några rader om vad ni helst vill läsa om i bloggen framöver (ett återkommande tema, en viss produkt, en trend... vilket som, ja ni förstår vad jag menar), innan den 25 april klockan 12:00. Jag kommer sedan att dra lott mellan bidragen och skicka ut de 3 kiten till vinnarna.

Är det bara jag...


Date: 2008-04-12 Time: 20:42:47
Kategori: Allmänt { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

... som inte är speciellt förtjust i överhypade DiorShow-mascaran? Har testat i ett par veckor nu och hade absolut högre förväntningar på den. Ska använda den ett tag till innan det kommer en utförligare recension.

Andra produkter som hårdtestas hos mig just nu: Oliv-seriens eyemakeup remover, Läppglans från Maybelline, Krämrouge från Maybelline & Body Scrub från Weleda. Kom gärna med synpunkter om vad ni vill läsa om först.

Imorgon vankas det i alla fall tävling här på Beauty Place, missa inte! 

Recension av: Lush - Helping Hands


Date: 2008-04-08 Time: 19:47:24
Kategori: Recensioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

image403Det blir en hel del recensioner här på bloggen nu, men det är mycket som testas på en gång och jag vill ju självklart dela med mig av vad jag tycker. För lite mer än en vecka sedan kammade Olivseriens ansiktsmask hem toppbetyg och nu har jag hittat ännu en favorit!

Handkrämen Helping Hands från Lush är precis sådär lagom krämig, ger inte någon kletig hinna över händerna, luktar underbart och återfuktar mina händer - som annars lätt kan bli rätt torra - i flera timmar innan jag måste ta fram burken igen. En burk med 100 gram räcker långt och kostar 99 kronor så mycket valuta för pengarna vill säga. Bland ingredienserna finns bland annat mandelolja, sheasmör och lavendel.

Det enda negativa jag kan hitta med Helping Hands är förpackningen, det hade känts fräschare med en tub för att slippa alla bakterier som lätt kan växa i en burk. Men jag är inte så petig, det är ändå resultatet som känns viktigast!

BETYG: BBBBB (5/5)

Nytt från Wilkinson Sword


Date: 2008-04-03 Time: 20:35:53
Kategori: Nyheter { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

image402

Jag gillar fyndig marknadsföring. När man har funderat ut en underliggande mening, så att kunden får en chans att tänka till, då har man lyckats tycker jag. Som Wilkinson Swords presskit som låg i min brevlåda när jag kom från jobbet idag, med en liten kaktus omsorgsfullt inpackad i flera lager silkespapper nerstoppad i kuvertet tillsammans med resten av produkterna.

Och ni förstår kanske vad kaktusen representerar när ni ser rakhyvel och gel på bilden också? Just det, stubbiga ben :O)

Från Wilkinson Swords pressrelease:
"Beach 2008 närmar sig och med den kommer tillfällen där vi måste visa upp vad vintern gjort med vår kropp. Det går trender i allt, även kroppsbehåring. En undersökning som WS gjort tillsammans med Zapera, där ca 1000 svenskar mellan 18-65 år deltog, visar att 73% av svenskarna inte ser sig själv som fåfänga. Trots det rakar sig 91% någonstans på kroppen, flera dagar i veckan. De tillfrågade kvinnorna tycker att det viktigaste stället som deras partner borde raka sig på är ansiktet. Männen däremot tycker att det viktigaste stället deras partner borde raka sig på är benen och bikinilinjen."

Jag återkommer självklart med utlåtande när jag testat ett tag och om ett tag kommer jag även att lotta ut ett eller flera kit till bloggläsare, så håll utkik!

Påminner


Date: 2008-04-02 Time: 20:06:06
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

om undersökningen om bloggar från PR-byrån Mahir, som stängs om några dagar. Jag blir toppenglad om ni vill vara med och tycka till. Här hittar du den...

Tack alla söta!

Recension av: Maybelline - Volume Express Mascara


Date: 2008-04-01 Time: 20:47:52
Kategori: Recensioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

I söndags körde PRET-tygänget gemensamt tema och recenserade mascaror så att en rejäl lista skulle kunna sättas ihop med tips, bu och bä kring olika mascaror på marknaden just nu. Tyvärr har ju blogg.se legat nere i ett par dagar så jag kunde inte hänga på just då men här kommer min recension av Maybellines mascara Volume Express.

image401

Mitt första intryck av mascaran var bra, den gav snygga fransar och eftersom jag inte var ute efter någon förlängande effekt så räckte det med den volym som jag tyckte att jag fick av mascaran. Den var relativt lättarbetad, det räckte med några drag för att det skulle bli snyggt.

Men... för ni anade väl ett men här... det goda intrycket gick över rätt snabbt, efter bara ett par veckor övergick mascaran till att bli svårarbetad, klumpade sig och smulade nedanför ögonen efter bara ett par timmar på fransarna. Att applicera tog rätt lång tid för att få till ett snyggt och, som jag tyckte, naturligt resultat och att få till riktigt fylliga fransar till festkvällarna var i stort sett omöjligt. Jag kan dock tänka mig att den skulle kunna fungera rätt bra att grunda med och sedan kombinera med en annan mascara för att få till en snygg finish, så några plus får den för det.

Nja... ok för att det här är en budgetmascara för strax över hundralappen men den blir ingen favorit i min sminkväska.

BETYG: BB


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0