Du kan vinna hudvårdskit!


Date: 2009-10-30 Time: 22:19:58
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Hej alla sötisar! Glöm nu inte att tävla om ett komplett hudvårdskit från ACOs nya serie Spotless. Tävlingen håller på i ungefär ett dygn till, så ni har fortfarande lika stor chans som alla andra att vinna.

Klart att ni ska vara med och tävla. Klicka här för att komma till tävlingsinlägget.


e.l.f Cosmetics - Smoke Signals


Date: 2009-10-29 Time: 21:02:25
Kategori: Kollektioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Nya kollektionen från e.l.f cosmetics heter Smoke Signals och gör inga större utsvävningar från sitt namn. Det är sotiga ögon och lite bronzade kinder. Jag gillar dock att de har satsat på blå sot-toner istället för bara svart och grått. Alla avsteg från den, lika bra att erkänna, lite uttjatade mallen är välkomna.

För er som inte stiftat bekantskap med märket tidigare är det ovanligt prisvärt mineralsmink. För övrigt är ni i gott sällskap, yours truly har faktiskt inte testat en enda produkt från e.l.f.

Kollektionen Smoke Signals består av de tre ögonskuggorna Mysterious, Socialite & Seductive samt eyeliner och två skuggborstar. 146 kronor för hela setet!

Varför tycker ingen att du är vacker?


Date: 2009-10-26 Time: 20:29:50
Kategori: Allmänt { 12 Kommentarer }
______________________________________________________

Egentligen skulle det här inlägget ha handlat om Tri-Aktiline, som jag fick hemskickad för flera månader sedan. Företaget som lanserade produkten hoppades med all säkerhet på en fin recension och en aning höjda försäljningssiffror. Jag, som "bara" är 27, gav glatt min tub till mamma - som blev jätteglad över att slippa punga ut med cirka 400 kronor för en produkt som hon var nyfiken på. Villkoret var att hon skulle ge mig en rapport över, det förhoppningsvis superba, resultatet som hon fick.

Samtidigt som min kära mamma besviket meddelade att hon inte såg någon som helst förändring med "mirakeltuben", att krämen helt enkelt bara lade sig som en utfyllnad i de fina linjerna och försvann så fort hon råkade gnugga sig på samma ställe, samtidigt började jag fundera över det där med förbättringsprodukter.

Hur kommer det sig att de flesta skönhetsprodukter för oss tjejer och kvinnor marknadsförs som just förbättrande produkter? Det spelar egentligen ingen roll om det gäller antirynkkräm, mascara, eyeliner eller läppglans. Fokus ligger nu för tiden ligger inte på att förstärka alla de vackra drag vi redan har, utan att skapa något som vi saknar eller att dölja något som vi inte tycker om med oss själva.

Fundera en stund på det. Av alla de senaste nyheterna uppfinningarna på skönhetsmarknaden - hur många är sådana som fokuserar på vackra nyanser eller fräscha drag? Hur många är läppförstorare, fejkögonfransmascara eller krämer som ska eliminera de linjer som är totalt naturliga? Faktum är att min recension av False Lash Effect Mascara fortfarande är ett av de inlägg som drar mest besökare till bloggen enligt min statistiktjänst. Och i kölvattnet får vi megabloggerskor som är små barbiedockor. Jag är glad att jag är så pass "gammal" som jag är och trygg i mitt utseende.

Förstå mig rätt. Jag driver en skönhetsblogg och älskar krämer, mascaror och läppglans. Men med inställningen att jag FÖRSTÄRKER mina drag och FRAMHÄVER det som är vackert. Smink och skönhetsprodukter ska ju vara kul, det ska inte vara ett måste eller ett tvång. Framförallt ska det inte framkalla ångest att en dag INTE ha smink på sig.

Tävling - Hudvårdskit från ACO


Date: 2009-10-24 Time: 19:38:48
Kategori: Tävlingar { 30 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu tävlar vi igen, tycker jag! Det var så roligt att det var så många som var med och tävlade sist att jag nu har fixat en ny tävling så att ni som inte vann då ska få en ny chans att vinna något annat trevligt.

ACO har precis utvecklat en ny hudvårdsserie mot acne, speciellt framtagen för att både förebygga och behandla problemet med finnar. Serien heter Spotless och omfattar 5 produkter. Eftersom jag inte har problem med just finnar så tänkte jag att det är bättre att tävla ut kitet med produkter som jag har fått istället.


• ACO SPOTLESS Daily Face Wash är en djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud. Ansiktstvätten innehåller salicylsyra som motverkar och förbygger finnar och pormaskar. Ansiktstvätten används morgon och kväll istället för tvål.

• ACO SPOTLESS Daily Purifying Toner är ett behandlande ansiktsvatten för fet och oren hud. Ansiktsvattnet innehåller salicylsyra som tar bort döda hudceller och öppnar tilltäppta porer. Applicera på problemområden med bomullstuss morgon och kväll.

ACO SPOTLESS Cover Stick döljer och torkar ut finnar. Det hudfärgade stiftet döljer finnar och verkar samtidigt uttorkande. Appliceras direkt på finnar och orenheter.

• ACO SPOTLESS Daily Moisturiser är en återfuktande gelkräm som lugnar och mjukgör huden efter den dagliga rengöringen. Innehåller mattande mikropartiklar som absorberar överflödigt fett och lämnar huden matt och fräsch. Gelen är fettfri och täpper inte till porerna.

• ACO SPOTLESS Blemish Treating Moisturiser erbjuder en 2-in-1 funktion som både återfuktar och motverkar fet och oren hud. Gelen innehåller fuktbindande glycerin och propylenglykol och verkar återfuktande utan att täppa till porerna. Appliceras morgon och kvällpå problemområden där orenheter brukar uppstå.Vill du vinna kitet med Spotless-produkter? Of course you do! Följ bara dessa 3 enkla steg:

1. Länka till det här inlägget i din blogg och tipsa om tävlingen.

2. Lämna en kommentar i det här inlägget där du skriver att du har länkat. Glöm inte att ange en giltig e-mailadress! När tävlingen är slut kommer jag att kontakta vinnaren via mail för att fråga efter namn och adress så att vinsten kan skickas till dig.

3. Har du ingen egen blogg? Välj mellan:
- Att visa att du gillar Beauty Place genom att bli ett fan av bloggen på Facebook ELLER:
- Att lämna en kommentar till det här inlägget där du skriver varför du vill vinna Spotlesskitet. 
Glöm inte namn och giltig e-mailadress.

Tävlingen pågår i en veka - sista datum att vara med är alltså lördag den 31 oktober klockan 20:00.

Fresh, fresh, fresh!


Date: 2009-10-24 Time: 16:56:10
Kategori: Mina favoriter { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är inte ofta det handlar om parfym på Beauty Place. Den här doften har dessutom funnits sedan i våras och är alltså ingen nyhet. Men ändå. DKNY Fresh Blossom är en av mina absoluta favoriter på dofthyllan och sådär perfekt fräsch så att jag kan ha den varenda dag. Eftersom jag suger på att beskriva hur en parfym luktar så får den officiella specen hjälpa mig:

"En lätt och frisk blomsterdoft med inslag av grapefrukt, svarta vinbär och jasmin."

Ja, kort och koncist.


Beauty Place på Fejsan!


Date: 2009-10-22 Time: 20:19:46
Kategori: Allmänt { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Jepp, nu finns Beauty Place på Facebook också. Är du också en FB-junkie? Se till att bli fan i så fall!

Om du är fan av sidan på Fejsan lovar jag att du får lite insider-info och någon extra tävling då och då. Så skynda, skynda, joina!


Läppglansbonanza


Date: 2009-10-22 Time: 18:00:47
Kategori: Nyheter { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Lagom till sitt 40-årsjubileum har Kiehls satt ihop ett härligt litet kit med läppbalsam - närmare bestämt 6 stycken! För mig brukar läppbalsam också extraknäcka som fina läppglans när jag vill få till naturligt snygga läppar, vilket också är anledningen till att jag ALLTID har minst ett läppbalsam med i väskan. Jag kan kräma på lite och få lagom mycket glans och tillsammans med mascara, concealer och rouge är det min vardagsmakeup.

Vi får hoppas att svenska Kiehlsbutiken tar in setet, jag är rätt nyfiken på att se hur stora tuberna är i verkligheten och om alla luktar mumsigt.

By the way, har ni tänkt på hur duktiga utländska webshoppar är (gärna märkenas egna shoppar) på att låta kunden själv välja vad hon är sugen på för samples. I de flesta nyhetsbrev som dimper ner hos mig står texten "choose 3 of your own favourite samples" med infon om orderrutinerna. Något för de svenska webshopparna att ta efter kanske?

Skyn Iceland


Date: 2009-10-20 Time: 18:25:22
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Ni som är trogna läsare av Beauty Place vet att jag har hittat en ny favvohudvårdsserie. Men ibland (ok då, rätt ofta) surfar jag runt på olika beautysidor för att hitta inspiration till bloggen och hittar produkter och märken som jag blir nyfiken på.

Skyn Iceland är en hudvårdsserie som specialiserat sig på känslig, stressad hy. Serien innehåller naturliga ingredienser som, precis som namnet antyder, kommer från Island. På isländska betyder "skyn" sinnen och skaparna bakom märket ville med det valet av namn visa på kopplingen mellan obalans i dina sinnen (som stress) och hur det påverkar din hy.

Produktlinjen omfattar bland annat Facial Wash, Skin Peel, Serum, Eye Cream, Day Lotion & Night Cream. Självklart finns de för alla sorters problem och hudsorter.


Din Stil - Tema


Date: 2009-10-16 Time: 07:12:01
Kategori: Din Stil { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Då kickar vi igång Din Stil igen! Veckans tema, inför nästa veckas inlägg, blir Ditt tips på bästa mascara.

Jag vill alltså ha så många tips som möjligt på grymma mascaror och vill därför att Du ska maila in ditt tips på vilken favvo du har. Det gör du till bloggmailen beauty_place@hotmail.com senast nästa fredag, den 23 oktober klockan 18:00.

Era favoriter - plus min egen - kommer jag sedan att sammanställa i ett inlägg, så att vi alla kan få en hel drös med bra tips inför nästa mascarashopping.

Recension: Lancôme Bienfait Multi-Vital Cream


Date: 2009-10-15 Time: 19:42:27
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Ibland köper jag en produkt med rätt höga förväntningar, av den enkla anledningen att jag har gillat det mesta från det märket tidigare. Så var fallet när jag shoppade fuktkrämen Bienfait Multi-Vital Cream. Lancôme är ett märke som enligt mig bara levererar och levererar och jag blir nästan aldrig missnöjd när jag testar något från dem.

Men sedan jag började använda Bienfait har mitt Lancôme-älskande fått sig en törn. Krämen, som för övrigt kostar över 500 kronor, är inte bara odryg som jag-vet-inte-vad, den luktar ofräscht och får min torra hy att skrika efter mer törst konstant.

Jag har som rutin att alltid använda fuktkräm innan sminkning för att det ska bli lättare att applicera concealer och slippa den där "kakiga" känslan som man kan få annars. Med Bienfait märker jag bara en hårfin skillnad innan och efter användning och det krävs att jag krämar på rejält för att jag ska känna mig återfuktad och mjuk. Efter ungefär 4 månader (med användning av krämen ungefär 3 gånger i veckan, jag växlar) så är ungefär halva burken förbrukad, så de 500 kronorna rinner iväg snabbt, minst sagt.

Det enda pluset jag ser med "fuktkrämen" Bienfait Multi-Vitamin Cream är att den har SPF, det plockar flera poäng hos mig.

BETYG: B (1/5)

Återupplivning av gammal favvo


Date: 2009-10-14 Time: 15:34:47
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Under 2007 körde jag ett populärt tema: Din Stil, där jag varje vecka samlade in era tips på produkter inom en speciell kategori och sammanställde allt i ett inlägg i slutet av veckan, där jag även tipsade om min egen favvo. Det blev en hel drös med superbra tips på bland annat mascaror, deos, body lotions, rouge med mera.

Nu återupplivar jag Din Stil. Jag har nämligen upptäckt massor av nya favoriter de senaste åren och det är jag säker på att ni också har.

Vad tycker ni, ska vi köra?

Dylan´s Candy Bar


Date: 2009-10-12 Time: 21:51:05
Kategori: Hudvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

När man har en lugn måndagskväll kan man surfa runt på Sephora och längta efter alla underbara märken som finns där. Nedräkning till min och älsklingens LA-resa nästa år!

Dylan´s Candy Bar är ett sådant märke som jag vill ha allt ifrån. Jag skulle utan minsta tvekan kunna bära hem en stor påse med shower gel, body lotion, body butter och läppbalsam från Dylan´s. När jag sitter och klickar runt bland kollektionerna Birthday Cake Batter, Chocolate Cupcake och Coconut Bon Bon, då vill jag vara på en stor Sephorabutik NU! 

E. Funkhouser Concealer


Date: 2009-10-12 Time: 18:54:00
Kategori: Smink { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

E. Funkhouser New York är ett märke som hittills  har varit outforskat för min del. Det är inga produkter man springer på varje dag i butikerna, även om jag numer bor i storstan och kan få tag på mycket mer än jag kunde i "lilla" Eskilstuna.

Märket är skapat av makeupartisten Eddie Funkhouser, som har jobbat för bland annat italienska Vogue, Marie Claire, MTV, med mera, med mera. Sminket sträcker sig mellan bas till naglar och mellanlandar på mascara, ögonskugga och läppglans. Priserna är en aning över medelstrecket, concealern som just nu ligger i min sminkväska (och trivs väldigt bra) kostar till exempel cirka 270 kronor. En mascara ligger runt samma belopp och en ögonskuggstrio kostar runt 300 kronor.

Jag ska hårdtesta concealern i ett par veckor innan det dyker upp en recension på bloggen.

Dagens craving 11/10


Date: 2009-10-11 Time: 17:29:52
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Smashbox lid primer

Eftersom jag håller på att testa Smashbox Photo Finish Foundation Primern för fullt (recension kommer i veckan) blir jag inte lite nyfiken på primern för ögonlocken från samma märke. Ögonskugga & kajal kan ju ha en tendens att fälla och hamna på platser som man absolut inte vill ha det på så beskrivningen av Photo Finish Lid Primer låter utmärkt.

"En ny primer för ögonlocken utökar nu Smashbox Photo Finish-familjen. Den förstärker färgen och förlänger hållbarheten av din ögonskugga. Phytomoist™, en plantbaserad hyaluronsyra ger ultimat återfuktning samtidigt som aminosyror gör huden len."


Finns bland annat hos Eleven. Är du frälst av primers eller tycker du mest att det är mumbo-jumbo?

Vinnare av stylingkit från Joico!


Date: 2009-10-11 Time: 14:27:41
Kategori: Tävlingar { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Tävlingen som jag drog igång för en dryg vecka sedan om ett stylingkit från Joico var nog den mest populära tävlingen hos Beauty Place hittills. 54 personer var nämligen med och tävlade om kitet. Jättekul, tycker jag! Synd bara att jag inte hade vinster till er alla. Jag lovar att en ny tävling drar igång snart igen, kom gärna med tips om vad ni helst skulle vilja vinna.

Stort grattis till Irina, som vann tävlingen! Jag har skickat ett mail till dig - svara på det så snart du kan med din adress så att jag kan posta vinsten till dig.

Chanel - Noirs Obscurs


Date: 2009-10-10 Time: 14:28:20
Kategori: Kollektioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Chanels nya kollektion Noirs Obscurs känns... ja, ärligt talat lite sen. Kommer ni ihåg hur vi diskuterade svart läppstift fram och tillbaka förra året? Om det var för de modiga eller för alla? Hur vissa trender kanske inte passar alla, eller om en skönhet klär i allt.

Noirs Obscurs flörtar med både läppar och ögon, fokuserar på mycket och mörka färger. Och även om jag tycker att grå, svarta och plommonliknade nyanser är skitsnyggt tycker jag att den här kollektionen känns rätt fantasilös. Fantasilös, vad gäller nyhetskänsla och Chanel-klassisk vad gäller de röda tonerna på lacken och hylsornas utformning.

Jag måste erkänna att ögonskuggspaletten Quatuor Boutons de Chanel är najs dock. Den skulle kunna få bo hemma hos mig om den ville, efter att jag sågat hans kompisar. Tävla om Joico-produkter!


Date: 2009-10-09 Time: 20:48:56
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Psst! Ni kommer väl ihåg att vara med i tävlingen om stylingprodukter från Joico värde 500 kronor? Det är lätt - klicka här för att komma till inlägget med instruktioner om hur du kammar hem vinsten!

Nu, tillbaks till mys med baby i soffan, te och Idol.

Present = glad flickvän


Date: 2009-10-08 Time: 20:12:48
Kategori: Hudvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag och baby har en liten grej för oss, det är egentligen han som har infört det och jag är väldigt glad att han har gjort det. Varje gång han kommer och hämtar mig någonstans så har han en liten present till mig i dörren till bilen. Det varierar mellan smågrejer till stora grejer med den gemensamma nämnaren att det ligger en tanke bakom allt. En tatueringstidning för att jag vill tatuera mig snart, ett fint ljus som vi kan mysa med hos honom eller, som idag, något som jag skrivit om i bloggen.

Fina Amore Body Souffle från LdB doftar precis lika underbart som förpackningen är vacker. Den är dryg och precis lagom tjock, sådär så att den känns väldigt fräsch ni vet. Ja, för jag har ju redan invigt den efter kvällsduschen, som ni säkert förstår.

Har ni några "egna" vanor i era förhållanden?


Dagens craving 8/10


Date: 2009-10-08 Time: 13:27:21
Kategori: Hudvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Börjar ni också längta efter jul? Jag brukar börja se fram emot gran, presenter och massor av god mat ungefär samtidigt som det blir kallt ute. Jag avskyr kyla så då får jag i alla fall något att räkna ner till, på något vis.

Setet First Snow från Philosophy representerar på något vis mitt tankesätt, tycker jag. Att sitta innanför fönstret, se hur snön faller ner ute och mysa med en kopp glögg. Då blir jag lycklig.

Tycker ni om vintern och snön?


Belezza Box


Date: 2009-10-05 Time: 19:15:27
Kategori: Fyndtips { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Skönhet som gör gott gillar jag. När du köper Belezza Box från Principessa hos Pashion Cosmetics går 10% av priset till Bröstcancerfonden. Gäller hela oktober månad. Dessutom är priset nedsatt till 199 kronor (från 349 :-). Jag klickar hem en as I write.

Belezza Box innehåller:
- Rosa duschsvamp
- Candelina doftljus
- Dolce Dreams Whipped Body Lotion
- Bacio Me Lip Balm
- Cattiva Diva Sliky Hand Cream
- Bagno Bliss Spa Cream Bath
- Fresh Fiore Shower Cream

Tema: Neon


Date: 2009-10-04 Time: 20:57:07
Kategori: Blandat { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Tema: Neon

• Glittereyliner från Make Up Store är fortfarande kul att pigga upp med i höstregnet. Aqua i förgrunden.

• Neonigt rosa nagellack från hyllade Illamasqua. Clean, stilren design - I like! Nyansen heter Collide.

• Ögonskuggan är ett glitter, också det från Make Up Store. Rainbow är färgen.

Urban Decay gör ha-begärliga Travel Sets. Detta kit innehåller 5 av deras bästsäljande Glide On Pencils.

• 80-tals-läppstiftet är från Barry M och bär det härliga namnet Vibrant Pink.

Essie-lacket är Funky Limelight. Så. jäkla. coolt.

Recension: Toni & Guy Schampo och Balsam


Date: 2009-10-04 Time: 14:02:49
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är några av er som har frågat hur mitt hårvårdskit från Toni & Guy är och undrar om det är ett budgetfynd. Eftersom jag är halva min tid hos min baby i hans lägenhet och halva min tid hemma har jag olika schampo & balsam hos honom och mig, rätt smidigt så att jag slipper släpa med mig halva badrummet jämt. Det är inte lätt att vara skönhetsjunkie ;)

En stor fördel med Shine Enhance Schampo & Balsam är att de kommer i pumpflaskor. Jag gillar att kunna stå i duschen och slippa klämma, skaka och vända halva flaskan för att få ut en pytteklutt. Men tråkigt nog slutar fördelarna ungefär där.

Schampot är odrygt (3 stora klickar krävs för att mitt semilånga hår ska känna rent och tvättat), det luktar som kåda (!) och det löddrar dessutom knappt någonting. Balsamet plockar inte heller många poäng. Det luktar precis lika skumt - skumt är verkligen rätt ord - och det känns som att håret är gjort av gummi när jag ska försöka reda ut det efteråt. Jag trodde att balsam skulle göra så att håret blev lätt att reda ut och göra det följsamt. När jag behöver extra balsamspray efteråt är jag inte alls nöjd.BETYG: B (1/5)

Inspiration: Beyonce


Date: 2009-10-03 Time: 15:01:44
Kategori: Inspiration { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Beyonce
Ursnygga Beyonce känns som en sådan där person som alltid ser oklanderligt fräsch ut. Med lagom ostyrigt hår med massor volym och snygga sminkningar. Sminkningar som är allt ifrån naturliga till sotade till färgglada. Hon passar i det mesta och jag gillar att någon vågar och inte fastnar i ett fack som passar personen "bäst". En skönhet klär i allt, som det så fint heter.

Makeup och skönhetsgrejande ska vara roligt och även om det är något som jag är kass på till vardags så tycker jag att man ska försöka variera sig i form och färg. Därför får Halo-stjärnan vara inspiration idag.

Vem är er inspiration? 


Tävla om stylingkit från Joico!


Date: 2009-10-02 Time: 22:03:51
Kategori: Tävlingar { 54 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu drar vi igång en ny tävling här hos Beauty Place, tycker jag! Det var alldeles för länge sedan.

Den här gången ligger det två fina stylingprodukter från Joicos Design Collection i potten. Värdet på kitet är dryga 500 kronor. Klart att ni ska tävla om det här priset, det hade jag gjort om jag hade kunnat!

Pliable Paste är styling för normalt till grovt hår. Denna enastående designing paste ger flexibel definition med en modern matt finish. Håret känns fylligt, flexibelt och format, men fräscht.

Humidity Blocker passar alla hårtyper och fixerar den färdigfixade frisyren. Denna finishing spray utan stadga skapar en skyddande barriär runt håret som stänger ute fukt och tar bort friss.

Vad ska ni göra för att vinna då? Enkelt!

1. Länka till det här inlägget i din blogg och tipsa om tävlingen.

2. Lämna en kommentar i det här inlägget där du skriver att du har länkat. Glöm inte namn och giltig e-mailadress!

3. Har du ingen egen blogg? Lämna en kommentar i det här inlägget med en motivering till varför du vill vinna. Glöm inte namn och giltig e-mailadress.

4. När tävlingen avslutas kontaktar jag vinnaren per mail. Svara på det mailet med din adress så att jag kan skicka vinsten till dig.


Tävlingen pågår i en vecka och avslutas alltså lördag den 10 oktober klockan 22:00.

Tävla!!!


Date: 2009-10-01 Time: 21:55:12
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Imorgon kör jag igång en ny tävling här på Beauty Place. Nyfiken? Se till att titta in imorgon i så fall... jag lovar redan att priset är riktigt bra!

Dessutom börjar jag med en ny, väldigt spännande kategori här på bloggen snart. Det ser i alla fall jag fram emot. :)

5 nyanser av rosa


Date: 2009-10-01 Time: 19:40:38
Kategori: Naglar { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Bjuder på några sköna rosa nyanser av nagellack. Något ska man göra för att pigga upp i höstmörkret. Här nere i Götet blir det mörkt redan vid sex!! Usch!

♥ Essies Angora Cardi ingår i deras höstkollektion 2009. Dimrosa och lite gammeldags, underbart fint!

♥ Nouba Nail Polish nr 84 har en knallig men ändå pastellig rosa ton. Måste jag välja gillar jag pastell bäst, men varför välja när man kan få båda?

Maybelline är bra för att det är så prisvärt. Jag har faktiskt stora favvos bland både nagellack och läppglans från märket.

Dior Vernis är dyra men fina lack som jag tycker att du kan satsa på om du hittar en färg du tror att du kommer att använda ofta.

♥ China Glaze bloggas det ofta och mycket om. Själv har jag aldrig testat men litar på att andra beautybloggerskor har rätt.

Rosa nagellackBeauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0