Recension: Make Up Store - Blemish Concealer


Date: 2009-02-26 Time: 21:44:23
Kategori: Recensioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Ett riktigt bra underlag är, enligt mig, skillnaden mellan en lagom bra och en riktigt snygg sminkning! Du som följt bloggen ett tag har säkert märkt att jag väljer att lägga mer pengar på bra rengöring och bassmink än på produkter som till exempel läppglans eller ögonskugga.

Eftersom jag lägger en del pengar på detta är det alltid extra kul att hitta en ny favorit inom det området. Och lika kul som det är, ungefär lika svårt är det. Men nu har jag äntligen hittat en ny älskling!

Make Up Stores Blemish Concealer är en rinnande concealer som är väldigt dryg och rätt täckande. Att den är lite mer pudrig än de flesta concealers är en stor anledning till att jag gillar den. Det gör att finishen blir extra snygg även om jag inte använder puder en viss dag. Blemish Concealer är, som namnet antyder, tänkt att täcka finnar och blemmor men själv tycker jag att den fungerar precis lika bra under ögonen också, för att dölja mörka ringar. Den är lätt att jobba med, det funkar både med pensel och med fingrarna (även om jag föredrar fingrarna för att värma upp concealern lite, då blir den lättare att applicera). 

Blemish Concealer har en lätt uttorkande effekt på finnar men innehåller även eucalyptus och pepparmintolja för att skydda. Om du har väldigt känslig hy kanske du dock ska se upp och testa på ett ställe innan du smetar på den på flera ställen i ansiktet. Ja, det plus att concealern bara finns i tre nyanser är egentligen de enda minusen jag hittar. L O V E !

BETYG: BBBBB (5/5) 


Kommentarer
sminkjante

Underbart när man hittar produkter som är bra:)

2009-02-27 09:28:48
http://sminkjante.blogspot.com
Paula Taxén

Vilken jättefin blogg du har..Jätte mkt intressanta inlägg:)Jag har en annan favorit concealer Touche Magique från L*orèal

Ha det bra:)

2009-02-27 17:49:17
http://pt69.bloggsida.se/
Malte

Läs din mail tack :)

2009-02-27 17:55:03
http://www.apaper.se
Veronica, Beauty Place

sminkjante: Visst är det? Det händer ju inte så ofta att man stöter på en 5-poängare så desto trevligare när man gör det!



Paula Taxén: Tack så mycket, vad roligt att du gillar bloggen :)

2009-02-28 14:20:03
linnea

jättefin och intressant blogg :) jag undrar om du vet något bra värmeskydd för när man plattar håret?

Ha det bra:)

2009-03-01 01:48:20
Veronica, Beauty Place

linnea: Tack så mycket!! Jag brukar ha OSiS Smoothing Cream i mitt hår innan jag fönar och plattar det, jag älskar den! Doftar gott, gör håret mjukare och skyddar det. Vill du ha fler tips - kolla under kategorierna recensioner eller hårvård i högerspalten :D

2009-03-07 17:20:59

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0