Recension - Nivea Colour Protection Hair Care


Date: 2008-09-27 Time: 13:54:18
Kategori: Recensioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

I somras damp ett presskit med schampo och balsam från Niveas nya serie Hair Care ner hos mig, då de sedan ett tag tillbaks även satsar på hårvård inom sitt breda utbud av skönhetsprodukter. Jag har fått testa Colour Protection, för färgat och slingat hår vilket bör passa utmärkt eftersom jag har just blonda slingor i mitt (numera) rätt långa hår. Jag gillar dessutom flera av Niveas produkter, så jag tyckte det skulle bli intressant att testa detta.


Varje gång jag testar budgethårvård påminns jag dock om varför jag alltid satsar på lite dyrare märken. Så även denna gång. Colour Protection Schampo tvättar i och för sig rent, men var är resten av va-woom-effekten? Jag märker inte på något sätt av att den "lyfter fram" mina slingor och håller dem i bättre skick än vad de har haft innan.

Balsamet ska vi inte snacka om... det krävs hur m y c k e t som helst för att det ens ska gå att kamma igenom håret efter tvätt. Första gången gjorde jag nybörjarmisstaget att ta lika mycket som jag brukar av mitt Redken-schampo, då stog jag i säkert 10 minuter och försökte reda ut håret. Efter det har jag öst på och då går det ok - jag kan ju bara tänka mig hur snabbt denna hårvårdsserie kommer att ta slut.

Doften är också sådär... schampot luktar fräscht och balsamet har samma grundtoner men det är något som de har överdoserat med så att det nästan ligger lite AXE-lukt över det... jag vill inte lukta man!!! Usch, vad jag spyr galla över detta märker jag, men jag tycker helt enkelt inte att det är bra.

BETYG: -B (-1/5)

Kommentarer
BeautyRoxx

Usch jag känner igen det problemet med budgetprodukter för håret, det är verkligen tråkigt.

2008-09-28 21:54:30
http://beautyroxx.blogspot.com
Sublim

Jag har inte ens hunnit testa mina flaskor jag fick än... och jag blev ju inte mer sugen nu.:P

2008-10-02 23:33:33
http://sublim.wordpress.com
Beauty Princess

BeautyRoxx: Ja, tyvärr är det inte mycket budgethårvård som håller måttet :(



Sublim: Vem vet, det kanske fungerar bättre för dig! Såg att LGB gett en 3a, så smaken är som baken :)

2008-10-03 12:50:26
Melissa

Eftersom du verkar ha så torrt & risigt hår som inte går att kamma ut så tycker jag att du borde klippa av dig skitet eller testa Nivea för torrt hår.. jag älskar de & har aldrig testat något bättre än de.. tycker t.om att de va bättre än frisörshampoo! =) I LOVE NIVEA!

2008-10-22 03:00:57

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0