Vinnare i Oriflame-tävling


Date: 2009-03-30 Time: 20:49:43
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Så var det dags att utse vinnarna av paketen från Oriflame! Jag har skickat mail till er som har vunnit också, så svara så snart ni kan med er adress så att jag kan lägga era vinster på posten.

Svaret på vem som är Oriflames ansikte utåt är såklart vackra Carin da Silva. Här är namnen på vinnarna tillsammans med deras fina förklaringar till varför de läser Beauty Place.

Paket 1 - Skindividual Day Cream & Skindividual Night Cream:
Emma Berg:
"Jag läser Beauty Place av flera anledningar. För det första är jag mycket intresserad av allt som har med skönhet och sådanan produkter att göra och inspereras av de tips som ges! För det andra uppskattar jag de ärliga recentionerna som görs! För mig som studerar och inte har annat än de ynka kronorna som studielånet innebär är denna blogg guld värd! Är det någon produkt jag är nyfiken på att testa kollar jag alltid här först. På det sättet känns det inte som jag "köper grisen i säcken" när jag skall ut o shoppa produkter. Eftersom jag själv inte har möjlighet att testa så många produkter är jag glad att någon annan gör det!"

Paket 2 - Parfymen Delight Eau de Toilette (50ml) & Skindividual Eye Serum:
Lina:
"Jag gillar din blogg för att du dels har en massa recensioner som alltid är jättekul att läsa så man slipper gå på missar eller kanske hittar någon ny produkt som man aldrig skulle tittat på annars och dessutom har du inte en massa promo bilder från alla dessa vårkollektioner, höstkollektioner, sommar... ja du förstår...De är bara tröttsamma och trista att läsa om. Vet inte om man ska önska paket men om så är fallet så skulle jag iaf vilja önska mig paket nr 2 (då jag är allergisk mot hudprodukterna, så skulle jag vinna delar jag och mamma på paketet; jag parfymen och hon ögonkrämen.)"

(Sådan givmildhet kan jag inte motstå, klart din mamma ska ha en present hon också!)

Paket 3 - Skindividual Extra Serum & Tender Care Protecting Balm:
Emilia:
"Jag har följt Beauty Place ett bra tag nu. Det jag gillar med din blogg är att den känns personlig och äkta. Dina recensioner känns ärliga, om en produkt fått dåligt betyg av dig så brukar jag stryka den från min inköpslista :) Jag tycker att din "slogan": Beauty Place- Lyx i vardagen verkligen stämmer! Beauty Place är som en liten skönhets-oas som glammar upp den gråa vardagen och bjuder på härlig inspiration."

Grattis till mig!


Date: 2009-03-30 Time: 07:02:40
Kategori: Om Mig { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Idag tar jag bloggpaus över dagen och passar på att fira mig själv lite eftersom jag fyller 27 idag. =)

Men titta gärna in lite senare ikväll, då avslöjar jag vilka som vann de 3 paketen från Oriflame!

Recension av Schwarzkopf OSiS - Glamour Queen volume spray


Date: 2009-03-29 Time: 20:05:42
Kategori: Recensioner { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Ibland är det bra med goodiebags på det viset att jag provar produkter som jag kanske inte skulle ha köpt eller klickat hem annars. Just stylingprodukter köper inte jag så ofta eftersom jag inte använder så väldigt många förutom när det är partydags. Tråkigt nog är det ofta uppsatt som gäller på jobbet för min del, på morgonen värderar jag 5 minuters extra sömn över allt annat.

Schwarzkopfs spray Glamour Queen från serien OSiS är en volymspray som följde med i en goodiebag på Vecko-Revyns Blog Awards i höstas, men som jag har missat att recensera. Nu gör jag slag i saken i alla fall! Jag har främst använt sprayen för att skapa just volym. Till exempel när jag vill ha uppsatt men vill toupera upp luggen och fästa upp den med hårnålar för en lite roligare uppsättning eller efter att ha plattat det och touperat rötterna för volym.

Fördelen med Glamour Queen är att den har en bra pump som ger ett konstant sprayande mot håret när man håller in "spaken" istället för att det kommer i enstaka duschar. Det blir lättare att få ett jämt lager spray över håret med en sådan pump, tycker jag.

Men förutom detta har jag svårt att hitta fördelarna med sprayen - den är rätt lam i sin effekt och det krävs mycket spray för att få till någon struktur i håret. Dessutom försvinner effekten efter bara ett par timmar så en hel utekväll med snyggt hår kan man glömma, volymen lägger sig. Trist! Nu vet jag inte det exakta priset för sprayen eftersom jag fick den som PR-gåva, men då den ju är en hårprodukt som bara säljs på frisörsalonger gissar jag att den kostar några extra kronor. Inget att satsa på, enligt mig, alltså!

BETYG: B (1/5)

En av mina favoriter!


Date: 2009-03-29 Time: 12:57:23
Kategori: Mina favoriter { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Innan jag beger mig ut på stan för en fika med mina kära föräldrar som är på besök i Eskilstuna, får ni ett kort tips på en av mina favoritprodukter.

Läppbalsamet i Vitamin E-serien från The Body Shop är helt underbart, det mjukar upp läpparna utan att man blir beroende, det doftar rätt diskret men gott (lite sött sådär) och det innehåller SPF 15. Dessutom kostar det bara 49 kronor. Så är ni sugna på lite nytt men kanske behöver hålla er till budgetshopping den här månaden - unna dig det här direkt!



dagens I want...


Date: 2009-03-28 Time: 16:46:50
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Den har redan sålt slut hos Inezza. Down Boy-rouget är perfekt rosa och funkar med all säkerhet perfekt för att se vårfräsch ut bland allt slask. Det mesta som The Balm säljer är ha-begärligt och har höjts till skyarna av de flesta beauty-bloggare.

Jag behöver nog inte säga så mycket mer. Jag vill ha helt enkelt.

let me remind you...


Date: 2009-03-26 Time: 21:58:44
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Tittar in efter en hektisk men rolig dag för att påminna er om tävlingen som pågår just nu på Beauty Place. 3 fina paket från Oriflame står på spel.

Vet du veta hur du vinner? Klicka här för att tävla nu, vetja!!!


lite Pashion-sug


Date: 2009-03-25 Time: 20:55:55
Kategori: Blandat { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Jag passade på att spana runt lite på webshopparna nu när lönen ändå har kommit in på kontot. Jag konstaterade att det är mycket jag vill ha. Som vanligt. Kolla bara in de härliga sakerna hos Pashion Cosmetics!



1. Ursöt trioögonskugga från GOSH! Jag tror att färgerna kan bli jättesöta i vår.

2. Handkrämen Raunchy Rosie från Glamourflage. Innehåller fuktgivande ingredienser från macadamianötter, kokosolja och vitamin E. 125 kronor.. inte ens så vidare dyrt.

3. Wet N Wild - Express Dryer Spray. Jag erkänner villigt, jag visste inte ens att jag behövde den, men en spray som skyndar på nagellackets torkningstid? Ja tack! Det gör inte så mycket om det sen inte fungerar, för det är värt att testa för 49 kronor.

Sådär, nu är ni också lite sugna, det vågar jag sätta 100 kronor på =)

Guerlain Spring 09


Date: 2009-03-24 Time: 21:06:45
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Paradis Exotique heter Guerlains vårkollektion 2009. Och exotisk är precis vad den är, fylld av massor med knalliga färger. Det känns som att nästan alla märken har börjat plocka upp att det som är hett just nu är att skapa fina paletter, inte bara på utsidan utan även i trycken. I produkterna i Paradis Exotique-kollektionen hittar vi stansade löv i skuggorna och söta mönster på etuierna.

Nu börjar det nog bli dags för nästa "big thing" i sminkvärlden.. jag undrar vad de kan komma på härnäst, som vi inte vet än att vi behöver men som vi inte förstått hur vi kunnat leva utan när det väl börjar säljas?

Guerlains läppglans i KissKiss-serien får tillskott av lite nya färgstarka nyanser i och med nya kollektionen. Jag vet att jag i alla fall aldrig kan få nog av läppglans. Hur är det för er?


Klipptid


Date: 2009-03-21 Time: 17:13:25
Kategori: Hårvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


På tal om inget...den 8 april sticker jag till Stockholm. Då är det dags för klippning hos Bobby - det ska bli spännande att se om han är lika duktig som alla säger. Yay! Blir det bra tänkte jag börja bleka håret där också.

Jag tror att jag tar en runda i lite affärer också och använder ursäkten att det knappt finns några bra beauty-butiker i lilla Etuna, där jag bor.

Rise & Shine


Date: 2009-03-20 Time: 21:22:34
Kategori: Nyheter { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag sitter just nu i mitt flickrum, hos mina föräldrar i Göteborg. Hur härligt som helst att bli bortskämd med god mat, en härlig säng och en stor kopp te efter ett par timmars tågresa.

Tänkte passa på att tipsa om Emotibomben Up You Get från Lush. Det är som en liten porös "sten" som innehåller eteriska oljor från lime, citron och grapefrukt. Jag fick den tillsammans med lite annat smått och gott av en god vän i julklapp och blev väldigt positivt överraskad när jag testade den.


Emotibomben läggs på golvet i duschen eller badkaret och i takt med att man duschar och den blöts ner löses den upp och det doftar helt underbart fräscht i hela badrummet. Piggar upp och gav i alla fall mig ett lite större leende på läpparna när jag var färdigduschad. Dessutom är den billig, 39 kronor, så nu tycker jag att alla kan unna sig att testa. Definitivt rätt sätt att starta dagen på!

Recension: L'oreal - Telescopic Mascara


Date: 2009-03-18 Time: 20:02:55
Kategori: Recensioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Efter min misslyckade relation med Max Factors False Lash Mascara fick den åka i papperskorgen och en ny inhandlades. Den här gången fick det bli en mascara som har funnits på marknaden ett tag och som jag har hört många goda ord om. Telescopic Mascara från L'oreal - upp till bevis hos Beauty Place!



Och som ni kanske förstår av bilden - Telescopic är en mascara i min smak!

Telescopic är främst bra på att förlänga och separera fransarna, efter ett par drag har jag fått ett riktigt bra vardagslook. Dessutom är den bra att arbeta med, för att få till lite tjockare partyfransar. Toppen, vilket resultat du än är ute efter, alltså.

Det enda som egentligen drar ner betyget är att den är lite svår att applicera på nedre fransraden, så det krävs lite pilljobb och koncentration. Borsten är också lite väl "böjlig" så ibland tror jag att den ska gå av, men det gör den inte så det är ingen fara.

Jag skulle kunna skriva en lång och utförlig recension men det jag ändå kommer att komma fram till är att det här, utan tvekan, är en ny favorit i min sminkväska!

BETYG: BBBB (4/5)

Tävla med Beauty Place & Oriflame!


Date: 2009-03-17 Time: 21:19:42
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Tillsammans med Oriflame har jag plockat ihop 3 sköna paket att lotta ut till er läsare, för att ni ska få unna er lite extra skönhetsvård. För att vinna vill jag att ni skickar ett mail till [email protected] och svarar på frågorna:

1. Vem är Oriflames ansikte utåt 2009? (en ledtråd: spana in hemsidan)
2. Varför läser du Beauty Place?

Jag vill ha mailet innan den söndag den 29/3 klockan 18:00. Märk ditt mail med Oriflame-tävling.



I paket 1:
Skindividual Day Cream & Skindividual Night Cream.
Sammanlagt värde c:a 700 kronor.




I paket 2:
Parfymen Delight Eau de Toilette (50ml) & Skindividual Eye Serum.
Sammanlagt värde c:a 320 kronor.



I paket 3:
Skindividual Extra Serum & Tender Care Protecting Balm.
Sammanlagt värde c:a 440 kronor.

Recension: Fleur de Santé - Professional Performance Schampo & Balsam


Date: 2009-03-15 Time: 20:08:10
Kategori: Hårvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________



PR-Byrån som representerar Fleur de Santé skickade för ett par månader sedan hem hårvårdsprodukter från märket till mig. Sen dess har jag löddrat och testat produkterna i serien Professional Performance, Volume Boost.

Over all är jag tyvärr inte vidare imponerad av produkterna. Personligen är jag väldigt kräsen när det gäller just hårvårdsprodukter och för att mitt hår ska trivas och se livfullt ut behöver jag för det mesta frisörprodukter som Redken, Biolage eller Kerastase. Men jag är inte sämre än att jag är redo att testa något nytt och gör det dessutom med glädje - i hoppet att hitta en ny älskling.

Schampot från Fleur de Santé är helt ok, det tvättar rent på bara en tvätt och håller håret rent ett par dagar innan det blir en aning fett igen. Balsamet är dock inte mycket att hurra för, jag kämpar en stund när det är handdukstorrt för att reda ut det och det gillar jag inte. Särskilt drygt är produkterna inte heller, efter ungefär 2-3 månaders användning varannan till var tredje dag är de redan slut..

På plussidan så doftar produkterna väldigt gott och de gör ju faktiskt grundjobbet helt ok. Synd bara att jag saknar det där lilla extra oomph-et.

BETYG: BB (2/5)

hemklickat


Date: 2009-03-09 Time: 21:29:26
Kategori: Shoppat { 11 Kommentarer }
______________________________________________________


Åh, vad jag har längtat efter nya hårvårdsprodukter. Något som jag inte har testat innan. Något som förhoppningsvis gör underverk. Mitt hår är nämligen inte alls i något bra skick just nu, trots ihärdiga inpackningar, glansdroppar och minimalt med styling (ja, förutom fönen då).

Så jag unnade mig att klicka hem ett paket med schampo, balsam och inpackning från L'oreal Professional. Nu fasiken ska jag få ordning på kalufsen igen!

shimmer lip balm


Date: 2009-03-07 Time: 17:12:15
Kategori: Mina favoriter { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Jag är lite av en sucker för limited-edition-utgåvor inom allt. Så fort jag ser ett erbjudande om smink, hårvård, hudvård, tidningar, kläder.. you name it, så vill jag shoppa. Jag lyckas avstå många gånger, annars hade min plånbok varit tommare än tommast vid det här laget.

Förutom att man lyckas göra av med pengar man i vanliga fall kanske skulle ha sparat finns det andra tråkiga saker med begränsade utgåvor. Som att jag inte kan tipsa om bra köp i tid till exempel.



Shimmer Lip Balm från The Body Shop är helt totalt w o n d e r f u l! Jag har Cranberry-versionen och den används flera gånger om dagen - ett läppbalsam som ger lite lagom glans, naturlig rosaröd ton på läpparna och som doftar som himmelriket. Och fast jag inte är så mycket för skimmer på läpparna får jag av den här bara lagom mycket skimmer.

Såklart var det en jul-special och finns inte i affärer längre vad jag har sett, inte heller på hemsidan. Men ser ni den någonstans eller ska till England eller USA - buy, buy, buy!!!


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0