Recension: I love... Shimmer & Sparkle Body Butter


Date: 2012-09-02 Time: 15:16:00
Kategori: Recensioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

 
Det ligger en hel hög med produkter som jag har testat de senaste månaderna och väntar på att recenseras, så jag hoppas att ni är sugna på att läsa om fördelar, nackdelar och slutbetyg för mängder av skönhetsprodukter de närmaste månaderna. En body butter som, precis som senaste produkten jag skrev om, är slutanvänd in på sista droppen är först ut.
 
I love... är ett märke som bara växer och växer sedan lanserinen i Storbritannien 2008 (själv har jag just köpt ny handkräm från dem). Likheten med Philosophys produkter är slående, men eftersom jag älskar deras produkter så gör det mig absolut ingenting att ha ett budgetalternativ. I Alla Hjärtans Dag-present fick jag en presentförpackning med diverse godingar från just I love... av min man. Shimmer & Sparkle var temat, en samling med duschkräm, body butter, handkräm, tvål och läppglans. Shimmer & Sparkle doftar nog bäst av alla varianter som jag luktat på från I love..., en underbar mix utav vit choklad och nöt.
 
Buttern är krämig och rätt lätt i konsistensen, så jag skulle säga att den passar allra bäst för dig som inte har snustorr hud men ändå vill skämma bort dig lite extra efter duschen. För att vara en butter absorberas den dessutom ovanligt snabbt och lämnar inte någon klistrig hinna efter sig. För mig, som föredrar body butters framför lotions passar det utmärkt för de gånger jag inte har jättemycket tid att låta den sjunka in i huden - även om jag är en kvällsduschare och i de allra flesta fall har hela natten på mig att låta den absorberas.
 
Slutresultatet är len och mjuk hud som doftar gudomligt! Som namnet Shimmer & Sparkle antyder får du inte bara återfuktad hud utan även en skimmereffekt av buttern, dock inte glittrig (som jag kan tycka blir för mycket) utan bara just lite skimmer när ljuset faller på huden. I love... finns exempelvis hos Eleven för budgetpriset 69 kr.
 
BETYG: BBBBB (5/5)


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0