Nyköpt


Date: 2006-07-31 Time: 15:45:10
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter att jag tagit ut 1½ timme på flexen i fredags träffade jag en kompis på stan och vi tittade i lite affärer. Hann bli ett besök inne på Make Up Store och Åhlens innan vi tog oss hem för lite myskväll. Det är tydligen väldigt varierande hur hjälpsamma de är på olika MUS-butiker i landet, tyvärr. Jag gjorde i alla fall ett tråkköp, foundationsvampar för 30 kronor inne på MUS, det behövdes verkligen.

Inne på Åhlens blev det en efterlängtad ny mascara, jag har använt min Lancôme L'extreme pinsamt länge och den var inget bra alls längre. Hade en 50-kronorscheck och så tog jag en budgetvariant (märker ni hur tråkigt sparsam jag är, haha) för mer ville inte budgeten ge mig denna månad. Nivea Beautes Eyes wide open blev det, i svart, och nu ska jag prova i ett par veckor innan ni får en recension på den.

ewo
Bild från Nivea

Nytt från Urban Decay


Date: 2006-07-28 Time: 10:28:00
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

När jag surfade runt för att leta bilder till gårdagens Din Stil hittade jag den här nyheten från Urban Decay som verkade smart. Ultraglide lip gloss kombinerar fördelarna med läppglans med de från läppstiftet - glans och härlig konsistens men även snyggt pigment med mycket färg. Gör också läpparna mjuka, om man ska tro tillverkarna själva och innehåller vitamin E. Det gör mitt läppbalsam från Body Shop med och jag tycker det gör skillnad. Alla glans har olika dofter, känns lite barnsligt dock med colalukt eller sockerkakelukt. Men men, värre kan det vara. Jag gillar färgen Lust!

ultraglide
Bild från Urban Decay

Din Stil - Veckans tema, inför v31


Date: 2006-07-27 Time: 21:57:57
Kategori: Din Stil { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter diskussioner med många vänner om bästa sättet att bli av med oönskat hår nu i sommartider kom jag på ett tema som i alla fall jag är nyfiken på att få så många tips som möjligt om. Nästa veckas Din Stil handlar därför om Bästa hårborttagningsprodukt så kanske vi kan avgöra om vaxning, epilering eller kanske rakhyvel är bästa valet.

Vad har du provat och gillat/ogillat? Skicka bidrag till [email protected] senast 16:00 nästa onsdag, 2 augusti. Som alltid letar jag nya, intressanta bloggar att läsa så lämna gärna en länk =)

Naturligt lockande


Date: 2006-07-27 Time: 15:24:39
Kategori: Hudvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Hittade de här två hemsidorna när jag surfade runt lite häromdagen. Inga konstiga ingredienser, bara naturliga - det kan ju vara något för alla de som är oroliga över mineraloljor. Inga djurtester heller och på den ena till och med ekologiska råvaror om man vill vara snäll mot miljön.

Rengöringsgel med grönt te och vinbladsextrakt  låter ju spännande. 79 kronor för 125 ml var inget farligt pris heller.

Om man vill ha en fräsch duschgele låter ju Multivitamin apricot shower gel underbar, kan känna den goda doften redan, passar kanon på sommaren.

gel

Grr...


Date: 2006-07-27 Time: 10:29:29
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Om förra inlägget ser lagom snyggt ut så är det för att blogg.se inte vill alls just nu, jag ändrar och det ser rätt ut när jag publicerar men det blir fel i själva bloggen. Aaah, jag blir galen!!! Det kan väl inte vara så svårt att fixa så att fet stil är fet och centrerad är centrerad. Hoppas det fixar sig snart!

Din Stil, vecka 30 - Bästa ögonskugga


Date: 2006-07-27 Time: 09:59:24
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Ögonskugga är något som jag personligen tycker är viktigt att det sitter som det skall, hela dagen. Därför ville jag veta vilka skuggor ni tycker bäst om och det verkar som att många njuter av sol och semester för jag fick inte mer än två bidrag, men det gör inget. Hoppas ni är på igen nästa vecka!

make up store   urban decay

Bilder: Privat samt Urban Decay

Hanna skriver i sitt mail: Jag har ett favoritmärke när det kommer till ögonskuggor, och det är makeupstore. Dem har både kräm och vanliga ögonskuggor, och dem finns i nästan alla färger.Nästan varje gång jag går in på makeupstore, brukar det alltid sluta med att jag kommer ut med en ögonskugga, för priset är ju så bra! Dem vanliga ögonskuggorna kostar lite över 100-lappen och krämögonskuggorna kostar runt 150 kr =)

Mari delar också med sig av sina tips: Några favoriter i min sminksamling är Stila ”Kitten” och Urban Decay ”Blunt”, ”Green Goddess” och ”Mildew”. Supersnygga skuggor av jättebra kvalité!


Jag håller också med Hanna, jag älskar Make Up Stores ögonskuggor, mest i fast puderform men även deras glitterögonskuggor är kanonfina. Som jag har visat innan har jag många favoriter hos MUS och är sugen på att köpa fler, men nu ska jag hålla igen, i alla fall tills augustilönen kommer.

stila
Bild från Sephora

Böjbart


Date: 2006-07-26 Time: 13:38:20
Kategori: Hårvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är många som älskar böjbara, mjuka papiljotter just nu när det är så inne med naturliga sköna sommarlockar. Hennes ger dem 4 av 5 stjärnor i förra numret och jag kan hålla med, speciellt eftersom det är så billigt och finns i de flesta stora affärerna. Jag läste även om en jämförelse mellan locktång och mjuka papiljotter på en blogg (tyckte helt klart bättre om den lite mer naturliga looken med papiljotterna) men kan inte komma på vilken nu, om någon känner igen det, lämna gärna adressen till bloggen, för jag tyckte om den!

Själv var det längesedan jag provade just mjuka varianter, jag brukar använda vanliga kardborre-papiljotter eller locktång. Men kanske skulle man prova de böjbara igen, bara att sätta i nytvättat hår, gå runt med mindre än 20 minuter eller torka med hårtork direkt och sedan ta ur och så har man snygga vardagslockar! Funkar säkert lika bra med torrt hår om man sprayar rejält så det sitter kvar, eller vad säger ni, någon som provat?

Virrig...


Date: 2006-07-26 Time: 07:54:14
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag skrev ju fel förra gången som jag postade tema för Din Stil. Vad jag menade var såklart att ni kan skicka in era bidrag till och med 16:00 idag, 26 juli. Så nu hoppas jag att det regnar in ännu fler tips på Bästa ögonskugga till veckans Din Stil =)

Maila till [email protected] och infoga gärna en länk till eventuell blogg, det är alltid kul att hitta nya att läsa!

Recension av Nivea Visage Gentle Eye Makeup Remover


Date: 2006-07-24 Time: 12:45:48
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

35761-224

I en vecka har jag använt Niveas sminkborttagning för ögonmakeup nu och är rätt grymt besviken. Läskig lukt, odryg och rentut sagt dålig på att ta bort smink. När jag försöker få ut lite av produkten på en bomullspad hamnar den lite överallt, det känns svårt att kontrollera hur mycket man vill ta och en del spills på händerna. Dessutom behövs rätt mycket för att få bort allt ögonsmink. Först tänkte jag att ögonsminket försvann bra, det såg ut att försvinna men när jag sedan vaknade morgonen efter ligger en hel del svart från mascara i vecken under ögonen. Tråkigt. Känns onödigt att behöva använda produkten två gånger.

Lukten är i ett kapitel för sig, så pass stark att den känns när man har sminkat av sig klart och hänger kvar i luften och det tycker jag inte om. Har aldrig haft mycket till övers för Niveas lukter, lite tantiga, men såhär brukar det inte vara. Nja, det här var ingen hit, satsa hellre på peeling från Nivea Visage, den gillar jag.

Betyg: B+

I like...


Date: 2006-07-23 Time: 14:22:07
Kategori: Hudvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag gillar verkligen min nya rengöring från L'oreal, min hy känns faktiskt fräschare än på länge. Stort plus för att båda produkterna (rengöringsgel och ansiktsvatten) luktar otroligt gott och är dryga båda två. Nu ska jag prova ett tag till och sedan kommer en längre recension.

Redan i eftermiddag kommer dock en recension av Niveas ögonmakeupremover, och det kan jag ju hinta redan nu att den är sådär... Men, som sagt, längre recension om några timmar. Nu ska jag lägga mig i soffan med min bok och slappa, har haft en underbar helg hittills =)

Din Stil - Vecka 29


Date: 2006-07-20 Time: 20:46:28
Kategori: Din Stil { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här veckan gissar jag att många är ute och njuter av det underbara vädret och att några av er kanske rent av har semester. Bada och sola lite åt mig också, så är ni söta =) Jag fick tyvärr bara ett bidrag inför denna veckans Din Stil, med temat "Bästa brun-utan-sol". Jag hoppas på bättre tag nästa vecka, när ögonskugga är på tapeten.

Sarah skriver i alla fall: Doves summer glove är den BUS produkt som jag använder mig utav. Som nybörjare gällande BUS är det en bra amatör BUS-produkt plus att den ger en mycket fin bränna. Det är en gradvis uppbyggande bränna, så är man vit som jag och inte vill bli pepparkaksbrun efter en användning, utan vill hålla sig till den mer diskreta övergången är Doves BUS mycket bra. Man märker resultat redan dagen efter. Ett litet minus är att den luktar lite BUS-aktigt, men eftersom det här är min första BUS produkt, har jag hört från andra att den luktar inte lika mycket jämfört med andra produkter, så det är ju bra. Plus att den är billig och går att köpa i vilket matbutik som helst och den finns i två olika nyanser.

Själv gillar jag Niveas body lotion med brun-utan-sol effekt efter några gångers användning - Summer Beauty. Efter att jag hade börjat använda den fick jag till och med spontana kommentarer om hur brun jag var och det var innan jag hade börjat sola ute. Nu när jag kombinerar båda är det svårt att avgöra men jag tycker definitivt den underhåller brännan snyggt. Luktar gott gör den också. Fungerar utmärkt som body lotion, återfuktar och gör huden smidig. I like!

Din Stil - Veckans tema inför v30


Date: 2006-07-20 Time: 12:08:19
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Din Stil som skulle kommit igår kommer ikväll istället, hoppas det är ok. Igår var det så fint väder så jag + sambo åkte iväg och badade och grillade på kvällen och sedan var det läggdags för jag skulle upp tidigt till jobbet imorse.

Hur som helst blir nästa veckas tema "Bästa ögonskugga" eftersom jag, och några av er kanske, tycker det är så kul att köpa det, det kan aldrig bli för många på något vis. Jag har många favoriter, men ska fundera på vilken som är den absolut bästa tills nästa vecka och testa lite fram och tillbaks. Under tiden hoppas jag på att få in några fler tips som jag kan prova vid nästa shopping-spree. =) Bidrag skickas till [email protected] som vanligt innan 16:00 nästa tisdag den 25 juli (löning!)

Glöm nu inte...


Date: 2006-07-18 Time: 22:39:32
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

... att skicka in ditt tips på bästa brun-utan-sol inför Din Stil som kommer imorgon kväll. Är det en av de traditionella BUS-krämerna som ger effekt direkt eller en av de nya som ger gradvis bränna som är favoriten? På tal om det kommer snart, snart min recension av Niveas body lotion med lätt bus-effekt.

Skicka in tipset till [email protected] innan 16:00 imorgon, tisdag.

Hurra för Urban Decay!


Date: 2006-07-18 Time: 10:28:46
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

urban decay
Bild från Urban Decay


Jag gillar Urban Decays ögonskuggor väldigt mycket, min i färgen Stalker används flitigt, speciellt nu på sommaren när jag gärna lägger på lite mer ögonskugga för att förstärka färgen. De säljs inte i några svenska butiker, vad jag vet, men på vissa internetshoppar.  Annars får man passa på när man är utomlands. På deras egen hemsida finns dock skuggor i nästan 50 olika nyanser och alla har väldigt söta små förpackningar. Jag gillar färgerna Hotpants, Sin och Midnight Cowboy (deras bestseller).

Gliss för blonda köpt!


Date: 2006-07-17 Time: 13:52:11
Kategori: Hårvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

På tal om budget passade jag på att köpa schampoo och balsam igår eftersom jag trodde att jag skulle klara mig på vad som var kvar i mina Redken-flaskor och därför inte tog med mig mina relativt nya Sunsilk-flaskor till hemstaden i sommar. Nya Schwarzkopf Gliss för blonda blev det, två flaskor för 35 kronor, egentligen får man ge 80 kronor för båda, så det passade min budget. Ska innehålla UV-filter som vårdar blekt eller naturligt blont hår. Låter bra. Nu får vi se hur det är, ska prova ikväll.

gliss
Bild från
Kicks

Budgethudvård


Date: 2006-07-17 Time: 08:55:44
Kategori: Hudvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

I brist på bra ekonomi (ingen inkomst i juni och min första lön för sommaren om en vecka) och på grund av att jag glömt min vanliga sminkborttagning och rengöring hos föräldrarna gick jag igår till ICA på jakt efter budgetalternativ. För 90 kronor fick jag rengöringsgel och ansiktsvatten från Loreal Paris och för 29 kronor fick jag Eye makeup remover från Nivea Visage. Ska bli intressant att se om det verkligen är bättre med dyr rengöring eller om det här fungerar lika bra. Igår var jag osminkad så det blev bara lite ansiktsvatten och fuktkräm innan sängdags, men ikväll ska det bli kul att sminka av sig. =)

35761-22535761-224

Armani till Sverige


Date: 2006-07-16 Time: 20:37:31
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Giorgio Armanis smink ska komma till Sverige! Själv har jag passat på att titta på det när jag har varit utomlands, det blir någon gång per år, och det är allt lite extra lyxigt. Speciellt i utformningen, det är mycket tryck i sminket och fina dosor.

Ser fram emot att få det till Sverige och hoppas speciellt på att det ska börja säljas i flera städer, från början kommer det bara att finnas i Stockholm. Nyheten finns uppmärksammad i de flesta tjejtidningar nu, så vill du leta krönikör-favoriter är det bara att köpa en tidning.

Britney


Date: 2006-07-15 Time: 11:15:17
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Ikväll är det party som gäller - "kändisfest" hos en arbetskamrat. Alla ska vara kändisar och det kommer nog bli hur kul som helst. Ska själv vara Britney så det är sotiga ögon som gäller, ska försöka få en bild på det som jag kan lägga upp sedan.

Under tiden får ni gärna skicka in fler bidrag till Din Stil - nästa vecka är det Bästa brun-utan-sol som är temat. Mailen ska gå till [email protected].

Din Stil - Veckans tema, inför v29


Date: 2006-07-13 Time: 18:50:45
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Efterlös lite tidigare idag ett tips på tema för Din Stil och fick foundation i värmen som ett förslag men eftersom jag redan kört bassmink som ett tema tror jag det får bli något annat den här veckan. Eftersom det är sommar och allt kör vi på Bästa brun-utan-sol så att även de som har svårt att få en bränna eller som jag, jobbar hela sommaren, kan få fina bruna ben. Det är ju bättre i cancer-synpunkt också, så jag tycker att vi alla bör hitta vår BUS-favorit =)

Skicka tips till bloggens mail; [email protected] innan 16:00 nästa onsdag 19/7.

Tips please?


Date: 2006-07-13 Time: 15:11:17
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Ett kort inlägg. Jag har svårt att komma på ett tema för nästa veckas Din Stil så om någon har ett tips eller letar efter något speciellt som de vill ha hjälp med, lämna gärna en kommentar. Det finns nog rätt mycket teman kvar som inte har varit än.

Hjälp?

Din Stil, vecka 28


Date: 2006-07-12 Time: 20:58:44
Kategori: Din Stil { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

På förfrågan valde jag förra veckan temat Bästa ögonmakeupremover inför denna veckans Din Stil. Jag har länge kört på samma och tycker alltid det är kul med nytt, så jag ska nog prova några av era bidrag när min tar slut. Här kommer favoriterna:

Carro skriver: Cliniques Eye Make-up remover är bäst! tror den heter så i alla fall. Lagom fet och lätt att få bort smink med, lossnar också mkt få ögonfransar!

Li berättar om något lite överraskande: När jag var på semester så glömde jag min ögonmakeupremover så jag tog det mildaste jag kunde hitta av det jag hade med mig. ACO intim! Den funkade finfint. Bättre än min vanliga Lancome.

Sandra delar också med sig av några personliga favvosar: Två stycken make-up remover som faktiskt fick högsta  betyg i en tidning bland flera märken. Kan ha varit Amelia?!! Den ena är Lancome´s Bi-facil som är suverän och den andra är Oriflames waterproof make-up remover. Båda tar bort vattenfast make-up och man behöver inte gno heller. Båda har två komponenter i som man ska skaka innan man använder. Båda ligger ungefär i samma prisklass, men Oriflame har kampanjpris ibland. Jag började med Lancome, sen läste jag då testet i tidningen och var tvungen att testa Oriflame.Så nu brukar jag  passa på när Oriflame har specialpris omkring 69kr. Sedan jag har börjat använda make-up remover så tycker jag att min ansiktsrengöring fungerar ännu bättre.

Själv tycker jag att Body Shops camomille eye makeup remover är bäst, den är mild men tar bort alla rester av ögonmakeup. Jag tycker att den återfuktar fransarna också, men det kan ju vara rent önsketänkande egentligen. Hur som helst håller jag med Sandra i att avsminkningen fungerar mycket bättre när man har en speciell för ögonmakeup.

oriflameclinique

Nytt från Jelly Pong Pong


Date: 2006-07-11 Time: 15:08:01
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

35761-221 Lagom till den första brännan har fått komma har Jelly Pong Pong släppt en ny bronzer som de kallar Omnibronze. Jag är nöjd med mitt Terracottapuder från Isa Dora, det åker på i stort sett varje dag tillsammans med lite foundation på utvalda ställen, mascara, concealer och läppglans. Men för er som funderar kan ju Omnibronze vara ett alternativ, fås i dosa komplett med borste, spegel och liten väska för att kunna ha med den överallt utan att den skadas. Matt finish - bra när det ska se naturligt ut. Jag rekommenderar att borsten byts ut - bäst för snyggast resultat är puderborste tycker jag, även rougeborste funkar bra. Köps bland annat på Blush.

Reminder..


Date: 2006-07-11 Time: 11:50:38
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Glöm inte att skicka in ditt tips på bästa ögonmakeup-remover inför Din Stil som läggs upp imorgon. Jag kör på min favorit sedan flera år, ni som läser regelbundet vet nog, annars får ni veta imorgon. =) Nya uppslag är alltid kul dock, så jag ser fram emot många bra tips.

Maila till [email protected] innan 16:00 imorgon, onsdag.

WOW Jessica Alba!


Date: 2006-07-10 Time: 19:56:16
Kategori: Blandat { 12 Kommentarer }
______________________________________________________

alba

Wow! Förutom att hon klär sig snyggt har hon här en kanonsminkning. Fusk, Jessica Alba...

Funderar lite smått på att sätta igång med en "sno stilen" fast för sminkning och hår, med inspiration om hur man får till snygga sminkningar, tolkat av mig. Kanske ingen proffsvariant men kan vara kul ändå. Vad tror ni?

Passion Flower


Date: 2006-07-10 Time: 16:47:07
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Max Factors sommarsatsning Passion Flower tycker jag är jättefin. Vackra rosa toner bryts av med en ljusgrön eyeliner (jag vet, det låter tokigt men är fint på något vis) och kompletteras med svart mascara. Tyvärr är hemsidorna mindre bra och några av produkterna de presenterar finns inte med där, än mindre looken, men håll utkik efter reklam om den i skönhetstidningar och i butiker. Deras läppstift (som jag aldrig använder, men kanske ska man prova de nya som är mer som glans än de vanliga) ser fint ut, det fick jag i alla fall tag på en bild på. Färgen heter Tulip.

tulip mf

Practice makes perfect


Date: 2006-07-09 Time: 21:22:08
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Ännu mer Lumene... Nu finns lösa ögonskuggor i flera olika färger, närmare bestämt 7 stycken. Perfekt att öva med, det krävs ju lite övning för att det ska bli bra - inte trilla ner under ögonen eller lägga sig i vecken. Själv tycker jag att Make Up Store och MAC har fina lösa skuggor men det kan kännas lite surt att punga ut med över hundralappen om man bara får tvätta bort det direkt. Mitt tips är att öva med Lumenes, för bara 85 kronor gör det inte så mycket om det inte blir bra direkt. Och blir det bra - ja då är det ju bara att njuta av resultatet. =) Produkten heter Loose Eye Powder.

35761-218

Lumene foam bronzer


Date: 2006-07-09 Time: 13:55:26
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det här med mousse-produkter verkar explodera i sminkvärlden, nu har Lumene kommit med Foam bronzer som finns i 3 färger och kan användas som lite allt möjligt, verkar det som. Caramel används främst som ett vanligt bronzingpuder på kinder, näsa och haka, Nougat som bronzer eller som highlighter på kinder och under ögonbrynen och Strawberry används som ett rouge. Kan nog funka bra nu i sommarvärmen, på tal om att man inte vill ha lika mycket smink på sig när det är så här varmt och fint.

35761-217

Kicks-present


Date: 2006-07-07 Time: 12:46:38
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Var en snabb runda in på Kicks igår efter jobbet och tittade på lite rea. De har just nu specialerbjudande om man köper två produkter till killen så får man en KING-tidning på köpet. Låter ju kanon, har tittat igenom tidningen några gånger och den ser intressant ut. Kanske något för dig som har en pojkvän eller pappa som fyller år eller om du bara vill vara spontan? Spontan-presenter är ju faktiskt ännu roligare att få, tycker jag i alla fall. =)

Din Stil - Veckans tema inför v28


Date: 2006-07-06 Time: 14:10:59
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag fick ett bra tips av M om tema för Din Stil som ska presenteras nästa vecka. "Bästa ögonmakeup-remover" blir temat och jag hoppas att ni har massor av tips, både budget och lyx. Jag har kört på min favorit i några år nu men det är alltid roligare att prova nytt.

Skicka gärna ett eller flera tips till [email protected] innan 16:00 onsdagen 12/7. Lämna gärna en länk till din blogg också.

Din Stil, vecka 27


Date: 2006-07-05 Time: 21:57:52
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här veckan är det temat "Bästa hårstyling" som är på tapeten. Jag fick in lite inspiration, här är bidragen:

Sofia skriver:  "Min bästa stylingprodukt är definitivt Sunsilks Re-style Aqua Spray. Den är super för "elektriskt" och flygigt hår samt som "snabb-tvätt" då den fräschar upp och lämnar håret lite "luftigare". Kostar ca 35 kronor men är ganska sällsynt , har aldrig sett den på typ Kicks och Åhlens och sådär , men däremot på stormarknader som ICA Kvantum m.fl."

Sandra berättar om sin favorit: "Har precis börjat med en ny produkt, Farouk Silk Therapy. Finns på salonger. Det är silkesdroppar att ha i håret. Jättefin glans blir det. Jag använder det inte varje dag, men ibland tar jag ett par droppar i fuktigt hår- då bibehåller sig fukten bättre i håret.( I allfall hårtopparna inbillar jag mig..) Ibland tar jag ett par droppar i torrt hår och får då fin glans i hela håret. Inte fett alls. Speciellt torra hårtoppar ser lite nyklippta ut. 250-270kr för 50ml. En favorit just nu iallafall."

M delar också med sig av sina tips: "Jag gillar saltvattenspray eftersom det ger lite strukur till mitt annars väldigt mjuka hår. Just nu använder jag Scandinavian Formulas strandspray som funkar riktigt bra. Luktar gott dessutom. Jag brukar locka håret och för att få lockarna att hålla använder jag en gele i halvtorrt hår och sedan hårspray när det är klart. Gelén, som jag köpte efter ett tips av min frisör, är Goldwells Lagoom Jam. Den är verkligen perfekt. Gör att lockarna håller bra utan att håret blir fettigt. Funkar även att krama in i handukstorrt hår och få lite extra volym. Hårsprayen är svårare, men just för lockning måste jag ha en hårspray som ger håret mycket stadga. Wellas Super Strong är jättebra. L'Oreal Elnett är också bra, lättare att kamma ur, men håller inte för just lockning."

Min favorit inom hårstyling är Matrix Sleek Look - Seeling Serum som är silikon/glansdroppar som fungerar kanon för att ge extra glans och göra håret lite mjukare och lättare att reda ut. Fungerade bra också när jag hade extensions, så länge de inte hamnade i fästena.

Mer Din Stil


Date: 2006-07-05 Time: 12:20:37
Kategori: Din Stil { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Ni får gärna skicka in några fler bidrag till veckans Din Stil "Bästa hårstyling" för jag kommer inte att sätta ihop den förrän efter 18 ikväll. Om ni har några bra tips, skicka dem gärna till [email protected]. Jag spanar efter nya bloggar att läsa så lämna gärna en länk om du har en egen blogg.

Vill ha...


Date: 2006-07-04 Time: 21:46:26
Kategori: Smink { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

35761-21635761-215

Jag tycker det är kanonsnyggt med krämrouge nu på sommaren och när man vill se fräscht osminkad (men sminkad) ut. Har gått i köpstankar rätt länge nu men pendlar mellan alternativen. Jag gillar MACs puderrouge, så kanske ska jag satsa på en krämrouge från deras serie också? Eyeko fat balm och Jelly Pong Pongs chic shine har också rosats av många bloggare. Lika bra att satsa på en av bra kvalité, det har jag i alla fall bestämt mig för.. men vilken?

Vilket krämrouge tycker ni läsare om? Help me! =)


Varma dagar


Date: 2006-07-04 Time: 13:03:28
Kategori: Smink { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu när det är så varmt tycker jag att det inte är lika lätt att sminka sig som annars, själv känner jag att jag vill se fräsch ut men naturligt fräsch. Så egentligen vill jag att det ska räcka med lite mascara och läppglans men en kombination av för få timmar sömn och ett bränt ansikte av helgsolandet gör att jag får dra på lite extra i alla fall. Nu har jag i alla fall lyckats jämna ut det röda med foundation och så blev det mascara, concealer och korallfärgat läppglans. Inte så sommarfräscht kanske men det får gå...

Hur gör du med sommarsminkandet?


Recension av MAC Select Moisturecover


Date: 2006-07-03 Time: 19:26:24
Kategori: Recensioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag älskar att shoppa i Göteborg, då får man alltid tag i lite mer märken än bara de vanligaste. Som MAC, som tyvärr än så länge bara säljs i Göteborg och Stockholm. För några månader sedan köpte jag Select moisturecover, efter att ha hört lovord om just deras concealers.

Det största pluset med Select är att det känns otroligt bra på och för huden, nästan återfuktande och det gör att det är lätt att arbeta med den, tunna ut och få den att smälta in i huden. Många andra concealers jag har provat tycker jag torkar ut huden runt ögonen så jag blev förtjust i den här så fort jag började använda den. Resultatet blir inte så täckande, det fungerar bra om man inte behöver så mycket "täckningseffekt", om man kan säga så, mindre bra om man har mörkare ringar under ögonen eller mycket kvisslor. Helt ok till vardags, med andra ord, för en naturlig sminkning.

35761-214
Betyg: BBB+


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0