Böjbart


Date: 2006-07-26 Time: 13:38:20
Kategori: Hårvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är många som älskar böjbara, mjuka papiljotter just nu när det är så inne med naturliga sköna sommarlockar. Hennes ger dem 4 av 5 stjärnor i förra numret och jag kan hålla med, speciellt eftersom det är så billigt och finns i de flesta stora affärerna. Jag läste även om en jämförelse mellan locktång och mjuka papiljotter på en blogg (tyckte helt klart bättre om den lite mer naturliga looken med papiljotterna) men kan inte komma på vilken nu, om någon känner igen det, lämna gärna adressen till bloggen, för jag tyckte om den!

Själv var det längesedan jag provade just mjuka varianter, jag brukar använda vanliga kardborre-papiljotter eller locktång. Men kanske skulle man prova de böjbara igen, bara att sätta i nytvättat hår, gå runt med mindre än 20 minuter eller torka med hårtork direkt och sedan ta ur och så har man snygga vardagslockar! Funkar säkert lika bra med torrt hår om man sprayar rejält så det sitter kvar, eller vad säger ni, någon som provat?

Kommentarer
Sandra

Jag har mjuka som jag kan sova med. Visst det är inte jättebekvämt men då jag har långt hår så måste jag ha i dem väldigt många timmar för att det ska funka. Brukar sätta i dem när håret endast är lite fuktigt så brukar det vara torrt sen på morgonen, inte så tar jag till hårtorken lite. Det blir mycket finare lockar än med min locktång fast locktången känns ändå mer praktisk så det blir att jag använder den mer.

2006-07-27 11:40:31
http://sandiesandra.blogspot.com
M

Det här inlägget stämmer överens med din beskrivning: http://theprinzessinway.blogspot.com/2006/07/skumgummispolar-vs-locktng_16.html. Men kanske är något annat jag missat :)

2006-08-07 15:12:01
http://andas.blogspot.com
Beauty Princess

Sandra: Det fungerar bra att sova med dem då tycker du? Jag skulle nog också behöva ha i dem ett tag, har rätt långt hår jag med. Håller med dig, tycker att det blir naturligare lockar.
M: Det var rätt, tack för hjälpen! =)

2006-08-08 10:45:13
http://beautyplace.blogg.se
Tiina

Jag tvättar håret en gång om veckan, dvs på torsdagen då jag går till bastun. Låter mitt hår torka och rullar därefter upp till papiljotter.

Rullarna skall vara kvar över natten. Annars blir det inte naturliga lockar. Jag har vant mig vid att sova med papiljotterna.

Sedan sätter jag upp håret en andra och tredje gång om veckan. Det brukar förresten bli ett bättre resultat efter den andra rullningen.

2007-12-07 20:18:18

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0