Shoppingtips!


Date: 2012-05-12 Time: 16:40:39
Kategori: Fyndtips { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Jag diggar Katy Perry! Jag tycker att hon är snygg och cool - dessutom gör hon härlig musik. Därför blev jag extra förtjust i de nya lösögonfransarna Katy Perry Lashes , som hon har tagit fram tillsammans med märket Eylure.

Lösögonfransarna är förlimmade och klara att applicera - man får dessutom med extra lim i kitet, för att kunna förlänga hållbarheten. Fransarna kommer i tre olika designer med olika täthet, längd och svärta.

Shoppa ditt favoritkit för fyndpriset 85 kronor hos Eleven!

*affiliate

Läsvärt 7/5 2012


Date: 2012-05-07 Time: 12:00:00
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Mer länkkärlek till folket! Här kommer några tips på blogginlägg som jag gillar lite extra från den gångna veckan.

Heartcore bjuder på visning av ett stort gäng finfina nagellack, alla uppvisade på swatchplattor inköpta från E-Bay. Surfa in och bli inspirerad!

Hos makeupartisten Helen Torsgården får vi lära oss att lägga en mycket snygg sotning inför sommarens partys. Inlägget är dessutom proppat med steg-för-steg-bilder som jag själv älskar då det gäller tutorials!

LipGloss Bitchen fyndtipsar på bloggen - shoppa billigare solskydd, perfekt inför vårens första strålar när man glatt pressar lite extra i värmen.

Inte så skönhetsrelaterat i sminkväg, men dock i inredningsväg, är blogginlägget om vackra dukningar från Trendenser. Jag inspireras inför alla grillkvällar som jag planerar att ha på vår altan i sommar.

Hos de båda bloggerskorna Made In Japan och Linn Löwes kan vi läsa om och kolla in bilder från bloggfesten i Dalarna. Jag var där förra året och hade underbart roligt så jag är säker på att de hade kul även i år. Bloggträffar is the shit!

Recension: Make Up Store - Multi Lash Mascara


Date: 2012-05-05 Time: 15:34:56
Kategori: Recensioner { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


För ett tag sedan fick jag hem ett ex av Make Up Stores mascara Multi Lash för att testa. En sann beautynörd letar ständigt efter den perfekta mascaran och jag är inte annorlunda på den fronten. Det är alltid lika spännande att dra upp borsten ur den splitter nya mascaratuben och hålla tummarna för att man hittar en ny favvo.

Multi Lash
har en borste med ganska korta, tätt sittande piggar som ger mycket svärta till fransarna. Piggarna är inte gjorda av gummi men har ändå lite av gummits egenskaper, vilket gör att borsten är lätt att jobba med. Man kan utan problem applicera flera lager av mascaran och bygga upp en rejäl effekt med riktigt fläskiga fransar. Det är precis som jag vill ha det, eftersom jag till vardags kör på en rätt naturlig look så vill jag ha långa fransar med fin svärta.

Mascaran klibbar inte ihop fransarna - mycket bra, personligen avskyr jag när det ser ut som att man har 5 fransar på varje öga. Det är framförallt längden som jag är imponerad av med Multi Lash, den adderar helt okej med volym men det är inte dess främsta styrka. Hållbarheten då? Jodå, den passerar också med betyget väl godkänt. Allra bäst håller mascaran den första månaden då jag inte märkte av att den flagade eller föll under ögonen alls, när jag nu kommit in på månad två märker jag ett par små svarta prickar under ögonen framåt eftermiddagen på jobbet.

Allt som allt är Multi Lash definitivt en av mina nya favoritmascaror som jag gärna köper igen och rekommenderar om ni är ute efter en ny mascara! Dessutom får den pluspoäng för det grymma budgetpriset: 135 kronor. Just nu får ni 50 kronor rabattMulti Lash om ni köper en specialdesignad Coca Cola Light - erbjudandet gäller fram t.o.m 19 augusti 2012 (läs mer hos exempelvis Beleza).

BETYG:

Å-serien i sommarversion


Date: 2012-05-03 Time: 18:53:28
Kategori: Hudvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Det är så underbart att våren äntligen är här - jag och min man njuter oerhört av vår första vår och sommar i huset, vi grillar flera gånger i veckan, fixar i ordning trädgården och solar i våra nyköpta solstolar. Jag antar att de allra flesta av er känner samma lyckorus nu när solens strålar värmer och man kan sitta ute långt in på kvällen och gå i sandaler till jobbet.

Precis lagom till vårens ankomst lanserar Åhléns en Limited Edition-serie bestående av fyra av deras bästsäljare i ny sommarskrud. Serien består av duschkräm, body lotion, handtvål och en brun-utan-sol. De tre första produkterna är uppdaterade med en fräsch sommardoft medan BUS-en behåller sin formula och endast byter utseende. Produkterna har plånboksvänliga priserna 29-89 kronor och finns i butik från och med den här veckan (vecka 18).

Hur firar ni att våren äntligen är här?


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0