Vinnare av ACO Face Young hudvårdskit


Date: 2010-02-28 Time: 17:19:21
Kategori: Tävlingar { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Igår kväll stängde jag tävlingen om ett komplett hudvårdskit från ACOs nya satsning för ung hy - Face Young. Tack till alla som var med och tävlade, skrev utförliga förklaringar till varför ni ville ha kitet eller länkade till Beauty Place i era bloggar. Skulle jag ha 24 kit hemma, då skulle jag skicka en påse var - till er alla. Ni får helt enkelt hålla tummarna i nästa tävling på bloggen.

Jag har använt en slumpgenerator för att få fram en vinnare och den här gången blev det Farshid, som var med och tävlade för att vinna hudvårdskitet till sin flickvän. Han hoppas nu på att slippa följa med i alla affärer i framtiden, i jakten på den perfekta rengöringen. Haha, jag håller tummarna för att ni kan lägga den tiden på att mysa och fika tillsammans, nästa gång ni är på stan. Grattis, jag har skickat ett mail till dig - svara på det så snart du kan med din adress så kommer vinsten på posten.

Fynda för mindre än 150 kronor!


Date: 2010-02-27 Time: 21:03:30
Kategori: Fyndtips { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Att fynda är alltid trevligt - oavsett om lönen precis har trillat in på kontot eller om du försöker få budgeten att gå ihop med CSN-pengar. Alla dessa fina beautyprodukter kan du just nu fynda för under 150 kronor.

 Skönhetsshoppen Satine rear just nu ut TINte Lip Colour i nyansen Root Beer för mindre än halva priset. 49 kronor går den godbiten på.

 Bästaste bloggdesignern Candis-Sara visade upp sin väska och dess innehåll i veckan. Då kom jag på att jag antagligen också borde ha en liten necessär i min handväska med diverse skönhetsprylar - så att jag slipper rota runt i ungefär 5 minuter efter vad jag letar efter. Den här från Åhléns skulle sitta fint. 120 kronor.

 Forever 21 är inte bara en guldgruva för modebloggerskor - de har vissa fina saker för skönhetsälskare också. Som läppglanset Love & Beauty Candy Gloss för helt sjukt billiga 2,80 dollar.

 Rosebud Salve i tub - anyone? Rosebud är inte min favvo men eftersom jag vet att den är många andras får den vara med på fyndlistan. 7 pund hos ASOS (ca 81 kronor).

 Concealern Nude & Improved fyndar du just nu hos Inezza för 129 kronor. Den extraknäcker som ögonskuggebas. Själv brukar jag grunda med concealer eller färgad primer varje dag, oavsett om jag har ögonskugga eller inte - så ser jag lite piggare ut.

Recension: Joico K-Pak Reconstructor


Date: 2010-02-25 Time: 20:10:04
Kategori: Recensioner { 9 Kommentarer }
______________________________________________________


Joicos hårinpackning K-Pak Reconstructor har många gånger blivit hyllad som själva stommen i deras produktkatalog. Den har bland annat blivit utnämnd till bästa återuppbyggande inpackning av Stylist Choice Awards i 9 år (!) i rad. Av Heartcore-bloggen fick den för några dagar sedan nästan full pott i deras recension, så det är verkligen en populär hårvårdsprodukt, det här.

Utgåvan ni ser i bilden ovan är en aning uppimpad, just för att fira att K-Pak Reconstructor är så populär i beautyvärlden och det är tack vare den här specialversionen som jag har fått testa ett ex. Joico utlovar vitalitet, spänst och bättre bevarande av hårfärg. Dessutom ska inpackningen stärka håret och göra det lättare att styla.

Det första som slår mig när jag använder inpackningen är att den har en lite annorlunda konsistens, den är rätt trögflytande och inte alls lika krämig som jag är van vid att inpackningar brukar vara. Den är nästan lite salvlik och det krävs rätt mycket för att jag ska kunna applicera den i hela håret. Doften är söt och god, tänk lite godis/barntuggummi och håller i sig länge efter att håret har torkat. Jag låter inpackningen verka i 10-15 minuter, passar på att raka benen och skrubba kroppen, innan jag sköljer ur min K-Pak Reconstructor ur håret.

Resultatet då, undrar ni? Hmm.. nja, den imponerar mig faktiskt inte alls. Kan detta ha att göra med att jag har lyckats pricka in två helt underbara inpackningar senaste året? Ingen aning, men faktum är att jag inte ens känner någon skillnad mellan mitt vanliga balsam och den här inpackningen. Håret är svårt att reda ut, tovar sig dagen efter och det känns varken mer återfuktat eller återuppbyggt. Inte någon inpackning jag kommer köpa igen, med andra ord.

BETYG: BB (2/5) 

Vinn komplett hudvårdskit!


Date: 2010-02-25 Time: 11:15:24
Kategori: Tävlingar { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Ni missar väl inte att vara med i tävlingen som rullar här på Beauty Place just nu? Du kan vinna ett komplett hudvårdskit av ACO:s helt nya serie Face Young, som kommer ut i affärer i dagarna. Se till att vara en av de första som testar produkterna!

Läs mer här om hur du gör för att vara med och tävla!


Vinn kit från ACO Face Young


Dagens Cravings 22/2


Date: 2010-02-22 Time: 18:36:21
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


Det är småfarligt att fastna på beautysajter och bli sugen på diverse produkter. Jag nätshoppade tillräckligt i lördags kväll och ska försöka hålla i plånboken tills lönen kommer in på bankkontot. Så kan det gå, när man är lagom underhållen av melodifestivalen och har datorn nära till hands... jag gillade varken den ena eller andra extremen i tävlingen (de 4 tralltjejerna eller de 4 rocktjejerna). Jag och mina tjejkompisar brukar skämta om att vi älskar Darin mer än något annat så därför var det rätt ironiskt att hans låt faktiskt var den jag tyckte var mest ok i tävlingen.

 Kolla in de supersnygga små burkarna från Rock Hard Cosmetics. Snyggt nog att ha i badrumshyllan bara-för-att, även om man (som jag) är lagom förtjust i stains.

 Ååh, Too Faced... I love you! Brightening Blush skulle passa så fint tillsammans med resten av mitt smink - förr eller senare så klickas nog den här hem till mig.

 Jag har en (o)vana att ha levande ljus tända så fort det blir mörkt på kvällen - nu när det är vinter gör jag säkert av med 6-7 värmeljus per kväll plus att jag har ett och annat blockljus tänt. Med min kvinnoshoppinglogik skulle jag därför kunna shoppa det här doftljuset från Soy Candle, som ska lukta solmogen mango, med gott samvete. Det skulle ju absolut bli använt regelbundet här hemma.

Gå ner i vikt med läppstift!


Date: 2010-02-22 Time: 14:15:17
Kategori: Smink { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

HAHAHAHA, det här var det roligaste jag har läst på länge. När jag på söndagseftermiddagen surfade runt och letade efter inspiration på diverse skönhetssajter hittade jag det här läppstiftet. Joey New York Lipstick LipFIT - ett läppstift som med hjälp av sina dofter och ingredienser ska få dig att gå ner i vikt. Åh, det här var nog det knäppaste jag läst om på länge.

"Dofterna av Pepparmint i kombination med Grönmynta och Grapefrukt är erkända aptithämmare och sockerblockerare. De hjälper dig att kontrollera din aptit och gör att du inte lika lätt ger efter för impulsen att småäta medan Mint-aromen friskar upp och ger dig energi."

Vad tycker ni? Är det något ni känner för att prova?

Clinique Vitamin C Lip Smoothie


Date: 2010-02-21 Time: 20:03:40
Kategori: Nyheter { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Rent spontant gillar jag promobilden för Cliniques nya läppglans - inte bara bilder på produkterna utan även härliga (återigen), våriga pastellfärger. Men det känns som att det är enda behållningen jag får av läppglanset Vitamin C Lip Smoothie - de är fruktansvärt tråkiga till utseendet, de känns plastiga och är inte ett glans som jag skulle hala upp ur väskan för att måla mig med.

Jag tycker överhuvudtaget att Clinique är ett lite svajigt märke. Deras hudvårdsprodukter avskyr jag men jag älskar mitt läppglans som jag fick i julklapp. 

Lip Smoothien ska, enligt Clinique, kombinera det bästa från både läppbalsam och läppglans - så att det ger glans och färg men samtidigt vårdar. Nja.. inget som jag kommer prova i alla fall, definitivt inte för de höga priser som Clinique ofta har. Kommer ni prova Lip Smoothien?


Lip Smoothie från Clinique


Fynda hos Accessora


Date: 2010-02-21 Time: 15:32:03
Kategori: Fyndtips { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Rea hos Accessora

Ni som bor på östkusten av Sverige, närmare bestämt i Stockholm, kan passa på att fynda beautystuff hos Accessora den 25-27 februari. Då är det utförsäljning av tidigare kollektioner för att göra plats för nytt vårfint. När jag skriver det inser jag hur mycket jag längtar efter våren, sommaren och värmen. Så pass mycket att jag igår nätshoppade en ny bikini! Hur som helst kan du hitta smink & parfymer från tex. MOR Cosmetics, Jelly Pong Pong & GloMinerals på rean.

För oss som inte bor i huvudstaden bjuder Accessora på fri frakt till och med den 25 februari med rabattkoden: SPRINGFF. Shoppar du över 600 kronor får du både fri frakt och 39 kronors rabatt på beställning.

Vinn hudvårdskit från ACO Face Young


Date: 2010-02-20 Time: 19:07:29
Kategori: Tävlingar { 26 Kommentarer }
______________________________________________________

Vinn kit från ACO Face Young

Nej, hörrni ni! Nu är det väl hög tid för en ny tävling på Beauty Place?! Någonstans mellan tjänsteresa till Norge och en ruskig förkylning så hamnade bloggen i skymundan ett tag. Det var över en vecka sedan presskitet från ACO trillade in hos mitt postutlämningsställe och därför har det stått och väntat på att bloggas om i lägenheten sedan dess. Min första tanke när jag öppnade paketet var dock att dra igång en tävling och lotta ut hudvårdskitet från ACO Face Young. Saxat från pressreleasen kan ni läsa om godsakerna jag lottar ut.

"Nu har ACO utvecklat produkter speciellt anpassade för den unga kvinnans behov och lanserar Face Young. Face Young består av 3 produkter; en lätt ansiktskräm med mattande effekt, mattande ansiktsvatten och djuprengörande mousse. Produkterna i Face Young verkar tillsammans för att ta hand om behoven hos ung hy. Många unga kvinnor har hög eller oregelbunden talgproduktion som gör att huden på vissa ställen blir fet och blank. Ansiktskrämen i serien motverkar blank hy, rengöringsmoussen rengör på ytan och på djupet för att motverka orenheter och ansiktsvattnet drar samman porerna, tar bort överflödigt fett och har mattande effekt."

Eftersom jag själv har torr hy i grunden och faktiskt fyller 30 om några år, tycker jag att serien passar någon av er läsare bättre än mig. Följ dessa 3 steg för en chans att vinna hudvårdskitet från ACO Face Young.

1. Länka till det här inlägget i din blogg och tipsa om tävlingen (Låna gärna bilden i inlägget).

2. Lämna en kommentar i det här inlägget där du skriver att du har länkat. Har du ingen egen blogg? Lämna en kommentar där du skriver varför du vill vinna ACO-kitet. Glöm inte att ange en giltig e-mailadress! När tävlingen är slut kommer jag att kontakta vinnaren via mail för att fråga efter namn och adress så att vinsten kan skickas till dig.

3.  Gör detta inom en vecka - sista datum att vara med är lördag den 27 februari klockan 20:00.


Röda läppar!


Date: 2010-02-10 Time: 18:53:22
Kategori: Smink { 14 Kommentarer }
______________________________________________________

Röda läppar

Röda läppar är riktigt snyggt på den som kan bära upp det. Och med det menar jag inte att man måste vara snygg i alla andras ögon, ha en viss hårfärg eller något annat "villkor". Det enda som krävs är självförtroende - en skönhet klär i allt, vet ni väl!

Vågar du inte prova ett starkt rött läppstift på en gång? Ingen fara - starta med ett rödfärgat läppglans eller dutta på lite rött stift och blanda ut det med ofärgat läppglans. Lite läppbalsam i en röd nyans är också snyggt och ger intrycket av kyssta läppar au natural. Det finns jättemånga sätt att börja med röda läppar. Det bästa är att det piggar upp vilken trist och grå dag som helst och det är dessutom ett väldigt lätt sätt att piffa till en makeup vid slutet av dagen, innan en rolig after work.

Tycker du om röda läppar eller tycker du inte att det är någon höjdare? Tell me!

Recension: Lancôme Hypnose Drama


Date: 2010-02-07 Time: 20:09:58
Kategori: Recensioner { 19 Kommentarer }
______________________________________________________

När det gäller smink har jag i allmänhet väldigt svårt att hålla mig till en och samma produkt två gånger i rad, i synnerhet då det gäller mascara. Jag vill gärna hitta den ultimata mascaran och även om jag har hittat flera favoriter, är det bara inte lika kul att köpa en likadan som sist som att testa en nykomling på marknaden eller en mascara som har höjts till skyarna bland skönhetsbloggare.

Jag har dock en absolut mascarafavvo och ni har säkert läst om den tidigare. Lancôme Hypnose är otroligt bra på alla sätt och vis och får full pott i min bok. Därför kändes det självklart att testa nya versionen av Hypnose när jag hittade den i ett kit hos Kicks. Lancôme Hypnose Drama har därför hårdtestats av mig de senaste månaderna och från början var jag nästan säker på att hitta ytterligare en mascaraälskling i Drama-varianten. Just på grund av att jag älskar "vanliga" Hypnose känns det så underligt att Hypnose Drama inte alls lever upp till samma standard, enligt mig. Inte ens på långa vägar. Häng med mig på mascaratestande genom bilderna nedan!

På bild 1 har jag ingen makeup alls på ögonen, förutom underlag (foundation, concealer och ögonbrynsskugga), och på bild 2 har jag Lancôme Hypnose Drama på fransarna, nyapplicerad. Skuggan är från E.L.F Cosmetics.

So far so good. Drama ger snygg svärta på fransarna, även om den är lite svår att applicera, det krävs en hel del drag med borsten för att få till ett snyggt resultat. Borsten är böjd till formen för att man lättare ska få till både volym och längd. Volymen känner jag mig nöjd med men längden.. nja, jag tror att ni kan hålla med mig om att fransarna känns som att de har samma längd som utan mascara. Dessutom är det svårt att komma åt de små fransarna längs inne i ögonvrån.

Bild 3 är ytterligare en bild tagen direkt efter applicering, fast ur annan vinkel. Snyggt, men lite småklumpigt. Så kommer vi då till den 4e bilden - ett foto taget ett par timmar efter att jag lagt min makeup.

Ser ni alla de små svarta klumparna av torkad mascara som har fallit ner under ögat, på andra bilden? Det här är den stora anledningen till att jag inte alls diggar den här mascaran - den fäller som jag-vet-inte-vad. Med jämna mellanrum under dagen får jag torka bort flagor som fallit ner och det är bland det värsta jag vet hos en mascara. Ordinarie pris för Lancome Hypnose Drama är strax över 200 kronor och för det förväntar jag mig en betydligt bättre hållbarhet än det här och ser gärna att den är lite lättare att applicera också. 

Nej, hörni, satsa på den vanliga Lancôme Hypnose istället - den är en riktig 5-poängare. Hypnose Drama ger jag inte ens godkänt.

BETYG: BB (2/5) 

Shoppa Too Faced!


Date: 2010-02-07 Time: 15:27:54
Kategori: Fyndtips { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Om du är sugen på att shoppa lite skönhetsprylar på söndagseftermiddagen så har du ett grymt bra erbjudande från Too Faced hos Eleven just nu. Shoppa produkter från Too Faced för minst 1000 kronor så får du både läppglanset Mirror Mirror Gloss och ögonskuggan Galaxy Glam Smokey Eye Shadow på köpet.

Själv älskar jag mitt ögonskuggeset Natural Eye från Too Faced, det är superbra pigment i skuggorna och de är lagom krämiga så att de är enkla att jobba med. De mörka skuggorna i paletten går att använda som brynskugga också och det är alltid najs med smink som kan extraknäcka på andra områden. Efter min Stockholmstripp för ett par veckor sedan behöver jag hålla i plånboken lite... men för er som är shoppingsugna - passa på!

Läsvärt 2/2


Date: 2010-02-02 Time: 22:03:06
Kategori: Allmänt { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Läsvärt!

Tänk att det redan är andra februari - otroligt vad tiden går snabbt. Just nu kämpar jag med att få klart bokslut på jobbet, det gör att dagarna flyger förbi men det är väldigt kul & intressant i alla fall. Eftersom jag också håller på att ta mitt körkort (äntligen) har jag spenderat kvällen på körskolan, eller rättare sagt, jag har varit ute och rattat i snöyran och slipat på min placering av bilen. Vad har ni gjort idag?

Här har ni några av de bloggare som jag tycker har skrivit extra läsvärda inlägg den här veckan:

 Husligheter-Maria är en av mina favvos bland inredningsbloggerskor. Speciellt när hon bjuder på fina bilder... som den här. Jag längtar förresten väldigt efter min födelsedag när jag ser den.

 Your Dream Closet är en blogg som är grymt bra uppdaterad - något som nästan är ett måste för att jag ska bli en trogen läsare av en blogg. Jag älskar klänningar och inte blev mitt shoppingsug mindre efter att ha besökt YDC-Marias blogg i veckan.  

 Ibland är det konstigt hur man kan känna det som att man nästan känner en fellow bloggerska utan att ha träffats. Hedgehog-Sara är ett föredöme när det gäller att svara på kommentarer och dela med sig av sitt liv. I fredags fick hon mig att skratta med ett kort och personligt inlägg.

 Linda Hallberg bjuder, som alltid, på otroligt inspirerande makeupbilder. Den här veckan fastnade jag speciellt för Crystal Dita & Icy Blue. Wow, vad hon är duktig! Btw.. måste köpa lösfransar lagom till vår inflyttningsfest nästa helg.

 Det var lite mer än 1 vecka sedan det här inlägget skrevs, men har ni inte besökt Viktoria E:s självkänsleblogg än så MÅSTE ni göra det. Den är toppen och jag tycker att det är så bra att det dyker upp sådana här bloggar mitt bland alla tonårsbloggerskor som ska få det att låta som att det är coolt att mobba och att vara elak (inga namn..).

Tema - Blått


Date: 2010-02-01 Time: 21:26:53
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Blåa godbitar!

När jag varje morgon vaknar till -15 grader på termometern och is under fötterna på väg till jobbet, då tycker jag att jag behöver liva upp vintern lite. Göra det bästa av den, så att säga. I mellanrummet mellan mysig julvinter och de första tecknena på vår tycker jag att blått i alla möjliga nyanser passar perfekt. Sådär lite lagom frostigt, snyggt isigt och lugnande på samma gång.

♥ Favoritljusen hos mig kommer från Yankee Candle och i kollaget ser du vackra Drift Away. Stora, härliga doftljus GÖR vintern för mig.

Paula Dorf säljer prisvärt smink - har du tur kan du fynda för under hundralappen. Paletter verkar de bra på, jag gillade kombinationen av nyanser i den här.

♥ Artistdofter brukar generellt dofta sådär, tycker jag. Men Curious är ju Britneys doft... och jag gillar Brittan!

♥ Ett av mina sminkfavoritmärken är Too Faced och jag skulle tacka ja till deras eyeliner Starry Eyed in a heartbeat.

Essies nagellack Midnight Cami skulle passa perfekt på mina naglar just nu. Perfekt, I tell you!


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0