Recension av: L'oreal Professional Absolute Repair Treatment


Date: 2009-04-14 Time: 20:10:31
Kategori: Recensioner { 1 Kommentarer }
______________________________________________________


Jag har under det senaste halvåret provat diverse olika budgetmärken inom hårvård och hoppats på att hitta en lika stor favorit som jag har från de lite dyrare märkena. Tyvärr verkar mitt hår reagera väldigt starkt på vilket schampo, balsam och inpackning jag väljer för just nu mår det inte så bra.

När jag klickade hem Absolute Repair-serien från L'oreal Professional var det dock många som hyllade produkterna och jag kunde bara hoppas på att den var hälften så bra för mitt hår också. Inpackningen Absolute Repair Treatment går nu varm hemma hos mig, minst en gång i veckan låter jag den verka i handdukstorrt hår medan jag skämmer bort mig med diverse andra skönhetsrutiner. 1-3 minuters verkningstid står det på burken men jag låter den sitta i under i alla fall 10 minuter - dock är det skönt att veta att jag skulle kunna köra expresskur på en stressig morgon också om jag skulle vilja.

Det finns inte mycket mer att säga än att jag Ä L S K A R Absolute Repair Treatment! Den gör håret mycket lättare att reda ut än vanligt, mitt blekta hår blir mycket mjukare och definitivt ser det mer välmående ut. Dessutom luktar inpackningen precis lagom mycket och väldigt fräscht. Det enda mina toppar saknar nu är den klippning hos Bobby som jag ska få nästa vecka.

Klickar du hem inpackningen från nätet kan du få ett paket med schampo, balsam och inpackning för under 400. Hos frisören kostar inpackningen annars strax under 200 kronor. Håll föresten ögonen öppna för att se om jag tycker lika mycket om schampo och balsam - recension kommer snart!

BETYG: BBBBB (5/5)

Kommentarer
Beauty by Tanci

TÄVLING PÅ MIN BLOGG! VINN BRILLIANT SMILE TANDBLEKNING PÅ ALEXISKLINIKEN! SAMMA BLEKNING SOM ANVÄNDS AV TEX BLONDINBELLA, LINDA ROSING, EXTREME MAKEOVER mm



:) tänkte du vill veta

2009-04-16 09:11:43
http://beautybytanci.blogg.se/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0