Intervju med mig i Gloss Magazine


Date: 2011-02-19 Time: 19:09:45
Kategori: Om Mig { 7 Kommentarer }
______________________________________________________


I senaste numret av suveräna nätmagasinet Gloss Magazine hittar du intervjuer med mig och de andra grymma skönhetsbloggerskorna Lip Gloss Bitch och VR-Linda.

Är du nyfiken på vilka produkter jag är mest sugen på i vår, vilka skönhetsgrejer jag inte kan leva utan och vilken jag blivit riktigt besviken på - in och läs!

Goodiebagen från bloggfesten


Date: 2011-02-17 Time: 11:00:00
Kategori: Om Mig { 7 Kommentarer }
______________________________________________________
Strax efter lunchtid i fredags åkte jag upp till Falun för att äntligen vara med på Dalarnas egen bloggfest, som jag fick inbjudan till för några månader sedan. Jag satte mig på tåget tillsammans med en kompis, som skulle passa på att hälsa på sin syster och samtidigt utforska Falun med mig. Ett på natten var vi framme - ja, inte för att det tar riktigt så lång tid att åka tåg till Dalarna, utan för att trafiken var helt hysterisk och lamslagen i fredags. 

Efter en lång sovmorgon i lördags gav tre tjejer sig iväg ner på stan för fika, lite shopping och för att kolla in stan i allmänhet. Vi promenerade runt bland mysiga röda små hus och fikaställen och drack gott kaffe men efter några timmar var det dags att ta sig hem för att göra oss i ordning inför kvällen.

Tjejerna följde sen med mig ner på stan igen och vi mötte upp halva bloggänget för en god middag på O'Learys (mer bilder från det kommer i ett senare inlägg). Det var en superbra idé att äta mat tillsammans innan själva festen för då lärde vi känna varandra lite innan och jag vet inte hur många gånger jag skrattade högt tack vare mina fina bordsgrannar Cecilia, Maria och Christoffer.

Goodiebagen, undrar ni kanske nu? Jag kan inte tänka sig att någon blev besviken när vi gick därifrån - vilket jobb Linn och Anna måste ha lagt ner! Inte bara på sponsorerna, utan hela festen var otroligt lyckad. I den stora väskan - specialutformad för bloggfesten - rymdes produkter från dessa sponsorer:

Care of Carl, IaMias, Aco, Presentreklam, BaraBrillor, Berrytemptatious, Rapsodine, Tikei, Dermoshop, Oriflame, Strumpbyxoronline, Moyanacorigan, Goldwell, Kan Dee, NoDoubt, Spelexperten, PinkorDead, BeconfiDent, Tidningskungen, Nailshop, Björn Axén Tools, Joico, KMS, Wear It, Buttericks Edge, Becca Design, Libresse, Natuvital, Rosenserien, Strumpbolaget, MyHeart, Veda Lila, We Love Beauty, Tuggummin, LorealClub Etage, Tokyo Jane, Paula Myo, All by Nature, Depend, Prydligt, Henkel, Goodiebag, Lustjakt, Visage Online, Beauty Planet och Candied Poison.

Veronica dissar: Almond Oil Conditioning Hand Wash


Date: 2011-02-16 Time: 12:00:00
Kategori: Hudvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


En av mina absoluta all-time-favoriter när det gäller handkräm är Almond Oil Hand Rescue Treatment från Body Shop, en rik och krämig inpackning för händerna som gör händerna superlena. Jag kan berätta för er att jag har några av de torraste händer ni har sett under vinterhalvåret, tack vare att jag har väldigt känslig hy. Den vanliga handkrämen i tub är nästan lika bra den, särskilt om man vill ha en lättare kräm, till exempel för att ha med i väskan.

Tvålen Almond Oil Conditioning Hand Wash har en rätt tjock konsistens och doftar precis lika gott som handkrämerna gör. Doften är naturlig, lite nötig och drar åt det söta hållet - det är ofta som jag får kommentarer, från kompisar och kollegor, om att det luktar så gott och fräscht när jag har använt den.

Eftersom jag älskar de båda handkrämerna köpte jag glatt tvålen i samma serie och tänkte att jag äntligen skulle kunna använda en tvål för händerna utan att bli helt snustorr efteråt. Men effekten efter ett par månader är näst intill tvärtom, trist nog. Efter att ha tvättat händerna med Almond Oil Conditioning Hand Wash börjar de klia och strama, det funkar inte alls att lämna händerna oinsmorda efteråt. Tanken med att kunna använda tvålen för känsliga, torra händer går helt förlorad. MEN; har ni inte provat handkrämerna än så gör det - de får man inte missa!

Nivea Pure & Natural


Date: 2011-02-07 Time: 21:01:20
Kategori: Nyheter { 9 Kommentarer }
______________________________________________________


Pure & Natural heter Niveas nya serie med produkter som är 95% naturliga (naturligt utvunna eller naturidentiska). Att ett skönhetsmärke ska ha en naturlig eller ekologisk kollektion känns idag totalt självklart, tycker jag. Det är bra med valmöjligheter, för de som inte vill använda kemiskt framställda ingredienser eller sådant som de inte vet vad det är på huden. För mig, som har extremt känslig hy och kan reagera rätt starkt på vissa ämnen, är det ibland bättre att inte använda naturliga produkter av någon anledning. Ibland är det tvärtom. Fråga mig inte varför, för jag vet faktiskt inte riktigt.

Pure & Natural innehåller extrakt från bland annat grönt te, granatäpplekärnolja och arganolja. Alla nyanser i serien är tänkta att smälta in i hudtonen och ta fram den naturliga skönheten genom att vara inspirerade av naturen.

Serien innehåller foundation, puder, rouge, ögonskugga och läppstift - alla i flera olika nyanser. Produkterna finns i butiker sedan januari.

Gold Sparkles & Latte Queen


Date: 2011-02-06 Time: 20:51:41
Kategori: Naglar { 4 Kommentarer }
______________________________________________________


Här ser ni nagellacket Gold Sparkles gifta sig med graffitilacket Latte Queen, båda från Isa Dora. And they lived happily ever after.

Nya färger från Isa Doras Graffiti Nails


Date: 2011-02-05 Time: 14:05:12
Kategori: Naglar { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


En av sommarens största älsklingar hos skönhetsbloggarna var Isa Doras graffiti-nagellack Graffiti Nails. Krackelerande lack som piffar till vilken manikyr som helst. Hela hösten har de olika nyanserna synts på bloggares naglar och idén har tagits efter av flera andra märken just för att det har blivit en sådan succé.

En av grejerna jag gillar med Graffiti Nails är att det går att kombinera i (nästan) all evighet. Har du 10 olika vanliga lack hemma kan du köpa ett graffitilack och få till 10 nya manikyrer. Budgetsnygg, eller vad?

Nu lanserar Isa Dora 4 nya färger för att spinna vidare på succén. Den här gången är nyanserna lite mer väna än de starka gula och svarta som märket lanserade i somras. Lite vårigt och ljummet, på något vis. Jag har fått hem: nr 810 All City Brown, nr 808 Blue Burner, nr 809 Latte Queen och nr 807 Pink Bite för att testa. De nya färgerna finns att köpa i butiker från vecka 4, alltså förra veckan.

Imorgon visar jag upp en lackkombination med två nyanser från Isa Dora. Kika in då!


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0