Kicks-favoriter 2006


Date: 2006-09-30 Time: 13:27:31
Kategori: Smink { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

För några månader sedan bloggade jag om Kicks röstningstävling där man skulle skriva ner sina Kicks-favoriter och hade chansen att vinna dem. I senaste Kickstidningen, som trillade in i min brevlåda häromdagen, skriver de om de 10 skönhetsfavoriterna som över 2000 personer röstat fram. Här är de:

Mascara: Lancôme Hypnose
Ögonskugga: Isa Dora
Lipgloss: Lancôme Juicy tubes
Foundation: Clinique superbalance
Nagellack: OPI
Ansiktscreme: Biotherm aquasource non stop
Ansiktsmask: Lumene
Hårstyling: L'oreal elnett hårspray
Damdoft: DKNY be delicious
Herrdoft: Giorgio armani acqua di gio

Jag röstade lite fel när jag gav mitt bidrag eftersom jag inte såg att man bara fick rösta på sådant som såldes på Kicks utan röstade på skönhetsfavoriter överlag. Men både parfym och mascara är mina favoriter, så den här listan kan nog vara bra att hitta nya favoriter ifrån om man vill prova något nytt!

Make Up Store gåva


Date: 2006-09-27 Time: 21:16:38
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

För er som ska på Make Up Store-fest eller helt enkelt blev nyfikna på vad man fick i giftbagen på MUS  jubileumsfest i helgen kan jag säga att det absolut är värt att betala 120 kronor för kvällen. Kul att kolla på smink- och modevisning, bli bjuden på champagne och choklad och dessutom få lite gåvor till på köpet.. det är inte fel! I min giftbag fanns allt detta underbara (men jag tror att de anpassar det efter det lokala utbudet):

- Hårspray från Matrix - Laque Trix 400 ml
- 15 % rabatt på smyckebutik i stan vid ett köp
- 1 hg nymalet kaffe och chokladtryffel från Kahl's te- och kaffebutik
- Gratis synundersökning från Synoptik
- Nagellack från Make Up Store i färgen Tango
- 20 % rabatt på ett köp hos Make Up Store vid uppvisande av kvällens program
- En extra tjock Make Up Store-tidning att inspireras av

Hoppas så många som möjligt av er har chansen att gå, det var riktigt kul!

Diorshow Unlimited


Date: 2006-09-25 Time: 21:29:55
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Dior har nu kommit med en variant till av sin omtyckta mascara Diorshow. Diorshow Unlimited ska vara ännu bättre med hjälp av sin halvböjda borste - en slät sida för att förlänga och en böjd sida för att böja och förhöja effekten. Dessutom ska den fungera lite som en hårgel gör för håret och få till en fin form som håller hela dagen. Kanske något för alla er som älskar den "vanliga" Diorshow? Jag har aldrig provat men blev lite nyfiken på den här...

dior unlimited
Bild från Sephora

Kan inte direktlänka pga Flash, men kolla in på Diors makeup-hemsida under makeup och klicka på Diorshow unlimited-loggan i högerspalten om ni vill läsa mer! Jag vet inte hur många återförsäljare som fått in den men ska försöka kika på stan i helgen!

Make Up Store - Jubileumsfest


Date: 2006-09-24 Time: 14:12:29
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

I fredags var det alltså dags för Make Up Stores jubileumsfest eftersom de firar 10 år. Vi hade tur i Eskilstuna, för de startade här, så jag hade inte sett några bilder innan. När jag och min väninna kom dit blev jag rätt överraskad för det var en jättekö utanför, visst trodde jag det skulle vara folk där men inte så fullt som det ändå blev. Strax efter 21 började i alla fall alla modeller komma ut på catwalken för att visa olika sminkteman, ungefär 10 stycken, däribland de tre nya sminkkollektionerna för i höst Lava, Celebration och Angel. De 3 var riktigt fina tycker jag, det blir nog en kul höst. Min kamera pajade precis innan jag gick (måste köpa en ny) men jag fick tag i lite bilder från en mingelsida på nätet som tur var!

collage
Bilder från Din Stad

Din Stil, vecka 38 - Bästa hårinpackning


Date: 2006-09-22 Time: 17:24:50
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det har blivit lite si och så med Din Stil senaste veckorna känner jag, har glömt bort nytt tema och så har jag inte kommit mig för att posta veckans tips förrän nu. Hoppas det inte gör så mycket. Fick in några bra tips på hårinpackning men hade gärna fått fler, kanske kan köra det här temat någon annan gång också. Är det någon som har förslag på tema för nästa vecka, lämna mer än gärna en kommentar. Här är, hur som helst, bidragen:

Sandra kommer med två olika tips: Jag är dålig på att göra hår inpackningar då och då och jag har bara kört på budgetvarianter då jag gör det så sällan. Men lite har jag provat och jag tycker faktiskt att olivolja passar mitt hår bäst. Får lätt spröda, risiga toppar. Det var min hårfrisör som kom med tipset. Tvätta håret på kvällen,handukstorka håret, massera in olivolja i håret(inte hårbotten utan topparna), vira in håret i varm handuk och sov med det under natten. På morgonen schamponera som vanligt. Det blir mjukt och lent - inte alls oljigt. En annan "vanlig" hårinpackning som jag tycker är bra är L´Oreals anti-breakage. Håret blir mjukt och luktar gott. Pris vet jag inte då jag inhandlar det så sällan, men det får bli en påminnelse om att jag måste bättra mig!

Kelly lämnar kort och gott detta tipset: Jag kan rekommendera Toni&Guy moisture intense remedy hårinpackning.

Själv tycker jag mycket om Redkens hårinpackning i serien All Soft - Heavy Cream. Varje gång jag använder den påminner jag mig om att jag måste göra det oftare för den gör verkligen skillnad, jag brukar använda den på handdukstorrt hår efter schamponering och låter den sitta i under ungefär 10 min (brukar passa på att raka ben och göra kroppspeeling under tiden). Mitt hår blir lättare att reda ut och definitivt mycket mjukare och lenare efteråt. Dryg är den också, stort plus!

Kul med Body Shop-klubb


Date: 2006-09-21 Time: 16:37:08
Kategori: Blandat { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Igår fick jag min Body & Mind tidning från Body Shop hem i brevlådan eftersom jag är medlem. Den innehöll massor av kul tips på sminkningar, där många var jättefina och inspirerande, och en 50-kronorscheck eftersom jag köpt en del senaste tiden. Tidningen finns ju att hämta hos alla BS butiker, så den rekommenderar jag verkligen till alla som vill bli inspirerande. Med i paketet fanns också en testförpackning av ett läppstift och ett läppglans i fina, lagom naturliga toner. Ska bli skoj att prova.

Vilka kundklubbar är ni med i och vilken tycker ni är bäst?

Grattis... igen!


Date: 2006-09-19 Time: 17:01:11
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Vinnaren i tävlingen om en gratis hårinpackning från Klippoteket hade lite krångel med sitt konto så hon var snäll nog att avstå från sitt pris. Tack vare detta har vi en ny vinnare i tävlingen:

Den nya vinnaren är Emmy! Skicka gärna ett mail med din adress till bloggmailen så att jag kan skicka priset och så att vi kan komma överens om de praktiskta detaljerna =)


COW i Göteborg!


Date: 2006-09-19 Time: 15:54:50
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Via Ytligheter fick jag reda på att COW Parfymeri äntligen ska öppna ännu en butik! Den här gången blir det i Göteborg, hos varuhuset NK. Helt fantastiskt, nu kan ju jag shoppa där när jag är i hemstaden och hälsar på. Vet inte riktigt när det öppnar, men det kanske någon annan har info om?

Hittar tyvärr ingen info om detta på hemsidan heller... men det hoppas jag kommer! Då finns det ju faktiskt ett till alternativ för oss som gillar att titta och lukta på saker innan vi shoppar dem. Det här blev jag glad av!

Recension av L'oreal Hydrafresh cleansing gel & toner


Date: 2006-09-18 Time: 20:13:25
Kategori: Recensioner { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Det var ett tag sedan jag gjorde en recension - först och främst är det för att min inkomst har varit sådär i sommar så jag har helt enkelt inte köpt så mycket nytt. Men ny budgetrengöring blev det i alla fall för ett tag sedan och såhär tycker jag om den:

Jag är imponerad av L'oreals rengöring Hydrafresh - den är rätt billig (jag betalade 90 kronor för både rengöring och ansiktsvatten och Kicks, H&M osv brukar löpande ha erbjudanden om dem), den rengör bra så att allt smink försvinner och luktar gott! Själv har jag normal till torr hy, torr är den mest på hösten och vintern - produkterna har jag använt i ungefär 2 månader nu.

Rengöringsgelen börjar man med, tar en klick stor som en hasselnöt ungefär och blandar med vatten för att sedan rengöra sitt fuktade ansikte med. Löddret är bra och jag tycker att redan efter gelen känner jag mig avsminkad. När jag använder ansiktsvattnet tillsammans med en bomullspad är det inte mycket smink kvar som fastnar på bomullen. Jag tycker att det dessutom drar ihop porerna på ett bra sätt. Huden känns mer jämn och jag har haft mindre problem med "röda fläckar" i ansiktet under tiden jag har använt rengöringen.  

Minus med produkterna då. Jag använder produkter för torr hy men tycker tyvärr att min hud stramar en aning efter att jag tvättat mig och detta märks även morgonen efter när det är svårt att lägga på foundation. Inte hjälps det nämnvärt av fuktkräm heller. I allmänhet är produkterna heller inte så dryga, i synnerhet inte ansiktsvattnet och det är lite synd men kanske något man får räkna med för det priset.

Betyg: BBB (Bra för prisklassen men det finns bättre för bara några kronor mer)

Små tips...


Date: 2006-09-17 Time: 19:01:10
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Ibland kan man få skönhetstips från de mest oväntade håll. När jag satte mig med en kopp te, muffins och min Fitness magazine igår i soffan blev jag glatt överraskad. 12 skönhetstips för gymmet var med och det var många tips som jag inte hade hört talas om innan men som jag nu är väldigt nyfiken på att prova. Här är några av de tipsen jag tyckte bäst om:

- Om man har trötta muskler efter träning (eller en lång dag på stan alternativt utekväll) kan man riva ingefära och blanda med sin vanliga bodylotion. Då värmer ingefäran musklerna, något som också kan vara bra när det är riktig kall Sverige-vinter.

- Om du har glömt din bodylotion hemma, prova att ta balsam på armbågar och fötter eller till och med som duschgelé för att få en silkeslen effekt.

- Använd en ansiktsmask på sprucken hud på fötter eller liknande och ta på ett par sköna sockar. Efter 1-2 timmar så är de mycket finare.


Grattis!


Date: 2006-09-17 Time: 14:37:55
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det blev Kajsa som vann tävlingen och vann en hårinpackning från Klippoteket! Jag drog lott mellan de bidragen som skickades in och det var hennes namn som kom upp. Kajsa - har skickat ett mail till dig om adress och andra praktiskta detaljer, svara så snart du kan =)

Jag kommer snart ha ytterligare en tävling, så håll utkik om du vill vinna lite gratis skönhetsgrejer! Ska fundera på vad tävlingsfrågan ska vara då, kul! 

Celebration


Date: 2006-09-15 Time: 21:47:10
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Make Up Store har verkligen överträffat sig själva med den nya sminkkollektionen Celebration, tycker jag. Hur fina färger som helst - som faktiskt fungerar fint både till vardag och till fest. Bäst för att anpassa looken till vardags tycker jag är om man byter rött läppstift mot ljust rosa eller transparent - alternativt lätt färgat - läppglans. De guldiga och gröna (den senare finns på en annan bild från kollektionen) ögonskuggorna passar perfekt så här på höstkanten och kajalen som ramar in ögonen gör att det blir extra lyxigt. Jag tittar alltid en extra gång när jag går förbi butiken på stan och ser bilder på kollektionen.

35761-264

P.S Den 27 september är det klubbkväll med presentation av Celebration-looken, det ser jag fram emot!

Tomtar på loftet?


Date: 2006-09-13 Time: 21:11:42
Kategori: Allmänt { 15 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag är kanske lite gaalen men jag blir lite smått glad när saker börjar ta slut hemma så att man får en anledning att prova nytt. När mina skönhetsprodukter sjunger på sista versen längtar jag nästan efter att få använda dem igen för att ta slut på dem, för sen kan jag kila ner på stan och titta på nya varianter. Detta beror på min lilla ovana att aldrig nöja mig med en produkt, jag tror alltid att det finns något som är liite bättre än det jag har.

Nu är det min foundation och body butter som snart är slut och jag är väldigt nyfiken på nya. Vad har ni för favoriter; har ni några tips till mig? Finns det någon som delar min ovana?

Evergreen från Isa Dora


Date: 2006-09-13 Time: 16:35:32
Kategori: Smink { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Höstens look från Isa Dora påminner lite väl mycket om deras vår- och sommarlook tyckte jag. Nu kunde jag inte hitta någon bild på deras förra sminkkollektion men ni kanske kommer ihåg den? Lite grönt och rosa, ungefär. Precis som höstlooken som ni ser här nedanför. Evergreen heter den och är inget som direkt talar till mig - kan hända att det är för att modellen ser lite overklig ut så hela makeupen blir konstig på något vis. Sedan tycker jag att man ska satsa på ett transparent läppglans när man har så mycket färg vid ögonen... rosa läppstift blir för mycket för mig. Den lila ögonskuggan som finns med på bilden ser jag inget av på modellen.. lite tråkigt, jag gillar ju lila toner!

id evergreen

Vad tycker du?

Din Stil - Veckans tema, inför v38


Date: 2006-09-12 Time: 00:06:58
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Glömsk är vad jag är... har ju helt missat att skriva veckans tema för Din Stil. Nu har ju nästan hela inskickningstiden gått om jag skulle postat det på onsdag. Så det blir förlängning och så får ni lite mer tid på er att skicka in bidrag, nästa vecka blir det istället. Veckans tema är Hårinpackning, så nu tycker jag ni ska passa på att tipsa! Använder ni tillhörande inpackning till schampoo och balsam eller kör ni på någon annan variant? Kanske är ni fantaster av leave-in-varianter?

Skicka bidrag till [email protected] innan onsdag, 21/9 klockan 12:00 är ni gulliga! Och glöm för all del inte tävlingen, där du kan vinna en gratis hårinpackning från Klippoteket! =)

Jiippii!


Date: 2006-09-11 Time: 17:54:34
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Kul! Den 22 september ska jag iväg och fira tillsammans med Make Up Store att de fyller 10 år. Blir show, visning och mingel på ett ställe i staden där jag bor, med champagne och praliner! Låter jätteroligt, så får man lite ny inspiration och så blir det nog en bra stämning där med kul folk tror jag. Jag ser väldigt fram emot gåvopåsen som man ska få ta med sig hem också, nyfiken redan nu.

Är det någon av er andra medlemmar som ska iväg på firande i er stad?


Dagens höjdpunkt...


Date: 2006-09-10 Time: 17:35:32
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

... är att jag helt har missat att de har gjort om Make Up Stores hemsida och gjort den mycket, mycket bättre! I like! Bilder på alla produkter, färger och kollektioner - underbart! Snart skall det komma en speciell sida för klubbmedlemmar också. Det här förgyllde min dag, nu blir det ju mycket lättare att gå in och spana på produkter som jag vill ha. Kanske lite farligt samtidigt... 

scent lips

Testa grejer


Date: 2006-09-09 Time: 21:02:20
Kategori: Allmänt { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

De kontaktade mig från Mahir (som bland annat Fashionista är involverad i) och frågade om jag hade lust att få varuprover skickade hem till mig. Det lät ju väldigt intressant och kul tyckte jag. Kan bli allt mellan hårvård, smink och kläder...

Nu väntar jag med spänning på att första paketet ska dimpa ner i brevlådan här hemma så att jag kan testa. =)

Smoothie för händerna


Date: 2006-09-09 Time: 18:29:16
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Fastnade direkt för Essies Smoothie som är en handkräm med AHA-syror. 69 kronor för en förpackning på 59 ml, ganska liten men så ska den ju fungera att ta med överallt, så det brukar ju inte göra så mycket. Dessutom använder man ju inte handkräm i riktigt rika mängder som till exempel schampoo. Luktar en blandning av kokos och ananas, kanske inte min favoritlukt men det kan jag gå med på om den är bra.

essie handlotion
Till och med flaskan är hur söt som helst... finns på
Blush.

Din Stil, vecka 36 - Bäst ansiktspeeling


Date: 2006-09-07 Time: 21:09:58
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här veckan var ansiktspeeling på tapeten med många bra tips på hemmakurer och recept på bra peeling, sådant tycker jag om! Här är era bidrag:


din stil v36

Sandra tipsar om favorit från Oriflame: Min favorit bland ansiktspeeling är för tillfället Oriflame´s Aloe Soft scrub. (Gillar hela den serien med Aloe, som jag ofta använder på mina kunder). Den är mild och dermatologiskt testad. Passar alla hudtyper även känslig. Mjuka korn, inga riviga och vassa. Sen luktar den diskret och gott. Efter att ha använt en peeling med riviga mandelkärnor, och fick mer finnar så föreslog min hudterapeut denna eller en från Decleor. Då avgjorde pengarna frågan, men jag är supernöjd. Kostar 75kr för 75 ml och är dryg.

K mailade också om sin favorit: Den bästa peelingen för mig är faktiskt en frottéhandduk/tvättlapp som jag fuktar och ibland har på rengöringmjölk/gel/tvål på. Sköljer med kallt vatten efteråt.

Jessi skriver om sitt bästa tips: Min (och min plånboks) favorit är hemmagjord. Blanda 1 dl socker, 1 mtsk vatten och 2 mtsk olivolja, klart! Perfekt att andvända både i ansiktet och på kroppen!

Kajsa har detta tips: Själv gillar jag Neutrogenas ansiktsscrub i serien Visibly Clear som finns att köpa på apoteket. Den är mild och skön mot ansiktet vilket gör att den kan användas varje dag.

Närmare recension finns dessutom i min blogg.

Min favorit tog ett tag att fundera ut, jag har inte hittat någon absolut favorit än, men jag gillar Nivea Visages gentle face scrub. Den har jag recenserat för ett tag sedan och den håller fortfarande måttet. Som sagt, ingen 5-poängare, men min favorit hittills.


Tävling!


Date: 2006-09-06 Time: 17:05:48
Kategori: Tävlingar { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Då kör vi igång med första tävlingen! Jag har fått en del svar på röstningen om vilka sorts tävlingar ni vill ha, men några fler svar skulle vara välkommet. Har fått en indikation på hur ni vill ha det, men skulle vara bra med lite fler åsikter. =)

Priset i denna tävling är:
Hårinpackning från Klippoteket - 150 ml, bara använd en gång, sedan köpte jag ett Redkenpack där en inpackning ingick och då har det fått bli den sedan dess. Jag tyckte om denna när jag provade, fungerade utmärkt! Innehåller citrongräsolja och är för behandlat, solskadat och torrt hår.

För att vinna vill jag att ni svarar på:
Vilket är ert favoritmärke för hårvård och varför
? Maila svaren till [email protected]. Tävlingen håller på till nästa lördag, senast den 16 september 18:00 vill jag ha in ert svar. Vinnaren betalar för frakten, jag skriver på bloggen vem som har vunnit och då mailar den personen namn och adress till bloggmailen så ordnar vi det praktiska.

**UPDATE: Märk gärna mailet med "tävling" =) **

Microplane


Date: 2006-09-05 Time: 20:10:06
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

The microplane heter ett set med produkter från Philosophy, är till för den som reser mycket eller har torrare hy. Jag kan tänka mig att det fungerar bra när kylan börjar komma, speciellt i vårt klimat där det är kallt under så lång tid och hyn gärna blir lite torrare rätt lätt.

Setet innehåller peeling pads som ska fungera utmärkt just när man reser eller vill ha on-the-go produkter. Kan säkert vara bra för övernattningskvällar också, bara att slänga ner någon i necessären. Det innehåller också en peelingmask som återfuktar. Bra-att-ha-köp men kanske inget måste. För dig som har lite extra klirr i kassan men inte vet vad du ska göra av det =)

microplane

Vad har du för peelingfavorit? Glöm inte att skicka in ditt bidrag till din stil - veckans tema är ansiktspeeling. Maila till [email protected] innan 12:00 imorgon!

Vill ni hjälpa mig?


Date: 2006-09-05 Time: 15:32:06
Kategori: Allmänt { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag behöver er hjälp med en sak. Jag tänkte så smått börja med tävlingar på bloggen. Jag har en del felköp hemma och tack vare min nyfikenhet på nya grejer så har jag dubbelt av vissa produkter och jag hinner inte använda dem. Så vissa av dessa grejer tänkte jag dela ut till er genom tävlingar.

Därför behöver jag veta vad ni tycker låter bäst.. fler tävlingar med lite mindre priser eller färre tävlingar med flera vinster? Rösta här!


Makeup days!


Date: 2006-09-04 Time: 23:22:21
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag missade Makeup days sist det var igång, men nu kör Kicks en ny omgång. Mellan 25 augusti och 13 september har de inspiration, specialerbjudanden och rådgivning i alla butiker. Bäst tyckte jag det lät att man får en makeuprådgivning för 150 kronor som man sedan får köpa produkter för. Gäller nog att vara kvick dock.. skulle gissa att det är först till kvarn som gäller för rådgivningarna.

Kanske kan vara en idé att titta förbi en snabbis i alla fall? Jag ska ner på stan imorgon för en intervju, då passar jag nog på att kila in en stund.

Mythical Beauty 2006


Date: 2006-09-03 Time: 19:30:12
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

JA! De mörka klädmodefärgerna kommer på sminkfronten också i höst. Estée Lauder kör på plommonfärgade och mörklila ögonskuggor tillsammans med rödfärgade läppar eller rosafärgade för den som hellre vill det. Deras höstkollektion Mythical Beauty innehåller också rosa och grått och toppas med skimrande och fräsch hy. Naglarnas färg blir lila i olika nyanser... underbart!

mythical beauty
Det blir nog ett eller ett par inköp från den här kollektionen för min del... habegär redan!!!

Kaos


Date: 2006-09-03 Time: 13:50:10
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

I mitt genomplöjande av olästa tjejtidningar igår fick jag reda på att de som har startat Make Up Store ska öppna en ny kedja butiker. De heter Kaos Stockholm och säljer lite allt möjligt; däribland makeup och hudvård av eget märke blandat med smycken och skor med mera. Det finns redan en på Drottninggatan i Stockholm, har någon varit där och tittat? Jag gillar ju MUS väldigt mycket så det här kanske kan bli en ny favorit.. hoppas att det sprider sig till småstäderna snart!

Lancôme - Hösten 2006


Date: 2006-09-02 Time: 22:32:58
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Röda läppar verkar bli riktigt stort i höst - jag tycker det är fint på rätt person, när det blir rätt blir det väldigt fint! Lancôme satsar stort på röda läppar nu när höstmörkret kommer i sin nya look Luna Chic; tillsammans med lila skuggor över ögonen och lagom med kajalpenna. Ser ut som en riktigt snygg festmakeup men till vardags tror jag att det kan bli lite väl mycket - vill du prova rött på dina läppar, satsa på en sparsmakad ögonsminkning, det blir snyggast.

Se looken här - tyvärr gick det inte att spara bilden. Både på Kicks och Lancômes hemsida får du dessutom tips på hur du återskapar sminkningen med hjälp av deras produkter.

Inspiration: Rachel Bilson


Date: 2006-09-02 Time: 14:50:13
Kategori: Inspiration { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

sno stilen rachel

Det var ett tag sedan jag pratade om att börja med ett "Sno Stilen-inlägg", men jag kände att jag skulle vara hemma och ha tillgång till mina egna program och bilder innan jag startade. Här är i alla fall första inlägget - sno stilen av Rachel Bilson. Jag är fortfarande nybörjare på Photoshop.. vem vet, det kanske blir bättre med tiden. =) Jag tar gärna emot förslag på fler kändisar att göra sno stilen-inlägg om, så tipsa gärna om du har önskemål!

För att få till Rachels look:
- Grunda med concealer - YSLs hypade Touche Eclat under ögonen och över eventuella kvisslor i ansiktet och följ upp med foundation - Biotherms Sense som ger fukt och ger en snygg bas. Båda i färger som passar överens med din hudton.
- Lägg ögonskuggan Philosophys Supernatural fingerpaints i rosa toner, den ljusaste färgen, över hela ögonlocket och upp till ögonbrynet. Fortsätt med mellanfärgen eller mörkaste färgen över hela ögonlocket  och upp vid globlinjen.
- Använd rikligt med svart kajal - Lancômes Crayon Kohl innanför fransraden och vid undre fransraden också och sudda ut med fingrar eller försiktigt med en tops.
- Avsluta ögonen med Lancômes nya mascara Fatale i svart eller brunt, för den som vill, som utlovar mycket volym!
- Lägg cremerouget Jelly pong pong i aprikos ton där kinden sjunker in mest då du "suger in kinderna" och tona ut så att det ser naturligt ut.
- Det tog ett tag innan jag klurade ut hur Lumenes Chrystal radiance bäst användes - helt klart som highlighter på utvalda ställen. Lägg den på kindäpplet, det bulligaste stället när du ler, för att få till den där "fräscha looken" som Rachel har.
- Slutligen avslutar du med läppglans från Dior i en ljusrosa ton och lägg lite extra mitt på underläppen för att få lite mer "plut".

Lycka till!



Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0