Inspiration: Rachel Bilson


Date: 2006-09-02 Time: 14:50:13
Kategori: Inspiration { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

sno stilen rachel

Det var ett tag sedan jag pratade om att börja med ett "Sno Stilen-inlägg", men jag kände att jag skulle vara hemma och ha tillgång till mina egna program och bilder innan jag startade. Här är i alla fall första inlägget - sno stilen av Rachel Bilson. Jag är fortfarande nybörjare på Photoshop.. vem vet, det kanske blir bättre med tiden. =) Jag tar gärna emot förslag på fler kändisar att göra sno stilen-inlägg om, så tipsa gärna om du har önskemål!

För att få till Rachels look:
- Grunda med concealer - YSLs hypade Touche Eclat under ögonen och över eventuella kvisslor i ansiktet och följ upp med foundation - Biotherms Sense som ger fukt och ger en snygg bas. Båda i färger som passar överens med din hudton.
- Lägg ögonskuggan Philosophys Supernatural fingerpaints i rosa toner, den ljusaste färgen, över hela ögonlocket och upp till ögonbrynet. Fortsätt med mellanfärgen eller mörkaste färgen över hela ögonlocket  och upp vid globlinjen.
- Använd rikligt med svart kajal - Lancômes Crayon Kohl innanför fransraden och vid undre fransraden också och sudda ut med fingrar eller försiktigt med en tops.
- Avsluta ögonen med Lancômes nya mascara Fatale i svart eller brunt, för den som vill, som utlovar mycket volym!
- Lägg cremerouget Jelly pong pong i aprikos ton där kinden sjunker in mest då du "suger in kinderna" och tona ut så att det ser naturligt ut.
- Det tog ett tag innan jag klurade ut hur Lumenes Chrystal radiance bäst användes - helt klart som highlighter på utvalda ställen. Lägg den på kindäpplet, det bulligaste stället när du ler, för att få till den där "fräscha looken" som Rachel har.
- Slutligen avslutar du med läppglans från Dior i en ljusrosa ton och lägg lite extra mitt på underläppen för att få lite mer "plut".

Lycka till!


Kommentarer
Angelica

Fint! Vill du ha skugga och andra effekter på texten kan du högerklicka på samma lager som du har texten och trycka på "Blandningsalternativ". Där finns en massa roliga effekter! :)

2006-09-04 09:00:19
http://hobbybloggen.blogg.se
Beauty Princess

Angelica: Tack! Ska prova det nästa gång jag pillar i Photoshop...

2006-09-09 16:58:21

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0