Make Up Store - Jubileumsfest


Date: 2006-09-24 Time: 14:12:29
Kategori: Smink { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

I fredags var det alltså dags för Make Up Stores jubileumsfest eftersom de firar 10 år. Vi hade tur i Eskilstuna, för de startade här, så jag hade inte sett några bilder innan. När jag och min väninna kom dit blev jag rätt överraskad för det var en jättekö utanför, visst trodde jag det skulle vara folk där men inte så fullt som det ändå blev. Strax efter 21 började i alla fall alla modeller komma ut på catwalken för att visa olika sminkteman, ungefär 10 stycken, däribland de tre nya sminkkollektionerna för i höst Lava, Celebration och Angel. De 3 var riktigt fina tycker jag, det blir nog en kul höst. Min kamera pajade precis innan jag gick (måste köpa en ny) men jag fick tag i lite bilder från en mingelsida på nätet som tur var!

collage
Bilder från Din Stad

Kommentarer
kattis

Åh vad roligt! jag ska gå på jubileumfesten här i Gävle :)

2006-09-24 21:23:57
http://www.katrine.webblogg.se
Mari

Vad kul! Jag har ännu inte gått med i MUS klubben. Varje gång jag är i grannstaden (där finns MUS) så är nästan alla produkter slut. De måste få leveranser för sällan! Det är bara prover på ögonskuggor som finns. Det är helt tomt på hyllorna. Så har det varit de senaste 5-6 ggr jag har varit till MUS (shoppingsugen). =(

2006-09-24 22:29:24
Mia / Modemusen

Wow, vad roligt! Hade jag bott närmare en MUS-butik hade jag också velat gå dit.

2006-09-25 10:22:15
http://modemossen.blogg.se
Ivana

Jag är helt förstörd. MUS- butiken i min stad håller på att renovera lokalen så det blir inget denna månad. Varken något firande eller klubbkväll. Så hemskt! :/

Beauty Princess

Kattis: Vad roligt! Du kommer säkert ha skoj!

Mari: Oj, vad dåligt! Det är ju franchising, så det är antagligen därför det är sådan stor skillnad från stad till stad, men det var ju riktigt dåligt! Hoppas det blir bättre och att du kan bli MUS-medlem snart, det är skoj!

Mia/Modemusen: Jätteskoj! Synd att du inte kan gå.

Ivana: Blä, tråkigt! Då förstår jag att du är nere.

2006-10-02 20:05:56
Therése

Vad fick du i gåvopåsen då???? dregel dregel :P

2007-11-24 21:14:00

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0