Önskningar på 30-årsdagen!


Date: 2012-03-30 Time: 17:03:22
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


Idag tar jag klivet från 20-årsåldern - jag fyller nämligen 30 år idag. Det känns väldigt vuxet på något vis (vaknar man någonsin upp och känner sig sådär vuxen?) och jag ska fira hela helgen. Jag passade på att ta ut en semesterdag från jobbet och har unnat mig sovmorgon, kaffe på sängen och sol i trädgården. Ikväll ska jag mysa tillsammans med min man över en god middag, imorgon festar jag till det med 18 fina vänner på Yaki-Da där vi ska äta god mat och dricka bubbel och på söndag kommer min familj hit för grillning och tårta. För övrigt fusk-firade jag redan igår på jobbet, mina underbara kollegor hade köpt en fin present till mig och jag bjöd på fika för att tacka.

Dagen till ära slänger jag upp ett kollage med skönhetsprylar jag önskar mig just nu. Lite sent för en önskelista kanske, men vem säger att jag inte kan köpa dem i present till mig själv?

Jag behöver verkligen en bra hårinpackning för mitt slitna, behandlade hår. Dags att prova hyllade Moroccanoil kanske?

Tack vare det fina vädret och att vi nu har en trädgård att njuta av har jag upptäckt att mina ben är vitare än vitast just nu. Brun-utan-sol från Hawaiian Tropic känns som en bra räddning!

Det är inte så att jag inte har "tillräckligt" med läppglans, men det finns alltid plats för ett till Till exempel det fina babyrosa från Clarins.

Egentligen skulle jag vilja ha superparty-lacket från Wet & Wild på mina naglar redan imorgon. Hur fint är det inte?

Alltså, nagellackstället! Jag har spanat på det i månader och varit väldigt nära att klicka hem det flera gånger. Det skulle vara toppen att äntligen få ordning på lackkaoset hemma hos mig.

Sist men inte minst: Too Faceds nya palett Summer Eye. Snyggt, somrigt, färgglatt. I love!

Kommentarer
Ninni

Grattis! Hoppas allt roligt du ska göra blir lyckat!

2012-03-30 17:33:29
BeautyLana

Grattis!

2012-03-30 18:20:55
http://www.beautylana.com
Sofia Bengtsson

Stort grattis hela helgen för du har verkligen planerat in som det ska vara, ett långt firande. Hoppas du får en underbar dag. Kram Sofia

2012-03-31 10:29:34
http://sofiabengtsson.com
Carina (TotalBeauty)

Grattis i efterskott! :)



Too Faced paletten får gärna flytta hem till mig också :)

2012-04-06 10:24:51
http://www.totalbeauty.se/
Veronica, Beauty Place

Tusen tack alla! Jag har tyvärr missat att svara tidigare, men jag hade en helt underbar 30-årsdag.

2012-05-03 19:00:57

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0