Vinnare i Lush-tävlingen!


Date: 2012-04-25 Time: 15:24:03
Kategori: Tävlingar { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


Det har blivit dags att kora vinnaren i min Lush-tävling som avslutades för ett tag sedan! Med hjälp av random.org har jag slumpat fram en vinnare av er 35 som var med och kämpade om det välfyllda paketet. Tusen tack för alla bidrag, det är jättekul att se att ni är så många som uppskattar tävlingarna på min blogg.

Vinnaren är Christel! Grattis - vinsten kommer på posten inom kort.

Glöm inte att tävla om Lush-paket!


Date: 2012-04-03 Time: 12:00:00
Kategori: Tävlingar { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Hej allihop!

Ni missar väl inte den grymma tävlingen som rullar just nu på bloggen? Du kan vinna ett fint Lush-paket med inte mindre än 10 produkter!

Tävlingen avslutas vid 21:00 ikväll, den 3/4, - så in och lämna ditt bidrag direkt. Tävlar gör du här.

Lipsmacker loves Paul Frank!


Date: 2012-04-02 Time: 19:26:56
Kategori: Nyheter { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Lip Smacker är ett företag som ni säkert har råkat på både en och två gånger, jag minns främst märket från mina tonår. Lip Smacker är ett varumärke som samarbetar med en uppsjö olika andra märken. Till exempel har de läppbalsam framtagna med partners som M&Ms, Dr Pepper och Skittles. Senast i raden är Paul Frank, med den klassiska apan som man vanligtvis ser på tröjor och andra kläder.

I samarbetet lanseras 3 läppglans (burkarna) och 2 läppbalsam (tuberna) för de plånboksvänliga priserna 49 respektive 25 kronor. Produkterna kommer att finnas på bland annat Kicks, Åhléns och Kappahl.Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0