God Jul önskar Beauty Place


Date: 2009-12-24 Time: 14:47:16
Kategori: Om Mig { 9 Kommentarer }
______________________________________________________

God Jul

Tittar in för att önska er alla en god jul! Det gör jag med en flashback till semestern i Turkiet i somras + en tomteluva, hihi.

Hoppas att tomten kommer med fina beauty-klappar till er alla, men framförallt att ni får fira julen med de personer som ni älskar mest! Jag ska fira med mina föräldrar och blivande sambon (flyttar i helgen). Imorgon blir det julklappsbyte med bästa vännen och några drinkar för att fira det underbara året som har varit. Hur firar ni jul? Om ni hinner i julstöket får ni mer än gärna lämna en kommentar och berätta.

Imorgon börjar nedräkningen av mina 10 skönhetsfavoriter under 2009. Join me then!

Recension: 100% Pure Facial Scrub Carrot


Date: 2009-12-23 Time: 21:31:39
Kategori: Recensioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

I ett av mina Shoppat-inlägg (som verkar uppskattas, kul) tidigare i vintras, visade jag upp ansiktsskrubben från 100% Pure. Sedan dess har ni undrat över och frågat efter en recension och tack för påminnelsen - jag har nämligen helt missat att sätta betyg på morotsskrubben.

Carrot Facial Scrub är återfuktande och närande och innehåller ingredienser för att göra hyn mjuk och len. Dessutom är den - precis som namnet antyder - helt naturlig och vegetarisk. Skrubben från 100% Pure ska kunna användas så ofta som varje dag, enligt märkets egna beskrivning. Detta är någonting som jag tycker märks när jag skrubbar mitt ansikte. Jag vet inte hur ni känner, men för mig personligen så ska en skrubb verkligen göra skillnad och fräscha upp rejält. När jag har använt min ansiktspeeling så vill jag känna att hyn liksom får lite extra lyster och fräschhet.

Tyvärr är det inte tillräckligt mycket "riv" i Carrot Facial Scrub. Den är rent ut sagt mesig och det krävs rätt många korn för att jag ska känna mig nöjd med min skrubbning. Visst är det en viss skillnad efteråt och hyn drar åt sig lite extra av fuktkrämen, men lystern lyser med sin frånvaro. Doften är visserligen fräsch, god och verkligen naturlig men för 199 kronor för en tub så förväntar jag mig mycket mer!

BETYG: BB (2/5)

Julklappar (i förväg)


Date: 2009-12-23 Time: 10:44:39
Kategori: Smink { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Kan ni hitta julklapparna i granen? Hihi... de fina beautyklapparna som jag fick några dagar i förväg av mina fina tjejkompisar fick ligga och pryda granen när de skulle fotas.

Rougeborsten från Guerlain har jag nog önskat mig i två eller tre år. Den är så söt så att jag skulle kunna ha den stående i badrumsskåpet bara för att den är fin. Rosa, guldig och lite lagom knubbig så att den ligger bra i handen. Det är bara ett stort plus att den dessutom är superb för att få på rouget på morgonen.

I granen gömmer sig också ett läppglans från Clinique, som också är rosa. Det är glansigt som bara den, lite lagom lackigt och inte för rosa. Bästa sättet att beskriva tonen är att säga att den förhöjer min läppnyans. Äh, det kanske är bäst att jag visar den på istället?

Tipsigt 091222


Date: 2009-12-22 Time: 23:22:48
Kategori: Skönhetstips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Vinnare av Lars Wallin-kit


Date: 2009-12-21 Time: 12:18:40
Kategori: Tävlingar { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu har jag gått igenom alla bidrag i tävlingen om 2 Lars Wallin-sminkkit från Make Up Store. Åh, vad gulliga ni är allihopa! Det var många av er som skrev att ni har blivit inspirerade av mina inlägg och köpt produkterna som jag har recenserat eller gillat extra mycket - det är så kul att läsa att det verkligen uppskattas. Dessutom skriver många av er att ni tycker att inläggen är välskrivna och det är också skoj att höra eftersom jag tänker på hur jag skriver.

Tack för att ni var med och plockade fram era favoritinlägg. Jag har med er hjälp kunnat utvärdera lite av det jag skriver och ska satsa lite extra mycket på recensioner och Shoppat-kategorin, eftersom ni verkar gilla att se vad jag har köpt för nya produkter.

Vinnarna den här gången, som har fått mail som ni behöver svara på, blev

Ninni
Carita

Vinn sminkkit från Lars Wallin!


Date: 2009-12-20 Time: 19:29:43
Kategori: Tävlingar { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är fortfarande 1 ½ timme kvar av tävlingen om ett fint sminkkit från Lars Wallin (Make Up Store-kollektionen). Hade jag kunnat tävla om detta hade jag utan tvekan gjort det, synd att jag inte kan vara med i min egen tävling, hehe. 2 av mina fina läsare kommer att kamma hem både ögonskugga och eyeliner från kollektionen. You don't wanna miss this!

Tävla här! 

E.L.F-nyheter


Date: 2009-12-20 Time: 15:31:46
Kategori: Nyheter { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

News by ELF

Här på bloggen har det varit lite tyst på sistone, såg precis att det var 4 dagar sedan mitt senaste inlägg - inte klokt vad tiden går snabbt när man har roligt. Julbord, julklappsshopping och tjejkväll - ja, ni förstår kanske att jag har haft fullt upp efter jobbet senaste dagarna. Men nu har jag en hel veckas julledighet och det ska bli underbart! Har ni ledigt något extra i jul?

Jag fick hem en liten julklapp från E.L.F Cosmetics med nyheter från märket. Från vänster till höger på bilden ser ni:

Julkula Corrective Concealer innehåller 4 nyanser som behövs för att dölja mörka ringar, irriterande finnar och ojämnheter i hyn. Kommer sitta bra efter party på juldagen & nyår.

Julkula Ögonskuggorna Trendy (skimrig och ljusbrun) och Angelic (ljus, perfekt basskugga).

Julkula Den produkt jag blev allra gladast över - Mineral Eyeshadow Primer. Ni som läste det här inlägget förstår säkert varför.

Julkula Lip Stain, Fashionista - en mörk rosa nyans på stainet och genomskinligt gloss till.

Julkula Eyeliner & Shadow Stick. Linern är brun och skuggan "basic" vilket i det här fallet är ljusbrun.

Julkula Minty Lip Gloss, nyans Miami

Julkula Sist men inte minst - snyggaste förpackningen i samlingen! 2 in 1 Conditioning Gloss, ska bli spännande att se hur den är blir på läpparna.

Fyndtips & rabattkoder


Date: 2009-12-16 Time: 18:15:13
Kategori: Fyndtips { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Hej bloggen! (Hihi, jag har alltid velat skriva så, det låter så trevligt). Vad gör ni ikväll? Själv njuter jag av en underbart lugn kväll, jag ska slösurfa, läsa bloggar, läsa lite i min bok och titta på bönderna på tv. Imorgon är det bara en vecka kvar till julafton och jag längtar! Jag ska ha lite extra ledigt i nästa vecka och passa på att rå om mig själv.

På tal om julafton börjar det bli hög tid att beställa de sista klapparna - därför tänkte jag tipsa om lite erbjudanden som ni säkert tycker om.

 Hos Hudoteket shoppar du helt fraktfritt fram till julafton. Bara att klicka dig in och bli inspirerad av deras julklappstips.

 Shoppar du för över 800 kronor hos Eleven får du automatiskt med ett serum från Boots no 7 i din beställning. Gäller fram till och med 21/12.

 Hos Look Fantastic gäller koden elves09 för att du ska få £2 rabatt på din beställning, utan något minimumkrav på beställningssumma. Men skynda - koden är bara giltig fram till midnatt.


Tävla om sminkkit från Lars Wallin


Date: 2009-12-15 Time: 17:32:26
Kategori: Tävlingar { 18 Kommentarer }
______________________________________________________

Make It Your Own

Nu är det dags för en riktigt grym tävling, om ni frågar mig! Själv har jag suktat efter de här sminkdosorna länge och de ser alltid så vackra ut när jag promenerar förbi sminkdiskarna på Åhléns.

Lars Wallin har ju som bekant designat en egen kollektion åt Make Up Store. Kollektionen heter Make It Your Own och tanken är att användaren själv ska inspireras av alla nyanser och skapa sig en egen stil. Wallins signum är individualitet, attityd & lekfullhet. Kollektionen består av totalt 24 olika färger uppdelat på ögonmakeup, rouge och läppar. Varje produkt packas i en liten designad pouch och sedan i en ask. Alla delar är specialdesignade av modegurun själv, Lars Wallin.

Jag har 2 kit med ögonskugga och eyeliner att tävla ut till er läsare - varje kit har ett värde av ungefär 450 kronor. Visst låter det som en perfekt julklapp att ge dig själv? Såhär gör du för att tävla.

1. Välj ut ditt absoluta favoritinlägg på Beauty Place och skriv ner rubriken på det. Kolla gärna igenom arkivet av inlägg genom att klicka i scrollisten i vänsterspalten eller bläddra igenom gamla inlägg med hjälp av kategorierna i samma spalt.

2. Lämna ditt svar i en kommentar till det här inlägget. Glöm inte ditt namn och din mailadress, så att jag kan kontakta dig om du vinner.

3. Gör det senast söndag 20/12 klockan 21:00.

Tema Rosa


Date: 2009-12-13 Time: 17:01:07
Kategori: Blandat { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Rosa!


Är man en van läsare av Beauty Place vet man med all säkerhet att jag är extra svag för rosa nyanser. Babyrosa, neonrosa, cerisrosa, jag gillar alla toner! Därför är jag helt kär i samtliga produkter i kollaget i det här inlägget. Är ni också mer förtjust i en speciell färg?

♥ Vincent Longos Day/Play duo-rouge är supersnyggt och färgerna kan användas var för sig eller blandas ihop för en till nyans. Så egentligen köper du 3 rouge för priset av ett, det tycker jag är anledning nog att shoppa!

♥ Läppglanset Eclat de Violet kommer från Diors Christmas Look 2009 och eftersom jag älskar Diors glans blir jag lite extra sugen på detta.

♥ Duoskuggor är alltid najs. Detta fina från Too Faced är I Know What Boys Want.

De flesta av Principessas produkter är rosa, så ni förstår säkert att jag gillar det märket. Håll utkik efter en recension av deras handkräm på bloggen i nästa vecka!

OPI tillhör favoriterna hos många skönhets- och modebloggare. Pink Flamenco är superfin och precis lagom rosa.

♥ Ett rosa-tema-kollage vore inte komplett utan Lacostes Touch of Pink-parfym. Den följer med på mina handleder på de flesta partykvällarna.

Julklappstips #2


Date: 2009-12-08 Time: 19:13:08
Kategori: Presenttips { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Till bästisen!

Vad säger ni, tycker ni att vi ska köra lite fler julklappstips? Jag hoppas det, för här kommer 6 skönhetsgodbitar till din bästis! Självklart är hon värd det allra bästa och lite till.

Julkula The gloss från Benefit är som gjort för att ge till The Best Friend, det hör ni väl på namnet? Chaperone är en fin, gammelrosa nyans som jag tror att de flesta skulle digga.

Julkula Tsi-La kan stå för de vackraste, mest stilrena parfymflaskorna just nu. Doften Ilang Ilang beskrivs som "flirtig, trollbindande och förförisk". Blommor blandas med vanilj och citrus - låter väldigt fräscht.

Julkula Ett kollage till den man tycker allra bäst om är inte komplett utan något från Philosophy - utan tvekan ett av mina absoluta favoritmärken. Amazing Grace Firming Body Emulsion är en fuktkräm som säkert står på mångas önskelistor just nu.

Julkula Bästisen ska inte göra benen lena och fina i jul, med något annat än det snyggaste. Som den här hyveln från Edwin Jagger. Den heter Ladies Pink och matchas enkelt med Gilette Mach 3-rakblad.

Julkula Ursnygga nagellacket Sole Mate från Essie passar perfekt just nu, mörk och glansig - som det ska vara på vintern!

Julkula Mineralsminket Lily Lolo älskas av bland andra Blondinbella och hade jag haft den här ögonskuggan hade jag nog älskat den lika mycket. Golden Pink ska nämligen grunda sig i rosa (min favoritskuggfärg) men skifta i guld när ljuset faller på den. Wow!

Vinnare av gåvoset från E.L.F Cosmetics


Date: 2009-12-07 Time: 20:38:47
Kategori: Tävlingar { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är underbart att kunna tävla ut så många fina skönhetspriser till mina läsare! Förra veckan var flera av er med och tävlade om ett gåvoset från E.L.F Cosmetics, där vinnaren själv fick välja vilket, från märkets stora utbud. Tack till ALLA som var med och tävlade, för er som inte vann kan jag pigga upp genom att säga att en kanontävling läggs upp på bloggen om en dryg vecka. Den lovar jag att ni inte vill missa!

Vinnaren i den här tävlingen är Sara. Grattis! Skicka bara din adress till mig, så kommer gåvosetet på posten med ilfart.

Suhada - Budgetlyx!


Date: 2009-12-07 Time: 19:00:12
Kategori: Nyheter { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Suhada

Det är lite otippat när det dimper ner ett PR-brev från Lidl i blogginkorgen. Det är inte alla dagar som jag får nyheter om skönhet från en dagligvaruhandel, om jag säger så. Därmed inte sagt att det inte är trevligt. Det är det nämligen. Jag välkomnar varmt alla chanser till nya budgetfavvos.

Suhada Nature är en serie hudvård som är helt ekologisk och är certifierade till "Certifierad Naturkosmetik". Men det är inte det bästa av allt - nej, det är att alla produkter kostar mellan 20-59 kronor på Lidl. Jodå, det är sant.

Jag har inte hunnit testa någon av produkterna än men spontant känner jag att de har lyckats bra med designen, jag gillar trälocken väldigt mycket! Doften från dag- och nattkrämen är rätt stark och är du, som jag, lite kräsen med lukter så kan den upplevas som "för mycket". Skrubben och kroppsoljan är mer naturlig i doften.

Jag är redan väldigt nyfiken på kroppsoljan, efter att ha den fick högsta betyg hos Sublimt. Därför åker den på mina torra armar efter kvällsduschen om några timmar. Snart lovar jag att ni får recensioner av allt i Suhada-kollektionen.

P.S: Om några timmar utser jag vinnaren i tävlingen om valfritt E.L.F-gåvoset. Don't miss!

Nån som vill ha giftset från E.L.F?


Date: 2009-12-06 Time: 16:05:33
Kategori: Tävlingar { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Hallå där snyggingar! Ni missar väl inte att det rullar en kanontävling här på Beauty Place? En av mina läsare kan nämligen kamma hem ett giftset från E.L.F som du dessutom får välja ut själv från hela deras giftsetsortiment. Jag skulle vilja säga att det är en av de bästa tävlingarna jag har haft på bloggen hittills.

Tävlar, det gör ni här.

December-cravings


Date: 2009-12-05 Time: 20:29:08
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag älskar julen! Jag älskar allt som har med julen att göra, musiken, bakandet, glögg, glitter, julgran, julklappar, mat och gemenskap. Just nu har jag lussebullar i ugnen och om ungefär en halvtimme ska jag och min baby äta nybakade lussebullar och pepparkakor. Jag har köpt julklappar som står i stor julpåse i hallen och jag ger bort en varje dag fram till julafton, jättekul!

Ja, ni förstår ju att det inte är en underdrift när jag säger att jag älskar julen. Just nu skulle jag därför vilja fira december med ett helt kit från Philosophys Gingerbread Man: Baking with Family. Förstår ni hur underbart det skulle vara att skämma bort sig i badkaret med pepparkaks-bubblor?

När det är kallt ute är det bra att hjälpa huden att må bra med en skön ansiktsmask. Decleor hyllas av många skönhetsbloggare så deras Source D'Eclat Radiance Peel Off Mask för känslig hud skulle passa mig perfekt. Används 1-2 gånger i veckan för extra lyster.

På julafton skulle jag gärna lacka naglarna med China Glaze Nail Lacquer i nyansen Go Grazy Red. Mindre än tre veckor kvar nu...

Julklappstips #1


Date: 2009-12-01 Time: 19:13:13
Kategori: Presenttips { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Ingen aning om vad du ska shoppa för julklappar eller vad du ska önska dig? Not to worry - hos Beauty Place får du framöver en hel drös med tips på sköna julklappar till alla dina nära & kära.

Idag tipsar jag om 3 fina grejer för den som älskar fina tryck och motiv på sina skönhetsprodukter. Marknaden har fullkomligt exploderat på senaste tiden och det är inte bara innehållet som spelar roll nu för tiden. En fin burk, tub eller kartong är minst lika viktig. Är du som jag och har en handkräm på jobbet så att du aldrig är utan? Då håller du säkert med om att det är lite roligare att ha en snygg tub som pryder skrivbordet.

The Balm är experter på snygga pinupprydda askar. Sexy Mama är klassikern som vilken beauty junkie som helst blir lycklig att få i julklapp.

Rosewater Hand Therapy Cream från Crabtree & Evelyn är nog den mest ljuvliga lilla handkrämsförpackning som finns. Shoppas bland annat hos Accessora.

♥ Allra sötast i dagens kollage är utan tvekan Corioliss Mini Vintage Floral - en minifön som är som gjord för de som älskar motiv på sina grejer. Är det någon som inte gillar den här, liksom?


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0