Look Book


Date: 2006-12-25 Time: 16:37:53
Kategori: Smink { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

Något som i alla fall jag tyckte var skoj är L'oréals "Look book", som bland annat finns att titta i på Kicks hemsida (bara att surfa in och klicka dig vidare på länken på förstasidan). Inspiration som heter duga med årets alla språkrör för märket, i olika sminkningar. På ena sidan syns kändisen och på andra sidan vilka produkter du skall använda, och var, på en målad bild. Bäst tycker jag om Eva Longorias "Flower lilac" eller Noémie Lenoir i looken "Bronze riviera". Kanske något att öva på inför nyår...

P.S En bra funktion är att du bara kan klicka på produkterna så läggs de till i en shoppinglista längst bak i boken som du sen kan skriva ut och ta med dig till mellandagsrean...

God jul... och lite tävling!


Date: 2006-12-24 Time: 12:46:55
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

God jul till er allihop! Hoppas verkligen att ni får en bra dag och att lite vardagslyx ligger i något av paketen. Själv har jag tjuvstartat med ett par paket =)

Passar på att dela ut en julklapp till någon av er som läser, ni kan nämligen tävla om en Nivea visage gentle eye make up remover som jag knappt har använt något av. Själv var jag inte så nöjd men kanske någon annan har glädje av den, smaken är ju som sagt som baken. Den första personen som svarar rätt på frågan nedan vinner ögonmakeup-removern. Svar skickas per mail till beauty_place@hotmail.com och vinnaren betalar frakten, som kommer bli ungefär en tia.

Fråga: Vilket märke har en parfym som heter "Into the blue"?


Din Stil - Veckans tema inför v 52


Date: 2006-12-19 Time: 17:56:50
Kategori: Din Stil { 7 Kommentarer }
______________________________________________________

Sist jag ville ha tips till Din Stil kom det inte in ett enda bidrag och sedan har jag varit oinspirerad, men nu tycker jag det är dags att köra igång igen med temat. Istället för på onsdagar kommer jag nu dock att skriva ihop Din stil på lördagar, för då har jag lite mer tid att trixa med bilder och sånt.

Veckans tema, inför nästa lördag, är i alla fall "Bästa body scrub" - jag hoppas på att tomten kommer med en till mig men vill ha tips i alla fall på vilken som är er absoluta favorit. Maila in till mig på beauty_place@hotmail.com eller lämna en kommentar med ditt bidrag. Senast 12:00 på lördag 30/12 vill jag ha tipsen.


Principessa


Date: 2006-12-18 Time: 21:20:18
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är alltid kul med nya märken tycker jag. Eleven säljer nu sminkmärket Principessa som har väldigt söta förpackningar i rosa och svart. Faller mig verkligen i smaken. Inte alltför dyra grejer heller, till exempel 94 kronor för en handkräm och body lotion för 119 kronor. Jag behöver båda grejerna men ska hålla ut till efter julafton och hoppas att tomten kommer med några fina paket till mig.

principessa
Sockerskrubben lät också väldigt härlig...

Recension av Joico Biojoba Treatment Schampoo


Date: 2006-12-16 Time: 22:53:08
Kategori: Recensioner { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

I jakt på ett annat schampoo som jag testat innan och tyckte om så snubblade jag över detta, från Joico. Runt den här tiden på året brukar min hårbotten börja trilskas med mig, den blir lite för torr och för att kompensera så överproducerar den fett och jag får fett hår även om jag tvättat det dagen innan. Bara jag använder rätt sorts schampoo så brukar det här fixa till sig på några veckor och då kan jag börja använda vanligt schampoo igen.

Jag är inte överdrivet imponerad av Joicos schampoo, som för övrigt nu har bytt namn till "Daily care treatment schampoo for healthy scalp" (alla dessa långa namn, puh). Jag har använt det ungefär var tredje dag i en månad nu men ser ingen skillnad på min hårbotten. Den kliar fortfarande och överproducerar fett. 

Som schampoo fungerar den som den ska - dvs rengör och gör håret fräscht igen men det hjälper ju tyvärr inte när det ska vara ett treatment schampoo och inte fyller sitt syfte. Dessutom är den odryg - drygt tre omgångar får jag klämma ut till mitt halvlånga hår. Nej, jag får nog klicka hem Loreal Kerastaste variant för torr hårbotten istället. Båda finns hos Look Fantastic om ni skulle vara sugna.

35761-280

Betyg: BB

Jag är här...


Date: 2006-12-14 Time: 19:14:57
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag har inte övergett er, det har bara varit så mycket strul med Blogg.se att jag inte ens kunnat logga in vid vissa tillfällen, än mindre haft tålamod att posta inlägg de senaste dagarna.

Men men... på gång är i alla fall en ny recension, lite kul nyheter inom skönhetsvärlden och en ny Din Stil. Titta in lite senare bara och tack för att ni också har tålamod! =)

Kanske julklapp?


Date: 2006-12-09 Time: 21:57:49
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

duwop trio

Den här
klämde jag på ett långt tag när jag var på semester i USA. Ett presentpack med tre olika sorters lip venom från DuWop; Original Lip Venom, Venom Flash Gold och Venom Flash Silver. Under hundralappen per venom och så får man prova alla sorter. Jag är lite efter så jag har faktiskt inte provat någon produkt för att förstora läpparna... men är minst sagt nyfiken. Finns i alla fall på Eleven - kan ju vara en bra present för väninnan eller kanske till dig själv?

Lite rabatt...


Date: 2006-12-07 Time: 20:35:59
Kategori: Blandat { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Ett kort tips. Om du vill shoppa julklappar till nära och kära eller till dig själv från Look Fantastic kan du använda rabattkoden "WELOVEYOU" i fältet voucher code när du skall betala. 2 pund räknas då av din beställning... och många bäckar små. =)

Själv blev jag nyfiken på det här, fast jag behöver inte mer hårvård vid det här laget, hihi. Eller det här... ååh vad jag behöver ny hudvård, men det får vänta tills efter jul.

Recension av Benefit bad gal lash mascara


Date: 2006-12-07 Time: 19:32:35
Kategori: Recensioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här mascaran har jag varit väldigt nyfiken på ett långt tag och när jag hittade en Sephora-butik under min semester i USA slank den ner i shoppingpåsen direkt. Mitt omdöme om Benefits mascara kan egentligen sammanfattas med två ord: helt ok! Mycket roligare är den inte, tycker inte jag.

Borsten är rätt tjock och det är svårt att applicera mascara på nedre fransarna. De övre blir snygga efter lite jobb, jag får kamma igenom dem ungefär 4 gånger innan de är snyggt separerade och det inte finns några klumpar. Efter någon timme hittar jag dock gråsvarta små "skuggor" under ögonen där mascaran färgat av sig en aning. Lite tråkigt att behöva tänka på att leta upp närmaste spegel en timme efter varje sminkning för att peta bort mascara. Hur som helst håller sig fransarna i alla fall fina hela dagen och även efter en partykväll är de snygga också när jag kommer hem. 

35761-278

Betyg: BBB

Vinn julklappar till dig själv!


Date: 2006-12-05 Time: 18:18:45
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Mitt i allt julstöket och köp av julklappar till föräldrar, syskon, vänner och käresta tycker jag att alla är värda att ge sig själva en present eller två. Om man inte har råd att köpa en själv kan man ju vara med i alla kanon-adventskalendrar som finns på nätet nu.

Båda sminksajterna Blush och Accessora bjuder på rabatter på några av sina varor varje dag i sina kalendrar men även tidningen Hennes har en kalender där man kan vinna lite allt möjligt (bland annat skönhetsgrejer). Jag är med varje dag - man ska ju maximera sina chanser =)


Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0