God jul... och lite tävling!


Date: 2006-12-24 Time: 12:46:55
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

God jul till er allihop! Hoppas verkligen att ni får en bra dag och att lite vardagslyx ligger i något av paketen. Själv har jag tjuvstartat med ett par paket =)

Passar på att dela ut en julklapp till någon av er som läser, ni kan nämligen tävla om en Nivea visage gentle eye make up remover som jag knappt har använt något av. Själv var jag inte så nöjd men kanske någon annan har glädje av den, smaken är ju som sagt som baken. Den första personen som svarar rätt på frågan nedan vinner ögonmakeup-removern. Svar skickas per mail till [email protected] och vinnaren betalar frakten, som kommer bli ungefär en tia.

Fråga: Vilket märke har en parfym som heter "Into the blue"?


Kommentarer
Mari

God Jul! Hoppas att du fick någon beauty relaterad julklapp igår!

2006-12-25 15:40:09
Beauty Princess

Mari: Detsamma! Det blev faktiskt inget sånt i år, var inte så mkt jag saknade, men i slutet av januari blir det nog lite beautyshopping.

2006-12-25 16:45:42

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0